Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng siden 08. juli 2024 i alle områder

 1. En stille sommermorgen, og hva er vel bedre enn å daffe rundt på den engelske bygda med en godt restaurert warbird. Denne gangen med Flight Replicas Spitfire MK V .
  5 points
 2. Heinlein har laga en ganske nydelig video med en F-4E som leker seg over Nord-Norge i vinterdrakt. Verdt å se, og ting begynner å komme seg nå.
  3 points
 3. Da er versjon 1.0 lagt ut på flightsim.to, klar for nedlastning. Nå er det opp til dere å gi meg tilbakemelding på hva som må endres, jeg er åpen for kritikk. På samme måte som dere ønsker jeg et så godt produkt som mulig, men jeg klarer ikke å trylle. Håper ENRK faller i god smak. Jeg vet det er noe som må endres og håper jeg får gjort dette snart.
  2 points
 4. Får klare meg med "hjemmesnekra" Dash 8 inntil videre, kombinerte de to tilgjengelige til en 300 med cockpit fra Q400 (CJ4). https://flightsim.to/file/57614/dash-8-300 https://flyawaysimulation.com/downloads/files/24848/msfs-de-havilland-canada-dash-8-q400-package/
  1 point
 5. Nydelig film, eneste som ikke stemte bra med virkeligheten var lyden, hehe.
  1 point
 6. ENRK ligger nå på rett sted og skal kunne bli funnet under Norge.
  1 point
 7. Om du går inn på Google Maps og søker opp Rakkestad flyplass så finnes det en god del bilder der som kan brukes som referansebilder. Spesielt smådetaljer som benker, biler, gravemaskiner og slikt som virkelig setter prikken over i'en når det gjelder scenery utvikling.
  1 point
 8. Jepp! For å få alt mest mulig korrekt og realistisk så trenger man ordentlig med referanse bilder
  1 point
 9. Jeg jobber med en saftig oppdatering av Airside Design sin ENDU. Vært litt stillstand der i påvente av bilder, men planen er å dra dit i neste uke på foto shoot
  1 point
 10. Sånn er det med alle rudderpedaler i spill som ikke er smarte nok til å skille mellom gamepads og annen hardware. Grunnen er at den autoassigner aksene til thumbsticks, så bremsene som er i maks/min ende av skalaen vil forårsake snurring. Før brukte jeg en USB-hub med av/på knapper for å løse dette enkelt, men den tok kvelden etter at jeg hevet den litt for mye med hev&senk-skrivebordet mitt. Nå bruker jeg HID Hide, som gjør tilsvarende jobb via software.
  1 point
 11. Kjekt og se at du fortsatt holder koken til de grader, Ernie ☺️ Virkelig noe annet nå enn for mange år siden når søndagsklubben styrte på med grafikk osv, men må sies at det var gode tider (kom over noen gamle bilder fra en god gammel møljeflygning der hele gjengen hadde egen kvikk-lunsj repaint, og det er gode minner å se tilbake på). 👍
  1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...