Jump to content

Torbjørn M

Premium Member
 • Content Count

  500
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Torbjørn M last won the day on June 13

Torbjørn M had the most liked content!

Community Reputation

119 Excellent

About Torbjørn M

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her var det et par nye flymaskiner. Må si at 747 ser lekker ut
 2. Haha, i min egen interne ønskeliste har jeg skrevet "chocks for stol" uten at fruen helt forstod hva det var for noe. Og her har noen faktisk tenkt tanken før meg. Lekkert @Erik Haugan Aasland! Takk for nyttig lenke Nå må jeg bare finne ut hvem som skal være ground crew og, unaturlig nok, sette disse på plass før jeg begynner å taxe til rullebanen.
 3. Jeg tar imot all innovasjon i markedet med applaus. Ikke alle er enige her (ref. sitat under), men jeg er av den oppfatning at konkurranse, uavhengig av form, bidrar til å dra hobbyen videre. Om det er i riktig retning er vi med på å bestemme. Vi skal ikke se bort i fra at dette blir en mer "gaming"-fokusert tilnærming: hvem vet? Men det er også et nyttig bidrag til hobbyen. Selv har jeg tatt "reisen" fra ulike DOS/Amiga "flyspill", over til FS95, deretter Flight Unlimited-serien og X-plane. I dag har jeg tunge investeringer i P3D, X-plane og DCS, rett og slett fordi jeg ble bitt av basillen i ung alder. Om Microsoft Flight Simulator introduserer vår hobby til neste generasjon, og de blir like avhengige som vi ble i den alderen, er det bare et spørsmål om tid før de oppdager hele vårt økosystem av ulike simulatorer og tilbud som finnes der ute. Det vil være bra for oss på lang sikt* *Jeg har ikke patent på forstand, men det er utrolig viktig at så mange som mulig får øynene opp for hva vi brenner for og over tid kan bidra tilbake til hobbyen. Om antagelsen at det blir streaming av Scenery på et eller annet nivå er riktig, er det fantastisk. Jeg har mange ganger lurt hvem som kom til å ta i bruk kart-teknologien som både Google og Microsoft leverer for å bygge en flysimulator. Det er det neste naturlige steget i evolusjonen. PMDGs Robert Randazzo har følgende å si:
 4. I just completed this quiz. My Score 40/100 My Time 27 sekunder  
 5. Det var altså på Flightsim.no man fikk det man ønsket seg til Jul Takker og bukker! @Geir Teigo Morsom myntmaskin!
 6. X-plane addons fra ulike sider Thresholdx har gjort en kjempejobb med å samle opp alle gode tilbud til X-plane hos seg. Edit: Og FSELITE har gjort tilsvarende her. (Personlig anbefaling: 737 og 727 fra FlyJSim; ingen over, ingen ved siden)
 7. REX Alle produkter 50% av hos JustFlight
 8. Godt folk! Jeg ser at noen har tyvstartet, men vi kommer til en uke nå med mye salg. @Fredrik Edvardsen, @Ernst K.Furuhatt og @Robert Hulthin har historisk klart å finne tilbud her og der som jeg ikke har snappet opp, så hva om vi kjører en tråd for å gjøre folk oppmerksom på bevegelser i markedet? Obs! Enkelte salgskanaler da særlig for for X-plane en tendens til å skru opp prisen før salg, for så å selge med normalt-pris, så er du usikker er det bare å spørre. HiFi 30% avslag i dag hos SimMarket De har også salg på en rekke andre produkter denne uken. DCS 50% på alt, og 25% på F-18 og Persian Gulf fom. i morgen. Tipper det kommer mer når vi nærmer oss fredag, men kanskje DU ser noe allerede nå som kan være av interesse for oss alle?
 9. Bare hyggelig å få lov til å bidra litt tilbake!
 10. Whilst on the subject, Navigraph sin årlige undersøkelse er også ute nå. Dekker et flust av utviklere og produkter, så jeg anbefaler at de som har tid tar seg til til å svare
 11. Imponerende! Vanvittig imponerende! Hvordan fikk du kona til å godta den? Edit: Du fikk jo flate meg skikkelige seter også. Dette er drømmen altså...
 12. Til X-plane-delen: Reduser antall kategorier ned til en. Så lenge de andre nesten ikke blir brukt, så er det kanskje greit å bare slå dem sammen. Om man over tid får en stor vekt av antall tråder, kan man eventuelt utvide igjen? Ka dokk tru?
 13. Brrrrrrrt.... Own the sky! 😎 De kan lage trailere de gutta der. Det blir litt "Lock-on 4" som de sier, men det er synd at de "dummer ned" eksisterende modeller og pakker dem inn i dennne. Sabre og Mig-15 som "pro"-modeller er bare helt fantastiske i DCS, så jeg føler at de som kjøper pakken blir litt snytt for de mulighetene som pro-modellene gir. Men det er en meget bra pakke for de som ønsker et sett av fly-modeller til DCS for å komme i gang. Hva gjelder fysikk, skal de ha samme flymodell som i Pro-utgaven. Det er bra, da det betyr at vi kan fly multiplayer med Mig-15 MAC vs Mig-15 Pro, uten at noen har en direkte fordel. De skapte nok litt furore blant flere når de slapp nyheten, men når jeg skjønte hva dette egentlig dreide seg om, så tror jeg dette er en strålende ide. Vil nok bidra til å få flere inn i miljøet på sikt.
 14. Og en riktig god sommer til deg også Geir! Det nye forumet har, som nevnt tidligere, blitt kjempebra! Jeg var kun lesende bruker relativt mange år av flere årsaker, men dette er virkelig et hyggelig vannhull for oss som brenner for flysimulatorer. Så er det "himla stas" med alle som er autoriteter på hvert sitt fagområde. Det er knapt noe man ikke kan få god hjelp til her på Flightsim.no, og det med et smil om munnen! Det skiller dette stedet fra mange andre og er noe vi kan være stolte av. Igjen, en riktig god sommer til deg og alle andre her inne, så vil jeg selv være å finne på en multiplayer-server i DCS i sommer
×
×
 • Create New...