Jump to content

Torbjørn M

Premium Member
 • Content Count

  549
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Torbjørn M last won the day on June 10

Torbjørn M had the most liked content!

Community Reputation

138 Excellent

About Torbjørn M

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har du også satt transition under descent forecast? Se eksempel:
 2. Heisann, siden vi fortsatt ikke får lov til å vise noe fra FS2020, tenkte jeg å dele noen bilder fra mitt nyeste medlem i hangaren. iniSimulations A300F for X-plane. Koster 69£ og kommer med passasjer-versjon snart inkludert. Flymodell, systemer og ikke minst lyd er strålende. Artig flymaskin med mange "quirks" som jeg har hatt lyst å bli bedre kjent med lenge. Det som jeg synes er mest spennende er å se system-integrasjonen og automatiseringen som var helt i startfasen og gjerne forløperen til de mange systemene vi ser i A320 og nyere. Sitter du å venter på FS2020 og har litt feriepenger til overs, vil dette være en lærerik og morsom opplevelse. Her på ENGM Cargo.
 3. Nei, det var bare et begrenset tilbud når de slapp NGXu. Alle som kjøpte den senere, må igjen betale full pris. De er begge "NG". MAX-utgaven blir nok ikke sluppet så lenge den har problemer i det virkelige liv.
 4. Ja, det blir en alright discount for oss som var tidlig ute. Litt på siden her, men for dere som fortsatt kun har erfaring med NGX (den gamle) og lurer på hvordan dette blir i FS2020, må jeg bare si at NGXu for P3d (den nye) var et skikkelig stort skritt i riktig retning. Spesielt hva gjelder flyfølelse. Etter å ha brukt Zibo i en lengre periode, var det alright å få en god 737-modell i P3D også. NGX har holdt seg godt, men flyfølelsen i Zibo er upåklagelig. NGXu fikk med seg mange av de elementer som vi savnet, dog med noen ground-friction bugs, og med de endringer som er gjort sentralt i FS2020 rundt flymodellering, og det Robert skriver, tror jeg PMDGs 737 i FS2020 blir veldig bra. Jeg gleder meg!
 5. PMDG har lettet litt på sløret og lagt ut noen bilder, samt tanker om fremtiden. Det er lang lesing, men han har som vanlig noen gode poenger å komme med. Vi som har vært med i Alpha, er fortsatt under NDA, så jeg venter litt med å dele det jeg mener, men hent deg en kopp kaffe og les innlegget her. Turning Over Our Own Bowl of Milk:If you have ever raised a puppy, you will know that often the enthusiastic little buggers will dump their own milk out on the floor due to sheer excitement of seeing a new bowl of milk.In the sim community, we have been wistfully wishing for a modern platform for so long, that most of us can hardly contain our excitement that the wait is nearly over. Unfortunately, our community has a unique quirk in it’s personality that just has to be addressed honestly here. As much as we all enjoy our community and the friendships that come with it, there are some folks that are going to turn over our bowl of milk because it is just “what they do.”Brace yourself for this- and don’t fall into it. PS: Han har også lagt ut en oppdatering for resten av flåten her.
 6. Preloading: Gir deg muligheten til å laste ned på forhånd. For de med rask linje, vil det nok ikke være et problem, men om du sitter super-klar til å starte simulatoren i det øyeblikket den blir tilgjengelig, så er det en fordel å ha den lastet ned på forhånd.
 7. Det handler om å være smart! Denne familien har fått en ferie som tilhører sjeldenheten. Kanskje en drøm for mange av oss her inne, og i tillegg får refundert deler av ferien. Jeg er misunnelig. https://www.dn.no/luftfart/dubai/pakkereiser/fikk-ferieturen-odelagt-av-jagerfly-krigsskip-med-tanks-og-bombing-far-erstatning-av-reisebyraet/2-1-815811
 8. Awesome! Blir ikke flottere enn dette Takk @Fredrik Edvardsen for fantastiske bilder som vanlig. Skikkelig, skikkelig bra!!
 9. Jeg tror dette vil hjelpe: Avinstaller Simlink, restart Installer Simlink, restart Start FSX Sjekk også denne: https://forum.navigraph.com/viewtopic.php?f=90&t=5193
 10. Hehe, ja, og er det medvind kan man alltids slå av bakke-sperren og bruke GAU-8ern til å bremse. Urovekkende effektiv
 11. Det var synd Jan Tore, men om situasjonen skulle endre seg i fremtiden, er A-10C i DCS det mest komplette, ultimate simuleringen av Warthog noensinne: legg det på fremtidig ønskeliste med andre ord Tror jeg har loggført over 400 timer i den flymaskinen, og fortsatt lærer jeg nye ting hver gang. Edit: Glemte det viktigste: Fantastiske bilder. Lande på carrier med A-10 er vel noe av det morsomste man kan gjøre
 12. Nice! Send den til meg når du går lei av den
 13. Wow! Her snakker vi fremskritt. Så da er siste versjon av hjemmesimulator snart i mål?
 14. Knall bilder og morsom aspect-ratio. Hvilken skjerm bruker du?
 15. Alltid knallgode bilder Gunnar Takk!
×
×
 • Create New...