Gå til innhold

Torbjørn M

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  651
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  25

Torbjørn M vant sist dagen den 23. september

Torbjørn M hadde det mest likte innholdet!

Om Torbjørn M

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Torbjørn M's Achievements

236

Nettsamfunnsomdømme

 1. Nei, alt her ser jo okay ut. Jeg har erfaring med at Windows tolker Live-accounts, slik som mellomrom, æøå osv litt forskjellig, avhengig av regional-settings, når den provisjonerer brukeren lokalt, men begge brukernavn ser jo helt strålende ut, så da legger jeg det sporet dødt
 2. Heisann @Ola Haldor Voll, orker du å kjøre whoami i cmd, slik at jeg får se hvordan Windows tolker eventuelle tegn i brukernavn etc? Jeg, som du ser i navnet mitt, måtte endre LiveID for å rette opp i spesialtegn og håndteringen av æøå under alpha-testingen, så det kan være noe der. I så måte endret jeg navn på brukerkonto, brukernavn, XBOX og LIVE-ID samtidig og det løste problemene mine, men det var i alphaen for år og dag siden.
 3. Nesten De som kjøpte NGXu i en kort periode i starten da de hadde kampanjen får avslag. De som kjøpte etter denne perioden vil ikke få avslag. Selv var jeg veldig fornøyd med NGXu og mente det var en no-brainer å kjøpe den med discount mot MSFS, men nå er-og-blir jeg en såkalt PMDG-fanboy, så denne flymaskinen hadde nok gått inn i stallen min uavhengig av rabatt. For øvrig veldig spent på flymodellen. Systemsimuleringen til PMDG har alltid vært topp, men "flyfølelsen" har de nok hatt litt å gå på da den ofte var litt i overkant stiv. En god del ble løst i oppgraderingen fra NGX til NGXu, faktisk imponerende mye, så jeg er veldig spent på resultatene mot ny MSFS FM.
 4. Takk for info @Henrik Isaksen Setter pris på det og skal vel ikke si noe annet enn at jeg gleder meg virkelig. Jo Erlend er jo en strålende scenery-artist, så det blir spennende å se når det kommer.
 5. Haha! Herlig! Det er liksom ikke grenser for hva kreative folk får til. Imponerende
 6. Et enkelt bilde i dag. De siste turene mine har vært i JustFlights Turbo Arrow i FS2020 da det er en rask og enkel måte å klokke inn noen timer på, da det har vært urovekkende lite tid til Flightsimming i det siste. I mellomtiden venter jeg i spenning på HotStart, PMDG, FlyJSim, Felix, Toliss m.m. til ulike plattformer, for å ikke snakke om AH-64 til DCS. Mens jeg venter på disse, fikk jeg en positiv overraskelse av Felis sin siste flymaskin. Han har brynet seg på noen russiske varianter før, slik som Tu154M og Yak-40 og selv om de visuelt sett ikke akkurat har vært nydelige å se på (eller høre på for den slags skyld), har systemsimuleringen vært utmerket. Jeg ble derfor overrasket over hvor lekker hans 747-200 ble til slutt. Systemer er som vanlig langt mer detaljert enn jeg tenkte var mulig: det er ikke en knapp som ikke virker som manualen beskriver det med tilhørende bakenforliggende system. Lyden er strålende og det visuelle som egentlig ikke er så viktig for meg, er utrolig flott. Så et godt kjøp som anbefales for de som liker å lese manualer og mye arbeid i en analog cockpit! Livery her er den klassiske Battlehip Grey-varianten til UA. Finnes et flust av liveries, herunder SAS sin Huge Viking i både klassisk og 90-talls stil, men jeg gikk for denne på vei inn til KSFO i dag.
 7. Da hadde jeg en veldig hyggelig samtale med @Øystein Dyb Hanssen som tar over alt slik at guttungen får en oppgradering
 8. You Sir, are a gentleman and a scholar! Tusen takk @Kjetil Garpestad, flightsimming er ikke det samme uten ENBR.
 9. Heisann! Jeg har gjort noen investeringer siste året i utstyr og er klar for å kvitte meg med noe gammelt. Jeg lurte litt på om jeg skulle selge dette på Finn, men så tenkte jeg at kanskje noen som av ulike grunner ikke har mulighet til å kjøpe dette, kan få samme gleden av det som jeg har hatt de siste årene. Send meg gjerne en PM med litt info om hva du har lyst på og hvorfor, så finner vi ut av det. Har du et godt formål som trenger alt, er det supert! Viktig: Dette må hentes i Oslo. Målet er å gi dette til noen som trenger det, ikke til noen som ønsker å selge dette videre Produkter: Saitek Cessna Pro Pedals (rudder pedaler). Fungere strålende. Thrustmaster Warthog Throttle: Pinky-switch på høyre side synger på siste verset og den er litt slakk i høyre spak, men ellers fungerer den utmerket. Thrustmaster Warthog Base (uten stikke): Her må du skaffe en stikke selv, men basen fungerer godt. Må kanskje inn med ny grease da den er noe stiv.
 10. Hjertelig velkommen til oss Flott bilde. Ser frem til å se mer i fremtiden.
 11. Dette ser jo helt fantastisk ut! Tusen takk for dette
 12. Hehe, ja, og er alltid veldig skeptisk til lovnader før release, men det virker overbevisende det jeg har sett så langt. De er i alpha når, så det tar nok litt tid før release, men vi satser på at dette blir bra. PS: Blir jeg skuffet, trøster jeg meg med at det ikke er første gang: det tannhjulet er blitt sløvt over årene 🤪 Her er video av Cat2 Autoland:
 13. De legger ut en del info på Discord og det ser rett og slett veldig bra ut. Eye-Candy er alltid gøy, men systemsimulering og flymodell er det som vekter tyngst hos meg og selv om det er tidlig å si noe, så overbeviser både uttalelser og bilder så langt. Hva gjelder Airbus, så går det mest i Toliss, da FBW har fortsatt en liten vei og gå, men herlighet for en fremgang de folka har, så da får vi nok et par strålende Airbus-maskiner til MFS. FF er jeg mindre imponert over, da utviklingen går for sakte, og selv om FS Labs er på vei, ba jeg om pengene igjen (og fikk dem) etter malware-hendelsen som var mer en slegge i panseret enn en ripe i lakken for det selskapet. En ting som er fryktelig artig å oppleve som jeg har ventet i 20 år på: Det er nå snart reell konkurranse i addon-markedet med mange utviklere. Det vil presse priser ned og gi oss mange innovasjoner fremover. Gøy at nisjen vår har blitt stor gutt 😎
 14. Jeg synes dette ser svært spennende ut, så får vi se hvordan dette blir etter lansering. Basert på hva jeg har sett og uttalelser, virker dette veldig bra, men vi har blitt fortalt mye før som har skuffet i ettertid fra andre utviklere, da mindre seriøse. «That being said», så virker dette lovende
×
×
 • Opprett ny...