Jump to content

Torbjørn M

Premium Member
 • Content Count

  514
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Torbjørn M last won the day on June 13 2019

Torbjørn M had the most liked content!

Community Reputation

122 Excellent

About Torbjørn M

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Svarte... Glemte AJS 37 @Fredrik Edvardsen Den inngår i listen min. #pilotskjelvernårkaldt...
 2. Siden du nevnte setningen "hard konkurranse <...>" tar jeg meg friheten til å nevne flere Dette er de flymaskinene som jeg aldri går lei. Flyparken er enda større, men de på listen under peker seg ut som spesielt gode. Mange er ikke nevnt, da enten modell, systemer, lyd eller annet gjør at de ikke kommer helt til topps. Jeg har en lang liste av fly som gjerne skulle vært på favoritt-listen, men som har en eller annen "hvorfor kunne de ikke gjort litt mer innsats"-faktor. P3P PMDG NGXU - Enestående flymaskin, men da barnedrømmen har dreid seg om å fly jumbo, får dette bli en god nr. 2) PMDG 747 (4-serien er favoritt, men 8-serien vokser på meg) PMDG 777 TFDI 717 Majestic Q400 - Ja, du har helt rett i at den er noe for seg selv. FSLABS A320 var en favoritt til malware-skandalen kom. Da fikk jeg en refund på flyet, men kvaliteten var strålende XPL FlyJsim 73 og 72. Zibo (Favoritt) - Freeware, anbefalt av både fagmann og lekmann. Fly-"følelsen" i denne er helt unik. Toliss A319 og 321 (Favoritt Airbus for XPL) FF A320 AirfoilLabs 350 HotStart 900 (God nr. 2) DCS F-18 (Favoritt) F-16 F-14 Mig 15 BIS
 3. Hyggelig å se deg igjen Benjamin
 4. Ja, jeg forstår problemstillingen. Lenkene over er om lag ett år gamle og vil være statiske, så fremt jeg selv ikke sletter dem, men da blir det under min kontroll og ikke hos Flightsim.no som du nevner. Det er et dilemma Jeg heller nok mer mot metoden som jeg foreslår over, med det hensynet at det er en god modell da ekstern image-hosting vil gjøre det raskt, enkelt og billig å holde Flightsim.no i drift, men det er mitt innspill, så skal jeg ikke ha noen sterke meninger her.
 5. Noen tester fra meg nå, bare for å sjekke hvilke som blir best ( @Geir Teigo, bare slett denne etterpå om den er i veien ) Test "Linked BBCode" Test "BBCode"
 6. Heisann! Jeg har lastet dem opp hos tredjepart og limt inn som eksternt innhold. Sist tilfelle var Imgur. Fungerer strålende, og vil gjøre livet til Geir vesentlig enklere. Jeg skjønner at det blir litt "hassle", men det er vel en kompromiss mellom Geirs behov å spare plass og vårt behov for større bilder?
 7. Gleder meg til vi kan snakke åpent om dette. Rom ble ikke bygget på en dag, men håper de ikke bruker like lang tid som våre andre kjære simulatorer har brukt for å komme like langt (om ikke lenger).
 8. Her var det et par nye flymaskiner. Må si at 747 ser lekker ut
 9. Haha, i min egen interne ønskeliste har jeg skrevet "chocks for stol" uten at fruen helt forstod hva det var for noe. Og her har noen faktisk tenkt tanken før meg. Lekkert @Erik Haugan Aasland! Takk for nyttig lenke Nå må jeg bare finne ut hvem som skal være ground crew og, unaturlig nok, sette disse på plass før jeg begynner å taxe til rullebanen.
 10. Jeg tar imot all innovasjon i markedet med applaus. Ikke alle er enige her (ref. sitat under), men jeg er av den oppfatning at konkurranse, uavhengig av form, bidrar til å dra hobbyen videre. Om det er i riktig retning er vi med på å bestemme. Vi skal ikke se bort i fra at dette blir en mer "gaming"-fokusert tilnærming: hvem vet? Men det er også et nyttig bidrag til hobbyen. Selv har jeg tatt "reisen" fra ulike DOS/Amiga "flyspill", over til FS95, deretter Flight Unlimited-serien og X-plane. I dag har jeg tunge investeringer i P3D, X-plane og DCS, rett og slett fordi jeg ble bitt av basillen i ung alder. Om Microsoft Flight Simulator introduserer vår hobby til neste generasjon, og de blir like avhengige som vi ble i den alderen, er det bare et spørsmål om tid før de oppdager hele vårt økosystem av ulike simulatorer og tilbud som finnes der ute. Det vil være bra for oss på lang sikt* *Jeg har ikke patent på forstand, men det er utrolig viktig at så mange som mulig får øynene opp for hva vi brenner for og over tid kan bidra tilbake til hobbyen. Om antagelsen at det blir streaming av Scenery på et eller annet nivå er riktig, er det fantastisk. Jeg har mange ganger lurt hvem som kom til å ta i bruk kart-teknologien som både Google og Microsoft leverer for å bygge en flysimulator. Det er det neste naturlige steget i evolusjonen. PMDGs Robert Randazzo har følgende å si:
 11. Torbjørn M

  EHAM

  Stemningsfullt! Siste bildet var jo knall!
 12. Aerofly FS 2 er kommet for å bli. Fortsatt imponert over at jeg klarer over 200FPS med bygninger og trær så langt øyet kan se. Imponerende!
 13. Flott video! Greit å få rensket av litt fluer av rutene rundt 34:20 under nedstigning
 14. Alt som spytter ild, får en tommel opp av meg. Og jeg er redd for at @Fredrik Edvardsen vil få en solid motpart fra denne siden Jeg mener, hvem vil vel ikke sitte i denne bøtten:
 15. Takk for informasjon og testing @Robert Hulthin Liker at man kan editere i sanntid. Jeg får vurdere dette nøye....
×
×
 • Create New...