Jump to content

Steinar Bakke.

Premium Member
 • Content Count

  333
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Steinar Bakke.

Recent Profile Visitors

1,014 profile views
 1. En tur fra Ørlandet til Bodø i P3Dv5, skjemmes vi ikke over. I 35-A
 2. JA Ny maskin står for tur. DETTE ER KUN EN PRØVE. Brukte Regedit, til og flytte P3D v4 til P3D v5 DET gikk utmerket. Bodø PMDG 737 NGXu P3D v5
 3. Veldig spent.!! Kan det være nevnt, noen tid for release. Det virker som om dette produktet, skal overgå alt av det vi har i simulator verden. Vi får håpe på det.😐
 4. Hei.! Ikke for og være pessimistisk. Hvis, så at dette er veldig tidlig i utviklingen, det vi har fått og får presentert. Ja da kan vi vel ikke forvente oss noe utgivelse, før høsten 2020.?
 5. Det er virkelig toppers å høre. Jeg må bare spørre om det kortet er bra som du har GTX 1080 TI ? Hvis så, da skulle det holde med mine 2 i SLI.
 6. Om det har passert meg, er spørsmålet mitt, om det har florert noen, e v t utgivelse på Nye Microsoft Flight Simulator. 🤩
 7. Hvem er det som har en god. P3D v4 Embrear 170/190 så man er klar til Widerø painten kommer.
 8. En riktig GOD JUL til Dere Alle i Sim miljøet.
 9. ;D Juli 1966 reiste jeg med den til Genoa Italia. Artig å se den igjen. Jeg kan jo ta med i samme slengen. Februar 1961 Med Luftleider fra Fornebu mellomlandet i Røykjavik og Bunkret på Gander i et jækla snevær ankomst New York 17 timer senere. Vi fikk utdelt ulltepper for å holde varmen. Det var tider det. Er ikke sikker på om det var 6`eren eller 7`eren.
 10. Hva er det du roter med, og hva bryr du deg med den Client`n for. Når du gjør en ren install av P3D så instaleres Client`n automatisk. Du skal ikke installere, noe Client etter at du er ferdig med å instalert P3D.
 11. Jeg har tilkoblet. Samsung Crystal Surround Air Track 3D planke til hovedkortet, et utmerket lyd anlegg. Og det koster heller ikke skjort.
×
×
 • Create New...