Gå til innhold

Inge Jenstad esq.

Members
  • Innholdsteller

    29
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Inge Jenstad esq.

  • Bursdag 16. juli 1947

Converted

  • Facebook Profile
    Inge J

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Inge Jenstad esq.'s Achievements

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er sagt at download og installasjon finnes når man ser filmen i YouTube. Men jeg får bare feil ved å klikke på denne linken. Assistanse fra noen? Vent - vent, kanskje jeg lykkes ved "Last ned likevel".
  2. Spit-en fra Flyingiron "logrer" hele tiden hos meg. Burde hatt en yaw damper. men neppe på disse flyene. Noen flere med denne erfaringen?
  3. Dette er en mektig maskin. Husker jeg var på flystevne på Værnes sent 50-tallet (?) da en Vulcan kom direkte fra England og suste over oss. Og vi lot oss imponere av at den kom på minuttet HELT FRA England. Det vi ikke tenkte over var at den lå sikkert og sirklet ute i havet før den kom brølende.
  4. Noen som tok opp video fra Rygge og Sea King-en sin endelige slutt?
  5. Ligger denne på flightsim.to eller må basisen kjøpes først? Beklager, fant link lenger nede,
  6. Finnes det en utgave av Piper Cub hvor man sitter side-by-side? Har ikke funnet noe på nettet, men kanskje andre vet mer? Takker for eventuelle svar!
  7. Jeg har også anskaffet med en Spitfire for FS2020. Men den "logrer" så med halen. Skulle ønske meg en damper a la de større flyene,
  8. Jeg har lykkes med dette - flere ganger. Vet ikke om dette hjelper. Kanskje andre har en enklere løsning? RE-INSTALLASJON MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR 2020 Press WINDOW-knappen og bla ned til Microsoft Store. Klikk på de tre punktene i øvre høyre hjørne (har enkelte ganger problemer med at de ikke kommer frem) Klikk på Mitt Bibliotek og bla deg ned til Microsoft Flight Simulator. Klikk INSTALLER Velg disk som du vil installere på. Installering starter Right click on desktop and go to New > Shortcut and enter the following cmd.exe /C start shell:AppsFolder\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe!App "-FastLaunch" Jeg har reinstaller flere ganger.
  9. Det er en masse super-flinke folk rundt om i landet som utfører slike scenery-forbedringer til glede for oss andre. I stor takknemlighet, hilser jeg god natt nå kl tirsdag 23:45.🤩
  10. Kan man, med hammer og sag, fjerne de flyplassser man neppe kommer til å bruke? Og ikke bare i Community-mappen? Hvor ligger resten av flyplassene?
×
×
  • Opprett ny...