Jump to content

Ernst K.Furuhatt

Premium Member
 • Content Count

  4,895
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Ernst K.Furuhatt last won the day on February 10

Ernst K.Furuhatt had the most liked content!

Community Reputation

259 Excellent

2 Followers

About Ernst K.Furuhatt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker for tilliten , jeg følger stadig med på utviklingen av DCS, og spesielt hangarskipsmodulen er interessant, men er en smule bekymret over økende rapportering om "bugs" .
 2. Nærmere bestemt tidlig utgave av F-4 Phantom II fra Sim Work Studios. Jeg har lenge flydd en langt mer moderne utgave fra Milviz, men ble nysgjerrig på hva denne hangarskipsversjonen hadde å by på. Så langt er det god underholdning, og modellen flyr veldig bra, har knallgod lydkvalitet og den inneholder mer systemsimulering enn jeg har klart å sette meg inn i. Her må det nok studeres "flight manual" så det holder, og selv om man kan fly fra diverse freeware hangarskip, har SWS egne pakker med hangarskip til minste detalj. Hiihaa, artig med carrierops igjen
 3. No var du streng Andrew, mine FS-drømmer om Norway er for lengst innfridd . Orbx Norway, Airports of Norway, Norway GA Airfields, Global AI Ships og de fantastiske flyplassene og ekstra-scenery fra dere entusiastiske utviklere, har bidratt til at FS i Norge ( Sverige og Danmark ) er magisk i forhold til andre land ! Jeg tror at FS2020 gir mange nye muligheter for hakeslepp, men tror også at det vil gå ei stund før Norge blir like bra som dagens P3D4. Derfor demper jeg forventningene til jeg ved selvsyn kan se at det blir bedre, og nyter hemningsløst den kvaliteten vi har i dag . God helg .
 4. Takk skal du ha Fredrik, endelig noen som har realistisk tilnærming til FS2020. Jeg har ikke mistet troen på at det blir bra, men ønsker ikke å få knuste drømmer om at Norge og resten av verden blir like fantastisk som reklamefilmene vi har sett 😉
 5. Takkåtakk , Dashen er fra Virtualcol, en lettvekter uten særlig systemsimulering. Grei å se på, bra lyd, men ellers ikke mye realisme. Kjøpte den i ren frustrasjon over at ingen laget en skikkelig Dash 8- 200 for kortbanenettet. Den fikk kort levetid i min hangar, men tenkte den kanskje kunne egne seg som AI-modell .
 6. Ja dåkker skal ha så mang en takk . Æ trur også 2020 blir det beste simulatoråret på veldig lenge. Men jeg tok meg selv i å se mer og mer framover. Ble faktisk forbauset da jeg gikk gjennom mappen for screenshots, og tenkte litt på hvor fantastisk utviklingen har vært i mange år allerede. I dag er vi jo der vi drømte om å være for bare 5-6 år siden
 7. Mye artig på gang, og store forventninger til utviklingen i FS-verden, men jeg velger å ikke fokusere så mye på det som ikke finnes, og heller nyte alle godsakene som vi faktisk har i dag . Her en kjapp oppsumering av noen måneder tilbake i tid .
 8. Det er ikke småtterier du kommer med, fantastiske variasjoner og innhold med ultra-realisme hele veien !
 9. Ja, skyene er blitt mer realistiske etter hvert, P3D holder seg godt, det gjør du også Robert 😁
 10. Takkåtakk , da får vi se om æ gidder å ta den jobben. Har V4.4 som fungerer utmerket, så æ ser det an til behovet for oppdatering melder seg . Veldig stille hos Lockheed Martin .
 11. Hmm? Det kan være en sammenheng uten at jeg kan dokumentere det, men jeg stoppet oppdateringene på P3D4.4 og har ingen problemer med scenery som egentlig er for P3D3.
 12. Hentet nyeste utgave til P3D3 ( som jeg hadde liggende i gammel mappe )og installerte denne i P3D4.4 og alt fungerte som før. Mulig det er noe som ikke er kompatibelt, men det merker jeg ikke noe til 😊
 13. ..... Aerosoft Torp Sandefjord for P3D av bl.a. Jo Erlend Sund, opprinnelig for FSX, men funker veldig bra i P3D4.
 14. Har det gøy med denne morsomme krabaten fra SimWorks. Oppfører seg eksemplarisk i utfordrende manøvrer, og liker seg best når man får røre litt på seg .
×
×
 • Create New...