Gå til innhold

Ernst K.Furuhatt

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  5 129
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  84

Ernst K.Furuhatt vant sist dagen den 13. september

Ernst K.Furuhatt hadde det mest likte innholdet!

2 følgere

Om Ernst K.Furuhatt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ernst K.Furuhatt's Achievements

814

Nettsamfunnsomdømme

 1. Var i utgangspunktet skeptisk til denne Spit`n , vi hadde jo fra før den glimrende modellen fra Flying Iron, så hvorfor enda en Spitfire ...... For det første, dette er MK 1a, altså begynnelsen på en legendarisk utvikling. Dernest, denne modellen er både detaljert og realistisk i sin utførelse, og AH har virkelig lagt sjelen i å imøtekomme forventningene. OK, dette er ikke DCS, men modellen er full av sjarm, flyr veldig bra og har noe av det bedre av lydkvalitet. Det holder i lange baner for min del 😁
 2. Huff ja, DCS utfordrer på alle realistiske flybevegelser, ikke minst med tourqen. Har mange svettetokter med både Spitfire, Mustang og P-47, og det er ikke få vrak som ligger i min karriere-sti
 3. Holder meg varm i trøya til overføring på Mosquito.
 4. Sjarmtroll?!..... stygg som æff, men stilige bilder .
 5. Skipstrafikken har våknet langs kysten og til havs . Med Global AI Ship v2, har vi fått en langt mer realistisk båttrafikk , med alt fra fiskebåter, ferger, lasteskip, hurtigrutene m.m.m. Flotte og realistiske modeller i bevegelse, men foreløpig uten effekter som kjølvannstriper og bølger. Men det kommer. Merker heller ingen belastning på frames.
 6. Hmmm ? Har ikke samme erfaringen, har hatt turer på over timen 😳
 7. Måtte prøve den skinnende nye Aviat Husky i finværet. Ikke at det manglet på Cub-varianter i MSFS, men det er noe eget med Husky, og modellen er meget fin og flyr veldig bra.
 8. ......og det ser ut som 637 er inkludert i denne utgivelsen 😵
 9. Utrolig mye spennende på gang, i både MSFS og DCS , men aller mest spent er jeg på denne "oksen". Har aller mest timer i Skunk Works F-104 siden den kom ut i FSX og P3D, og det er den flymodellen jeg savner mest i MSFS. Regner med den blir pen å se på, men håper inderlig den flyr like bra som i P3D4. Forresten, et pluss at de velger å gi ut 2-setern
 10. En sommer er over, tilbake til hverdagen. ATSimulation Focke Wulf / Piaggio, er mitt yndlingsfly for sightseeing . Hangaren begynner å fylles opp med mange andre godbiter, men jeg kommer stadig tilbake til Piaggio`n .
 11. Flotte bilder, nice flyvemaskin. Har hatt Piaggio`n siden den kom ut, og den er en av mine absolutte favoritter
 12. Jatakk, C172 var et tilfeldig valg, og jeg forventer mer heftige sjøfly etter hvert 😁. Er også enig i at vannfysikken må forbedres, i hvertfall sett fra utsiden av flymodellene. Fra innsiden både høres og føles det langt på vei brukbart. Ellers virker det som "fargerommet" i simmen er forandret, som under noen forhold synes alt for lys og tegneserie-aktig.
 13. Eller nærmere bestemt Cessna 172 som amfibieutgave. Jeg må ha vært heldig med oppdateringen, for MSFS flyter veldig bra, og det var ekstra artig å benytte de mange amfibie/flottør flyene som fulgte med. Asobo har fremdeles en vei å gå angående effektene når man lander og tar av på vann. MEN de er på god vei, og allerede nå er det en hyggelig utvidelse av underholdningsverdien.
 14. Mye heftig og bra her, MSFS er blitt veldig fotograf-vennlig ☺️
×
×
 • Opprett ny...