Gå til innhold

Jan Arne Sjøholt

Members
  • Innholdsteller

    122
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Jan Arne Sjøholt

  • Bursdag 06. juni 1966

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jan Arne Sjøholt's Achievements

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, kjøpte meg stikke, må en ha pedaler for sideror/nesehjulstyring. Klare ikke å konfigure den slik at nesehjul/sideror går også….
  2. Hei alle sammen😊 Har flydd litt på Lisboa-Madeira, er det noen forslag på litt spennende ruter som ikke tar år og dag…rundt en times flytur. Regner med jeg månoppdayere noen flyplasser. Det må være noe som passe Pmdg 737….
  3. Ser at noe av teksten ble borte......jeg tenker jo selvfølgelig på noen innstillinger, eller er den så reel, trodde ikke det da....noen som har opplevd det samme?
  4. Kor i svarte gjør dere det angående de-icing av fly. To ganger nå ved Gardemoen med freezing rain/snø kor jeg har stått ein stund så krasjer det ved avgang. Har mistanke om ising, begge gangene har det vært is på flyet. (PMDG 737). Ja, har prøvd å satt på avising av vindu, motor pitot...men det hjelper ikke.
  5. Ok, så lenge MSFS ikke støtter dette, er det kanskje ikke noe poeng i det hele:)
  6. Hei, prøvde Oculus 2, men syns det ble uklart og noe tungvinnt siden det ikke er "hender" som er aktive. Altså jeg kan ikke bruke de på instrumentene. Det er jo ønsket:) Er det noen som vet om noen typer som har de mulighetene.? Oculus ble levert tilbake siden det var litt mer jeg ville ha:) Er det faktisk en mulighet og kunne bruke hendene på stikka og ellers instrumentene....
  7. Jeg er på utkikk etter Embra 195-E2, så den på Simmarket fikk relativ dårlig tilobakemelding. Noen som har et tips om en bra versjon hvor mesteparten funker:)
  8. Har forsåvidt gjort det, men ikke lagt til en ny slik som det sto i den linken. Skal teste det i morgen. Takk for hjelpa:)
  9. Har slitt litt med simmen etter oppdateringa, nå får jeg ikke inn joysticken, ikke noe avasnert greier, Logitech Extreme 3dPro, har sjekke enhetsbehandlinga og kan konfiguere den i MSFS2020, men når jeg kjøre PMDG 737èn vil den ikke lystre, er ikke på liksom.....noen ideer?
  10. Hei, får PMDG'en til å line fint opp i innflyginga, men får den ikke til å ta høydenivå. Må manuelt justere med vertical speed for å treffe sånn noenlunde...hva gjør jeg feil...har prøvde på mye...er mange år siden jeg drev på så noe er nok gått i glemmeboka....
  11. Er noe ny på denne, endelig fått inn scenery på en grei måte, men litt irriterende ting på skjermen som jeg vil ha bort, det gjelder de som jeg har ringa inn og punkt med avstand på bilde 2...tar gjerne mot tips:)
  12. Klare ikke finne den stien hos meg. Har installert via Xbox gamepass....prøvd å legge ENGM i den mappa gjennom developermenyen, men det hjalp ikke....
×
×
  • Opprett ny...