Gå til innhold

Håndplukket innhold

Fantastisk innhold fra hele forumet, håndplukket av oss.

Da jeg ikke driver med jager fly lenger ,står de bare å støver

Så da bør de få komme til noen som har bruk for de,Pris er her inne 2500kr

De ligger på Finn.no til 3000kr
 • 2 svar

Selger min flysimulator med tungt hjerte. Vi skal flytte og den passer ikke inn der vi skal. Simulatoren består av: FS 2004 ver. 9.1 ProSim lisens ver.1.xx (siste versjon av 1.x) lisensen er evigvarende, ingen lisensavgift. Hjemmebygget trottle, ikke motorisert. Alt virker og er tilkoblet LeoBodnar kort og via FSUIP. FW overhead fra SimWorld med backlight FW overhead har kun dummy instrumenter. AFT er delvis komplett, hjemmebygget. Start brytere med solenoid fra SimWorld koblet mot relé fra Phidgets og Pokeys kort. Alle lys er koblet opp mot Phidgets LED 64 kort. Alle brytere er koblet opp mot Pokeys kort. CPFlight MCP og 2 EFIS fra CPFlight Dobbel stikkekontruksjon fra Aerosoft Solution. 2 stk. FMC fra Engravity. Stol Capt/FO hjemmelaget Sidevegger capt. og FO. Med komplett tiller på Capt. sidevegg. Tiller fra Aerosoft Solution og LeoBodnar kort Pedestall komplett med: NAV 737 fra CPFlight COM 737 fra CPFlight ATC 737 fra CPFlight De andre er dummy, men med brytere og 7-segment display. Ekte takplater fra en 737 Classic Hoved PC komplett med ASUS Geforce GTX 780. 6 GB GDDR 5 minne. 32 GB minne på hovedkort. Lagt inn diverse software som Aerosoft Heathrow Mega AirPort og Paris Orly. Hele simmen må demonteres men det skal være enkelt å sette den sammen igjen.
Her gjelder kun seriøse henvendelser.
Pris 75.000,-

 
  • Like
 • 3 svar

Takk, kjempefint å få sånne tilbakemeldinger og tips! Da jeg tittet inn på Finn første gang, syntes jeg det var mange fine tilbud. Nå har jeg lært masse (se tilbakemeldingene om prosessorer og kort over), så nå har jeg et mye bedre grunnlag for å vurdere hvor gode tilbudene egentlig er for FS2020. Og da var ikke tilbudene så mange likevel. Jeg har vel også oppfattet, etter hvert, at Power-tilbudet kanskje ikke er så godt likevel (lagring), men jeg hadde selvsagt ingen forutsetninger for å gjennomskue dette med prosessoren. Igjen: Fenomenalt fint å få kompetente tilbakemeldinger fra et velvillig Forum. Suverent!!
  • Like

Hei alle og god jul!

I år har vi sluppet å be om donasjoner til server og softwarelisenser ettersom det har tikket inn faste småbeløp fra flere av dere, og rause enkeltbeløp fra andre av brukerne her inne.
Samlet koster nettstedet nå ca 3000 i året i lisenser og domeneavgifter, og det er kun ved deres hjelp vi får det til å tikke og gå rundt.

Teamet takker for støtten og håper at vi i løpet av vinteren kommer opp med et nytt tilbud til dere som skal sikre driften gjennom 2021/22. Skulle du ønske å donere et beløp, så kan du følge linken HER. Alle monner drar, og vi er superglad for dere som fortsetter å donere 20-30 kr måned etter måned. Det er disse beløpene som gir oss trygghet for fremtiden, og merkes minst på lommeboken deres.

Håper videre på masse gode diskusjoner, tips, hjelp her inne og at dere fortsetter å produsere innhold av den kjente høye kvaliteten til alle de forskjellige simmene.
Vi skal fortsette å være lydhør for hvordan vi kan ble et enda bedre forum, og mantraet er fortsatt at flightsim.no er "AV og FOR simmere"!

Ha en fortsatt fin jul og et godt nytt år når vi kommer så langt.
  • Like

https://fselite.net/news/flytampa-previews-copenhagen-in-microsoft-flight-simualtor/
  • Like
 • 4 svar

Patch/Update (1.11.7.0)
 • 2 svar

Jeg har alt satt inn et par broer i simmen. Men de passer ikke med biltrafikken da de var justert etter en god ORBX mesh. Det er nemlig slik at krumming av broer må følge "veibanen" på vannet. Og rampene må gå litt ned i meshen på hver side. Med nåværende mesh passer ikke dette i det hele tatt. Derfor vil jeg vente til meshen i landet er oppdatert av Asobo, da jeg ikke ønsker å bruke uker på å justere meg i hjel, først til nåværende mesh, deretter til en oppdatering. Dere vil av og til se mine broer på mine bilder, men det er fordi jeg bryr meg lite om at biler går på vannet der jeg sjeldent er og ser likevel. Altså ikke noe som blir utgitt.
  • Thanks
  • Like
 • 0 svar

Tydeligvis tror mange vi som lager scenery driver butikk og sitter klare til å ta i mot bestillinger. Slik er det altså ikke. For min del er det en hobby kun jeg styrer. Når mase nivået øker, minker min lyst til å gjøre noe som helst. Jeg vet hva dette er, for en gang i tiden var jeg den som maste, been there, done that, skjønt i ettertid at det er ikke noe sjakktrekk. Men at noen starter en request tråd skal nå ikke jeg klage på. Da blir alt dette samlet i en tråd, og dukker ikke opp i tide og utide.
  • Like
 • 4 svar

Hei gode simmere

Etter at jeg kjørte US upgrade igår får jeg ikke kontakt med/aktivert Logitech X52 Pro flight control.

Kan noen hjelpe?
 • 5 svar

Etter frustrasjon med kun å ha en mappe «Community» med innhold startet jeg i går efta med et program som kan linke MSFS innhold fra andre disker eller områder.  Vi kan nå bruke valgfri trestruktur for hvor vi plasserer pakkene. Programmet vil automatisk finne dem og vi kan sette dem inaktive ved å krysse av


 

Planer om funksjoner for legge inn informasjon om pakkene som vi har hentet et eller annet sted på internett. Dvs beskrivelse url og bilde.  

Er det noen som er interessert med å bidra med testing og funksjonalitet?

Nåværende versjon skal være kjørbar med å sette og oppdatere linker i «Community» mappen.  Benytter symbolic API og det er krav om admin rettigheter for å kjøre programmet.  

 
  • Like
 • 21 svar

Oslo Lufthavn 2020, ute 19. September på flightsim.to
Oslo Lufthavn 2020, ute 19. September på flightsim.to
  • Thanks
  • Like
 • 16 svar

Ingen flight plan. Cargo: unknown. 

Dette ble en tur på kort varsel fra en bortgjemt flyplass høyt oppe i Andesfjellene til en privat flystripe dypt inne i den equadorianske regnskog. To Cessna 208 Grand Caravan med norske piloter og ukjent last tok av fra SECU Mariscal Lamar, på en høyde av 8300 fot i Cuenca Ecuador. Turen var planlagt å gå over grensen til Peru, nærmere bestemt til Andoas langt inne i Zona Reservada Pucacuro. Pga. uforutsette omstendigheter, måtte turen brått legges om. Noen hundre fot over tretoppene kom man inn til landing på en (alt for kort) privat flystripe. Formålet med turen vil nok aldri bli helt kjent for omverdenen - men det skjedde verken på oppdrag fra den norske, peruvianske eller equadorianske regjering. 
  • Like
 • 8 svar

Noen hint å hente her for de med low/medium pcèr
https://forums.flightsimulator.com/t/how-to-graphics-settings-and-performance-guide-8-18-2020/132407

Da - etter 6 år med utvikling, er Milviz sin Kingair 350i endelig sluppet. Alt er simulert i denne modellen. Virkelige piloter og instruktører for Kingair har vært med i hele utviklingsprosessen. Det er i det hele tatt et stort team som står bak denne. Jeg har laget 3 av de 4 teksturene som kommer med denne utgivelsen. Riktignok er teksturene laget for flere år siden, men disse har nå vært gjennom en PBR prosess.
  • Like
 • 55 svar

 


25 Feb from 15-21z Oslo-Gardermoen will be fully staffed for a real time event. Book your favorite flight from the schedules and enjoy an immersive and fun day of flying in and out of Gardermoen.

Remember to have a look on the briefing page and make sure to have your charts with you in the cockpit, that will ensure a smooth flight into or out of the airport.

All flights show off-block times and the arrival flights into ENGM has approximate landing time included.

Bookings | Briefing | Charts

Credit: Espen Solli


 
  • Like
 • 4 svar

×
×
 • Opprett ny...