Gå til innhold

Andrew Thomsen

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  9 614
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  102

Andrew Thomsen vant sist dagen den 8. mars

Andrew Thomsen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

776 Excellent

1 følger

Om Andrew Thomsen

 • Rang
  Moderator
 • Bursdag 09. nov. 1963

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Flott & enjoy. Skal prøve å gjøre litt neste hjemmeperiode, cirka Mai.
 2. Denne vil ta noe lengre tid. En single i glasset her og, og ENGM satt på pause. Funker nåværende versjon for dere eller ikke?
 3. Portland har for meg alltid vært en fin stopp mellom KSFO og KSEA.
 4. Ja takk begge deler. Jack Daniels og Glenlivet for tiden.
 5. Jeg har alltid klart å gjøre dette uten å legge inn en ekstra runway, men snakker P3D her. Rett nok legges ILS inn med runway bearing, men i properties vinduet (i alle fall i ADE), kan man sette den offset. OK har ikke prøvd dette selv i FS20 editoren ennå, men skal se om nyeste ADE klarer det når jeg får tid, er i etterslep her med alt og ble nettopp torpedert med nok en update, skulle teste ny SDK men må laste ned nok en ny SDK først... 😣... dispril eller whiskey takk...
 6. Vet ikke engang om de ennå har brannbil (modellen er MSFS da jeg ikke gidder å lage biler selv). Men ble nysgjerrig på skiltet, får inn og sjekke bare denne nye oppdateringen blir ferdig ;-)
 7. Hva skal jeg si. Jeg betaler gjerne for en payware flyplass, men da skal det grunnleggende tekniske være i orden, for ellers kan ingen fancy 3D modeller noensinne pynte på grunnleggende feil. Så jeg fortsetter å mekke på denne absurde lokasjonen som Aasland passe vittig påpeker.
 8. Kjenner meg mer igjen i hjemmelaget (var der sist Torsdag). Masse detaljer laget jeg aldri kommer til å bry meg om og flott mekket er dette, men drar ikke kredittkortet for denne, er fornøyd med det jeg har. Just sayin'...
 9. Legger til et par bilder for dere Spitfire entusiaster; anno flyshow 2009. Året 2010 var jeg der og (siste bilde) 😉😂
 10. Ble ikke perfekt, men å prøve hardt blir godt nok. Har igjen å lage noen MIL parkeringer, men ikke før vi har militær AI trafikk. Tenkte da å kjøre litt NATO aktivitet der (mimre). Skulle og gjerne merket runway med nesten utvisket gult, men har ikke funnet noen løsning ennå.
 11. La inn noen nye shots, gikk litt kjapt over whiskeyen i går 😉
 12. Nix mer Carenado for meg, Gunnar. Ønsker ikke flotte fly som hopper rundt som harer😬
×
×
 • Opprett ny...