Jump to content

Andrew Thomsen

Moderators
 • Content Count

  9,231
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Andrew Thomsen last won the day on July 21

Andrew Thomsen had the most liked content!

Community Reputation

165 Excellent

1 Follower

About Andrew Thomsen

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 11/09/1963

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. "Vi er oppmerksomme på bekymringene i dagens økosystem og arbeider for å takle dem." Litt svevende sagt det der, men en kan jo håpe de mener at man stort sett (eller om nett svikter) kan være offline som jeg med Steam/TS/TSW. Da trolig med begrenset scenery, men at det uansett i det minste kan brukes. Til Steam ønsker jeg og en knapp som slår av screenshots og salgsmeldinger selv om jeg er "offline". Ren inndoktrinering slikt. Blir kvitt det ved å nappe pluggen 😛
 2. Når det hentes fra nett, well man kan ikke forvente at nett alltid og evig er oppe. Nettet blir bare mer og mer belastet, og det kan bli dager, uker det er borte, av mange årsaker. Så for min del legger jeg alltid løpet mot at jeg ikke har nett i lengre perioder. Som f.eks at jeg kunne ennå spille mine 800 album fra server når fiberen var død her i en hel uke. Har av samme grunn ikke hele mitt liv i mobilen. OK, gå gjerne for denne nye greia, men pass på å ha alternativer.
 3. I just completed this quiz. My Score 0/100 My Time 102 sekunder  
 4. Var alltid litt nervøs når jeg fløy med MD-11. På den annen side, var det artig å fly med en av de siste 2014. Var da totalt avslappet. KLM fra Schipol til Panama City, deretter Copa 737-900 til Santiago. Siste delen av turen var ren tortur, 5 og en halv time med en diger fyr bak meg som kjørte kneene sine i ryggen min. Ble kompensert av approach Santiago, der man stuper ned mellom store fjell. Nytelse. 😊
 5. Jeg har flydd mye med MD-11. En basic design som var skummel, der man "løste" problemene med manuelle prosedyrer. Noe som minner meg sterkt om MCAS på 737MAX. Max er en ny, basic design der motorene ble flyttet frem, som førte til at basic design staller ved takeoff. Og de vil løse dette med software. For noe tull. Basic design bør skrotes eller tegnes fra bunnen av når den staller ved takeoff! Les denne artikkelen, tar lang tid, men vel verdt det: https://spectrum.ieee.org/aerospace/aviation/how-the-boeing-737-max-disaster-looks-to-a-software-developer
 6. Er du vant til FSX og det som før var - P3D. Da får du hva du er vant til, samt at simulatoren faktisk oppdaters stadig vekk, i stedet for å bli gitt opp. La deg og ikke lure av "nye" FSX versjoner på Steam, etc. Er kun laget for å fortsatt pine pengene ut av deg, mens du da ennå svømmer rundt i bakevjen (generelt sagt) - og lykke til 🙂
 7. Tror at FS9 aldri var laget for bredformat. Får du til å strekke det, blir instrumentene ovale. Men ta det med en klype salt da min husk for både FS9 og skifte til bredskjerm er i ferd med å gå i glemselen for godt. Men kan nevne jeg kjører gamle Star Trek serier på bredskjerm, og der måtte jeg bare venne meg til som på bildet du viser.
 8. Sorry skal du ikke være. Er så mye bullshit å forholde seg til i dag at det ligner ikke grisen, oink-oink 🙂
 9. Til sjøs brukte vi og lenge korreksjonssignaler fra land til dynamisk posisjonering, i dag brukes spotbeam fra satellitt.
 10. Jepp. Måtte lage en exception i Firefox. Bet meg og merke i at jeg ikke har sett andre enn meg her de siste to dager (både innlogget og som gjest). La inn linken på nytt i dag, og akkurat nå er det hele tre mennesker innlogget.
 11. Andrew Thomsen

  ENML

  Kan jeg skrive under på. Erfaring fra mange simmer, og nå og TS, der 64bit versjonen fikk slutt på OOM for godt. Det gjelder å styre helt unna 32bit simulatorer.
 12. Andrew Thomsen

  ENML

  Ja den geriatriske softwaren... ble kvitt lagging i Train Sim 2019 i dag for min del.
 13. Andrew Thomsen

  ENML

  De fleste texturene (Nordiv_xxx) er felles for alle modeller. Så de kan ikke sorteres for hver flyplass. Selv ikke på ENGM. Står ellers i readme hvordan man disabler en og en flyplass.
×
×
 • Create New...