Jump to content

Andrew Thomsen

Moderators
 • Content Count

  9,241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Andrew Thomsen last won the day on September 7

Andrew Thomsen had the most liked content!

Community Reputation

169 Excellent

1 Follower

About Andrew Thomsen

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 11/09/1963

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Computer type Dragon 32 (som var medvirkende til å lage TextTV). Hadde Commodore 64 før BBC'en. Med den en "flysimulator", 737. Alt svart, noen linjer på skjermen, en firkant som nærmet seg i det man skulle lande. Gikk raskt over til rollespill (bare basert på tekst), helt til FS1 kom ut. Dette på en Toshiba slepbar PC, første PC jeg opplevde via jobb (NSB). Tro det eller ei, de var tidlig ute med både PC bruk og fibernettverk.
 2. Med andre ord så lages da en ny path til effektene, trolig via en enkel xml fil, som jeg selv lenge har brukt for å flytte alt ut av P3D. Med andre ord kan jeg da (endelig) slette alle addon effekter fra P3D, og ved neste reinstall, ikke et øyeblikk tenke på addons, da det bare er å smelle inn xml filene til alt som ligger på den separate disken. Med andre ord ta en P3D reinstall når som helst, uten det vanlige kjøret som tar minst en uke. Alt scenery og AI på separat disk, og jeg bare smeller inn xml filene. Uten dager og uker med ORBX nedlastinger. All good.
 3. Jo takk, men når du sier fra P3D folder, innebærer det at effekt filer og flyttes? Bare sånn at jeg får det inn med skjeer ;-)
 4. Får håpe at da flyttes effekter og ut av main P3D folder, som med AIG's OCI og Matrix (for militærtrafikk). Kommer uansett ikke til å teste dette før P3D 5 er ute, og planlegger full Windows reinstall i samme slengen.
 5. "Vi er oppmerksomme på bekymringene i dagens økosystem og arbeider for å takle dem." Litt svevende sagt det der, men en kan jo håpe de mener at man stort sett (eller om nett svikter) kan være offline som jeg med Steam/TS/TSW. Da trolig med begrenset scenery, men at det uansett i det minste kan brukes. Til Steam ønsker jeg og en knapp som slår av screenshots og salgsmeldinger selv om jeg er "offline". Ren inndoktrinering slikt. Blir kvitt det ved å nappe pluggen 😛
 6. Når det hentes fra nett, well man kan ikke forvente at nett alltid og evig er oppe. Nettet blir bare mer og mer belastet, og det kan bli dager, uker det er borte, av mange årsaker. Så for min del legger jeg alltid løpet mot at jeg ikke har nett i lengre perioder. Som f.eks at jeg kunne ennå spille mine 800 album fra server når fiberen var død her i en hel uke. Har av samme grunn ikke hele mitt liv i mobilen. OK, gå gjerne for denne nye greia, men pass på å ha alternativer.
 7. I just completed this quiz. My Score 0/100 My Time 102 sekunder  
 8. Var alltid litt nervøs når jeg fløy med MD-11. På den annen side, var det artig å fly med en av de siste 2014. Var da totalt avslappet. KLM fra Schipol til Panama City, deretter Copa 737-900 til Santiago. Siste delen av turen var ren tortur, 5 og en halv time med en diger fyr bak meg som kjørte kneene sine i ryggen min. Ble kompensert av approach Santiago, der man stuper ned mellom store fjell. Nytelse. 😊
 9. Jeg har flydd mye med MD-11. En basic design som var skummel, der man "løste" problemene med manuelle prosedyrer. Noe som minner meg sterkt om MCAS på 737MAX. Max er en ny, basic design der motorene ble flyttet frem, som førte til at basic design staller ved takeoff. Og de vil løse dette med software. For noe tull. Basic design bør skrotes eller tegnes fra bunnen av når den staller ved takeoff! Les denne artikkelen, tar lang tid, men vel verdt det: https://spectrum.ieee.org/aerospace/aviation/how-the-boeing-737-max-disaster-looks-to-a-software-developer
 10. Er du vant til FSX og det som før var - P3D. Da får du hva du er vant til, samt at simulatoren faktisk oppdaters stadig vekk, i stedet for å bli gitt opp. La deg og ikke lure av "nye" FSX versjoner på Steam, etc. Er kun laget for å fortsatt pine pengene ut av deg, mens du da ennå svømmer rundt i bakevjen (generelt sagt) - og lykke til 🙂
 11. Tror at FS9 aldri var laget for bredformat. Får du til å strekke det, blir instrumentene ovale. Men ta det med en klype salt da min husk for både FS9 og skifte til bredskjerm er i ferd med å gå i glemselen for godt. Men kan nevne jeg kjører gamle Star Trek serier på bredskjerm, og der måtte jeg bare venne meg til som på bildet du viser.
 12. Sorry skal du ikke være. Er så mye bullshit å forholde seg til i dag at det ligner ikke grisen, oink-oink 🙂
 13. Til sjøs brukte vi og lenge korreksjonssignaler fra land til dynamisk posisjonering, i dag brukes spotbeam fra satellitt.
 14. Jepp. Måtte lage en exception i Firefox. Bet meg og merke i at jeg ikke har sett andre enn meg her de siste to dager (både innlogget og som gjest). La inn linken på nytt i dag, og akkurat nå er det hele tre mennesker innlogget.
×
×
 • Create New...