Gå til innhold

Andrew Thomsen

Moderators
 • Innholdsteller

  9 172
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  40

Andrew Thomsen vant dagen sist Februar 7

Andrew Thomsen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

148 Excellent

1 følger

Om Andrew Thomsen

 • Rang
  Moderator
 • Bursdag 09. nov. 1963

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sorry skal du ikke være. Er så mye bullshit å forholde seg til i dag at det ligner ikke grisen, oink-oink 🙂
 2. Til sjøs brukte vi og lenge korreksjonssignaler fra land til dynamisk posisjonering, i dag brukes spotbeam fra satellitt.
 3. Jepp. Måtte lage en exception i Firefox. Bet meg og merke i at jeg ikke har sett andre enn meg her de siste to dager (både innlogget og som gjest). La inn linken på nytt i dag, og akkurat nå er det hele tre mennesker innlogget.
 4. Kan jeg skrive under på. Erfaring fra mange simmer, og nå og TS, der 64bit versjonen fikk slutt på OOM for godt. Det gjelder å styre helt unna 32bit simulatorer.
 5. Ja den geriatriske softwaren... ble kvitt lagging i Train Sim 2019 i dag for min del.
 6. De fleste texturene (Nordiv_xxx) er felles for alle modeller. Så de kan ikke sorteres for hver flyplass. Selv ikke på ENGM. Står ellers i readme hvordan man disabler en og en flyplass.
 7. Bli ikke ovverrasket folk slutter med utvikling. Man gir og gir, men takken er kun de vil ha mer.
 8. Tror problemet er løst. Nix FTX Norway. Beklager ikke at jeg er kravstor.😂
 9. P3D. FSlabs, men for dyr. AS flyene bra (v3) men i dag ikke ferdig utviklet ennå. Vært mange nedsettende kommentarer omkring AS bussene, og det er fordi folk ikke skjønner forskjell på de tre versjonene.
 10. Fin artikkel. Leste og om Bodøekspressen.
 11. Jeg oppdaget det samme. Fløy som en sløving i alltid godvær i simmen. Det ble kjedelig i lengden. Så fra FS5 og opp lærte jeg meg VOR navigasjon, og senere, å fly med real-world vær. Skjønte da å stole på instrumentene i stedet for "instinktet". Sistnevnte er bra å ha, og det vil vel alltid bli en diskusjon om dette.
 12. Den der filmingen er lite "fantastisk" men grei nok. I lengden kjedelig. Er vel bare jeg som blir skutt for å si hva jeg mener.
×
×
 • Opprett ny...