Gå til innhold

Andrew Thomsen

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  9 582
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  97

Andrew Thomsen vant sist dagen den 25. januar

Andrew Thomsen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

683 Excellent

1 følger

Om Andrew Thomsen

 • Rang
  Moderator
 • Bursdag 09. nov. 1963

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har en bro "i gang" ved Tromsø Langnes. Prøveprosjekt for å endre texturene (noe jeg har måttet gjøre med hele AoN). Med FSX måtte jeg gjøre alle texturene lysere enn nødvendig. Så er FS2020 her og jeg må gå tilbake på alt, og det er svært tidkrevende. Så egentlig har jeg ikke noe fornuftig svar å komme med, tiden vil vise. Pirking på diverse fortsetter dog 🙂
 2. Tenkte jeg ikke skulle gjøre så mye mer med Gardermoen, men så kom ADE på banen. Så dette barnet kommer til å bli foret opp 😉
 3. Ang. livery megapack så blir bokstavene på flyene bak frem nå man kommer litt på avstand. Med andre ord elske og hate den pakka samtidig.
 4. Lurer på om Pasi har en finger med i spillet? Avventer uansett tilbakemeldinger før jeg slår til. Er jo og en mesh som må fikses først (har ikke flydd en millimeter på tre uker).
 5. Blodslit dette, å tegne opp etter småbilder jeg snipper fra finn kart og norgeibilder. Men ADE har linjaler og slikt så jeg får det snorrett. Taxiway M og N og litt til er nå klar for painted lines. Det originale MS systemet kan man bare glemme, bugsene fra FSX ble aldri gjort noe med der. Blodslit ja, men når jeg har holdt på med ENGM siden Fly! og ennå får greia til å leve, er det jo artig. Stahet er nøkkelordet. Nå svir det i øya etter en lang session og musearmen verker, ja mon tro om det verker i musa og? Tid for en single malt 😉
 6. Jepp, kommer til å bruke MS centerline og lys på de lange taxiwayene, så blir det endel småplukk med resten. Kunne faktisk ta delvis mass edit i ADE, så hele greia er nå bare paths uten striper og texturer. Har og et bakrunnsfoto, men det er uskarpt. Har likevel tegnet opp nye taxiways M og N som aprons. Får rette på det siden ved å sette inn mindre bilder (som jeg tar fra Finn Kart med snipping tool). Kan dessverre ikke bruke mitt gamle georefererte foto, da det er håpløst utdatert.
 7. Det en bør være klar over er at når FS kommer i ny versjon, kan det ofte ende opp med at simmen krasjer. Dette fordi en eller annen fil i Community mappen da plutselig er utdatert.
 8. Med fornøyelse. Men det vil ta tid å få det på plass om jeg da (trolig) må fjerne alle taxi path centerlines og tegne de som painted lines. Vurderer å fuske her ser du, ikke slite meg i hjel for at AI flyene skal svinge perfekt, bare tegne painted lines korrekte. Men det er jo som vi gjorde på ENCN når jeg tenker over det. Og selv om jeg er en AI-junkie, bryr jeg meg lite om de svinger litt feil av og til, er mer opptatt at de har korrekte distanser for takeoff og landing, samt ikke kjører ut i gresset etter backtracking (fikk til dette på ENTC, ENCN og ENTO). Planen vil da bli at jeg pla
 9. Da kan ny versjon lastes ned. Denne har fungerende nattbelysning, nytt gressdekke her og der, samt nye kantlinjer på main apron. Kommer ellers ikke videre med snøproblemet før jeg har en nyere utgave av ADE. Nytt bilde og ny link i første innlegg.
 10. Etter litt banning og steiking og en whiskey, kommer det i alle fall noen ortho edge lines på plass.
 11. Plages faktisk at jeg ikke blir kvitt den gule rammen rundt det svarte i mitt gamle ENGM prosjekt. De jeg har laget i den interne editoren derimot, tillater meg å gjøre dette. Derfor må jeg oppdatere ENCN og ENSO, men avventer til det er flere bugs å samle; oppdaterer ikke bare på grunn av et og annet skilt er feil. Og takk for info.
 12. Akrobatfly konvertert til militære formål ser det ut som....
 13. Kommer ikke til å gå for smådetaljer modellmessig, men jeg laster vel opp en ny versjon om ikke lenge der night begynner å ligne noe, i alle fall på main apron. Kommer litt ground merking og, da jeg oppdaget jeg kunne tegne store elementer og bare copy-paste de. Så slutt på tullete taxiway kantstriper (som i AoN) på main apron i det minste. Er litt opp og ned med simmen for tiden, men scenerydesign delen har blitt kraftigere og enklere.
×
×
 • Opprett ny...