Gå til innhold

Andrew Thomsen

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  9 426
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  69

Andrew Thomsen vant dagen sist September 29

Andrew Thomsen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

363 Excellent

1 følger

Om Andrew Thomsen

 • Rang
  Moderator
 • Bursdag 09. nov. 1963

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Puuh godt jeg bare driver med noen få 3D modeller foreløpig...
 2. Har litt igjen der og til sjøs i morra, så det må vente litt. Oppdatert afcad kommer ikke før ADE verktøyet er ute.
 3. Hadde samme spøkelser med AS ENVA, så midtnorge fixen er satt på vent her.
 4. Ikke tale om jeg skal gjøre alt det der for at det skal virke, er nok de som har mye å fikse 😉 Men jeg fikk lasta ned Carenadoen, tar dog ennå ikke sjansen på EKCH. Syns FlyTampa bør komme på banen og legge det ut steder som fungerer...
 5. Har alltid likt den. Ryker godt ja, og var effektiv til formålet. Styggeste fly? Super Guppy...
 6. Er i gang med det gamle monsteret Gmax og fikser litt på tårnet - var fullt av bugs, men straks ferdig (er noen bugs uten min kontroll og, så må lure og trikse i diverse verktøy 🤪
 7. Takker for dine tre flyplasser der oppe!
 8. Lander der Onsdag, tar noen shots fra apron om jeg husker på det.
 9. Ja så gæli det er nå for tiden, har jeg lagt inn driverne for Thrustmaster Warthog Throttle og F-16 Stikke, så får jeg i alle fall sjekket og kalibrert de utenom simmen. Og jeg må nok oppgi mine steingamle Simped USB Pedaler. Blir innkjøp av TM Pedaler, så kan jeg endelig styre kurvene på de og.
 10. Når jeg konverterer med McX, er PBR = True når jeg ser på materialegenskaper. Stiller i tillegg noen parametre jeg har lært fra FSdeveloper. Kan ta noen shots av de og evt poste i en ny tråd. Viktig er colour settings, Emissive skal være hvit for Natt. Colours altså 3 x sort og 2 x hvit for vanlige materialer. Man må sette noen options i McX for at rett type glTF skal eksporteres med en xml fil og bin fil. Ved eksport velges til slutt "MSFS glTF".
 11. Tenker RTX2070 Super er mer enn nok for en solnedgang. Men det er meg; aldri over 5.5 kilokroner for en mobil jeg kun trenger pga display er stort så jeg kan lese det... og aldri punge ut med over 10.000 eller noe i den duren da man får det for halv pris ikke lenge etter, ofte uten å oppnå annet enn kanskje + 10fps. Har kasta penger ut av vinduet i dette øymed i tiår.
 12. Siste; har nå kontroll på all nattbelysning. Jeg ble lurt trill rundt fordi "klokka" i MSFS ikke fungerer korrekt har meg blitt fortalt. Det gjenstår å dempe ned alle feilene som tilhørte FS SP2 som og ble med over til det der oppskrytte P3D greiene, og mange feil gjenstår vel og i de der FS2020 greiene, hele forumet kan vel bekrefte den saken, men OK fremskritt!
 13. I mellomtiden kan vi 2070'ere briljere🙃
 14. Vanligvis hater jeg taildraggere, men jøss detta var en mini F-22. Selv med radbrukket kalibrering sørget jeg for at ENZV Sola glemte DC-6B et øyeblikk.
×
×
 • Opprett ny...