Jump to content

Andrew Thomsen

Moderators
 • Content Count

  9,301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Andrew Thomsen last won the day on June 21

Andrew Thomsen had the most liked content!

Community Reputation

224 Excellent

1 Follower

About Andrew Thomsen

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 11/09/1963

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Startet med dette for å lære å fly. Var ikke mye landskap i starten, kun noen streker på en orange DOS skjerm, men jeg lærte basics. Har en testpilot i magen, så kjøpte inn omtrent alt som kom siden, sivilt og miltært. Bygget til slutt flyplassene selv gjennom tiår, men er nå tilbake til at jeg bare vil ha alt servert og ta av. Eneste jeg bygger for tiden er modelljernbane i N skala. Opplever mye Bergen real-life for tiden, hit og dit med Widerøe. Er du derfra, bør du få inn skipspakken til Henrik, så blir det action på Haakonsvern og rundt forbi.
 2. Den har jeg flydd med langt tilbake (RL), så et must 🙂
 3. Ang. Lego så lærte klossene meg mye om kombinasjonsevne og arkitektur. Ingen sa noensinne til meg: "Skal vi spille Lego"? Men de sa "Spille Ludo". Verden i dag vil så gjerne kalle alt et "Game", og det har intet med seriøsitet å gjøre, trolig bare et salgsargument. Jeg kan aldri kalle en simulator et spill da jeg personlig mener det er to forskjellige verdener. Et innblikk i Alfa testing er som å se en Legokloss før den blir ferdig utformet, ligger ennå på tegnebrettet, og bør ikke være noen grunn for å dra sikre konklusjoner. La denne klossen bli støpt ferdig, la den bli kombinert med andre klosser, og da kan vi snakke.
 4. Godt mulig, men opp til meg å vurdere i mitt lille univers. Har tuslet mye rundt Manhattan, og der overgår Aerofly FS2 alt annet både mht scenery og frame rate. Når FSX kom ut ble den uglesett for å være et treigt monster, hvilket er sant. Men der så jeg MSFS endelig dro i gang med texturer a la Fly! serien, så jeg satset fullstending på FSX fra dag 1. Og i dag er jeg P3D bruker, vil slettes ikke kalle det "fan". Jeg har aldri vært en tilhenger av denne gamle gampen, men den har gitt meg mye moro som scenerydesigner. Det jeg vil ha nå, er å slippe å rette på alt mulig, og bare fly i whispy clouds. Jeg er villig til å legge svært mye på hylla bare jeg får dette. Men det er nå meg.
 5. Det er ikke så nøye for meg om Norge ikke er noe sånn i oppstarten. Har mange ganger flyttet til andre steder, inntil steinrøysa er sånn noenlunde i orden, gjennom mange simulatorer. Sikkert er det uansett at jeg skal ikke bygge alt på nytt, men ha det servert på et fat.
 6. Beistet er allright det, men dassene like komiske som alltid. Såfremt man ikke har en "brannslange"; sitt ned! Var ikke noe i veien med beinplassen, men det kommer vel an på hva selskap. Jeg kjenner disse kun fra KLM, og nå Widerøe.
 7. Går rett i fletta. En fin flight var det og. Det morsomme er at jeg og et par venner har diskutert hvem flyr først med dette nye dyret, og der flyr man og skjønner ikke tegninga før man går UT av flyet. Ganske så komisk.
 8. Joda, fire uker til sjøs, virus, tenkte ikke over det. Kommer da til ENBR for 5 uker siden, god tid, ølet går ned i svelget. Man får kjeft for å sitte for tett, greitt. Avgang, vet jeg skal med Q400. Går ombord via gate. Tenker ikke på det, for ølet gikk jo ned. Uvanlig stille flytur, tenkte ikke over det heller. Går ut av flyet på Kjevik ENCN. What... her er jo ingen propell! Tok da et bilde😂
 9. Er klar med både ny stasjonær og bærbar, begge med RTX 2070. Men ikke nødvendigvis med hensyn til FS, bare for å være generelt oppdatert😇
 10. Ja forsøkte nettopp å si noe, og takk for tillegget. Og det heter AoN og IKKE AoEN (hvor nå enn denne ideen kom fra).
 11. Ikke AoEN men AoN. Skjerp dere 😉 Trolig blir ENAT feil fordi du har glemt å lese readme med hensyn på høydefiler, eller du bruker Aerosoft Alta samtidig.
 12. Prøv P3D sin Lockheed Electra 😉
 13. Kan se ut som litt for ivrig bruk av Dynamic Lighting, eller at eldre scenery ikke er tilpasset de nye tingene (som f.eks deler av AoN). Sliter med det samme i trainsim, som og er en gammel gamp. Man kommer inn på en stasjon, og blir bombet med lys verre enn diskotekene i Rio😂😇 Slike ting tar og tid. For min del må jeg sette minst 15 parametre (les: instillinger) for hver bidige bygning (textur) for hver flyplass. Ikke rart mange gir opp og lar ting skure. Alt dette nye (som PBR hva nå enn det betyr)... bør automatiseres via convertere. Trykke på knappen og "poff" er det i orden.
 14. Ikke annet enn du du bruker hjula som bremser😂😇
 15. Autoland eller manuelt? Rett hastighet? Riktig trim? Vind? Er hva jeg kommer på i farten.
×
×
 • Create New...