Gå til innhold

Andrew Thomsen

Bidragsyter
  • Innholdsteller

    9 665
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    106

Andrew Thomsen vant sist dagen den 7. mai 2023

Andrew Thomsen hadde det mest likte innholdet!

1 følger

Om Andrew Thomsen

  • Bursdag 09. nov. 1963

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Andrew Thomsen's Achievements

845

Nettsamfunnsomdømme

  1. Selger komplett pakke med T1600M stikke, TWCS throttle og TFRP rorpedaler, nesten ikke brukt, pga overgang til VKB utstyr. Kr. 1600 pluss frakt i originalemballasje.
  2. Har denne Thrustmaster pakken med alt i ett. Selger den i original emballasje for en tusing pluss frakt. Årsak til at jeg selger er at de få gangene jeg flyr for tiden, bruker jeg toppstikka til VKB, som er noe dyrere enn TM settet (som forøvrig funker perfekt og er nøyaktig).
  3. Ville vært litt forsiktig med å kjøpe Thrustmaster i dag. Var førsteklasses før, men etter de gikk over fra to-akse systemet til glideskåler (noe som fører til "napping" og at man må smøre elendigheten) - forlot jeg TM for godt. Bruker VKB Gunfighter i dag, samme prisnivå, utrolig nøyaktig, og med masse mekaniske options. VKB Europe har og kjapp leveringstid.
  4. Flyr endel med ATR - Danish Air Transport for tiden, Oslo til Florø. Behaglig maskin å fly med kontra WIF som alltid gir meg øresus. Langt bedre seter og seteavstand har DAT også. I ATR'en kan jeg overleve uten å ta på støydempende hodetelefoner.
  5. Godt jeg trakk meg som scenerydesigner. Det førte til dere andre nå designer for meg, og jeg kan slappe av og bare fly (når jeg engang kommer tilbake i lufta). Imponert over Evenes dere har fått til.
  6. Hei Stian, beklager sent svar da jeg fikk myokarditt (betennelse i hjertet), så etter å ha blitt beroliget av diverse akutter rundt forbi i landet har jeg fått ny PC i hus og kontakter deg på PM i morgen 🙂
  7. Får straks ny PC levert, og kan tilby denne: Multicom Lyanna, i7 9700K, LGA 1151, Asus Rog Strix RTX 2070 Super 8GB, 512GB primær SSD, 1GB sekundær SSD (begge M2) - innkjøpt 23.12.2019. Denne kjører lett spesielt gamle CPU-intensive simulatorer, og er vanvittig stillegående (Fractal Design kabinett). Du skal få den for 8000 pluss frakt - i originaleske. Er verdt å nevne at RTX 20 serien kjører eldre spill bedre enn 30 serien, så trygt kjøp med RTX 2070.
  8. Bra jobbet... er glad jeg slipper å tenke mer på dette selv - nå skal jeg bare fly i hva dere produserer og lene meg godt tilbake i gaming stolen.
  9. Hei Gunnar - den der holder nok deg flyvende i lang tid fremover. Jeg er ennå Intel Fanboy - men er på 3080 både på stasjonær og bærbar PC. Plages for tiden med tearing på den bærbare og det går mot ny retur. Bærbare fikk aldri til dette med full-screen og problemet eksisterer den dag i dag.
  10. Har laget denne flyplassen noen ganger, ser intet å pirke på. Koding av parkeringer er alltid feil, regel mer enn unntak.
  11. Sist jeg holdt på med dette, var det ennå ikke mulig å få bort de lysene, er plaget med de på ENLI. Kan lønne seg å sjekke innom FSdeveloper.com om noen der kanskje har funnet en løsning.
  12. Kjent problem dette. Jeg har mange ganger fått kjeft fordi AoN tilsynelatende ikke var "i orden". I ettertid viste det seg at andre utviklere hadde litt å ta igjen.
  13. Det er ganske enkelt. Se mitt svar på første innlegg. Fortell meg deretter hva jeg skal si og ikke skal si. Til slutt ender det opp med at jeg ikke kan si noe som helst. Not going to happen.
  14. Ikke alt som stemmer med vestlige såkalte "medier" - selvsagt er det business as usual fra land som ikke er instruert til å "hate" Russland.
  15. Det er mye terreng på både ENBR (rullebanen er berg og dalbane) og på ENBO (med masse berg og skråninger overalt i det militære området). Jobbet hardt selv for at dette skulle bli gjengitt sånn noenlunde, tror jeg la inn 40+ skråflattens på ENBO for AoN, puuh for et slit.
×
×
  • Opprett ny...