Gå til innhold

Dag Baardsen

Members
 • Innholdsteller

  783
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  46

Dag Baardsen vant sist dagen den 17. november

Dag Baardsen hadde det mest likte innholdet!

1 følger

Nylige profilbesøk

1 551 profilvisninger

Dag Baardsen's Achievements

976

Nettsamfunnsomdømme

 1. Steike bra! Her finner man dette: https://flightsim.to/file/44564/lower-glomma-river
 2. Ja, litt feilplassert. Skulle vært Kjellergiraffer og ikke Stuegiraffer.
 3. Prøv å bevege musepekeren til venstre for knotten, da får du mot-klokka-pil, og tilsvarende til høyre for skuruknotten. Oppe selve knotten er det gjerne en push-funksjon.
 4. Release notes: https://forums.flightsimulator.com/t/release-notes-1-29-30-0-available-now/560975
 5. Uffda, får en litt sånn "default flyplass"-vibb. Blir nok ikke kjøpt inn noen ENGM i denne runden
 6. Har du prøvd å bare holde inne venstre museknapp når du får opp disse "vri-pilene" og hverken rulle eller dra?
 7. Har ikke testet den selv, men flere forum påstår at funksjonen ligger på en atstekombinasjon med R først og deretter Ctrl+ eller Ctrl- på numerisk tastatur. Du kan evt. tilordne funksjonen til andre taster om du vil - og da skal funksjonen hete Increase Sim Rate og tilsvarende Decrease Sim Rate.
 8. Si fra hvis du vil ha en ferdig rendret rektangel-basert XML med full høydedata rundt flyplassen. Har liggende et tool som fremdeles er mulig å bruke, men som ikke lenger er tilgjengelig annet enn kommersielt og som kan konvertere høydedata fra Kartverkets 1m-DEM til MSFS XML
 9. Jeg driver og oppdaterer ENEV med 3D-bygninger og slikt laget av @Sauron og i den anledning vil jeg gjerne fikse på plassering av VOR sør for flyplassen. Denne står ifølge kartet rett før RWY 35, på en tenkt linje linje fra midten av rwy. I simmen (dvs. jeg bruker Navigraph) befinner den seg ca. 30 meter ut til siden, mens den skal være midt på denne linja. Noen som vet om hvordan man overstyrer VOR og legger inn en ny en i stedet for den som er der fra før, samt hvordan man enkelt kan finne koordinatene som kan brukes? Kanskje @Kjetil WombiiActual har peiling og kan gi en kjapp guide?
 10. Lyset i tunnelen er fremdeles på! Nye oppdateringer i dag på http://majesticsoftware.com/forums/discussion/1399/majestic-software-status-update-for-2022 Hovedpunkter: Q400 kommer, men er en port av den tilsvarende maskinen for Prepar3d, og med "nyskrevne" instrumenter Q300-prosjektet blir startet når Q400 er på markedet, men da blir alt nytt/omskrevet Deretter kommer Q100/Q200 Ingen datoer, men da er i alle fall prosjektene bekreftet
 11. Da har @Sauron fått mere tid, og produserer så det spruter. Her en liten teaser fra flymiljøet.
×
×
 • Opprett ny...