Gå til innhold

Roy Johansen

Members
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

Roy Johansen vant sist dagen den 11. juni

Roy Johansen hadde det mest likte innholdet!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Roy Johansen's Achievements

22

Nettsamfunnsomdømme

 1. Pokker skinn og bein, hvordan klarte jeg å overse dette!?!
 2. @Dag Baardsen Er dette fremdeles operativt? Blitt en lang pause nå men når jeg fyrer opp Pegasus så finner jeg ikke lengre VA`et.
 3. Hva er dommen? Jeg savner igrunn dette endel, brukte det mye da jeg brukte FSX, brukte da FS2Crew og var veldig fornøyd med den.
 4. Ja stemmer det, kanskje jeg skal børste støvet av Widerøe-Virtual karrieren.
 5. Så den ut fra Molde i helga også, et pussig skue.
 6. Mulig å få overført flytimer fra andre VA hvis man signer opp der? lite lysten på å starte på null igjen etter årevis med VA-flyving 🙂
 7. Strever litt med å finne VA som har Twin Otter`n i porteføljen. Eneste jeg putler rundt med nå er Fiji Airways som har Twin Otter via Fiji Link. Alaska Virtual har de tilgjengelig via codeshare-flyvning. Fløy litt Norlandair via iceair virtual for en haug med år siden. Noen som kjenner til noe andre Virtual Airlines som tilbyr Twin Otter-flyvninger?
 8. Kom til å tenke på en ting her nå. Nå som man har en Cargovariant av 737-700 tilgjengelig i MSFS. Vet noen her om et godt etablert virtual airline som har fraktruter med 737 cargo-fly? Jeg flyr i dag for det meste for SAS Virtual og American Virtual (som har codeshare flight med Alaska tilgjengelig men ikke funnet noe cargoruter der enda)
 9. Ja min kom tilslutt etter en utålmodig time😄
 10. Kjøpt, sitter å venter utålmodig på eposten med nedlastningslink nå. Dere som har fått, tok det langt tid før eposten dukket opp?
 11. Ja måtte nesten det for å få med meg SAS virtual-turene også. Det blir i MSFS20 som det ble i FSX over mange år merker jeg... tusenlappene smyger seg ut av konto og inn til diverse flightsimrelaterte addons
 12. For å dempe abstinensene etter PMDG 737 til MSFS røyk jeg på Aerosoft CRJ`n. Tatt en liten pause fra SAS virtual og logget noen timer hos American Airline Virtual som har et utmerket rutenett for CRJ`n. Å håndfly denne inn siste del inn mot bane 15 i Aspen er utrolig artig. Også gøy å oppsøke alle store og små avkroker i USA hvor AA har ruter til med CRJ 700 og 900.
 13. Ja første del av ferien. Men så skal far i huset ha noen dager for å dempe flyabsitenesene. Molde - Oslo - Bodø - Tromsø hvor Oslo Bodø er med nye Airbus`n til SAS, så teste Flyr på hjemreisen:)
×
×
 • Opprett ny...