Gå til innhold

thasimon

Members
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

thasimon's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Er det noen som har prøvd denne og har erfaringer med hvordan det fungerer? simMarket: A PILOT'S LIFE - CHAPTER 2 Det ser ut som det er en slags "jobbsimulator" der man kan få jobber hos en ekte carrier og gradvis jobbe seg opp i gradene. I tillegg skal det vist være en form for loggbok som vurderer ting som landinger og prosedyrer knyttet til eksterne lys osv. Jeg vurderer kjøp av denne, men tenkte det kunne være greit å høre med forumet her om dere har noen erfaringer. Jeg vurderer også PACX fra Tfdi, så om noen har erfaringer med denne kan det også være nyttig. Jeg har prøvd NeoFly, men syns ikke det passer så bra til jetlinerne vi har i simmen nå. Om noen vet om noe som dekker all funksjonaliteten i gode gamle FsPassengers så kunne det vært veldig interessant å høre om!
  2. Hei! Jeg kjøpte premium deluxe edition gjennom steam, men når nedlastingen var ferdig og spillet startet så er det bare plain standard edition. Noen andre som har samme problem? Noen måte å fikse det på uten å reinstallere?
  3. Litt irriterende at det blir valgt å bruke en airliner høyt oppe i FLene, men Tromsø ser jo OK ut selv om man ikke akkurat fikk sett så mye av byen under departure. Forhåpentligvis ser Oslo OK ut ved ankomst. Håper forresten de fikser den oscilleringen ved bruk av autopilot, og at de får inn top of cruise / top of descent i FMS.
  4. Hei! Jeg lurte på hva folkene her inne bruker tiden på når de er ute og flyr? På en 8 timers kryssing av atlanteren blir det jo litt kjedelig å bare sitte der. For min egen del så er det å hive på noe på netflix, og også å bruke PMDG sin smartcruise funksjon for å få det til å gå noget fortere (alle longhaul produkter burde ha dette!).
×
×
  • Opprett ny...