Gå til innhold

Kategorier

 1. HANGAREN

  1. Kaffekroken

   Her diskuterer vi alt som har med flysimulatorer og flyvning å gjøre.

   178 639
   innlegg
  2. 5 663
   innlegg
 2. ONLINE FLYVNING

  1. VATSIM

   Her diskuterer vi alt som har med online flyvning å gjøre på VATSIM
   48 201
   innlegg
 • Innlegg

  • Men kanskje da med idle thrust på ytre motorer? Det er en del flyplasser som ønsker dette for fly med fire motorer. Fra Jeppesens Værnes-kart:   Typisk er det motor nr. 3 som skrus av ved taksing, evt. også nr. 2.
   Dette begrunnes med at hydraulikksystemene 1 og 4 er kritiske for taksing, ettersom de kontrollerer både nesehjulstyring, hovedhjulstyring og bremser. 
  • Problemet med mange fly, deriblant PMDG m.f. når man bruker ground friction lua er at mange av disse flyene er tilpasset "ground friction" bugen i ESP plattformen. PMDG hadde vel en liten walkaround ved at motoren gir mer thrust på idle (endring av effekt kurven om jeg husker rett). Samt at all performance blir feil. PMDG sa vel dette selv også i forumet sitt, og anbefalte ikke å bruke den. Jeg brukte selv denne ground friction lua på blant annet Aerosoft sin Twin Otter. Men måtte slå den av på enkelte andre mer avanserte fly. Hadde bare LM kunnet fikse denne bugen en gang for alle. Skal ikke være nødvendig å være avhengig av 3. parts utviklere for å fikse bugs for LM.

   Når det er sagt så har jeg aldri flydd 737 annet enn i fixed base sim, så jeg har ingenting å sammenligne med. Så her må kanskje dem som flyr 737 komme med innspill. Torbjørn M, var ikke du 737 pilot?
  • 777 har jo kraftigere vifter enn 747   Men den flyr kanskje ikke til ENVA.
  • Som en kurositet... 747 når de er på ENVA taxer med kun indre motorer. Om ikke, blåser de bort taxiway skilting, etc.
  • A300 simulatoren og Superviggen er sjekket og allt er klart for morgendagen. Lastebiler, tanks og "drifters" har testet banene sine og allt er iorden. :-) Anbefaler dere å ta turen.  http://www.aeroseum.se/goteborg-modell-och-hobby-massa/ https://sv-se.facebook.com/aeroseum/
 • Hvem er pålogget (Se komplett liste)

 • Hvem er aktive

×