Gå til innhold
 • Innlegg

  • Så fina bilder Kjetil! Ser fram mot detta scenery. Jag har varit och tittat nu på flygplatserna Leknes, Svolvaer, Stokmarknes och Evenes på genomresa med bil genom Lofoten de senaste dagarna. Väldigt spännande för mig att se hur vackert belägna de är som den flygnörd jag är…. Min fru var kanske inte lika intresserad av att släpas med och titta på rullbanor, flygplan och terminaler 😁 ) men vi imponerades båda mycket över hur väldigt fint Lofoten är.
  • Elevation mesh LOD problemene ser ut til å være 95% fikset. Fjellene i Lofoten er skarpe og fine og selv småholmer har fått høyde. 
  • Beklager mangel på oppdatering om denne. Den måtte bygges på nytt etter noen msfs oppdateringer og alt lages i prinsippet på nytt fra bunnen av med en ny 3D prosess. For øyeblikket har jeg vært nødt til å ta meg en pause og fokusere på noen andre ting. Det er veldig mye arbeid som gjenstår for å komme opp i det nivået jeg ønsker, og det vil fortsatt ta tid. Jeg kan ikke love utgivelse før jul i dette tempoet. SDK har noen feil som venter svar på så jeg kan ikke love noe av hva den vil inneholde, men for øyeblikket er custom runway lights, custom PLASI, approach lights, flagg som responderer på vind på plass. Terminalinteriør må lages, nye 3D modeller for alle lys og flere bygninger skal lages.  Det er ca 70% sannsynlig at denne vil bli forsøkt gitt ut som payware. Et par screenshots fra fremgangen:  
  • Godt fornøyd med oppdateringen selv om den ikke ga det helt store løftet performance messig for min del. En del nytt og også en del bug fixes som ikke var nevnt i release notes. Skal uansett ikke klage da simmen kjører med bedre FPS enn i P3D v5.2 med en grafikk som er lysår foran. Heller ingen stutters i MSFS, noe jeg definitivt har i P3Dv5.2. Nå som xbox versjonen er lansert så håper jeg Asobo fokuserer mer på kjernefunksjonalitet og simulering fremover. Er fortsatt en del issues her og ting som må utbedres. Nå med de flotte sjøflyene og vannet så er det nesten irriterende at vannfysikken er så dårlig som den er. Er også problemer med vanneffektene og stripa som legger seg bak flyet som brått kutter når du kommer ned i noen få knop. Her må dem nok finpolere litt. Den kunne også sett enda litt bedre ut rent grafisk. Hadde også vært gøy å få sjøsprut på vinduene når man lander på vannet, men når det er sagt så håper jeg dem først prioriterer å få på plass realistisk vannfysikk. Uansett så er su5 mange steg i riktig retning. 
  • har fått meg noen timer i landskap jeg har fløyet mye tidligere og alt flyter bedre. Dvs det fløy bra tidligere også, men har ingen microlags/stutter og ikke noe scenery som popper opp på viss avstand. Fjell blir riktignok skarpere med avstanden, men det blender fint. Langt kortere loadetider og spesielt inn på hovedmeny. Simmen er ikke ustabil med onlinetrafikk som var meldt i notes. Det er virkelig fult luftrom for tiden, så denne kan jeg stryke. Tømte community mappa og hadde ingen problemer med oppdateringen og senere starter. Savner en del freeware som jeg skal prøve å legge inn litt og litt. Scenery bør vel gå greit? Er mer redd for flymodell mods, men det kommer sikkert oppdateringer om de ikke allerede er fiksa.
 • Hvem er pålogget (Se komplett liste)

 • Populære bidragsytere

 • Kommende arrangementer

  Ingen kommende arrangementer funnet
×
×
 • Opprett ny...