Jump to content

Kim Kristensen

Members
 • Content Count

  968
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Kim Kristensen last won the day on December 14 2019

Kim Kristensen had the most liked content!

Community Reputation

92 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I just completed this quiz. My Score 40/100 My Time 44 sekunder  
 2. Ikke helt full motion, men Newton Flight Academy i Bodø tilbyr noe ganske nært.
 3. Fantastisk filming, not, har dem brukt et fjernstyrt kamera?
 4. http://e24.no/naeringsliv/wideroee/wideroee-tar-i-bruk-nytt-jetfly/24165178 En liten oppdatering, E2 maskinene skal taes i bruk henholdsvis på to ruter i slutten av April 2018, disse blir Bergen - Tromsø og Bergen - Bodø som lanseringsruter den 24. og 26. April.
 5. Ingen dum ide du har der Tore, "easter egg" i ORBX Bodø når du en gang blir ferdig med det?
 6. Du har nok et poeng der, hører flere som har sagt de ble påvirket og kjente seg sjøsyke de første gangene de har prøvd VR headsett, men at det forsvant etter å ha brukt det et par ganger, personelig har jeg aldri merket noe til dette, men så har jeg ikke vært sjøsjuk på havet siden jeg var 12 år heller
 7. Ser opptaket av streamen nå, litt skuffa over at han fløy til Evenes i stede for Bodø, men men, underholdene likevel.
 8. Sånn er det med all førstegenerasjonsteknilogi, den er dyr. Det snakkes jo allerede om å utvikle 4K teknologi som det neste steget. Av det jeg har prøvd personelig har jeg hverken hatt problemer med oppløsningen eller sjøsyke, men det er nok mer individuelt.
 9. Har personelig bare erfaring med Playstation sin PSVR, som jeg dog er storfornøyd med, til PC er det Oculus Rift og HTC Vive som er de store gutta på markedet, etter hva jeg har hørt og lest er Vive det fåretrukkede alternativet av de to, ettersom den skal være bedre på såkalte ''room scale'' opplevelser, ettersom den sporer deg med to sensorer, mens Rift bare bruker en, ellers påstås det at Vive også skal være hakket skarpere, men i realiteten tror jeg du skulle klare deg bra uansett hvilken av de to du skulle velge. Pr. dags dato kan begge brukes uten noe tilleggsprogrammer i både DCS, War Thunder og den siste utgaven av IL-2 Sturmovik, de kan også brukes til P3D, men da anbefales programmet Flyinside som skal hjelpe med å holde 90 stødige FPS slik at man ikke opplever bevegelsesyke. Jeg tror personelig at VR headsett kommer til å bli en viktig del av framtiden for oss hobbyflygere. Vil anbefale deg å se litt videoer på youtube, og tenke litt over hva du vil bruke det til
 10. Det har vært folk som har blitt bilsyk/sjøsyk ved bruk av VR headsett ja, personelig har jeg ikke opplevd noe særlig til det utenom en gang hvor ir sensoren som brukes til å spore headsettet fanget opp et lys bak meg, skrudde det av så fungerte alt som normalt.
 11. Jeg vil personelig anbefale deg Dirt Rally og Apollo 11 VR, Resident Evil 7 demoen er også bra, om du ikke kjøpe hele spillet. War Thunder er desverre ikke kompatibelt med PSVR enda :-[
 12. Holder selv på å flyr/kjører en del med PSVR, kun på Playstation altså. Kan med hånda på hjerte si at å sitte i en cockpit i VR er en helt fantastisk opplevelse jeg vil anbefale alle å prøve ut. Når det kommer til P3D/FSX anbefaler jeg at du skjekker ut denne videoen, Froogle har god peil på det viktisgste som rører seg innen FS.
×
×
 • Create New...