Gå til innhold

Kim Kristensen

Members
 • Innholdsteller

  1 307
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  39

Kim Kristensen vant sist dagen den 1. oktober

Kim Kristensen hadde det mest likte innholdet!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kim Kristensen's Achievements

567

Nettsamfunnsomdømme

 1. Selv bruker jeg PS5 så skal ikke si for mye om å anbefale steam eller annet. Men ja, WT støtter VR, ser flere på youtube som bruker det.
 2. I utgangspunktet kreves ikke mer en en grunnleggende gaming pc, ellers er selve simmen gratis. Det som derimot kan kreves er tålmodighet da nye fly låses opp ved å tjene ingame penger og research poeng. Men det finnes også snarveier for å låse opp ting raskere ved enten å kjøpe seg premium abonnement i selve simmen, eller premiumfly som tjener ekstra poeng for å utføre oppdrag. Går en for britiske fly er Havoc’en (A-20 Boston på britisk lisens et godt utgangspunkt) da den har alle grunnleggende kontroller som trengs i starten, flere av de første flyene en låser opp ellers har f.eks. ikke aileron trim. Ellers er det bare å kjøre på.
 3. Værmessige altså, lave og tunge skyer kombinert med lav sol gir sine utfordringer når en prøver å jakte bombefly over kanalen, men det blir jo en fin atmosfære å fly i, i det minste. Også dukket det jo tross alt opp en gruppe 111'ere fra en skybanke til slutt.
 4. Noen kjappe shots fra en kjapp helge-avskjæring. Gøy er det, og fort går det.
 5. Supert, får prøve å fly sammen en gang mår du har fått satt opp kontroller og tilpasset litt. 👍🏻
 6. Riktig, samme maskin. Fin maskin å jakte jagere med, men kan savne Hispanoene når du møter bombefly.
 7. Bare for å bekrefte, jeg antar det er denne du har kjøpt?
 8. Knall, dog litt rar maskin å se i Britiske farger, selv om det stemmer.
 9. Kort oppsummert, du låser opp nye fly ved å gjøre oppdrag, skyte ned andre fly, bombe bakkemål osv. Selv anbefaler jeg den Britiske Havoc’en blandt premiumflyene som et greit fly å starte med, både for å få satt opp kontrollene, men også fordi den løser mange forskjellige oppgaver. edit, starterpack flyene ligger blandt premiumlisten i høyre kolonne bland flyene.
 10. Og mange flere fly å avskjære, i både stor og lav høyde på den Engelske kanalkysten, fin avslutning på helgen.
 11. Som sagt så gjort, en kort runde med force protection av en hangarskip gruppe som bydde på god gammel action i lav høyde.
 12. Aldri glemt, men kanskje et klenodium for spesielt intereserte? Artig maskin uansett.
 13. Etter litt over en måneds tid borte fra simulert flyging grunnet flytting mangel på nett var det en glede å laste ned den nyeste oppdateringen av WT. Mens jeg har ventet på å komme meg tilbake har tiden gått med til å lese om 331 og 332s historie under krigen. Da passet det bra at den nyeste oppdateringen av WT brakte med seg oppdaterte cockpiter for de første generasjoner Spitfire som skvadronene fløy. Kjente på inspirasjonen på en testtur rundt sørøst kysten av England for et kjapt bilde, der kommer det nok mer.
 14. Flere som ikke kommer inn på forumet med firefox?
 15. Hva er det for et vrak du har skaffet der alt av det maskinelle ser ut til å gå gærlig?
×
×
 • Opprett ny...