Gå til innhold

Kim Kristensen

Members
 • Innholdsteller

  1 043
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  18

Kim Kristensen vant sist dagen den 10. januar

Kim Kristensen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

169 Excellent

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. FW-190 er nok et fly som ikke trenger noen introduskjon for de fleste, men det kanskje ikke alle vet er at maskinen er utfordrende å fly, litt på samme måte som britene, hvor Spitfire er vanskeligere å fly enn Hurricane, er FW-190 vanskeliger å fly enn BF-109. Etter noen timer i helgen fikk jeg høvelig dreisen på den, men jeg er nok fåreløpig best på å avskjære høytflyvende bombefly.
 2. Definitiv morsom, litt bedre aerodynamikk og mulighet for trimming hadde hjulpet, det er nok derfor den ikke møter noe særlig heftigere en BF-109E i WT.
 3. Ser bra ut, fortsatt mye veldig høye trær rundt flyplassområdet, MSFS har tydeligvis ikke fått med seg at trær ikke blir mer enn 5-6 ish meter her nordpå.
 4. Det ser riktig ut ja, og flymuseet ser pent ut også.
 5. Den kan minne om det ja, noen likhetstrekk med racingflyet Gee-Bee som ble utviklet høvelig samtidig har den, men I-16 ble utviklet til et av datidens mest avanserte jagerfly.
 6. Også kjent som I-16, Ishak, Ishachok, Rata og Mosca, et fly som hadde sin største rolle i den spanske borgerkrigen, men også kjent fra østfronten under 2. verdenskrig, morsom, manuvrerbar maskin, selv om den ikke er spesielt rask, kan anbefales på det sterkeste.
 7. De har parkert den her, med snuten vendt sørover, samtidig er betongflaten utvidet, det finner du antakelig flere bilder av på på flymuseets instagram.
 8. Et par høydepunkter fra helgas strabaser.
 9. Kanal for de som liker historiske fly fra både 1. og 2. verdenskrig, en del andre historisk baserte spill er også å finne her. Han kan også sees i livestream på Twitch tirsdager og torsdager fra kl. 21.
 10. Litt jobb i allefall, selv om disse var relativt lavthengende frukt.
×
×
 • Opprett ny...