Gå til innhold

Kim Kristensen

Members
 • Innholdsteller

  1 177
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  24

Alt skrevet av Kim Kristensen

 1. Året nærmer seg slutten og jula står like foran døra, da passer det bra å koble av med en liten svensk dobbeldekker og ønske alle på forumet en førjulstid.
 2. Som hvert år kommer det stadig nye fly inn i War Thunder universet. Årets desemberupdate er intet untak. Denne uken ble det annonsert at flere fly i samme generasjonsklasse som F-14, som kom i høst, er på vei. Først ut er A-6E Intruder, som blir tilgjengelig som et premiumfly, altså det kan kjøpes, i motsettning til de generelle flyene som låses opp gjennom å tjene poeng i simulatoren. Mer info om hvilke fly som slippes kommer de neste dagene og ukene.
 3. Veldig. Harrier'n er samtidig et av de flyene som virkelig kler Norske vinterforhold, på like linje med F-16, F-104 og BF-109, de går veldig godt sammen.
 4. Se det ja, fjellene i området har kommet seg veldig bra siden simulatoren ble lansert.
 5. Av og til er det veldig greit å ta fly man ikke flyr så ofte lengre ut av hangaren for å bare kjenne på nostaligen. Spitfire'n er definitivt et sånt fly, men mens jeg holdt på la jeg merke til noe, GUD BEDRE FOR EN USTABIL VÅPENPLATTFORM! Har den siste måneden blitt godt vant til Hawkere av både typen Typhoon og Tempest, og det er merkbart hvilke stor forskjell det er på å fly dem sammenlignet med Spitfire. Om en mestrer Spit'n kan jeg godt forstå at den kan utmanøvrere det meste, men det skal ikke mye feil til før den biter egen pilot og slår seg vrang. Nei, jeg er nok og blir en Hawker flyger 😅 Spitfire'n gjør seg likevel meget godt for litt koseflyging for å avslutte helgen med.
 6. I forbindelse med War Thunders 10 års jubeleum vant jeg et par skjeldene fly, en personelig favoritt blandt dem er He-51 med flotører, mestrer dels til lands, til vanns og i lufta med.
 7. Fram fra glemselen kommer man til stadighet over fly som ikke har vært ute av hangaren på flere år, den tyske ¨pilen¨ Do-335 er uten tvil en av disse, klatrer raskere enn det meste og gjør kort prosess med fientlige bombefly, den svinger dog som en buss, så noen dogfighter er den neppe, mer egnet for hit and run. Mye gøy får man ut av den.
 8. Rart, du legger inn hvert bilde manuelt i innlegget sant?
 9. Våren 1945, Tempesten på tur over Berlin, møtte en løs formasjon 190ere på bombetokt, resten forteller bildene. Gratulerer til War Thunder med 10 års jubeleet.🥳 3 færre 190ere notert, takk for titten.
 10. Typhoon i dette tilfellet, men ja de er utrolig like.
 11. Har flyttet meg tilbake i tid og befinner meg i hjertet av Ruhr, her med en maskin jeg egentlig aldri har tatt lagt interessen i, men den gjør jo forsåvidt det meste utrolig bra.😁 Et par 110ere møtte man også på.
 12. Egner den seg til litt bushflyging også?
 13. Kjapp hilsen fra cockpit på patrulje over nordlige Vietnam.
 14. Alltid nye MiGs på farten, sånt går jo ikke, opp og rydde teigen.
 15. Gedigen, tyskerne hadde med en til Bodø på flyshowet i 08.
 16. Skal også sies at Phantomen ikke nødvendigvis er det første flyet man ser her på forumet heller.
 17. Kanskje, men tipper Ernst refererer til simulatoren, altså War Thunder, ikke nødvendigvis førstevalget blandt flightsim piloter.
 18. Det er litt annerledes enn å busse rundt med passasjerfly, men hver sin smak selvsagt, for min del er den kalde krigen en gullalder i flyhistorien, spesielt den militære delen.
 19. Scramble opp, jakte MiGs, hjem til middag, Phantomen er og blir en favoritt.
 20. Om jeg hanskes så godt vet jeg ikke da jeg til stadighet blir skutt ned, men klarer gjerne å skyte ned et eller to fly først, så har kanskje blitt bedre på å planlegge egen flight.
×
×
 • Opprett ny...