Gå til innhold

Kim Kristensen

Members
 • Innholdsteller

  1 073
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  19

Alt skrevet av Kim Kristensen

 1. Har funnet tilbake til Phantomen, siden sist jeg fløy den har radarstyrte missiler AIM-7 Sparrow blitt lagt til, det er blitt en morsom forandring, og sammen med et bredt utvalg med bomber har en av favoritt jagerne fått en ny dimensjon som en av de grommeste maskinene i WT.
 2. Slenger meg på Bodø -Aspmyra Stadion -Linken -Stormen, samt høyhusene i sentrum -Nordlandshallen -Saltstraumbrua (så først i etterkant at det var Viken)
 3. Alt er relativt, de Amerikanske jagerne jeg har vært borti har vært mer utfordrende enn Hawker Hurricane, men syns Amerikanerne er relativt forutsigbare, og mer tilgivende enn f.eks. noen Russiske fly som har en ekstrem tourqe. Men jo WT simulerer ikke det heftigste av systemer, men mye er med.
 4. Gir den deg så mye arbeid? Trodde den oppførte seg høvelig pent som andre Amerikanske jagere, uten at jeg har prøvd den noe særlig selv.
 5. Jo takk, mann prøver. Det høres jo høvelig riktig ut, men hva er lavere høyder? 😉 Syns den trives bra mellom 1000 og 6-7000 meter, da jeg enda har til gode å møtt fly høyere.
 6. Har jeg kommet over kanskje sin tids beste avskjæringsjager, klaterer ca. 1000m i minuttet (Russerne måler høyde i meter si), og kanoner som avfyrer 20mm høyeksplosive granater gjør kort prosess av de fleste bombefly, MiG 3 heter flyet som kanskje ikke er det mest kjente flyet her på berget?
 7. Stemmer, atmosfære simuleringen i WT har tatt store steg med årene.
 8. Hawker Hurricane er fortsatt et av mine favorittfly, da passer det bra å ta den ut på et lite søndagsraid.
 9. Definitivt undervurdert, jeg hadde trodd den skulle oppføre seg mer som en BF-110, tok grundig feil.
 10. Okay, jeg har blitt hekta på lightningen nå 😁 hvem skulle trodd det? Den har masse energi og holder lett det meste av fly under egen høyde på trygg avstand til mann kan slå til. Det hjelper også at den skyter 20mm høyeksplosive granater laserbent fra snuten.
 11. Så har mann funnet tilbake til et fly jeg ikke har så mye forhold til, egner seg ekstremt som avskjæringsjager da den klatrer raskere enn de fleste lettere jagere.
 12. Er ikke spitten kjent for å være litt twitchy i pitch? Da tyngdepunktet ligger veldig nært løftepunktet.
 13. Den lavere landingshastigheten gjør det relativt lett å sett ned på dekk.
 14. Det er noe skikkelig kald krig over å gå opp i sånt vær.
 15. Nå snakker vi, gjerne en container på insiden av shelterne, men det avgjør du. Utsikten fra hangar 3 mot den sivilie terminalen ser helt riktig ut.
 16. Langsom er ordet, har fått den opp i 130 og noe knop i stup, det er også morsomt hvor mye juling den klarer å ta i mot, eneste som stoppet meg i går var da understellet hektet seg i en panservogn og flyet flippet framover.
 17. Ja, du hørte riktig, Swordfishen ble også brukt som stupbomber ved bla. Narvikfronten, det er et fly å bli i godt humør av. Trygt tilbake med en panservogn tatt ut av drift og en oljelekasje som enest skade å melde, fortsatt god helg. Edit: Og ja, det som brenner som et lite inferno var en fientlig jager som feilberegnet totalt og dundret i bakken like bak meg, så det regner jeg som et manøvreringskill kreditert til meg.
 18. Bodøbyen ser bra ut, savner et par signalbygg som Aspmyra, kulturhuset og de andre høyhusene i sentrum, men ja, det har blitt veldig bra.
 19. Se det ja, et par schnellbombere er vel greit å ofre da 😁
×
×
 • Opprett ny...