Gå til innhold

Kim Kristensen

Members
 • Innholdsteller

  1 100
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  21

Alt skrevet av Kim Kristensen

 1. Mistenker at vi får en del lignende bilder fra den kanten framover😁
 2. C-5 plattformen så med en gang penere ut med besøkende jagerfly. 👍🏻
 3. Ikke helt lett å nå mach 2 i den høyden der, spesielt ikke med 5-6 MiG maskiner i umiddelbar nærhet, men kommer bra nært 😅 Phantomen er ingen dogfighter, men trives best med litt avstand og lange slag.
 4. Det med ny maskinvare har åpenbart en ny verden, Phantomen viser seg fra sin beste side i jakten på røde stjerner, selv når kun et mindretall av missilene treffer. Det går fort og det er gøy.
 5. Nå som mann endelig har en maskin hvor WT flyter fint er det plutselig flust med fotomuligheter igjen, det er gøy igjen.
 6. Sett et par videoer av den, kunne trengt å få riktig hud, der det jeg har sett har vært type F-15 hud.
 7. Høyst overvurdert å fly i mørket når situasjonen er sånn 😅
 8. Så var man endelig fått oppjustert fra PS4 til PS5, med en god oppgradering av så og si alt flyter WT ekstremt godt, litt tweaking må fortsatt til, men jeg storkoser meg sålangt med en kjapp supersonisk CAS i Super Sabre'n.
 9. Ju-88 er definitivt en høydare, samtidig har den jo sine likehetstrekk til Mosquitoen, vil dog mene at 88ern er har sine defensive fordeler der den ikke når opp i samme fart som briten. Tyskerne kom jo også med sin Ju-288, som hadde tilnærmet topphastighet som Mosquitoen, selv om den aldri slo like bra an.
 10. Mann finner stadig tilbake til de gamle favoritt maskinene, Ju-88 er ikke bare rask, den er også en glimrende stupbomber. Etter litt om og men finner man litt opphjult til nærmeste nødstripe 😅 Et annet fly som har fått en oppgradering er He-111, og det er få fly som har en bedre cockpit for koseflyging i kveldsol over Norske fjorder.
 11. Nydelig maskin, er det Hawkinge du flyr rundt? Lå høvelig like ved Dover.
 12. Mosquitoen blir spennende, pass på at du takler tourqen, har hørt historier om maskiner som endte opp ned under takeoff.
 13. Blohm und Voss BV-138, et av War Thunders nyeste tilskudd, er et maritimt rekognoseringsfly etter mitt hjerte og har mye av samme sjarmen som Swordfishen. Men i motsettning til Swordfishen er denne utstyrt med både 20mm kanoner og en 13mm MG, kombinert med en lett bombelast er den godt egnet til å jakte på konvoier, både til vanns og til lands.
 14. Bare å glede seg til neste oppdatering av War Thunder. Denne og ny HE-111 cockpit er noen av høydepunktene.
 15. Desverre er replay funksjonen i WT et kapittel i seg selv i disse dager, dermed blir det redusert forum aktivitet, men et og annet bilde får man jo tatt.
 16. Nord-Norge har som vanlig verdens beste natur for lavtflyging.
×
×
 • Opprett ny...