Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. Siste time
 2. Takk for tilbakemeldinger folkens! Kjekt med forum for folk med samme hobby/interesse. Alle videoer og lenker dere tipset om har jeg allerede vært innom - men jeg skal gå gjennom det en gang til - jeg kan ikke gi meg..👍😃 Jeg skal få denne yoke’n til å funke!
 3. I dag
 4. Jeg ga opp og reinstallerte hele simmen på nytt. Tok nesten et døgn, men PCen greier seg jo på egen hånd
 5. Lasta ned freeware-versjonene til Augustin og Jan Tore, og savner ikke bygningene til ORBX-versjonen. ORBX har litt mer høyoppløselige teksturer, men utover det synes jeg Jan Tore sine bygninger absolutt holder mål! Om jeg skal være helt ærlig synes jeg ikke Andreas Hegi holder like høy standard som mange andre ORBX-utviklere.. Men dersom jeg skal komme med noen (konstruktiv) kritikk av freeware-versjonene må det være å få på plass en enda drøyere rullebaneprofil (basert på info ovenfor) og fikse doble vindpølser. Planer om en oppdatering @Augustin Winther?
 6. Slapt! Det går kanskje an å lage en community patch til ORBX-versjonen som gjør terrenget/rullebaneprofil mer naturtro?
 7. Et lite tips og oppfordring fra MODERATOR Ta et søk i forumet i stedet for å starte en ny tråd og sier ikke dette for å være stygg med deg Dette emnet er det bøttevis med råd og forslag i andre tråder Stenger tråden
 8. En video laget av en som flyr Hawk T1. Flight reference Cards - https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/948766/HawkT1_Flight_Reference_Cards_Redacted.pdf Official Aircrew Manual - https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/948765/Binder1.pdf
 9. Hvorfor i alle dager skal det være så vanskelig for dem å fikse rullebaneprofilen da? Det er dårlig kundebehandling for et payware produkt!
 10. Just Flight har rykket opp på førsteplass blant mine yndlings-utviklere for MSFS, og deres Hawk T1/A troner nå aller øverst hos meg. Topp kvalitet fra cold and dark til shut down. Må bare oppleves
 11. Bare et lite tips: Fra tid til annen ser jeg at noen plages med å få installert MSFS 2020. Det har også skjedd meg, til stor frustrasjon. Noen har pekt på at man bare trykker på de tre små prikkene oppe til høyre og velger installer. Dette har jeg prøvd, uten at det har hjulpet. Når man laster ned programmet i Windows Store får man gjerne lastet ned ei fil som er på 91 mb. Denne legger seg gjerne øverst i programmenyen i Windows 10. Hvis man høyreklikker på den fila kan man velge «kjør som administrator». Da starter simmen opp på vanlig måte og kommer til vinduet der den ser etter oppdateringer. Og der begynner den å laste ned. Men programmet er stort så det tar noen timer. Dette har jeg prøvd to ganger nå og det har funket. Ihvertfall verd et forsøk.
 12. Har både Alpha og Bravo men flyr kun MSFS desverre. Jeg tror du må bare prøve å finne filer og setup som andre har laget og bruke det. Jeg syns også det fort blir litt for komplisert. Kanskje man kan bruke FSUIPC til programeringen? Men her er Simhangers video som allerede er nevnt. I mitt tilfelle så kalibrerte jeg ihvertfall min Alpha yoke med denne prosedyren. https://flyhoneycomb.zendesk.com/hc/en-us/articles/360060625391-Manually-Calibrating-the-Alpha-Flight-Controls Når dette er gjort så kalibrerer man på vanlig måte inne i Windows. Lykke til!
 13. I går
 14. Jeg går ut fra at du bruker P3d v5. Jeg har ikke yoken sjølv, men Bravo throttle. Jeg opplevde noe av det samme som deg da jeg fikk throttlen i hus. Det som løste alt var Sim Hangers video på youtube. I hvertfall løste videoen om Bravo throttlen mine konfigureringsproblemer. Det finnes en tilsvarende om Alpha yoken. Jeg har ikke sett den, men håper den er like bra. Det er verdt et forsøk. Tor Arild Danielsen
 15. Hei! Noen av dere som har dette problemet? Hos meg oppsto det etter World Update 5 Nordics. Det er kun når jeg bruker denne painten at det rosa interiørlyset oppstår. Finns det noen løsning på dette?
 16. Hei. Da har jeg omsider fått en Honeycomb alpha yoke i hus.😀 Den ser og kjennes bra ut, men jeg sliter voldsomt med å få programmert knapper og brytere. Software fra HC/Aerosoft skjønner jeg lite av. Flyr med P3D, PMDG 737 NGXu. Har lastet ned en profil med ngxu- koder, men det er altså et knot uten like å få taket på denne programmeringen. Det er lange kodestrenger, og jeg får altså ikke til dette her. Skal absolutt ikke skryte på meg enorme datakunnskaper, men har da fått til å konfigurere og skreddersy throttle og stikke tidligere..!? Noen med gode erfaringer som kan gi meg litt hint og tips? Finnes det enklere løsninger?
 17. En Ferrari i skyene! og lyden mine herrer, lyden!
 18. Slik har jeg også forstått det, men det skulle ikke overraske meg om developer allikevel prøver å få det til.
 19. AI mulighet er vel ikke planlagt, så vidt jeg har forstått?
 20. Ny sivil variant yte nå i beta. Med "advanced" flight modell så begynner dette å bli meget bra
 21. Denne var bra! Eneste er at pad fungerer dårlig med VR.. Her blir det forverring og prolaps 😂
 22. Jeg er veldig fornøyd etter siste oppdatering (og for øvrig SU5 også). Har fått tilbake en del live traffic (nå ser jeg trafikk i alle fall +10nm). Til og med contrails på fly under meg når jeg fløy over Schiphol. Ting flyter bra og ser meget bra ut. Et par av flyene fikk noen ekstra feilmeldinger etter SU6, men de kan jeg foreløpig leve med. Mistet vel også 4-5 fps når fristelsen ble for stor ved å sette LOD til 400, men det ser i grunnen like bra ut ved 200, så med min maskin er jeg fornøyd 🙂
 23. Heftig, flyr dere online sammen med andre, eller mot AI ?
 24. Dette er fantastisk gøy, både med stikke og xbox controller! Wake turbulence i unlimited klassen er virkelig dødelig, men T-6 er fin og rolig å fly.
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...