Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. Siste time
 2. Så fina bilder Kjetil! Jag har varit och tittat nu på flygplatserna Leknes, Svolvaer, Stokmarknes och Evenes på genomresa med bil genom Lofoten de senaste dagarna. Väldigt spännande för mig att se hur vackert belägna de är som den flygnörd jag är…. Min fru var kanske inte lika intresserad av att släpas med och titta på rullbanor, flygplan och terminaler 😁 ) men vi imponerades båda mycket över hur väldigt fint Lofoten är.
 3. I dag
 4. Elevation mesh LOD problemene ser ut til å være 95% fikset. Fjellene i Lofoten er skarpe og fine og selv småholmer har fått høyde.
 5. Beklager mangel på oppdatering om denne. Den måtte bygges på nytt etter noen msfs oppdateringer og alt lages i prinsippet på nytt fra bunnen av med en ny 3D prosess. For øyeblikket har jeg vært nødt til å ta meg en pause og fokusere på noen andre ting. Det er veldig mye arbeid som gjenstår for å komme opp i det nivået jeg ønsker, og det vil fortsatt ta tid. Jeg kan ikke love utgivelse før jul i dette tempoet. SDK har noen feil som venter svar på så jeg kan ikke love noe av hva den vil inneholde, men for øyeblikket er custom runway lights, custom PLASI, approach lights, flagg som responderer på vind på plass. Terminalinteriør må lages, nye 3D modeller for alle lys og flere bygninger skal lages. Det er ca 70% sannsynlig at denne vil bli forsøkt gitt ut som payware. Et par screenshots fra fremgangen:
 6. I går
 7. Godt fornøyd med oppdateringen selv om den ikke ga det helt store løftet performance messig for min del. En del nytt og også en del bug fixes som ikke var nevnt i release notes. Skal uansett ikke klage da simmen kjører med bedre FPS enn i P3D v5.2 med en grafikk som er lysår foran. Heller ingen stutters i MSFS, noe jeg definitivt har i P3Dv5.2. Nå som xbox versjonen er lansert så håper jeg Asobo fokuserer mer på kjernefunksjonalitet og simulering fremover. Er fortsatt en del issues her og ting som må utbedres. Nå med de flotte sjøflyene og vannet så er det nesten irriterende at vannfysikken er så dårlig som den er. Er også problemer med vanneffektene og stripa som legger seg bak flyet som brått kutter når du kommer ned i noen få knop. Her må dem nok finpolere litt. Den kunne også sett enda litt bedre ut rent grafisk. Hadde også vært gøy å få sjøsprut på vinduene når man lander på vannet, men når det er sagt så håper jeg dem først prioriterer å få på plass realistisk vannfysikk. Uansett så er su5 mange steg i riktig retning.
 8. har fått meg noen timer i landskap jeg har fløyet mye tidligere og alt flyter bedre. Dvs det fløy bra tidligere også, men har ingen microlags/stutter og ikke noe scenery som popper opp på viss avstand. Fjell blir riktignok skarpere med avstanden, men det blender fint. Langt kortere loadetider og spesielt inn på hovedmeny. Simmen er ikke ustabil med onlinetrafikk som var meldt i notes. Det er virkelig fult luftrom for tiden, så denne kan jeg stryke. Tømte community mappa og hadde ingen problemer med oppdateringen og senere starter. Savner en del freeware som jeg skal prøve å legge inn litt og litt. Scenery bør vel gå greit? Er mer redd for flymodell mods, men det kommer sikkert oppdateringer om de ikke allerede er fiksa.
 9. Hei, Har et problem jeg ikke finner ut av. Et ny på flight sim, men har lørt meg basicen, så jeg får fint letta og landa flyene og bruke autopilot. Men det har dukket opp et problem jeg virkelig ikke skjønner. På lengre flighter så hopper jeg ofte rett til innflygning før landing rett etter at jeg har oppnådd marsjhøyde. Men hver gang jeg hopper over til innflyging så er autopilot helt på bærtur. Enten sender han meg rundt og rundt og rundt, ellers så sikter den seg inn på en helt annen retning enn hva som er flightplan. Noen som har vært borte i lignende, eller veit hva som er problemet? Kan ikke skjønne annet enn at det er en bug i spillet, siden autopiloten fungerer eksemplarisk helt til jeg spoler frem i tid. Dette er på Xbox vell og merke.
 10. Hvis du tenker på LB RB på toppen, så er det nok noe som har blitt et felles UI for XBOX og PC. Er ikke så dumt hvis du har en XBOX-controller koblet til, men jeg kan vel være enig i at den kun burde dukket opp dersom du har dette tilkoblet... 🙂
 11. Jeg har ikke gjort en dritt i juli egentlig. Ferie i hodet mitt nå, enda ei uke iallefall.
 12. Jeg har jo flere bygg som tenkes modellert. Nesten alle tenkte jeg da, gal som jeg er. 😂 Så modellering og texturering av et bygg eller to kan godt være aktuelt?! 🙂
 13. Har ikke du den i oppstartsbildet.? og hva er meningen med den.
 14. Sikkert en eller flere av tilleggene som ikke er helt kompatible... Men greit med en opprydding innimellom 🙂
 15. Startet oppdateringen med tom Communitymappe, alt gikk fint og simmen startet, men etter at mappa ble gjenopprettet fikk jeg ikke startet. La inn alt det viktigste av flyplasser og fly, og slettet resten, da var alt i orden. Flyter mye bedre nå! Og kortere oppstarttid.
 16. Oj vad fint Leknes. Vad hände med denna flygplats, finns den tillgänglig någonstans att ladda ner eller köpa?
 17. Startet nå. Trodde jeg hadde vært igjennom hele forumet der, men neida. Synderen var Process Lasso for de som skulle sitte i samme båt en dag. Hadde egentlig bestemt meg for å fjerne det programmet uansett. Men danke schön!
 18. Ser den klager på den dll'n din. Har du filen WwiseLibPCx64P.dll i systemet ditt? Er den iorden? Prøv å få tak i den fra et annet sted. Ta kopi av den gamle i tilfelle. Sjekk at den ligger der MSFS forventer at den skal være. Noen brukere sier at det kan være noe med lyden. Prøv å velge en annen lydutgang, det skader ikke. Prøv også å koble fra joystick osv, ha kun mus og tastatur. Det er så mye man kan gjøre, men dette tar ikke så langt tid å prøve. Edit: Les denne tråden https://forums.flightsimulator.com/t/cannot-update-thanks-to-ctd-at-start/426123
 19. Var litt i tvil om jeg skulle starte nok en tråd som omhandler å ikke få startet MSFS, men forsøker likevel... Som overskriften indikerer, så vil ikke simmen starte. Jeg har Steam Deluxe Edition. Oppdateringen i steam går greit, men når jeg starter exe. filen skjer det fint lite. Et svart vindu åpner, men lukker seg etter 2 sekunder. Dette skjer før jeg har fått installert oppdateringen i selve simmen. Får opp følgende feilmelding i Event Viewer (aner ikke om dette er til hjelp): Faulting application name: FlightSimulator.exe, version: 1.18.13.0, time stamp: 0x00000000 Faulting module name: WwiseLibPCx64P.dll, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x60532b0b Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x00000000002a4205 Faulting process id: 0x25f8 Faulting application start time: 0x01d783cde8bc0e67 Faulting application path: E:\Steam\steamapps\common\MicrosoftFlightSimulator\FlightSimulator.exe Faulting module path: E:\Steam\steamapps\common\MicrosoftFlightSimulator\WwiseLibPCx64P.dll Report Id: 3542ccf8-6628-493e-ac1a-0f204ad50b93 Faulting package full name: Faulting package-relative application ID: Jeg har trålet nettet etter løsninger og prøvd en hel del uten hell. Følgende er blitt gjort: Sjekket for oppdateringer i Windows Oppdatert driver til skjermkortet Kjørt CCleaner Sjekket antivirus (til og med whitelistet MSFS) Fjernet all innhold i Content Manager Sjekket integriteten til installasjons folder via Steam Reinstallert MSFS via Steam Kjørt exe. som admin Noen som har en ide på hva dette kan være for noe?
 20. De jobber med saken og kommer med en oppdatering som fikser problemene.
 21. Skulle hvert glad om en kunne fått fjernet den. Xbox Controlleren i oppstarten...
 22. Har opplevd litt lignende greier de 3 siste versjonene. Ikke CTD, men at ting bare fryser helt under oppstart, og jeg må avslutte via Oppgavebehandling og starte simmen på nytt. Har ofte krevd både 3 og 4 forsøk før jeg kommer inn.
 23. ta en runde med ccleaner sjekk drivere restart pc og prøv igjen
 24. Tja, jeg skulle gjerne hatt en mening å dele - det har jeg ikke. For første gang har simulatoren gitt meg hinsides problemer. Mye problemer med å i det hele tatt oppdatere - og nå når oppdateringen er lastet ned, så kommer jeg ikke lenger enn til så vidt å høre menymusikk mens man ser et fly, noe landskap, og en neshorn. Da tryner MSFS og jeg er tilbake til desktop, uten forvarsel eller feilmeldinger.
 25. Jeg var lur (???!!!) nok til å hive meg på siste runde med beta-testing før siste oppdatering og XBOX-lansering. Må innrømme at det i begynnelsen var mer en prøvelse for nerver og hårvekst enn en positiv opplevelse. En periode på +1 uke var det helt umulig å bruke simmen. Low Bandwidth og Connection Error samme hva man foretok seg. Ikke photogrammetry eller noe som i nærheten kunne ligne Bing-data. Dette var versjon 1.18.9.0 og 1.18.12.0... Så kom versjon 1.18.13.0 - og for en forandring det ble. Problemene med Bandwidth og Connection var borte, og jeg opplever nå stabile FPS rundt 30-40 så og si hele tiden (jeg kjører ikke alt på Ultimate, men LOD og terrain data har jeg kjørt opp på max). Kjører dette på et relativt ordinært GTX 1070 kort. Tidligere hadde jeg FPS forholdsvis stabilt rundt 20 - og var vel egentlig fornøyd med det. Så lenge det flyter trenger jeg ikke 60 FPS. Det var også en periode der med LOD-popping og fjell som forsvant så fort du flyttet blikket. Dette ser også ut til å ha bedret seg, og ting ser riktig bra ut. Har også en XBOX Series X som jeg har installert dette på, men tror nok den får leve sitt eget liv inntil den får støtte for noe annet enn XBOX-controlleren - den er ikke veldig morsom å fly med. Når nå også Working Title er på plass med oppdateringer til G1000/G3000/G3X dagen etter lansering, så er jeg relativt fornøyd (igjen)... 🙂
 26. Ja, det ser ut som simulatoren nå har begynt å følge instillingene i model.cfg for visning av interiør og eksteriør på en annen (riktig) måte, så noen addons vil nok ha rare visninger.
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...