Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. Siste time
 2. Hei. Etter parkering på gate åpnet døren på Airbus a320 Neo seg. Noen som vet hvordan man lukker den igjen?
 3. Jo, det finnes SAS- teksturer av Convair 440 Metropolitan. De er utført i 2003 av Jens B. Kristensen på original Convair 440 av Greg Pepper og Tom Gibson. Teksturene er av LN-KLB Ivar Viking 1957, OY-KPF Ingemund Viking 1962, og OY-KPB Egil Viking 1967. De er imidlertid laget for FS9 og må konverteres til FSX for å fungere i P3D. Dessuten er det Jens B. Kristensen som har rettighetene til teksturene. Vet ikke om selve modellen er konvertert til bruk i P3D, Har kun modellen til FS9 med panel og propsound. Rune_G
 4. Jeg hadde innfunnet meg med Cessna Longitude som det flyet som funka best for min del (etter å mislykket har prøvd de andre jetflyene). Helt til patchen i går. Nå ligger det å jager +/-2500ft når du prøver å låse det på ALT. Ser ut som en jojo i lufta. Ser at det allerede er et registrert problem, men fatter ikke at de i en patch kan få noe til å fungere verre? Jaja, får vel bare smøre seg med tålmodighet. Noen tips på hvilke jetfly som funker bedre enn andre hos dere med de nye patchene?
 5. Convair 440 Metropolitan var SAS sin populære arbeidshest på innenriksnettet gjennom 1960 årene. Mange her hjemme har hatt sine første flyopplevelser med denne flymaskinen. Derfor er det litt synd at de ikke finnes noen gode payware modeller av CV 440 ute på nettet. Av freeware har CalClassic en brukbar utgave, men til den finnes såvidt jeg vet ingen SAS paint - ihvertfall ikke til P3D v3 og 4. Er det noen her på forumet som kjenner til om noen har tilgang til en slik paint? Det ville i tilfellet være en god nyhet for mange av oss litt eldre flightsimmere.
 6. I dag
 7. Hei, Kan være dette er et dumt spørsmål men jeg har lagt merke til at det mangler en del IFR innflyginger til diverse flyplasser og tenker da spesielt på kortbane flyplassene i norge. Er det en måte jeg kan fly eksempelvis RNAV apch til ENFL eller lignende? På forhånd takk!
 8. Jeg kan ikke lenger prioritere ENHF. Må skifte fokus til Vadøs ENVD, for den ser ikke ut. ENHV er ganske, ganske mye lenger framme i tid den også -- typ 2 måneder. Så jeg ville kanskje ikke satt ENHV eller ENHF på lista over WIPs, med mindre noen andre er igang.
 9. Aha! Gøy! Benyttet du de cable_1 og _3-objektene for telegrafstolpene, eller er de hjemmesnekra? Føler det viktigste for en addon, etter en god rullebaneprofil, er menneskeskapte hindre. Kan tenke meg det ikke skal så mye sidevind til før man kan være uheldig på den stripa... Her i Trondheim opplever jeg ofte at vestlig tordenvær går ganske konsekvent sør for oss, akkurat på kanten av Ler og oftest rett over Støren. Er det noen lignende forutsigbar oppførsel på Innherred hva torden angår?
 10. Er snart ferdig med Snåsa og Grønøra. Begynte i dag etter jobb. En drøy times jobb med dette. Mangler bare å texturere hangaren, så er den ferdig. Det skal gå ganske kjapt, men vet ikke om jeg orker i kveld. 🙂 Et teaser bilde under.
 11. Finnes det en nettside hvor innholdet på Marketplace vises slik at man kan følge med på hva som dukker opp der uten å måtte fyre opp simulatoren? Jeg kjenner bare til siden under, men det er vel bare et initiativ fra entusiaster, og ikke noen offisiell oversikt sånn sett. Finnes en slik side i det hele tatt? https://www.dpsimulation.org.uk/microsoft-flight-simulator-marketplace-directory.html
 12. Stooooooor takk til @Jan Tore Elvheim som donerte bygninger til ENSD prosjektet! Her har dere noen få WIP bilder jeg tok av flyplassen når jeg testa ut drone mode i simulatoren. Updaten (version 1.0.0) med de nye bygningene og flere forbedresler er rett rundt hjørnet nå, så bare å følge med på: https://flightsim.to/file/210/ensd-sandane-airport-anda
 13. EN15 Maarud ! ( ja de produserer potetgull der!) Gress stripe ved Glomma nord øst av Årnes. Mye brukt treningsplass for GA og veteranfly på Østlandet. Sorry jeg ikke har tatt flere bilder derifra ... kanskje noen andre har ?
 14. Tenker jeg bare kan si noe om mine planer. Hvis ingen andre gjør det, så tar jeg Aker verdal, et bedre scenery for Grønøra Snåsa, kanskje Skarnsundsbrua i Mosvik, og papirfabrikken på Skogn o.l.. Dvs en del lokale kjennemerker og flystriper. Ettersom større flyplasser blir dekt fortere enn svint, så konsentrerer jeg meg heller om mer detaljerte småstriper, som bush og andre mindre flyplasser/striper/steder. Noen som vet om noen absolutte favoritter til mindre flystriper og annet ellers i Norge, så kom med forslag. 🙂 Men steder som er for langt unna meg, har jeg da ikke bildemateriale til s
 15. Det er sant. Det skulle vært mye mer røde fjøs og hvite låner rundt om på bygda i Norge. Vindforholdene er ikke veldig vanskelig på denne stripa nødvendigvis. Men det er et berg som heter Kverkilberget like ved, som kan gi en del interessante vindforhold akkurat her. En annen ting er at han som bruker stripa mest, dvs eieren lander både i nedover og motbakke, dvs begge veiene. Lander man nedover må man være nøye med farten, ellers "flyter" flyet over stripa. Ellers er det stort sett "vanlig" trøndervær. Det som er på Innherred er at vi etter værmeldingene, aldri vet om vi hører til ytre e
 16. Skal fikse teksturene, det kommer en hotfix ganske raskt. Stjørdalselva har vært meget kupert siden launch, skal utbedre det verste i løpet av dagen.
 17. Orbx - aerial- enal .ålesund virker igjen etter siste oppdatering
 18. Nä det var inget fel, det var en fix jag lagt in tidigare för panelerna som skulle bort
 19. hmm, merkelig. Har mistet texturene på deler av flyplassens bygninger etter patch3. En del av vannet ser ut til å trenge en utjevning. Noen andre som har dette?
 20. Selger ubrukt Thrustmaster Hotas Warthog Dual Throttle. Ikke tatt ut av eske. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=193258082
 21. Går nok greit for de som har kontroll for hva som skal være hvor men de er nok i et fåtall og derfor må det bli orden på det fra Ms2020 så en kan legge det i passende mapper som gjør sorteringsarbeidet enklere for den normale bruker ellers blir det bare hyling og klaging ... Er desverre ikke så god til å presentere dette selv på engelsk så håper noen tar ballen og legger den frem til rette instanser
 22. Veldig bra! Digger gårdsbygningene. Skulle ønske vi hadde en måte å endre autogen-algoritmene på, slik at gårdsbygninger kunne vært hovedsakelig røde/hvite, og gjenreisningsbygg i Finnmark kunne vært fargerike. 😃 Hvordan er værforholdene rundt deromkring vanligvis, vet du noe om det?
 23. Det kan fort bli en stor smørje ja, derfor har jeg begynnt å gi nye navn till alle addons foldere for å ha en viss kontroll.
 24. Derfor ikke en holbar løsning å legge alt i samme mappe (community) blir ei salig smørje med alt som blir stappet inn der 😵
 25. Fikk ubrukelig humpete Værøy rullebane etter at jeg la inn denne siste fixen for nord-Norge, men del løste seg ved å sette zx foran filnavnet på Værøy flyplass i Communitymappa! Så da bør alle tilsvarende problem med andre rullebaner kunne løses på denne måten kanskje? Det er vel dermed bevist at simmen laster alfabetisk, og siste har prioritet.
 26. Det verkar vara bara G1000 panelerna som inte fungerar,, helt svarta,, efter uppdateringen igår / i natt ????
 27. Litt urelatert, men A20N knappen for å bytte mellom mach og kts sluttet å fungere etter oppdateringen. Fikk byttet til mach, men ikke tilbake.
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...