Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. I dag
 2. Noen som vet noe angående markedsplassen som er deaktivert ??? Jan Erik
 3. I går
 4. Jeg har lykkes med dette - flere ganger. Vet ikke om dette hjelper. Kanskje andre har en enklere løsning? RE-INSTALLASJON MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR 2020 Press WINDOW-knappen og bla ned til Microsoft Store. Klikk på de tre punktene i øvre høyre hjørne (har enkelte ganger problemer med at de ikke kommer frem) Klikk på Mitt Bibliotek og bla deg ned til Microsoft Flight Simulator. Klikk INSTALLER Velg disk som du vil installere på. Installering starter Right click on desktop and go to New > Shortcut and enter the following cmd.exe /C start shell:AppsFolder\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe!App "-FastLaunch" Jeg har reinstaller flere ganger.
 5. Verken mer eller mindre. Morgenflight med Toliss A320 Neo.
 6. Siste uke
 7. Selv bruker jeg PS5 så skal ikke si for mye om å anbefale steam eller annet. Men ja, WT støtter VR, ser flere på youtube som bruker det.
 8. Ahhh... Det er War Thunder ja. Der har jeg logget noen timer, men det begynner å bli mange år siden, og tror kanskje det var på PlayStation. Specs på PC er jeg ikke bekymret for... men er det VR støtte mon tro? JEg går ut fra det. Det er dogfights i VR som lokker Anbefaler du egen installasjon eller fra Steam eller andre platformer?
 9. Herlig Per Jeg kjører innom i morgen ettermiddag om det passer for deg. Skal en tur til Drøbak på dagen og tenker at jeg kan være hos deg mellom kl 15-16. Passer det?
 10. Har (blant andre) flere USB DCmotor kort liggende ;D Kan avhentes Kjærnes / Vinterbro ... GRATIS
 11. Det er et eget program, ja. GSX er et tillegg til MSFS som koster penger. Mere om det her: https://www.fsdreamteam.com/products_gsxpro.html
 12. I utgangspunktet kreves ikke mer en en grunnleggende gaming pc, ellers er selve simmen gratis. Det som derimot kan kreves er tålmodighet da nye fly låses opp ved å tjene ingame penger og research poeng. Men det finnes også snarveier for å låse opp ting raskere ved enten å kjøpe seg premium abonnement i selve simmen, eller premiumfly som tjener ekstra poeng for å utføre oppdrag. Går en for britiske fly er Havoc’en (A-20 Boston på britisk lisens et godt utgangspunkt) da den har alle grunnleggende kontroller som trengs i starten, flere av de første flyene en låser opp ellers har f.eks. ikke aileron trim. Ellers er det bare å kjøre på.
 13. ... fikk lyst på litt dogfighting nå. Hva trenger jeg?
 14. Lurer på noe, er GSX et program? Har funnet noe som heter GSX profiles, men har problem med å bruke det i simulatoren. Noen som kan hjelpe?
 15. Mistenker at jeg har feil på to kort og skal prøve å bytte kort i TQ. Kjøper 2 kort om noen har liggende
 16. Får ikke oppgradert kommer heller ikke inn på spill, ser ikke noen annen løsning enn å slette og legg inn på nytt. Da er spørsmålet hvordan gjør jeg det
 17. Værmessige altså, lave og tunge skyer kombinert med lav sol gir sine utfordringer når en prøver å jakte bombefly over kanalen, men det blir jo en fin atmosfære å fly i, i det minste. Også dukket det jo tross alt opp en gruppe 111'ere fra en skybanke til slutt.
 18. Takker for alle gode forslag, Synderen var Duckwork. Nå er alt OK.
 19. https://forums.flightsimulator.com/t/update-resolution-of-sim-update-13-download-installation-issues/610903
 20. Noen kjappe shots fra en kjapp helge-avskjæring. Gøy er det, og fort går det.
 21. Hvis du står helt fast så tøm community mappa og se om problemet fortsatt er til stede. Da har du i hvertfall et utgangspunkt å starte feilsøkingen fra.....
 22. Er dette default livery, eller har du lasta ned? Kan det være kompatibilitetsproblem med custom liveries og SU13? 🤷‍♂️
 23. Lørdag formiddag og allerede stor aktivitet på Duxford. Dessverre er det mange som stiller med egne liveries , og da ser man jo bare denne hersens Beech`n . Så både Spitfire, Hellcat, P-38, Messerschmitt, Corsair og DC-3 var registrert som tilstede i "vrimmelen" av fly, men alle fløy omkring som Beechcraft Bonansa. Heldigvis var det også noen Wildcat`s som ikke har rukket å skaffe seg nye liveries, så da ble det litt formasjons-hygge mellom all kaosflyvningen .
 24. Takk for forslaget, men dessverre virket det ikke. Det må nok være en annen løsning, tar i mot alle forslag med takk.
 25. Jaja, de dreit seg litt ut der. Men fikk kjørt updaten til slutt i går, en dag forsinket. Tok en tur, og synes ytelsen er noget bedre med, men kan jo være placebo.
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...