Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. I går
 2. Hvorfor akkurat 72 cm som grense for isdannelse? Med tanke på hvor vi bor og de snømengder vi har så burde limiten vært minst 100 cm. Hvis noen er med i beta testingen, så kan jo dette være noe å gi feedback på.. Hvordan ser Tromsø området ut i SU15, noen som kan poste et bilde?
 3. Joda, maskinen har jo masse sjarm og klart sin plass i historien. Men det er jo ikke til å stikke under en stol at den ble produsert i langt lavere antall enn MiG-21, og begge ble introdusert på tilnærmet samme tid, med kun noen få års mellomrom, så naturlig nok får Fishbeden mer oppmerksomhet. At den kan utmanøvrere Phantomen tviler jeg ikke på, da Amerikaneren var mer designet rundt å ta ut mål på lang avtand.
 4. MiG-19 er gjerne en maskin som blir oversett når man snakker om historien til MiG - kanskje noe urettferdig, den var trossalt den første supersoniske Sovjetiske maskinen, og verdens første masseproduserte supersoniske kampfly. Men både lillebroren, MiG-17, og storebroren MiG-21 har satt større spor etter seg. Jeg syns dog personlig at MiG-19 er en kul maskin, som ikke helt fikk den oppmerksomheten den fortjente, den skal visstnok ha hatt både bedre akselerasjon og vært mer manøvrerbar enn Phantomen.
 5. Siste uke
 6. Nok en gang klinker du til med en fantastisk paint og nydelige bilder. Du må jo være fotograf som yrkesmann for dette ser helt strålende ut! 😎
 7. Majestic kjører egen fysikk motor i likhet med A2A, så dem er ikke avhengig av MSFS.
 8. Cockpiten kan en gjerne dele siden du spør, merk riktignok at radaren i cockpit mangler, så dette er ikke helt riktig i henhold til denne modellen av MiG-19, dette fungerer likevel da WT har innebygd radar i ''in game HUD'n'', håper dog det oppdateres etterhvert.
 9. finnes til x-plane om man tar bryderiet. https://store.x-plane.org/FlyJSim-Q4XP_p_1511.html majestic blir nok drøyet til fysikken på msfs har blitt oppdatert. som nok blir 2024 versjonen.
 10. Hei Robert.! Jeg har lest den. Kanskje ikke så oppmuntrende lesning, for oss som venter på en DHC-8 maskin. Men håper på at det lar seg gjøre til. Microsoft Flight Simulator 2024.
 11. http://majesticsoftware.com/forums/discussion/1399/majestic-software-status-update-for-2022
 12. Jeg mener, det er et sorgens kapitel, at det ikke er lansert. Dash 8. i alle sine utgaver, til Microsoft Flight Simulator 2020. Jeg synes at det ikke er noe, følelse over flygningen, da spesielt Norge, da vi ikke har de maskinene og velge mellom. Det forundrer meg at ikke de er lansert, men ok, får håpe de kommer til. Microsoft Flight Simulator 2024.🥲
 13. Enig med deg, Ernst. Har flydd med alle modellene til Widerøe fra Otter, Twin Otter, Dash 7 og 8. Dash 7 er helt klart det mest behagelige flyet jeg har flydd med, etter B787 og A330. Happy Birthday!
 14. Ja de har satt sine spor på norsk luftfart , Gratulere med dagen
 15. Enorm overgang fra den sprettne, men fryktelig bråkete Twin Otter’n, til den «myke» og støysvake Dash 7. 😁
 16. Knall, hadde høyst sannsynelig min aller første flytur i en sånn eller en Twin Otter i 1990 😁
 17. Widerøe fyller 90 år som selskap i disse dager, jeg velger å markere jubileet med en blanding sim og real bilder av Dash-7, det flyet jeg synes har vært desidert mest behagelig å reise med 😍
 18. DA-42 fra Cows er det beste GA flyet som har blitt lansert siden A2A sin Comanche etter min mening. Anbefales for alle som liker GA! En virkelig positiv overraskelse.
 19. Nå skjønner jeg ikke helt hva du mener, tenker du på DA42? Den er fra ORBX.
 20. Hei.... Vi tar det på engelsk.! But where did you find those records.? Jeg mener D-42...
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...