Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. I dag
 2. fantastiske nyheter! Godt å høre at betatestingen har gått grundig for seg:) gleder meg til å prøve
 3. Det blir opplasting for siste sjekk på Fredag. Går alt på skinner så har vi release en gang neste uke:) Noen tilbakemeldinger fra betatesting: - En god del bygninger som hadde mistet bakkekontakten da jeg fikset på terraforming - Diverse footprints og broer som burde fjernes fra satelittfoto - Passasjerer som var delvis sunket igjennom gulvet - Diverse jetways som kuttet gjennom flykroppen når de prøver å docke, eller ikke klarer å docke i det hele tatt 🙄 - En stor en: Store firkanter på flyplassen som ikke ville vise snø og gress. Brukte en del tid på å finne ut akuratt hvorfor dette skjedde, trodde kanskje det var noe med den seneste "snøryddings"-patchen Også småplukk, for å vise hvor pirkete enkelte av testerne kan være: - Takskiltet som viser veien mot gate C5-C9 var feilmarkert, C7-C9 - Skiltet på en restaurant inne i pir nord hadde speilvendt logo - En del av testerne som ikke har lest test-notater og rapporterer ting jeg allerede har sagt ikke er implentert enda, eller skal fikses
 4. I går
 5. Tøffe forhold på vei inn mot Bergen i dag. Gusts på 50 knop på short final, da må man prøve på nytt (og når det ikke er reell fare for liv og helse (og karriere) lander man selv om det er windshear og ustabilt på andre forsøk også)
 6. God kveld finn, hvordan liggere dere and i forhold til release? 😃 Mvh Odd Ivar.
 7. Widerøe brukte to av dem til fotografering i 1952-53, overtatt etter tyskerne.
 8. https://forum.inibuilds.com/topic/18265-welcome-to-the-typhoon-introducing-the-inibuilds-bf108-taifun-for-microsoft-flight-simulator/
 9. Oppdateringen er ute nå..
 10. SK66 på vei til Østersund fra Stockholm med buken full av ski.
 11. Jeg vet ikke om folk vil ha fortsettelsen, men her kommer uansett enden på visa om arbeidsdagen i Pilatusen 😁 Etter en kjapp turnaround i London, Biggin Hill med 3 prominente dresskledde og middagsbrisne herremenn lastet baki flyet spant vi i gang vispen i snuta og ba om klarering til Warszawa. Det har rukket å bli mørkt i mellomtiden, og det er en svært dårlig opplyst oppstillingsplass her Mørkt Her må det da mangle noen lys? Uansett så takser vi til bane 03 for avgang. Det er mye altitude restrictions på vei ut fra London, men vi håper å slippe billigere unna. JEDI 331 Line up and wait runway 03. Og like kjapt som vi linet opp var vi i lufta (VR på ca. 75 knop!) Vi kom oss (ganske sakte) opp på FL280 og motvind var igjen et faktum, men denne gang på en flyvning på ca. 800 nm. Det skulle bli en lang kveld Kveldsstemning. Godt på vei ned mot Warszawa EPWA på STAR vi BIMPA. PC12 kan holde kanskje gode hastigheter på vei ned, så å fly på STAR mellom de store gutta går veldig greit. Vi klareres til ILS for bane 33. Mye dis nedover Wisła. Men det klarnet opp nok til at jeg tilogmed klarte å se den gamle blokka jeg bodde i på høyre hånd ut av vinduet Fully established, men holder oss litt høyere på farten så lenge som mulig. Lysene baki er skrudd av for lengst, og herremennene har sovnet tungt. Vi hadde allerede avklart med de at vi fikk takse rett til hangaren vår for så å skysse de til VIP/GA-terminalen med bil for å spare litt tid så sent på kvelden. Warszawahattan i bakgrunnen. Overraskende myk touchdown også. Kanskje jeg begynner å få teken på flyet? Ingen avreisende trafikk, så vi fikk takse rett over på 29 som krysser 33 og takse mot hangaren vår. Vel parkert, 14 timer etter vi reiste. Dessverre hadde det blitt litt krøll i scenery.ini fila mi, så det var noen autogen-bygninger plassert som kladder oppå den fine hangaren vår, så den blir ikke vist Dett var dett!
 12. Siste uke
 13. Jeg får ikke koblet dem sammen. Noen som har en beskrivelse? Når jeg starter injector så står det bare FSLTL injecting og ikke FS Traffic...
 14. We fixed the SID/STAR database issue that appeared at #ENTC Tromsø Airport after the last MSFS update. The update will be available soon. 🇳🇴 Thank you for waiting patiently🫡 De har tydeligvis redigert den fra og "laster den opp nå" til will be available soon….
 15. Til meg ser det ut til at vinden er ok fra start, men tar ca 10 min før skyer og trykk kommer. Faens greier!
 16. Absolutt ingen problemer med real time weather, hverken igår eller idag. Har kun fløyet i Skandinavia, da. Har opplevd svært lite problemer med MSFS real time weather siden slippet av simulatoren, annet enn en noe usakelig turbulens på final og voldsomme dropp midtveis over Atlanterhavet.
 17. Mulig M'M simulations må oppgradere maskinparken sin siden de enda holder på å laste opp oppdateringen. Nå er det ca. ett døgn siden dere fikk info om opplasting:-))
 18. Mest trolig samme problemet på begge plattformene da, fikser de velder også skulle man tro?.
 19. Hehe den hjelper nok lite i X-Plane 😅
 20. De har sluppet en for MSFS: https://store.thresholdx.net/collections/plugins/products/xenviro-2020
 21. Nå fikk alle som er medlemmer av MM på discord at de holder på å laste inn oppdateringen av ENTC som inkluderer NAV Fix 👍👏 er vel tilgjengelig straks.
 22. Har samme problemet i XP11. Kan det være AIRAC som er problemet? Oppsto nå nylig.
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...