Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. I dag
  2. Jeg ser at mange flyplasser har svært detalierte interiør, mitt problem er hvordan skal en komme inn i bygningene. Jeg har prøvd og prøvd, men har ikke hatt hell med meg. Jeg går ut fra at en eller flere på forumet kan gi meg oppskriften. Jeg venter med spenning.
  3. I går
  4. Du kan laste ned et livery fra Flightsim.to med "custom tail number". Da kan du endre det du vil der.
  5. Hvis du endrer callsign der du endrer fly, får alle flyene samme callsign. Det er jo en mulighet, men hvis du endrer i cfg fila, blir det bare det flyet som får nytt callsign. Jeg synes det høres litt rart ut at fly kjøpt på markedplassen blir kryptert, mens alle standardfly i simulatoren har aircraft.cfg fil som kan redigeres.
  6. Om jeg ikke tar helt feil er fly kjøpt på markedsplassen kryptert. Med andre ord får du ikke redigert noe som helst. En av bakdelene ved å kjøpe fra markedsplassen. Kjøp alltid direkte fra utvikler. Men callsign skal du vel kunne endre direkte i simulatoren der du velger fly?
  7. Jeg har en gammel pilotkamerat, som jeg har «lurt» til å begynne med flysimulator. Han har begrenset datakunnskap, så jeg forsøker å hjelpe han der jeg kan. I mange år hadde han en Cessna 310, og nå har han kjøpt og installert Milviz utgaven på Markedsplassen. Alt gikk greit med kjøp og innstallasjon, og han sier at flyet flyr som orginalen. Her om dagen tenkte jeg at jeg skulle gjøre det hele enda litt mer realistisk for han, ved å endre registreringen til det han hadde på sitt eget fly, slik at han også fikk sitt gamle callsign hos ATC. Men sålangt har jeg ikke klart det. Jeg finner ingen aircraft.cfg fil som i de andre flymappene. Jeg har søkt i Windows, men den dukker ikke opp. Kan noen fortelle meg hva jeg har oversett og hvor jeg trolig finner denne cfg fila?
  8. Jeg var i FlyViking, ikke Widerøe. Mosjøen fløy vi aldri til og har dessverre aldri vært på den flyplassen med GA heller så jeg har nok ikke så mye fornuftig å komme med Men circling lights er ganske viktig, spesielt i dårlig sikt.
  9. Prøvde meg på konvertering fra FSX med MSFSLegacyImporter. Med lånte filer fra Flyingiron P38 (flight model) og Spitfire (lyd) ble den faktisk ganske brukbar, med fungerende instrumenter men ikke klikkbar cockpit.
  10. Sola airshow har forbedret program kraftig for i år. starfighter or finske f-18 ble bare kansellert på kort varsel i 2017. (de fikk beskjed dagen før) red arrows har kun display søndag. regner det ikke er fullt program ennå så lørdag kan uansett bookes. https://www.solaairshow.no/
  11. I dag har jeg fikset følgende: - Tatt bort trær og redusert størrelsen på trær sør for helikopterbasen. - Lagt textur på rektanglet til høyre for threshold på RWY 33. - Endret parkeringplassene fra "gates" til "general Aviation parking" slik at man får bort store pushback-biler og jetlinere. - Lagt til lys i enkelte vindu på modellene (som jeg hadde glemt opprinnelig). Gjenstår: - Flashing/leading lights på innflygningen til begge RWY. Må gjøre litt mer research. - Legge til folk på flyplassen (blir i så fall avhengig av et bibliotek da jeg ikke orker å bruke tid på å lage masse folk..:) Jeg får inn (valget) Mosjøen AFIS som er det som er "tårnet". I AIP er det Mosjøen AFIS som er rette betegnelse, så med mindre der er sterke innvendinger blir det værende slik? Når du kommer ut av sonen til Mosjøen AFIS så vil Polaris Control ta over. Når alt er på plass skal jeg legge ut ny versjon. Skal sjekke mer ut angående disse ledelysene....
  12. Ja får se hva jeg kan gjøre her....må finne ut av posisjonering også... @Jan R. Storelvmo har ikke du erfaring fra Widerøe tiden og kan belyse temaet?
  13. Ok. Kanskje bare følge det som står i AIP da. Nei det er vanskelig når man ikke har skikkelig video matriell. Bare gjør det du føler blir riktig😊
  14. Ikke lett å finne ut av med disse lysene. Tro om disse du nevner kan skifte slik at de blinker? På videoen din var det blinkende lys på innflygingen til RWY 33. På andre videoer ser jeg ikke disse. Når det gjelder de sirkulære til RWY 15 så sier du de vanligvis er faste? I AIP står det at begge rullebaner har sequenced flashing lights.....arghh...
  15. Disse lysene har jeg sett når jeg kjører til flyplassen. De er faste ikke blinkende lys som er en litt sånn varm farge på. Gul/oransje.
  16. @Sauron Takk for at du deler denne flotte flyplassen, helt strålende utført med en hel masse detaljer! 👍
  17. Har du et screenshot eller lignende på dette?
  18. Ja jeg er interessert i alt av data domkan skaffes om disse lysene.
  19. Siste uke
  20. Ja de lysene er sikkert for circling approach til rwy 15 når man kommer fra sør.
  21. Jeg kan sikkert se om jeg finner noen data på disse lysene. De lysene er veldig viktige for Widerøe vet jeg.
  22. På Jeppesen/Navigraph kartet LOC Rwy 33 er det tegnet inn 7 lyspunkter ,Circling lights, såvidt jeg kan se.
  23. Jeg håper at microsoft lager en grei dash 8 som default fly i den nye simmen, siden det er et mye brukt fly i trafikk enda den dag i dag. Men er redd for hvis de lager det så blir det en Q400 å ikke Q100.
  24. = For håpe på at vi får se, Dash 8, i den ny simulatoren 2024. ART`n er ikke det samme som. Dash 8 synes jeg.👌
  25. Er ikke helt sikker, men for meg så ser det ut som litt mørk asfalt. Nei det vet jeg ikke. Men det er vel bare å lage sånn ca lengde , bruke fra du ser dem i videoen kanskje? De blinket også i en spesiell takt så jeg om det er fra nord så langt vet jeg ikke. Hadde vært gøy å funnet noe data på dette.
  26. Flott! Det skal nok la seg fikse. Vet du hva det rektangelet til høyre for starten av TWY 33 består av? Betong? Asfalt? Grus? Trærne er enkelt å fikse på. De blinkende lysene til TRW 33 skal jeg klare å fikse. Vet du noe om hvor mange det er? Jeg antar der er noe lignende til RWY 15, muligens sirkulære? Har ikke noe posisjonsinfo så hvis der er noe så må jeg bare "anta" hvor de ligger. Den videoen du linket til er den eneste jeg har sett disse lysene på til tross for å ha sett 3-4 ulike videoer. Så det var fine innspill du hadde..:)
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...