Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. https://www.youtube.com/watch?v=psZgtalap7Y
 3. Today
 4. Yesterday
 5. Når det hentes fra nett, well man kan ikke forvente at nett alltid og evig er oppe. Nettet blir bare mer og mer belastet, og det kan bli dager, uker det er borte, av mange årsaker. Så for min del legger jeg alltid løpet mot at jeg ikke har nett i lengre perioder. Som f.eks at jeg kunne ennå spille mine 800 album fra server når fiberen var død her i en hel uke. Har av samme grunn ikke hele mitt liv i mobilen. OK, gå gjerne for denne nye greia, men pass på å ha alternativer.
 6. Ja, får håpe AMD gjør et skikkelig comeback .Har ikke brukt AMD siden Athlon 1,4GHz og Voodoo skjermkort var det heteste som fantes på markedet. De siste 10 årene har Intel og NVidia vært konger. Jeg tviler på at streaming vil bedre flyten i simulatoren. Om data hentes fra nett eller fra egen harddisk må de uansett gjennom den samme prosessen. Spørsmålet er jo hvor komprimert satellitt-databasen med 2 petabytes er, og om den vil lastes ned trinnvis eller on-the fly. Den som venter får se...
 7. Last week
 8. Nå kommer jo AMD med sin neste generasjon av Ryzen-CPUer allerede om to-tre uker, og skal man tro alt som har blitt sagt så langt så vil de både være raskere og billigere enn Intel sine - er faktisk så nysgjerrig at jeg vurderer Ryzen for pcen jeg holder på å sette sammen nå. Men når det er sagt, når alt av scenery ol. streames så tas jo en del av "loaden" vekk fra din egen maskin.
 9. Med unntak av Flight, har Microsoft aldri skuffet med sine utgivelser av Flight Simulator. Har vært "fan" siden FS98 - før den tid var interessen for å fly Cessna og Learjet så som så, men jeg likte Flight Assignment ATP og Tower som begge var basert på Flight Simulator. Tror dette blir gøy, bare Intel klarer å få litt fart på CPUene sine og at Bitcoin forsvinner slik at vi får normale priser og leveringstider på skjermkort Jeg skal ihvertfall være klar når spillet slippes i 2020. Fram til da, fortsatt pause i simmingen...
 10. Nja ca det samme dovetail sa.
 11. 15.06.2019 https://www.pcgamer.com/xboxs-phil-spencer-on-game-pass-steam-and-the-epic-games-store/2/
 12. Om det har passert meg, er spørsmålet mitt, om det har florert noen, e v t utgivelse på Nye Microsoft Flight Simulator. 🤩
 13. Joda... mulig deres egen feil. MEN om der var noe som helst gjenbruk av kode fra Microsoft tiden, så ville da MS kunne ha rettigheter vi vanlige dødelige ikke vet om, som ble gjeldende når MS bestemte seg for å lage ny FS. Og er bare litt over et år siden FSW ble lagt ned... men jeg vet ikke bare gjetter..
 14. Det er lenge siden FSW gikk dukken og det var ene og alene deres egen skyld.
 15. Jeg tenker; Flight Sim world ble plutselig stopp på... har det noe med dette og gjøre..? og at flyene i traileren har AS på begynnelsen av callsign.. Aerosoft..? Blir spennende å se fortsettelsen..
 16. I just completed this quiz. My Score 0/100 My Time 102 sekunder  
 17. I just completed this quiz. My Score 40/100 My Time 27 sekunder  
 18. Hei Øystein! Er et par dager jeg har fått vært innom å sjekket he når. Som jeg skrevi den parallelle tråden (der jeg skulle ha noen kroner for de) er de nå bare de på de to siste bildene over som ikke er solgt/gitt bort: - Saitek X-45 Joystick/Throttle (en nok noe eldre variant med både usb- og en annen konatkt å sette inn i PC'n) - Logiteck Freedom 2.4 trådløs Joystick Men gi meg adressen din her eller via PM så skal jeg evt. få hardwaren raskt avgårde 🙂
 19. I just completed this quiz. My Score 20/100 My Time 33 sekunder  
 20. Någon som har tips på tillägg t Douglas_C-47_Beta_V3.14 ? Jag har hittat de norska, finska, danska och svenska föreningarnas veteranplan, t ed Daisy och Congo Queen. Det skulle vara kul (moro) att ha en variant ansluten till modellen med fallskärmshoppare och en "privat" eller "ren"painting som man kan sätta reg nr på själv. Jag är ny så det hamnade i Kaffekroken, fast jag började i Microsoft Flight Simulator.
 21. Trodde det var jeg som hadde blitt tullerusk jeg 🤣🤣
 22. Helt riktig Tom.... meg som ikke fulgte med der 🙄
 23. Var ikke det samme innlegg som ble postet to poster opp av Torbjørn eller misforstår jeg innholdet og intensjonen med linken?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...