Gå til innhold

Stian Svensen

Members
  • Innholdsteller

    907
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    2

Stian Svensen vant sist dagen den 15. mars 2023

Stian Svensen hadde det mest likte innholdet!

Om Stian Svensen

  • Bursdag 29. okt. 1983

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stian Svensen's Achievements

47

Nettsamfunnsomdømme

  1. Se her. https://www.blackboxsimulation.com/index.php/blog/pss-airbus-professional-re-release/ Kan fortsatt kjøpes også for knappe 100 spenn.
  2. Hei. Jeg har slitt med å logge inn på X-box app og også MS Store siden igår. Jeg har den siste uken blitt kastet ut hele tiden. Men igår fikk jeg ikke logget inn lenger. Har idag hatt support av MS for work-around frem til MS kommer med oppdatering for windows. Det vi endte med å gjøre var å endre språk i windows til engelsk (US) og satt US som område. Restart. Også kom jeg inn. Det er kun brukere i Norge som har dette. Så de mener det kunne ha noe med siste ukes oppdatering på norsk som har feilet. De jobber med å få rettet feil.
  3. Hei. Se mine annonser på Finn. https://www.finn.no/263493423 https://www.finn.no/125855360
  4. Vurderer å selge min Honeycomb Alpha yoke! Selges for 1800,- + evt. frakt. Noen som er interessert? https://www.finn.no/311746383
  5. Hei. Takk for konge scenery! kjør på og bruk de du måtte ønske 😀
  6. Flydd Færøyne til Oslo i kveld.. Her er Orbx OSL på kveldstid
  7. Hei. Slitt etter install av VDGS idag jeg også. MEN. Jeg fant ut at jeg hadde to forskjellige versjoner inne! Og da den eldste ble tatt bort igjennom legg til å fjern programmer, så starter alt som det skal. Stian
  8. Hei. Enig! Også Trandum interneringsleire v/19L er en betydelig mangel egentlig. Har meldt med Finn og han virker åpen for utbedringer. Og det er bra! så la oss håpe et bra OSL scenery får en ekstra touch også.
  9. Hmm Finn. Er Keplerstjerna laget? Og bensinstasjons området v/01L ?
  10. Først ut. Endte med tap av cabintrykk.. Med tur tilbake til Barcelona.. For så å prøve på nytt... Velkommen til Marocco, Rabat Salè..
×
×
  • Opprett ny...