Gå til innhold

Kristoffer Rivedal

Members
 • Innholdsteller

  2 200
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  7

Kristoffer Rivedal vant sist dagen den 19. mars 2020

Kristoffer Rivedal hadde det mest likte innholdet!

Om Kristoffer Rivedal

 • Bursdag 31. des. 1985

Nylige profilbesøk

789 profilvisninger

Kristoffer Rivedal's Achievements

33

Nettsamfunnsomdømme

 1. I FMC under PMDG SETUP -> OPTIONS -> KEY COMMANDS -> AUTOFLIGHT kan du legge knappekombinasjoner for en masse forskjellige funksjoner. Blant annet CWS og AP. Disse kan du igjen binde til knapper via FSUIPC eller andre programmer.
 2. Om ikke, så duger vel kanskje denne. https://fselite.net/news/stairport-sceneries-announce-alta-airport-for-msfs/
 3. Jeg har steam utgaven, og alle problemene jeg har hørt har vært med plasseringen av community-mappen når du kjøper det fra Microsoft direkte. Så null problemer med Steam her.
 4. Du kan kjøpe her. https://www.aeropartner.no/shop/airfield-manuals-binders-38c1.html Men til de prisene de har der, så ville jeg nesten heller kjøpt et billig nettbrett og Navigraph eller Aerosoft sitt kartabonnement.
 5. Jeg er glad hver gang du kommer på mer du har lyst å pirke på. Er det noe håp for at broene dine kommer til MSFS også?
 6. Tenk på app knappen som jeg skal følge ILS. Har du stilt inn nav radioene (747-787 så blir de autotunet) så vil localizer og glideslope bli armert, og aktivert når du treffer disse. Aktiverer du de andre autopilotene etter du har trykket app vil autopiloten aktivere autolanding modus ved 1500fot agl. Her kan du se hvordan displayet endrer seg i løpet av en autoland på 737 NG. Det er stort sett likt på 747 osv også.
 7. Jeg fikk endre plasseringen under installering. Slik at jeg har alt på R: disken min. Kanskje dette kan være til hjelp?
 8. Antar du må på Windows store og aktivere nøkkelen der. Eventuelt så er det en steamnøkkel.
 9. Hvis du aktiverer developer mode så får du muligheten til å gjøre det. Norge nord for Stavanger ca er full av høydeproblemer. Håper de får fikset det straks.
 10. Take off / Go Around. Så det er typisk en knapp for å stille inn autopilot eller flight director for take off eller go around modusene.
 11. Flysimware sine fly fungerer i FSX også. Samme gjør reality xp sine produkter mener jeg.
 12. Til P3D er Flysimware sin Falcon50 og Learjet 35 de beste business jet som finnes etter min mening. De bruker foreløpig Flight1 eller Reality XP GNS for navigasjon, men de holder på med et FMS. Tror ikke det er så veldig langt unna. X-plane har to business jets på vei som ser ut som de skal bli veldig bra og jeg ser frem til begge. Aerobask med en Falcon 8X og Hot Start med en Challenger 650.
 13. De kommer også snarlig til P3Dv5, som nok kommer til å være den primære plattformen frem til eventuelt FS2020 tar over.
×
×
 • Opprett ny...