Jump to content

Aslak Iversen

Members
 • Content Count

  2,143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Aslak Iversen last won the day on December 5 2018

Aslak Iversen had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Alle STARs til CPH er basert på at man før vektors til finalen. Det finnes ikke noen oppskrift for å posisjonere seg på egenhånd, så om du flyr alene uten ATC så ville jeg ha fløyet rett til KAS VOR og startet derfra. Eller selvvektorert meg inn på finalen til bane 30.
 2. T/R Kanariøyene er ikke uvanlig fra Norge. Veldig lange dager, men ikke ulovlig.
 3. Og hvorfor er kameraet på en topp drone så himla dårlig at alt er helt grøtete? Skulle man ikke tro at når de satte ut for å ta en spektakulær video så ville de brukt noe bedre enn et 50 kroners søppelkamera? Dette er akkurat som alle UFO videoene der ute. Finnes ikke noen klare bilder, alltid noe diffust og uklart uansett om objektet er 10 km eller 10 meter borte.
 4. http://www.theskylounge.tv/topic/5106-the-ultimate-p3d-v4-add-on-update-compatibility-list/?page=3 En annen guide som er god for oss som lurer.
 5. Fungerer veldig bra for meg. Hadde bare hvite fly, men kopierte alle flyene fra MyTraffic (som ikke fungerer i v4 med mindre en. ny utgave har kommet) og la de inn i sim objects, aircraft i P3D. Nå ser alle andre ut som det de skal forestille.
 6. Om jeg forstår det rett så skal denne være skreddersydd for 3D, og du kan bruke alle fly som funker i FSX.
 7. Og det er derfor vi har klare limitations for hva vi kan gjøre lovlig. Sidevind og maksvind. I tillegg parametre som skal oppfylles under selve innflyvningen. En hard landing kan skje selv på fine dager (re din opplevelse på TRD) og skal alltid etterfølges av en hard landing inspection. Jeg sammenligner det med bilkjøring og vinterføre. Det er større risiko å kjøre bil på vinterføre enn på tørre sommerveier. Vi gjør det allikevel, men justerer farten etter forholdene.
 8. Det er derfor man legger på hastighet når man opererer i forhold av denne typen. Så har man margin til å tåle vindkast. Alle flyvninger i drittvær har en større operasjonell risiko, det sier seg selv. Det gjelder store deler av Norge 4-5 måneder av året. Tenk på hva WF gjør på kortbanenettet i møkkavær. Hva SAS og Norwegian gjør fra Nord Norge og ned hele kysten til Kristiansand når stormene herjer. Noen som har vært med inn til TRD når det blåser kraftig fra sydøst?
 9. Jeg har aldri likt at de speeder opp filmene for å dramatisere. At man har mye turbulens under innflyvingen er ikke noe stort problem (da ser jeg bort fra alt om passasjerkomfort), det er de siste føttene som gjelder. Han gjorde en god jobb, men internettekspertene kan komme til å koste han jobben.
 10. Jeg tror det er en time limit for å kunne endre.
 11. Kanskje et nytt forum for den nye FlyInside simmen kan være en idé? Designet for VR og kompatibel med FSX fly.
 12. De gjennomførte en emisjon og villedet markedet med vitende og vilje kun en måneds tid før de la inn årene. Jeg håper noen kjører full sak mot dem om ikke myndighetene gjør det. Å starte flyselskap fordi man er forbanna på sin tidligere arbeidsgiver er ikke særlig smart. Å ansette piloter som må flytte halve jordkloden rundt er heller ikke bra. De må ha sett lyset på veggen lenge. Low cost med en minimaskin i et marked der det er veldig begrenset med passasjergrunnlag er dødfødt. Fikk de på plass handling så pax kunne ta med bagasje til slutt?
 13. Det nærmest jeg har sett av en UFO på jobb er Venus. Og en Sputnik over Russland.
 14. Jeg flirer hver gang noen går på dette. For det første så vil en spraying ramme alle, selv de som sprayer. Og hva skal hensikten være? Jeg har hørt at det er for å sløve ned befolkningen. Vel, uroen i verden legger den teorien død. Jeg er aktiv pilot og har vært det i mange år. Dette er ren bullshit.
 15. Aldri hatt OOM med P3D, og jeg flyr nesten utelukkende PMDG 737. Noe er galt hos deg, det er helt sikkert. Kan det være noe så banalt som en råtten RAM brikke?
×
×
 • Create New...