Gå til innhold

Aslak Iversen

Members
 • Innholdsteller

  2 377
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  8

Aslak Iversen vant sist dagen den 10. mars

Aslak Iversen hadde det mest likte innholdet!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Aslak Iversen's Achievements

68

Nettsamfunnsomdømme

 1. Kanskje bedre om Tom forteller hva som er problemet med kortet? Jeg har et relativt gammelt ASUS kort som har gått uten problemer. PCn har gått med 29% overklokk siden jeg bygget den. Og den fortsetter å drive P3D og MSFS helt greit.
 2. Orbx har AI fly som tilpasser seg stedet du flyr fra. NavData må installeres via NavData Center, men via external installation tab.
 3. Jeg oppgraderer denne fra bra til vanvittig bra! Hvordan det er mulig for en ny developer til å lage en så godt simulert 320 er helt utrolig. Og det med minimalt med bugs. Kom en ny versjon i dag, og nå er understellet på plass. Paneler kan undockes med AltGr + klikk. Har ikke funnet noen måte å få hele FMGC undocket, kun skjermen. Når det gjelder annen trafikk i MSFS, hvordan får man AI fly som ser ut som virkelige airlines og ikke som fantasifly? Hadde andre brukere synlig i simmen, og det sto Fenix både her og der. På holding 19R OSL sto det en. Som tydeligvis ikke ville fly, for jeg måtte taxe forbi han via gresset for å komme ut på banen. Oppdatere Nav databasen må gjøres via Navigraph NavData Center, men fikk ikke den siste utgaven i flyet? Noe spesielt som må gjøres?
 4. Denne er bra! Manglet hele understellet på første oppstart, men det bryr meg mindre. Utsiden er mindre interessant for meg. Startet cold and dark, alt fungerte fra batt on til autoland i Bergen. Ingen feil på min tur, og jeg har ikke endret noe på de settingene. Finnes det noen måte å åpne paneler i eget vindu på denne? Hadde vært veldig greit for programmeringen. Med denne og Maddog/PMDG så nærmer det seg P3D avslutning for min del.
 5. Dette er en av de beste add ons som noen gang har vært laget i simverdenen. Ikke den enkleste å sette seg inn i, men når man får den til å fungere, så er den utrolig morsom å fly. Gode nyheter!
 6. Hva slags kontrollere bruker dere for å fly heli?
 7. Andre tur, alt OK, men trærne på finalen til ENSO er der enda. Fløy nå med den lille amfibiemaskinen. Super liten maskin, stabil og lettfløyet. Er alt på flightsim.to til MSFS? Ikke noe for P3D det jeg kan se. MSFS blir en veldig bra plattform når de store får ferdig sine maskiner.
 8. Det gjorde jeg, og tok en liten runde rundt OSL, landet og da fikk jeg CTD.
 9. Jeg tror rorpedalene til Thrustmaster T160000 er av veldig dårlig kvalitet og kan lage problemer. Jeg har sett at de av og til blir stående litt til siden for senter når de ikke brukes. Fløy inn til Stord, og der behøves det trehugging både i MSFS og P3D. I MSFS landet jeg og skulle taxe tilbake da en gaffeltruck kom nedover rullebanen! Hadde en lowpass på Karmøy i P3D og unngikk såvidt en birdstrike. Det har jeg aldri sett før i PC simulator sammenheng. At rullebanene i MSFS ikke er flate er en stor forbedring.
 10. Takk for hjelpen. Elevator er satt opp på knapper OG en slider, og det var helt uproblematisk før reinstall. Den står med full nose up, men det er sikkert den som kødder det til. Alt av assistanse er slått av, og alle kontroll inputs fra andre enheter er fjernet. Det inkluderer keyboard. Den driften du har er sannynligvis det samme som jeg opplever. 1 grad på 4 sekunder er mye! Flyet skal selvfølgelig ikke legge seg med 5 grader bank når det ikke er noen inputs. Jeg flyr aldri med småfly, så det er mulig dette har vært sånn fra tidenes begynnelse. Modern gir ikke noen mulighet til å kontrollere torque fra propellen, men det skal ikke være noe problem i lufta. Det er det som drar flyet til venstre på rullebanen under takeoff.
 11. Da var alt på plass igjen, og en ny testtur med C172 gjort. Det første merkelige som skjedde, og som skjer hver gang jeg er i flight og går inn for å endre noe i options, er at elevator trim går full nose down (som en 737 MAX) og jeg må dra tilbake på stikka og trimme som gal for ikke å gå i bakken. Sånn sto trimmen på takeoff også. Med full gass så klatrer flyet som det skal, men driftingen er jeg ikke kvitt. Input viewer viser at alt er sentrert, så det er ikke stikka eller rudder som gjør dette. Propeller torque? Den kan kun slås av ved å endre til Legacy og så endre disse settingene. Gjorde så, gikk tilbake til inflight og reddet meg ut av et nytt dødsstup, men ble ikke kvitt driftingen. Forsøkte rudder trim for å rette på dette, men den gir ikke noen effekt på noe som helst. Selv ikke med fullt trimutslag. Så her er jeg blank. Kanskje det bare er fordi det er et default fly? Flyr ikke bedre? Jeg trimmer litt med aileron, da drifter den i motsatt retning. Motsatt aileron trim, og da skifter driften retning igjen. Veldig irriterende. Jeg må inn i settingene for å sette sensiviteten på pitch og rudder ned. Det bør gi en litt bedre flyopplevelse.
 12. Haha, jeg er litt i overkant aktiv på simfronten om dagen. Covid positiv, så ikke så mye å ta meg til. Jeg har aldri hold på med dette for småflyenes del, ergo er det P3D som er primærsimmen. Ellers er det veldig greit å kunne sammenligne for å finne ut om det er simmen eller kontrollerne det er problemer med. En reinstall av MSFS tar litt tid, men jeg har ikke noen add ons, så det er ikke så nøye.
 13. Da flyr den jo bra, men det løser ikke kontrollproblemene. Stikka funker som den skal i P3D, men flyet banker konstant i MSFS.
 14. OK, men om jeg kjører full throttle, så ligger RPM over green arc. Det er vel ikke standard?
 15. Takk! Nei, den går ikke med 2360 med full throttle. Om jeg flyr med full gass så ligger jeg på 2600 eller deromkring, dvs over green arc. Da flyr den bra, men den skal da ikke flys på full gass annet enn ved avgang. Så redusere til climb power.
×
×
 • Opprett ny...