Gå til innhold

Aslak Iversen

Members
 • Innholdsteller

  2 291
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  5

Aslak Iversen vant sist dagen den 28. april 2020

Aslak Iversen hadde det mest likte innholdet!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Aslak Iversen's Achievements

46

Nettsamfunnsomdømme

 1. XBox appen? På PC eller har dere simmen på XBox? Jeg har ikke noen app på min PC. Det som er litt rart er at jeg startet Steam og da lå det en update der. Så startet jeg simmen og den oppdaterte seg med en haug G bytes. Så var det innom Marketplace for å laste de siste oppdateringene der. Så nå er den oppdatert og fungerer.
 2. Og nå fungerer det tilsynelatende som det skal. Kom opp på 3000 ft og holdt 120 kts med en emotors DA. Det må være innafor. Nytt oppsett av kontrollere har jeg også. Kan ha vært sim eller kontrollere som har laget problemer.
 3. Takk, da forsetter jeg med P3D for den delen. Laster nå ned en "patch" på 122 Gb til MSFS. Tydeligvis en stund siden den ble brukt. Håper den blir flybar, det var den ikke før. Fant aldri ut hvorfor flyene knapt nok greide å klatre over 1000 ft.
 4. Hvor realistisk er denne nå? Langt unna FSLabs eller begynner det å ligne?
 5. Jeg har ikke gjort noe oppsett, bortsett fra en og annen knappetildeling. Alt av add on flyplasser ligger utenfor simmen. Bortsett fra det så har jeg ikke endret på noe.
 6. Gjorde et forsøk, men å fly med buttons er tilnærmet umulig for meg. Skiftet til joystick in game og forsøkte på nytt. Det så bedre ut. Godt mulig at jeg forventer for mye, men 700 ftm climb etter takeoff med et fly som skal kunne komme seg opp på 16000 ft høres veldig dårlig ut. Målt mot P3D så er dette veldig dårlig. Kom meg opp på 3000 ft (ny høyderekord!) og fløy over fjorden til Torp. Thrustmaster 16000 fungerer greit, men har litt problemer med å få lagt inn reversere i P3D. Det er bare TM 1 throttle som kontrollerer alle motorer og reverse ligger på 2 steder for to motors fly.
 7. Thrustmaster på plass og har lagt seg inn i FS2020. Har ikke endret på noe. Samme skiten. Bånn spiker og såvidt jeg greier å klatre over 1000 ft, selv med den to motors DA som er default. Ett eller annet er helt på trynet.
 8. Da fikk jeg satt mixture til auto, og det ble marginalt bedre. Forsøkte en landing challenge til Lukla og greide ikke å holde meg flyvende med full thrust i landing configurasjon. Noen reinstall kommer ikke på tale, det gidder jeg bare ikke. Har et nytt oppsett med kontrollere på vei, så får vi se om det blir bedre.
 9. Nei, det gjorde ikke noe fra eller til. Et eller annet er helt galt, selv med full power så flyr det bare såvidt. Skiftet til P3D for å sjekke og da fløy alt som det skulle. Normale power settings, normal climb og ikke noen problemer.
 10. Takk, modern vs legacy har jeg ikke sjekket. Tror den står i legacy. Som sagt, aksene fungerer OK, det er performance som er problemet. Jeg kan trekket flyet 90 grader opp om jeg vil, pg da er det ikke aksen som ikke fungerer. Alt henger sammen som i RL, jeg trekker opp og hastigheten synker og motsatt.
 11. Uansett hva de står oppsatt med så skal det ikke medføre at flyet ikke kan klatre over 1000 ft. Jeg har en gammel Logitech G940. Noen av de flyene i FS2020 har bare throttle.
 12. Jeg trykker bare Ready to fly etter posisjonering og lar spillet laste det det vil. Ikke noen Honeycomb her. Aksene lar meg trekke rett opp om jeg vil, så de er ikke problemet. Jeg har lest at å leane motorene skal hjelpe, men flere modellene har ikke denne muligheten. Å leane gjør flyvningen mere økonomisk men full rich skal ikke gjøre noen store utslag på performance. Aner ikke hva dette er for noe. Redline på motorene og kommer knapt opp til 1000 ft med to motorer. Jeg forsøkte en mission der jeg skulle lande en propellmaskin et eller annet bush sted. Da føltes det normalt.
 13. Ingenting. Blå himmel og standard atmosfære.
 14. Jeg har noe veldig underlig i FS2020, og dette var før siste update også. Flyene greier nesten ikke å fly. Jeg tar av og tar inn flaps, men selv med motoren(e) på redline så kommer jeg knapt opp til 1000 fot. Drar jeg litt av på power så greier jeg knapt nok å holde meg i lufta selv på 500 fot. Jeg tar av med default load og fuel, ikke noe ekstremt. Dette gjelder alle propellflyene, selv det med to motorer.
 15. Akkurat denne er vel et Work in Progress, så du kan ikke forvente alt alt fungerer. Tror du kan gå ut fra at det som ikke virker, ikke skal virke. Enda.
×
×
 • Opprett ny...