Jump to content

Aslak Iversen

Members
 • Content Count

  2,162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Aslak Iversen last won the day on December 5 2018

Aslak Iversen had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maddogen er og blir et av de morsomste og krevende add ons som er laget. Den får bli nr 1. Så er det PMDG NG siden jeg flyr det til vanlig. Utrolig bra simulert. Det samme må jeg si om FSLabs sin A320. Ikke airlines, hadde Realair sin Spitfire før, vet ikke hvilken hangar den har forsvunnet inn i. Den var morsom. Det samme med en F16 som jeg lekte med, husker ikke en gang hvem som laget den. Da fant jeg faktisk Spitten på nett, og selv om de sluttet å selge den i 2016 så var den nedlastbar for tidligere kunder. Funker fjell!
 2. Alle STARs til CPH er basert på at man før vektors til finalen. Det finnes ikke noen oppskrift for å posisjonere seg på egenhånd, så om du flyr alene uten ATC så ville jeg ha fløyet rett til KAS VOR og startet derfra. Eller selvvektorert meg inn på finalen til bane 30.
 3. Jeg har skiftet til et GTX 1080 Gaming kort. Hadde to GTX 970 i SLI. SLI oppsettet fungerte dårlig, bare det ene kortet ble brukt, og det gikk på 100% når jeg var i gang. Det nye kortet har jeg hittil ikke sett i nærheten av 100%. Det samme med CPU. FPS ligger og stanger mot 60, som tydeligvis er maks pga frekvensen på skjermen? Alt flyter glimrende, bortsett fra den irriterende texture oppdateringen når man flyr. Nå har jeg satt den på unlimited, det virker muligens litt bedre. Jeg har forsøkt å sette FPS limit til 30 isf unlimited. Dette gir VELDIG mye dårligere opplevelse i simmen. Det hakker veldig når jeg dreier på hodet (trackIr). Dette er min erfaring fra dag én med P3D.
 4. Å sikksakke mellom CB’er gjennom Europa er helt vanlig om sommeren. I Norge er det mest stratus i høyden, så sånn sett er skyene på en del av bildene ikke helt realistiske for sesongen. Men hva man vil ha kan vel tunes ett eller annet sted i Rex. Jeg trykker vanligvis random og drar av gårde. Det jeg er VELDIG opptatt av er at 300 m RVR skal være 300 m RVR og ikke field in sight fra 1500 ft. Jeg bruker simmen til en del trening ifm de halvårlige sjekkene, samt raw data trening. Da suger det når været ikke er som man ber om. Manuell programmering fungere vanligvis bedre enn diverse værgeneratorer. REX er på bånn på den statistikken. Merkelig at de ikke får fikset dette.
 5. Voldsomt mye oppstyr over noe skyer. Skyer opp på 30000 ft er ikke unormalt, bare litt mindre vanlig. TCU stikker ofte høyere med CB på topp. Cirrus og stratus opplever jeg en del av opp mot 40000 ft. Jeg synes i grunnen at det er for lite skyer i simmen, og REX sin værgenerator er helt på trynet. Skyene er OK, minus de rosalilla skyene sommdukker opp om ettermiddagen. Ser helt urealistiske ut.
 6. T/R Kanariøyene er ikke uvanlig fra Norge. Veldig lange dager, men ikke ulovlig.
 7. Og hvorfor er kameraet på en topp drone så himla dårlig at alt er helt grøtete? Skulle man ikke tro at når de satte ut for å ta en spektakulær video så ville de brukt noe bedre enn et 50 kroners søppelkamera? Dette er akkurat som alle UFO videoene der ute. Finnes ikke noen klare bilder, alltid noe diffust og uklart uansett om objektet er 10 km eller 10 meter borte.
 8. http://www.theskylounge.tv/topic/5106-the-ultimate-p3d-v4-add-on-update-compatibility-list/?page=3 En annen guide som er god for oss som lurer.
 9. Eller fordi Braathensmagasinet oppga Mach for 737 Classic? Dvs -400 og -500?
 10. Det er faktisk feil. Den cruiser med lavere Mach enn 737 NG. .75/76 er normale hastigheter mot ca .78 for NG. Jeg husker ikke max Mach på MD med den matcher ikke .82 som NG har.
 11. Den utgaven følger ikke med når du kjøper flyet.
 12. Jeg hadde dårlig FPS (25-30) da jeg første gangen lastet inn flyet. Gikk inn i P3D og endret grafikkinnstillingen fra Ultra til High. Det doblet FPS øyeblikkelig. Jeg opplever helt klart bedre flyt med unlimited FPS setting enn låst til 30 eller 40.
 13. Ser utrolig bra ut! Bortsett fra at sjokoladefargede isbreer er et sjeldent syn.
 14. Meanwhile, the Maddog is close to release: http://www.flythemaddogx.com/en/purchase.html
 15. Jeg har Oculus Rift. Den er brukende til VFR flyving, men vil ikke anbefale den til fly der du ønsker å se instrumentene. Det er for dårlig oppløsning pr i dag.
×
×
 • Create New...