Gå til innhold

Frank311

Members
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    2

Frank311 vant sist dagen den 30. mars

Frank311 hadde det mest likte innholdet!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Frank311's Achievements

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Endelig løsnet det med Store. Har holdt på i dagevis uten å lykkes å komme inn på MS Store. Idag fikk jeg både logget inn og installert MS2020 Premium. Og det gikk uvanlig fort med nedlasting og installasjon. To timer tok det og nå er den oppe og går, så nå skal jeg kose meg med noen «påsketurer» 😊😊
  2. Mange takk MagTvei. Da skal jeg prøve på det 😊
  3. Har prøvd å lete her på forum, men finner ikke. Er det noen som kjenner til om MSFS2020 kommer overens med Windows 11?
  4. I dag er det salg på Premium versjonen. Kr. 714,-. Salget varer i åtte timer.
  5. Hei, jeg har et eksemplar MSFS2020, 10 dvd,er, som jeg ikke bruker. Har kjøpt i Store den jeg bruker. Så er problemet at man ikke kan installere dvd,ene uten den microsoftkontoen jeg brukte til første installering. Er det mulig å "frigjøre" den fra MS-kontoen slik at noen andre kan ta den i bruk?
  6. Ja, jeg fant ut av det til slutt, så nå er oppdateringen igang.
  7. Startet opp MSFS idag. Under oppstart fikk jeg melding om at det var en oppdatering. Jeg trykket på ok og havnet i Microsoft Store og der var det ingen oppdatering.Jeg lette lenge etter en knapp å trykke på der, men fant ikke noe. Tips?
  8. Bare et lite tips: Fra tid til annen ser jeg at noen plages med å få installert MSFS 2020. Det har også skjedd meg, til stor frustrasjon. Noen har pekt på at man bare trykker på de tre små prikkene oppe til høyre og velger installer. Dette har jeg prøvd, uten at det har hjulpet. Når man laster ned programmet i Windows Store får man gjerne lastet ned ei fil som er på 91 mb. Denne legger seg gjerne øverst i programmenyen i Windows 10. Hvis man høyreklikker på den fila kan man velge «kjør som administrator». Da starter simmen opp på vanlig måte og kommer til vinduet der den ser etter oppdateringer. Og der begynner den å laste ned. Men programmet er stort så det tar noen timer. Dette har jeg prøvd to ganger nå og det har funket. Ihvertfall verd et forsøk.
×
×
  • Opprett ny...