Gå til innhold

Jan R. Storelvmo

Administrators
 • Innholdsteller

  4 324
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  136

Jan R. Storelvmo vant sist dagen den 2. mai

Jan R. Storelvmo hadde det mest likte innholdet!

4 følgere

Om Jan R. Storelvmo

 • Bursdag 06. mars 1983

Nylige profilbesøk

5 597 profilvisninger

Jan R. Storelvmo's Achievements

1,5k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Orbx har ifølge dem selv investert to millioner dollar i kartet, så jeg vil tro det vil bli oppdatert. Etter min mening det beste kartet til DCS så langt og blir bare enda bedre når alt av detaljer og flyplasser kommer på plass. Slik det er nå blir det mye "long haul" siden det er langt mellom flyplassene. Er dessuten dårlig range på disse jagerflyene så uten eksterne drivstoff tanker så kommer man knapt nok over svenskegrensen før man må kalle opp et tankfly. Hørt rykter om en Juni oppdatering til kartet så blir spennende å følge med.
 2. Litt random bilder fra Kola kartet som kom i kveld til DCS. Avgang fra Lakselv for å ta ut luftvern i Murmansk sammen med 3 andre F-16. SA-3 og SA-6 batteriene hadde liten sjanse mot HARM missilene. Avskjæring av MiG29S nær Bodø. Gikk dårlig for begge MiG29S flyene. Landing i Bodø. Liten bonus. UH-1H over Bodø en vakker sommerkveld.
 3. https://fselite.net/content/majestic-software-provides-statement-on-dash-8-for-msfs-progress/
 4. Jeg kommer inn på begge sidene uten problemer. Dog kjører dem begge på HTTP, så det kommer riktignok opp en advarsel om at sidene er usikre og jeg må bekrefte at jeg vil gå videre. Prøv først å last ned f.eks Brave nettleser og se om du kommer inn. Usikker på hvordan du får fjernet "bad reputation" når det gjelder IP addresser. Det finnes folk som driver med f.eks spam og slikt, og da kan IP adresser bli flagget, noe som kan bli hengende igjen og gjør at enkelte nettsider blokkerer deg. Hvis du fortsatt ikke kommer inn, hadde det vært greit med en screenshot så jeg vet vi snakker samme språk.
 5. Kan det være at IP adressen din er blokkert på de sidene grunnet blacklisting? En kjapp sjekk på IP adressen din avslørte at den ligger på svartelister. Sannsynligvis har den vært brukt til luguber aktivitet tidligere (av andre) siden IP addresser gjenbrukes (IPv4). Evt. kan det være andre årsaker. https://www.ipqualityscore.com/ip-reputation-check/lookup/88.95.237.50
 6. Ikke testet enda. Avventer litt. Ser den får litt lunken mottagelse på diverse forum.
 7. Takk for input. Jeg var også innom tanken på å plassere lysene manuelt, men siden jeg har begrenset med erfaring var jeg litt usikker på hvordan det ville innvirke på performance så jeg avventet inntil jeg hadde forhørt meg litt.
 8. Det blir nok et løft på FPS vil jeg tro kontra det 1080 kortet. Flott maskin den luftbussen fra Fenix. Bare så synd den ikke støtter mer en 2x time acceleration for utålmodige sjeler som meg selv
 9. Nei, du bruker drone kameraet som er i simulatoren. Da kan du bevege deg fritt rundt på hele flyplassen og du kan sette det opp til å kunne bevege deg rundt med f.eks piltastene på tastaturet.
 10. Takker for tips! Det skal jeg prøve. Per nå så står lysene litt i hytt og pine og flere lys står i klynger. Ser ikke sånn ut i virkeligheten.
×
×
 • Opprett ny...