Gå til innhold

Sauron

Members
 • Innholdsteller

  116
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

Sauron vant sist dagen den 16. oktober

Sauron hadde det mest likte innholdet!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sauron's Achievements

39

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg har problemet med at jeg må kalibrere bedalene for hver gang jeg starter simmen. Har Thrustmaster pedaler samt Saitek-stikke. Sliter fortsatt med at pitch, spesielt pitch up, er særdeles sensitiv. I kalibreringen går den smooth men i simulatoren "spretter" på en måte høyderoret opp ved en viss posisjon. Gjør det vanskelig å få en fin flare ved landing.... Noen tips her?
 2. Ja selvfølgelig...søkte etter filen men skrev feil så da er det ikke så rart jeg ikke fant noe...😅
 3. Jeg har problemet med at modellen ikke oppdaterer seg i simulatoren når jeg eksporterer fra Blender! Hva er enkleste løsning?
 4. Update: Det funker i simulatoren og vinduene er sorte på dag og lyser på natt....ser bare litt rart ut i Blender...:)
 5. Hmm....ja merkelig. Har installert siste versjonen men det er det samme...
 6. Takk for info. Jeg har noen vinduer på et bygg hvor albedotexturen er helt sort. Så har jeg en emissive som er gul. Når jeg nå endret emissive Color fra sort til grå (omtrent som du har) blir vinduet i Blender gult. Er det korrekt? Prioriteres emissive-texturen i blender i stedet for albedoen? Skulle tro at vinduet fortsatt skulle være sort?
 7. Ja de j*** lysene fungerer ikke optimalt. Må helt nær dem for at de skal slå seg på.... Får se om der er andre muligheter hvis ikke noen vet hvordan de "fikses"...:)
 8. Noen som kan fortelle hvordan man får emissive textures til å virke? Har fulgt metoden til flying theston på youtube: men ikke f**** om jeg får det til. Tips?
 9. Er det kun lyset man får eller også selve «lampen»?
 10. Pussige greier....følgende viser seg: Når jeg kommer nært nok der lyset er plassert kommer det plutselig frem. Da kan man zoome tilbake igjen og lyset vises. Det er akkurat som om man må nært nok for å "slå det på" og så er det ok etter det... Ja til og med om det er lyst ute... Noen tips?
 11. Hmm...er det det som heter B_CollisionRed? Jeg får de frem i sceneriet men ikke i selve pakken. Da vises de ikke... Noen som vet hvorfor eller har samme erfaring?
 12. Virkelig? Et som vises på litt avstand? Hvis ja så sier jeg: HURRA! Det var på tide…
 13. Ja det går helt fint...:) Jeg regner med at det blir en prosess fremover hvor man gir ut en versjon som forbedres etterhvert som man får mer info, finpusser modeller osv. Det er en stadig balansegang mellom å få ting ferdig og hvor detaljert man skal gå til verks. Det er jo et poeng å få brukt flyplassen før MSFS er utdatert..;)
×
×
 • Opprett ny...