Gå til innhold

Sauron

Members
  • Innholdsteller

    351
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    36

Sauron vant sist dagen den 24. april

Sauron hadde det mest likte innholdet!

1 følger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sauron's Achievements

453

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Ble oppmerksom på at fyret på Andenes lå dobbelt (kom et fyrtårn i en av sim updates) samt at der var en del trær på holmer og skjær. Har fjernet det ene fyret og trimmet litt vegetasjon. Men må nok ta en grundigere jobb med tanke på vegetasjonen i fremtiden en gang... Det mest prekære er i alle fikset og ny versjon kan lastes ned her: https://flightsim.to/file/25244/andya-scenery-pack-enan
  2. Exclude med hva? Jeg har prøvd exclutionrectangle og polygoner…men det er fortsatt der…
  3. Hei, Noen som vet hvordan man får bort ev. kan justere på lengde/mellomrom på rullebanelys? Har ett som kommer i konflikt med en taxiway...
  4. Vet ikke om @Dag Baardsen kan sjekke dette siden jeg er på jobb, men mener de lysmastene krever at tilleggspakken til https://flightsim.to/file/12208/wombiiactual-enxx-asset-pack er installert. Vet ikke om det kan være endringer her som er gjort? Er lysmastene fysisk borte eller er det kun selve lyset ikke funker?
  5. Ok, takk for tips! Skal sjekke det ut...
  6. Skal se nærmere på det men vet ikke helt hva det kan være. Noen her inne som har tips? Alle taxiways er knyttet, ingen feilmeldinger, har rett status osv.
  7. Hei, Noen som kan ta på seg jobben og prøve å forklare hvordan dette med oppløsning fungerer i VR. For selve brillene (Oculus 3) er det oppgitt en oppløsning. I selve appen får man valgt en mye høyere oppløsning. Så har man i OpenXR Toolkit noe som heter Resolution override.....og så har man upscaling/downscaling....eller hva det nå heter. Kjenner jeg blir helt svett....
  8. Hva er det du ser de punktene med. Hvilket menyvalg? Har ikke sett de symbolene før så det må jeg sjekke ut...
  9. Fikk forresten testet ledelysene på circling approach til RWY 15 og de fungere som bare det i den nedsatte sikten som var i Mosjøen i dag...:)
  10. Bare hyggelig! Er jo verd alt arbeidet at folk liker det..:)
  11. Hei! Har nå lagt ut versjon 1.1 av Mosjøen: https://flightsim.to/file/71192/enms-mosjen-airport Har gjort følgende endringer: Fjernet og redusert størrelsen på trær sør for helikopterrampen. La på texture på feltet foran localizer-antennene på begynnelsen av RWY 33. Endret noen småting på enkelte 3D modeller. Endret parkeringsområdene til "general aviation" og reduserte størrelsen i håp om at større airlinere ikke dukker opp. La til folk både inn og utvendig for litt mere liv. Lagt til noen røde anti-kollisjonslys i nærheten av flyplassen. Lagt til circling lights (orange) til RWY 15. Lagt til flashing lead lights til RWY 15 og RWY 33. Var det jeg fikk med denne oppdatering. Fortsett å rapporter feil/forbedringsforslag. Siden jeg skal på jobb kommer en ev. ny oppdatering tidligst om 5 uker...:) Enjoy!
  12. Ja jeg har laget noe lignende for Mosjøen. Gir vel ut en ny versjon i morgen om testingen i kveld går bra...:) Var som sakt ikke så lett å finne info om dette, men tror jeg har det greit nok og så får jeg justere etterhvert som ny info kommer.
  13. Ja det har tatt meg mye tid og irritasjon...samt utallige videoer på Youtube. Det som er ekstra frustrerende er at den ene videoen anbefaler noe som skal være fantastisk for så å bli slått av i en annen video. Fulgte en gang settingene til en som hadde så og si samme hardware, men fikk et totalt annet resultat. Ja det skal ikke være lett....:)
×
×
  • Opprett ny...