Gå til innhold

Stig A. Togstad

Members
  • Innholdsteller

    80
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    12

Stig A. Togstad vant sist dagen den 28. mars

Stig A. Togstad hadde det mest likte innholdet!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stig A. Togstad's Achievements

176

Nettsamfunnsomdømme

  1. …og hvis det er et rett strekke så skal de blå takselysene på hver side av taksebanen stå vinkelrett på taksebanen og rett overfor hverandre. Men alt dette visste du kanskje allerede?
  2. Er det Gaia sitt ENCN scenery med min «fix»? I såfall kan jeg nok trimme de trærne litt. Kanskje litt for tett skog ved approach-lysene?
  3. Blå takselys skal jo følge en viss standard på avstand mellom lysene. Er det et rett strekke skal det være 60m mellom lysene. Er det et kort rett strekke så går jo ikke det og da er det ofte 30m mellom hvert lys. I svinger kan det være ned mot 15m mellom lysene. Men nå er det jo slik at flyplasser ikke alltid følger denne standarden. Det står mer om dette i ICAO Annex 14. Noen utviklere setter blå lys med 3 meters (overdriver kanskje litt nå) avstand overalt og det blir jo litt feil. AIP viser faktisk veldig ofte riktig avstand mellom lysene. Så se på AIP så blir det ihvertfall ikke helt feil. Eller så du sende meg en PM så kan jeg finne ut hvor hvert lys evt skal stå.
  4. Jeg kan sikkert se om jeg finner noen data på disse lysene. De lysene er veldig viktige for Widerøe vet jeg.
  5. Det var vel akkurat samtidig med akkurat samme screenshot! Wow. 😆
  6. Sørkjosen er isfritt helt til innerst i fjorden. Da begynner det å ise til. Kanskje litt for mye. Jeg regner med at havna er isfri på vinteren.
  7. For min egen del så går det stort sett på øyemål. (Og da kan jo resultatet ofte bli deretter) Størrelsen på grunnflaten kan man enkelt måle sånn ca. I f.eks norgeibiler.no. Og så bør man vite ca. hvor høy en etasje er. Pluss standardmål på f.eks dører. Jeg er selv ganske fersk med å bruke Blender men liker det bedre og bedre. (Har tidligere brukt Presagis Creator) Men det er klart, klarer man å skaffe arkitekttegninger så er jo det gull verdt. Gode referansebilder er også viktig for å evt. kunne lage modellen så riktig som mulig samt det å lage teksturer ut i fra disse referansebildene.
  8. Det går rykter på byen at det planlegges en double pack payware scenery for ENNM og ENRM.
  9. Ser veldig bra ute dette. Godt jobba!
  10. Ingenting blir brukt fra andre. Kun ting som evt. fjernes.
×
×
  • Opprett ny...