Gå til innhold

alfme

Members
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

alfme's Achievements

22

Nettsamfunnsomdømme

 1. Oppdatering nylig lagt ut. Retter og forbedrer flere ting.
 2. MILVIZ flight simulations har lansert sin Turbo Porter. Vell vert å ta en kikk på. Prisen er ikke helt hinsidig. Dem som kjøper før det legges ut på MSFS får dessuten de kommende oppgraderinger (tundra hjul, flåter m.m.) inkludert. Flere anmeldelser finnes på YouTube.
 3. Har selv lagt det for vane å gå inn på YouTube å se minst to ulike anmeldelser av nye fly før jeg eventuelt kjøper dem. Det sparer meg for penger og skuffelser. Det lanseres stadig flere fly til simulatoren. Gjerne uker før de dukker opp i MSFS. Flere av dem som til slutt kommer der har gjerne dårlige omtaler allerede.
 4. Søndag 6.oktober 1946 gjenopptok Det Norske Luftfartsselskap (DNL) sin kytstrute med fly fra Bergen til Kristiansand. De tok i bruk et av de mest driftssikre passasjer fly på den tiden "Tante Ju" . Tre Junker-52 sjøfly med plass til 17 passasjerer og et mannskap på 3. Flyet startet og avsluttet den daglige turen i Bergen. Det mellomlandet i Haugesund og Stavanger (Sømmebukta, Hafrsfjord.) før ferden gikk videre til Kristiansand.
 5. Om historiske liveries blir sensurert bort flightsim.to burde man heller publisere slike i andre fora.
 6. Takk for svar. Du hadde rett. Musa var av en eller annen grunn ikke lenger i default posisjon. Satte den tilbake dit. Og nå fungerer alt som det skal.
 7. Takk for svar. Løsningen funket. Men jeg forstår ikke hvorfor jeg plutselig skulle bli nødt til å ta i bruk Legacy etter å ha klart meg med Lock helt fra starten av. Et løsning fra MS dukker vel opp en gang etter tusener av klager.
 8. Jeg kan ikke lenger bruke mus for å betjene noe som helst i flyenes virtuelle dashboard. Hver gang jeg peker på noe som kan justeres får jeg bare opp et blått transparent bildet av objektet som jeg ønsker å bruke mus for å gjøre endring på. Får gjerne også opp en tekst med med bekjed om å trykke en ? tast. Tasten er omgitt av en stiplet linje. En slik tast finnes ikke på mine tastatur. Hvordan kommer jeg tilbake til normalen igjen? Har det som nå skjer å gjøre med x-box programmet som en har blitt tvunget til å installere på pc-en?
 9. Flyet er greit det om det emm tar tid å sette seg inn i det de tusen detaljer. Men mye styres av virtuelt crue. The Flying Fabio er imidlertid langt mer krevende å følge. En person som til de grader elsker seg selv er ikke lett å finne på Youtube.
 10. Motorkutt er en sak. Men at alle fly nekter å ta av, og at thruster i cockpiten ikke lar seg betjene manuelt, men spretter tilbake til midtstilling er enda mer betenkelig. Jeg regner med at andre ikke har det beskrevne problemet. Jeg har hatt MSFS i ulike versjoner siden 1982, samt flere andre. Dette problemet har blittet luftet på nett flere ganger. Ikke minst i 2012. Men en løsning har aldri kommet for dagen. Ikke minst siden det å fjerne den problemfyllte flyplassen til fordel for MS sin egen løser problemet. Men jeg kan ikke la være å høre om andre har erfart det samme som jeg, og funnet en løsning.
 11. Et flott stykke arbeid. Men ingen av mine fly (gratis og betalte) vil ta av fra denne flyplassen. Uansett hva jeg gjør med min Thrustmaster, eller manuelt fra panelet inne i flyene så vil de ikke flytte seg av flekken. Thrusteren(e) står i midstilling, og beveger jeg dem opp, så spretter de straks ned til midtstilling igjen. Lander jeg på denne flyplassen stopper flyene raskt, og motoren(e) slås av automatisk. Dette skjer på et par andre flyplasser også. Balnt annet ENSN og ENVY. Om jeg fjerner ENFG og ENSN oppfører flyene seg normalt.
 12. Når man ser hvordan simulatorer som for eksempel X-plane formelig drukner i stadig nye fly, helikoptere og flyplasser, er det påfallende hvor liten interesse de mange komersielle og talentfulle utviklere synes å ha for MSFS 2020. Er det Microsoft som vanskeliggjøre dette, eller hva?
 13. Det var vel ikke å vente at MS skulle legge ved noen vesentlige flyplasser på bekostning av de komersielle utviklere. Disse ha enda ikke brydd seg om flyplasser hos oss som ENBR, ENGM, ENZV og ENTC. Forhåpentligvis vil ikke alle fjell fortsatt se ut som de har ligget begraved under isbreene slik som de fleste i sør Norge.
 14. Ved ren tilfeldighet kommer man over flystriper kjent fra andre simulatorer. Som for eksemptel disse tre på rekke og rad: ENEJ-Evje, ENBY-Ose, og ENVE-Valle. De to første er gressbaner som kunne trenge litt omtanke. Ose hadde jeg helt glemt ut. Finnes det en komplett liste over norske flystriper som ofte bare de lokalkjente vet om, men som av en eller annen grunn likevel har funnet vei til MSFS?
×
×
 • Opprett ny...