Gå til innhold

alfme

Members
  • Innholdsteller

    132
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av alfme

  1. På det franske nettstedet MS Flight Simulator – RESTAURAVIA finnes en rekke historiske fly i ok kvalitet, og med god dokumentasjon. Vel verd å prøve.
  2. Jeg har 32Gb DDR4 når simmen kjører alene. Holder Windows 10 og apps oppdatert til en hver tid.
  3. Valle flyplass, ENVE, trenger en oppdatering. Selv generiske bygg ville gjort susen. Flyplasen ligger i MSFS, men er glemt av de fleste.
  4. Jeg har frigitt rundt 900Mb på hardisken. Det hjalp stort. Imidlertid har jeg fortsatt problem på Trysil. Jeg pleiser å bruke warm start. Flyene går i rykk og napp til de kommer på høyde med terminalen. Da først begynner de og akselerere. Slikt skjer ikke på andre flyplasser så vidt jeg har funnet ut.
  5. Skiftet navn på min Communityfolder. Og startet msfs på ny. Det hjalp ikke det minste.
  6. Det spredde seg snart til alle flyplasser. Prøvde derfor å kjøre med en tom Communityfolder. Det hjalp ikke heller.
  7. Trykker jeg Shift-P kommer jeg kun til Pushback. Det påfallende er at alle fly fungerer som de skal fra alle andre flyplasser. Problemet er det samme selv om jeg prøver Trysil fra en Community folder kun med bare default tillegg.
  8. Alle fly som ikke får fart til å ta av fra Trysil, gjør det uten problem fra en hvilken som helst annen flyplass.
  9. Ingen av mine fly får nok fart (om i de i det hele beveger seg annet enn i små hopp) til å ta av fra flyplassen ENTS, Trysil. Noen som har oppleved det samme, og funnet en løsning?
  10. Et nytt tillegg (Kilen sjøflyhavn) til msfs har kapret icao ENFB. Etter siste oppdatering av simmen fungerte ikke ENFB i det hele tatt. Kun etter installasjon av det nye tillegget der Kilen lastes om man velger ENFB. Kommer det en kode for Fornebu?
  11. Etter siste oppdatering er flyet greit nok for oss dødelige. Det er vel verd prisen.
  12. Feilen oppstod fra den ene dagen til den neste. Jeg valgte å ta av ved hjelp av slew. Når jeg prøvde en touch and go fungerte alt igjen som det skulle.
  13. Ingen av mine fly er lenge mulig å få i lufta på normal måte. Plutselig var det helt umulig å akselerere nok til at noen av dem kunne ta av fra bakken. Noen av dere har sikkert oppleved det samme en gang. Hvordan kommer man ut av denne kjedelige situasjonen?
  14. Programmet Our Airports viser blan mange andre også Agdenes Airfield Breivika (NO-0013). Har noen denne flyplassen på tapetet? Programmet viser flere flystriper som ikke finnes i MSFS eller på flightsim.to. Hvorfor skal vi gå til andre land for bush flyging når vi har mange nok hos oss selv. Men vi som ikke kan dette selv er avhengig av at entusiaster som behersker det å lage eller gjenopprette flystriper som mangler i dag tar på seg oppgaven.
  15. Er det noen som kan lage Agdenes Flyplass, Breivika i Okland? Dette er en av flere norske flyplasser som mangler i MSFS. I programmet Ourairports.com viser mange private flystriper i Norge. Ikke minst i Finmark.
  16. Jeg kan ikke lage noe selv. Broene det gjelder er lastet ned fra flightsim.to. Broene er fine de, men trafikken går på en vei under broene.
  17. Bilene kjører på en flat vei under mine broer, ikke på veibanen på selve broene. Hva må jeg gjøre for å få bilene til å kjøre over broene?
  18. Det er flere dyktige designere blant medlemmene. Kunne en eller annen gjøre noe med Stryn airstrip, ENSF? Av en eller annen grunn ser ser det ut til at denne lille flystripen har gått ubemerket hen. Hadde vært hyggelig om den kunne komme inn i biblioteket på flightsim.to som en bush slystripe.
  19. Om du mangler bilder til prosjekter du holder på med, eller har forespørsel om, så bare si fra her. Vi er sikkert flere som kan hjelpe til med det.
  20. Skulle gjerne hatt radaren like sør for Stavanger airport, Sola. Kan noen lage den?
  21. Da er det bare å håpe at disse ikke bare lanseres i billigversjon ala Asobo. Fly rett fra boksen, ribbet for alt man er vant til fra Carenado m.fl.
  22. Løp og kjøp. Da mangler vi enda en stund Turbo Beaver og DHC-3 Otter
  23. Denne har mange ventet på lenge. Noorduyn Norseman. Et virkelig solid bush fly. Et etterlengted supplement til DHC-2 Beaver. Produsenten Big Radials har nå sluppet noen eksemplar til utvalgte anmeldere som har lagt film og omtale på YouTube. Se denne:
  24. Samtidig burde de nå lansert DHC-2 Beaver som vi har ventet på lenge
×
×
  • Opprett ny...