Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng siden 27. juni 2024 i alle områder

  1. Hei, En liten teaser for ENBS Båtsfjord selv om det fortsatt er en del arbeid igjen.... Reiser snart 5 uker på jobb så den blir nok ikke klar før i begynnelsen av september, dog mer tid til å finpusse modeller. Mangler fortsatt bilder fra innsiden....ja har faktisk ikke et eneste bilde av verdi...så om noen har noe eller tilfeldigvis er innom så send gjerne bilder...;)
    8 points
  2. Lite posting fra meg i det siste her, men har ikke ligget stille, så legger ut noen snæpps fra den siste tiden. Alt er fra XP11 og Zibo. Ankomst LEAL Alicante som Rednose (basert i Spania). SkyUp er det ene Ukrainske flyselskapet som faktisk har klart seg igjennom hele krigen da de kjapt fant et nisjemarked i charter og humanitærflyvninger rundt i hele verden. Jeg tok en tur fra UKBB, Kyiv Boryspil til UKLL, Lviv med en av deres 737-800 maskiner. Det var faktisk trafikk i Ukraina på Vatsim, men en del problemer med dårlig tilgang på værdata som oppdatertes i hytt og pine mellom ny og gammel data. Final rwy 13. 7 Parkert ved "innenrikshjørnet". Denne flyvningen opplevde jeg forøvrig selv vinteren 21 bare et par måneder før krigen brøt ut. Da med ATR 72-500 fra Windrose. En tur som for øvrig er godt skildret her: https://forum.flyprat.no/showthread.php?t=154493 Returen valgte jeg å fly til UKKK (Kyiv International Airport, eller tidligere kalt Zhuliany) som ligger nærmest i sentrum av Kyiv. Under samme tur som nevnt over fløy vi hit med Antonov AN-24 som vanlig ruteflyvning. Innenriksflyvninger var ikke det helt store i Ukraina skjønte jeg fort da vi ankom UKKK. Ankomsthallen for innland var på størrelse med en Narvesen-kiosk, men beliggenheten er prima! Tilbake på mer hjemlige trakter. Etter ankomst i Billund. På vei til Svalbard fra Oslo. RNP innflyvning bane 28. Dett var dett.
    8 points
  3. Heinlein har laga en ganske nydelig video med en F-4E som leker seg over Nord-Norge i vinterdrakt. Verdt å se, og ting begynner å komme seg nå.
    6 points
  4. World Update 17, inkluderte legendariske Farnborough og oppgraderte London, som ble merkbart bedre visuelt, uten at det gikk ut over frps
    5 points
  5. En stille sommermorgen, og hva er vel bedre enn å daffe rundt på den engelske bygda med en godt restaurert warbird. Denne gangen med Flight Replicas Spitfire MK V .
    5 points
  6. Jeg jobber med en saftig oppdatering av Airside Design sin ENDU. Vært litt stillstand der i påvente av bilder, men planen er å dra dit i neste uke på foto shoot
    5 points
  7. Liten kjapp treningstur over Kjeller i dag.
    5 points
  8. Her er en side som dekker de fleste aspekter med helikopter flyging og tar for seg alt fra oppsett i simulatoren, aerodynamikk, fly kontroller, take-off, approach, landing, hover og mer avanserte ting som slope operations og hazards m.m. Flotte tutorials både for ferske og erfarne helikopter simmere: https://www.helisimmer.com/how-to-fly-helicopters
    4 points
  9. Med den siste Aces of Thunder traileren som ble sluppet tidligere i uken, var det lett å finne tilbake til en klassiker som det siste året har blitt en lett favoritt å fly nå som den mestres greit, ser veldig fram til å fly den i VR til vinteren (om den slippes etter planen), møtte på et par rariteter over kanalen gjorde mann også.
    4 points
  10. Nesten rart ingen har lagd en skikkelig 100/200 enda, den er jo blitt smått ikonisk i bla. Alaska og Canada med årene.
    4 points
  11. Etter at Heatblur slapp sin (fantastiske) F-4 Phantom-modul så forventet jeg egentlig ikke å fly annet på en god stund, men Polychop sin OH-58 Kiowa Warrior har virkelig gjort at jeg har forelsket meg i helikoptre igjen. Kiowaen er liten, treig (cruise speed ligger rundt 100 kts), og kan ikke bære med seg særlig mange våpen - men den er utrolig morsom å fly, og i multiplayer kommer den virkelig til sin rett. Vi har fløyet endel oppdrag i det siste hvor vi har kjørt "mixed flights" med Apache og Kiowa, noe som har vært utrolig artig, da man kan samarbeide om å oppdage og ta ut mål. F.eks kan Apachen, med sin radar, oppdage og "lase" bakkemål, som Kiowaen så kan ta ut med sine laserstyret våpen - eventuelt omvendt. Jeg var i starten litt skeptisk til at den er så enkel å fly, men den har fått veldig gode skussmål fra Casmo, som har 2000+ timer i "the real thing", så da går jeg utfra at den er som den skal.
    4 points
  12. Jeg havnet nå av ulike årsaker opp med en versjon av Båtsfjord (ENBS). Usikker på om den blir ferdig nå i Juli. Hvis ikke blir det ikke før i september... Videre er planen å oppgradere litt på ENAN, samt mindre endringer på øvrige scenery og flyplasser jeg har laget.
    4 points
  13. Fløy litt F-5 i fjor, men gikk fort lei da den gjerne møtte fly med bedre radar og våpenlast, så skjeldent en klarte å holde ut i lengden, et års tid senere har en lært seg både litt tålmodighet og nye taktikker som har økt mulighetene for å overleve med å ikke gape over for mye, den har fortsatt sine svakheter med våpenlast, radar og toppfart, men når ting endelig flyter kan den godt bite fra seg mot det en møter. Søndagstoktet over Suez ble dermed an spennende affære, der en fikk øvd på både å slippe bomber, kontrollere luftrom og avskjære bombefly.
    4 points
  14. Inibuilds lanserte akkurat at de holder på med en T-33 som de planlegger å slippe i midten av august. Det er et fly som har mye historie både i det Norske luftforsvaret her hjemme og for utdanning av nye piloter i Canada. Så håper denne blir bra. https://forum.inibuilds.com/topic/23517-summer-surprises-launch-of-the-inibuilds-premier-aircraft-series/ Den tar seg veldig bra ut i polert sølv og dayglo, så håper noen repaintere lager en norsk repaint til denne også. https://no.wikipedia.org/wiki/718_skvadron#/media/Fil:117546_Lockheed_T-33A_Royal_Norwegian_Air_Force_(9547374334).jpg
    3 points
  15. Håper også på norsk repaint, husker jeg var i dagesvis på Solastranda for å beundre T-33 i kontinuerlige landingsrunder. Til slutt var æ så solbrent at æ måtte hjelpes hjem igjen 😂
    3 points
  16. Fine greier! Ikke fått testet enda siden jeg drar på ferie snart til nettopp London og har mye å gjøre før avreise. Men godt å se at London er friskmeldt igjen etter atomkatastrofen som har herjet der i simmen siden 2021
    3 points
  17. MD-11. Tri-jet, vakkert og annerledes. Rett og slett en mix av Boeing, McDonnell Douglas og Airbus faktisk Morro er det!
    3 points
  18. Nå må vi snart få på plass en Classic Dash 8 🥲
    3 points
  19. Veldig lik den Pasi laget en gang i tiden. Mye stein, blir rock'n'roll det der ja 😊
    3 points
  20. Stemmer, riktignok ble det en høvelig lett match da han valgte å fly lavt, mens han prøvde å svinge krappere enn Spitfiren, det gikk heller dårlig.
    3 points
  21. Prosjektet pr dags dato.
    3 points
  22. Da ser det ut som War Thunder kloningen Aces of Thunder kan forventes lansert i siste kvartal av 2024 til både Playstation og Steam, blir garantert mer arcade enn DCS og MSFS, men om det lever opp til simulatormodusen i WT har jeg store forventninger her. Pent ser det også ut.
    3 points
  23. Får klare meg med "hjemmesnekra" Dash 8 inntil videre, kombinerte de to tilgjengelige til en 300 med cockpit fra Q400 (CJ4). https://flightsim.to/file/57614/dash-8-300 https://flyawaysimulation.com/downloads/files/24848/msfs-de-havilland-canada-dash-8-q400-package/
    3 points
  24. Da var jeg plutselig i gang med denne.... (Første modell på plass. Ingenting annet...)
    3 points
  25. Står mye om de norske her: https://flyblader.com/onewebmedia/T-33.pdf
    2 points
  26. SimSkunkWorks har sagt at de jobber med en modell av T-33 også, hvis de ikke har ombestemt seg. Mener IniBuilds ikke har hatt så god flight model tidligere (Bf 108 Taifun og P-40F), så jeg håper denne er bedre.
    2 points
  27. Ser vanvittig mye bedre ut, rett og slett! Og veldig lett på systemet også
    2 points
  28. Hei igjen. Sorry, sorry. Det var ikke Blue Sky, men "Deep Sky Simulations". Her er en link til en av filmene: Kos dere. God fornøyelse. Mvh Kjell
    2 points
  29. Fin grafikk, og det ser ut til at tyskert’n har stjælt en Thunderbolt 😁!?
    2 points
  30. ENRK ligger nå på rett sted og skal kunne bli funnet under Norge.
    2 points
  31. Da er versjon 1.0 lagt ut på flightsim.to, klar for nedlastning. Nå er det opp til dere å gi meg tilbakemelding på hva som må endres, jeg er åpen for kritikk. På samme måte som dere ønsker jeg et så godt produkt som mulig, men jeg klarer ikke å trylle. Håper ENRK faller i god smak. Jeg vet det er noe som må endres og håper jeg får gjort dette snart.
    2 points
  32. 2 points
  33. Det er ikke lett å forstå seg på Microsoft. Igår logget jeg meg ut og inn på x- box og MSStore kontoene flere ganger og kjørte Game repair verktøyet fra x- box appen, uten at det hjalp noen ting. Startet pcen på nytt etter hvert forsøk. Idag har jeg gjort det samme etter å ha lastet ned og innstallert x-boxappen på nytt. Ved første forsøk på å starte simulatoren, var alt som igår. Ved andre forsøk kom jeg inn. Jeg har ingen forklaring, men jeg innser at simulatoren lever sitt eget liv og at jeg skjønner mindre og mindre 🤪
    2 points
  34. Veldig bra video om FSR500 fra en PA46 instruktør:
    2 points
  35. Det flyet her har den beste turboprop simuleringen i MSFS som er helt spot on for PT6 motoren og omgår alle flaws i simulatoren Og beta fungerer som den skal. Flymodellen var litt mer ymse tidligere, men senere oppdateringer har forbedret den.
    2 points
  36. Denne blir flott å se i msfs - har store planer om å ta turen IRL en dag
    1 point
  37. 1 point
  38. Helt enig.! Med Nvidia filteret, for lys/kontrast og fargeinnstillinger. (alt+F3) . Med å anvende det filtret. så får man virkelig til de nyansene , man ønsker, å like.👍😉
    1 point
  39. En fordel skal det jo være med å bruke en plattform med 15 millioner brukere. Tror nok omsetningen har steget ganske mye hos PMDG
    1 point
  40. Begynner å få taket på denne villhesten, så i dag våget jeg meg på en tur fra Kiruna til Bardufoss.
    1 point
  41. FSR500 er virkelig bra. Mye å lære... Dette ser dyrt ut.... Generator gone...
    1 point
  42. Jepp, ble mye flying i dag. Oppe med alle mine favoritt fly, to turer med 738, ENAT-ENEV og LSZH-LFMN. ENHF-ENAT med Piper M500, og LFNC-LFLJ med Turbine Duke. Og sightseeing Stockholm og Madrid, med Piper Comanche og C172.
    1 point
  43. En av de få Norske flyplassene som har manglet er på plass! Er det noen her som er ansvarlige for den? Syns det minner litt om Wombi her må jeg si https://inib.uk/xwind-enkb-msfs
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...