Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/22/2019 in all areas

 1. 3 points
  Hva i himmelens navn er det du prøver å si her ?? Tror ikke jeg har lest noe mer tøvete og motsigende på år og dag .
 2. 3 points
  Sitter her og reflekterer litt over året som nesten er over. Store ting har skjedd i min hobby. Nå i begynnelsen av desember var det et år siden jeg første gang installerte X-Plane. For meg var det en stor positiv overraskelse. Jeg har fortsatt P3D liggende på maskina med et utall av scenery og fly, men siden oppstarten av X-plane har jeg kun et fåtall ganger startet P3D. Slik har det blitt for meg i 2019! Jeg lurer nå på hva det nye året vil bringe av positive overraskelser. Blir det FS2020? Takker alle på dette forumet for mange gode tips og innspill. Har vært av stor verdi for meg, ikke minst i oppstarten av X-Plane. Med dette litt symbolske bildet tatt på Skiathos, ønsker jeg alle simmere et riktig godt og produktivt nytt år 2020!
 3. 3 points
  Bra å ha en svigersønn som vet hva svigerfaren setter pris på.
 4. 2 points
  hehehe Posten er bokstavlig talt fra et annet årtusen
 5. 2 points
  Hei folkens. Som dere alle sikkert forstår så kan jeg ikke gå inn på konkrete ting i dette innlegget, men skal forsøke å gi noen konkrete tanker likevel. I hovedsak er det ikke mye direkte man kan si om simmen som kommer, men jeg tror likevel mange vil bli fornøyd sammenlignet med dagens alternativ. Her er mye bra og her er noe mindre bra, faktisk en del ting jeg skulle ønske var i X-Plane. Jeg har nå over 30 timer i tech alpha, men har i det siste ikke giddet å bruke den, rett og slett fordi jeg har gått litt lei. Men skal si at det har vært helt klart 30+ interessante timer. Hvor fancy er altså denne nye saken lurer du sikkert på, hvordan ser det ut der hvor du bor, hvordan er det å fly i Norge osv. Lov la seg friste he he til å si noe, men du finner alternativ på nett som gir deg innblikk, hva det er må du finne ut. Sluk hverken du leser eller hører om på nett, forsøk å se kritisk på alle nye ting. Har selv gått i denne fellen flere ganger enn jeg kan huske også innenfor flysimulator miljøet, vi husker alle Flight ikke sant? Glansbilder kan være kjekt å samle på, men når man først setter seg ned å skal bytte, så innser man ofte at også glansbilder har små ting og ting som drar ned bytteverdien. En moderat tilnærming er nok det beste tipset for gleden kommer etterhvert har jeg erfart, selv om jeg fremdeles ikke kommer over skuffelsen av alle versjonene etter Final Fantasy 10 da. Norge er et unikum med den naturen vi har, men skal jeg være ærlig så har jeg gjennom mine 30+ timer i alpha utgaven vært mer utenlands enn noen gang. Om dette er positivt eller negativt skal jeg ikke uttale meg om, men jeg er til vanlig en meget hjemmekjær person og trives helst på korte lokale turer. Jeg må likevel si jeg har vært heldig å få prøve den og jeg ser med stor interesse på tech alpha 2 når den kommer til oss. Forhåpentligvis blir det flere turer her til lands da, i alle fall for så sjekke om det er noe forskjell. Mange tenker på alle pengene de har brukt på fly relaterte program og utstyr, vel mye kan du sikkert bare kaste og noe kan du bruke, men noe mer ville jeg ikke kjøpt enda. Her gjelder det kort sagt å spare pengene sine, de kommer du til å trenge. Alt jeg kan si er at 2020 blir et flott nytt år for oss fly interesserte. Mye nytt som kommer på alle fronter og derfor mye å glede seg over. Igjen sitter jeg har, frustrert, tålig irritert, litt små lei, men håpefull og interessert, samtidig som jeg er lattermild og ikke minst glad for hva jeg har opplevd og hva jeg har i dag. To ting er iallefall sant. 1) simulatormiljøet vil ikke bli det samme og 2) det vil aldri være det samme uten de som klager, de som er misunnelig, de som hater, de som skryter, de som irriterer seg og de som utvikler. Man kan rett og slett ikke glede alle. Ha et overraskende, sjokkerende, interessant og gledelig godt nytt år folkens! Vi sees der hvor himmelen er blå..
 6. 1 point
  Hei alle sammen Takker så mye for donasjoner som er gjort gjennom 2019 og nå etter nyttår som er gitt via Vipps og PayPal. Pengene vi prøver å samle inn skal dekke serverleie á 1950,- og 50€ for lisens til forumsoftware og vi håper bidragene vi får dekker det meste. Bidragsytere får ny medlemsstatus i forumet og havner på norges heftigste Wall Of Fame. Det er alltid rom for flere på denne listen og beløp som overstiger nettstedets kostnader går uavkortet tilbake til våre støttemedlemmer.
 7. 1 point
  DEt drypper inn beløp enda og nå som vi er i pluss for 2020 legges alle beløp heretter på egen konto 9801.30.40400 som driftsbudsjett for 2021 om vi ikke finner på noen god måte å gi tilbake på i form av medlemsfordeler eller giveaways av et eller annet slag. Kanskje T-skjorter, nøkkelringer eller lignende... Tusen takk i alle fall!
 8. 1 point
 9. 1 point
  Søkte denne runden, så håper på et positivt svar!
 10. 1 point
  https://fselite.net/news/microsoft-flight-simulator-january-9th-update/
 11. 1 point
 12. 1 point
  Ja det er vanskelig å ymte noe som helst egentlig, men jeg forsøker vel bare å gi et "relativt" nyansert bilde på alpha versjonen, tror det aller fleste forstår at den ikke speiler full versjonen. Men dæven å rabla hadde gått om man fikk lov he he.
 13. 1 point
  Og med det så var vi faktisk i mål og passerte med 50 kr Fantastisk!!!!
 14. 1 point
  Hei dere Det har desverre vært skrekkelig stille fra denne kanten i høst, uten å gå nærmere innpå hvorfor. Har stort sett bare vært innom for å oppdatere forum- og nettsidesoftware uten å ta aktiv del i diskusjonene som foregår, men ser at det spørres og hjelpes og menes i mange tråder. Godt å se at forumet lever sit eget liv og håper og tror at jeg kan vie mer tid og oppmerksomhet til samfunnet her inne i tiden som kommer, og det er heldigvis ikke opp til hver enkelt om forumet lever eller ikke. Vil rette en superstor takk til dere som har donert penger til driften gjennom året og oppfordrer alle som kan til å sette opp et lite autotrekk i året som kommer. Dersom dere kan avse f.eks. 10-20 kr. måneden vil dette være til stor hjelp for oss når regningen kommer i desember neste år. Det er jo nesten litt tradisjon at jeg skriver en tiggerpost ved årsslutt, og i fjor kom det inn mer enn nok der vi delte ut igjen alt som var til overs etter softwarelisens og serverleie. I år har jeg ikke hatt mulighet til å kontakte utgivere for å få gratisstoff og spesialtilbud, men kostnadene ruller og går likevel så alle bidrag hjelper. Uten videre snikksnakk og tigging ønsker jeg alle brukere en riktig god jul!!
 15. 1 point
  Hjemmesnekra overhead i halv størrelse. Holder på å lage stor type nå. Ble drevet av tre leo kort, som ikke følger med. 300,- inklusive frakt se video. 20191229_205157.mp4
 16. 1 point
  Jeg lar meg ikke skremme. Gleder meg mer til denne enn hva jeg har gjort for noen andre utgivelser på simfronten. Såpass tidlig i utviklingen skal det være ting å pusse på i alle bauger og fronter og jeg tror heller ikke at simmen ikke vil forbedres ytterligere av 3.partsutviklere. Med ny motor forventer jeg at vi kan få uant detaljerte omgivelser uten dødelig impact på PC. Hvilken sim har blitt lansert som et fullkomment produkt hittil? Ingen. Utgangspunktet til 2020 virker å være det beste vi har sett, og hva vil tiden da kunne bringe
 17. 1 point
  Det ser jo fint ut, men jeg får fornemmelse av arkade med instrumentene som "HUD" rundt🤔
 18. 1 point
 19. 1 point
  Grafikk, vær og AI er det viktigste for meg. Dønn realistiske flymodeller bryr jeg meg mindre om - til det er avstanden mellom virkelig flyging og den opplevelsen jeg får på hjemmekontoret alt for stor.
 20. 1 point
  At PMDG hiver seg på FS2020 sier intet om kvalitet på grafikkmotor eller scenery. Jeg har kjent de siden Fly II, som var en bedre grafikkmotor en FS, og visuelt langt bedre, men dårlig på mengde detaljert scenery. PMDG gikk over til MS av kun en grunn: Mer penger å tjene. Ble sceneryet og motoren bedre enn Fly II? -Nei, ikke før P3D kom på banen, men da bare bugfixes og endel oppdateringer. P3D kan imponere, men er for meg likevel den gamle FSX motoren med texturer strukket ut til død og pine jo lenger nord man kommer. Jeg er villig til å resette meg på (nesten) hva som helst, bare grafikk og motor endelig utnytter min PC, men det hele er avhengig at jeg er en scenery og AI-junkie. Jeg er villig til å oppgi detaljert AI trafikk for eksempel, såfremt grafikk og speed nærmer seg Aerofly FS2. Det som mangler der, er fly i nettopp PMDG kompleksitet. Avslutningsvis må jeg ikke på død og liv ha hjemlandet. Flytter meg hvor som helst bare det er sexy og sånn passe "vanskelig".
 21. 1 point
  Her er det jo snakk om en tidlig alpha versjon, så jeg vil tro at utviklerne med de ambisjonene dem har vil levere et solid produkt når det er ferdig. Skal uansett ikke mye til for å overgå P3D, for den er jo i steinalderen både på grafikk og simulering. Jeg tror 2020 blir et meget interessant år
 22. 1 point
  Jeg har googlet og lett nettet rundt etter en Widerøe-repaint til Milton Shupes flotte DHC-7 modell til P3Dv4. Jeg vet det finnes en i den lukkede gruppen Widerøe Virtual airlines, men aktivitets-betingelsene i denne gruppen er så rigide at jeg ikke ønsker å bli medlem. (Medlemskap nødvendig for å få tilgang til painten..) Derfor: Finnes det en her på forumet som har tilgang til en brukbar Widerøe repaint til Shupes Dash-7 og ønsker å dele den med andre - eller som kan tenke seg å tegne en. Jeg vet det er flere som leter.
 23. 1 point
  Her er FroogleSim sin nye gjennomgang. Han var ikke særlig imponert over satsingen i utgangspunktet, men nå har pipen fått en annen lyd
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...