Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng siden 04. sep. 2023 i alle områder

 1. Hei @Geir Teigo og andre admins! Siden vi er flere som jobber med IT og vet at vi sjelden blir satt pris på, så vil jeg bare si tusen takk til de av dere som gjorde en kjempeinnsats med å få dette forumet opp igjen! Det at Ildsjeler har klart å skape et så godt forum for hobbyen vår i Norge og at det fungerer så bra er utrolig! Et par dager med nedetid har vi (og våre familier) bare godt av. God innsats - Flinke folk - Takk 😃
  15 points
 2. Oslo photogrammetry, nytt DEM, nye bilder, nye flyplasser! Men det jeg er mest glad for at endelig er annonsert:
  12 points
 3. Getting Closer. Den gamle delen av terminalen vil ha interiør på flyside mens den nye delen vil ikke få det. (mangler referansebilder) Landside vil få mindre detaljer. (Man skal da vel ikke fly på baksiden av terminalen?)
  10 points
 4. Har brukt de siste to dagene på å lage en prop vortex effect. En god utfordring når VFX editor ikke har trig funksjoner som cos og sin.
  10 points
 5. Slenger meg på takksigelsene, dette er fortsatt det viktigste forumet for tips og hjelp for FS-interesserte 🤩 . Det finnes mange alternative forum, inkl FB, men det er ingen som kan måle seg mot Flightsim.no !
  8 points
 6. Rutineflyvninger for å bli litt bedre kjent med Wildcat`n.......
  7 points
 7. Lørdag formiddag og allerede stor aktivitet på Duxford. Dessverre er det mange som stiller med egne liveries , og da ser man jo bare denne hersens Beech`n . Så både Spitfire, Hellcat, P-38, Messerschmitt, Corsair og DC-3 var registrert som tilstede i "vrimmelen" av fly, men alle fløy omkring som Beechcraft Bonansa. Heldigvis var det også noen Wildcat`s som ikke har rukket å skaffe seg nye liveries, så da ble det litt formasjons-hygge mellom all kaosflyvningen .
  6 points
 8. Og mange flere fly å avskjære, i både stor og lav høyde på den Engelske kanalkysten, fin avslutning på helgen.
  6 points
 9. Modeller til ENHV begynner å gå seg til...
  6 points
 10. Fra Egilsstadir til Akureyri med den Ukrainske Antonov An-2 . Dette saktegående sjarmtrollet av en historisk konstruksjon, har nesten vært glemt her i forumet (?). Meget bra modell med troverdige FM og grom lydkvalitet, som skapt for sightseeing og bushflyvning. En herlig avveksling fra dagens moderne befraktere.....
  6 points
 11. Fikk være med på åpningsturen til London City med Just Flights oppgraderte F-28, for anledningen i Braathen Safe`s farger ( er det Gunnar v d Meeren som har malt ? ).
  6 points
 12. 6 points
 13. Noen kjappe shots fra en kjapp helge-avskjæring. Gøy er det, og fort går det.
  5 points
 14. METAR Narita: RJAA 231530Z AUTO 34012KT 9999 NSC 20/15 Q1017 NOSIG METAR Nagasaki: RJFU 231200Z 02015KT 9999 FEW030 BKN180 BKN/// 25/18 Q1015 Mye skyer over Japan i dag, men fikk et glimt av mount Fuji-san..
  5 points
 15. Og når det først skal lekes, så er det faktisk kjempegøy å utfordre seg litt i Miltech`s Supercarrier Pro 😊 . Ikke helt på nivå med hangarskip i DCS, men så har man til gjengjeld flere plasser i verden å fly i MSFS . Og etter hvert kommer det flere typer hangarskip, også fra WW2 ! God helg
  5 points
 16. Værmessige altså, lave og tunge skyer kombinert med lav sol gir sine utfordringer når en prøver å jakte bombefly over kanalen, men det blir jo en fin atmosfære å fly i, i det minste. Også dukket det jo tross alt opp en gruppe 111'ere fra en skybanke til slutt.
  4 points
 17. mens ATC nå har blitt bare rør, med et sammensurium av engelsk og norsk...andre som har samme bug? Her er noen shots fra en litt slitsom tur Gøteborg-Torp.
  4 points
 18. "Got Friends" har endelig gitt ut sin F4F-4 Wildcat, og det bar Duxford preg av i kveld. Wildcat`n trenger neppe noe nærmere presentasjon, da previews har "oversvømmet" de fleste fora i det siste. Kan bare bekrefte at modellen er helt på høyde med de beste warbirds i MSFS, og en sann fornøyelse å fly . Og kjempeartig at så mange samlet seg på Duxford allerede første kvelden den var til salgs. Juhuu 🤩
  4 points
 19. Dersom man er glad i RNP prosedyrer, dårlig sikt og mye vind så er Færøyene stedet for deg! Atlantic Airways opererer en håndfull A320 og A320 Neo maskiner etter banen på Vagar ble forlenget for noen år tilbake. Derfra flyr de til Oslo, København, Billund, Ålborg, Paris, Edinburgh, Keflavik, New York Stewart(!), samt noe charter og noen sydendestinasjoner. Jeg slenger ut noen bilder fra Faroeline 414 og 415 (om jeg husker riktig) til og fra Edinburgh. Banen på Vagar er akkurat 1800 meter lang, og akkurat litt for smal så her kan man ha det mye gøy!
  4 points
 20. Greit med heli-støtte når admiralene skal på kaffebesøk.......😁
  4 points
 21. På en tur gjennom Sverige, begynte motoren å hoste og harke, og det var på nippet at jeg fikk nødlandet i Arvidsjaur. Skiftet ut alle tennplugger og fortsatte turen til Bodø. Etter bare halvtimen begynte spetakkelet igjen, og motoren mistet gradvis effekt. Det var med hjertet i halsen jeg fikk "kravlet" over fjellpartiene rundt Sulis, og med nesten glideflyvning nådde jeg Bodø. Det var bare en ting å gjøre, full overhaling av motor. Første prøveturen i "nesten nytt" fly gikk fra Bodø til Svolvær. Været var ikke det beste, sørvest kuling og lavt skydekke til passering av Steigen, men heldigvis klarnet det i Lofoten. Motoren gikk som ei klokke ☺️. A2A Comanche 250 altså !
  4 points
 22. Ser aldeles bra ut, dette! Flere kilder, til og med - inkludert Real.
  4 points
 23. Verken mer eller mindre. Morgenflight med Toliss A320 Neo.
  3 points
 24. Takk for hyggelige ord. Det var en stor lettelse at det endelig ble annonsert. Håper dere blir fornøyde med resultatet. Kommer til å opprette en tråd på den når jeg kan snakke om den. Tar da gjerne imot tilbakemeldinger på ting som kan korrigeres. Jeg er åpenbart inhabil i denne saken, og dette er min svært personlige mening, men ENLK freeware har altfor mange unøyaktigheter for meg. Hasvik freeware fra den andre Kjetil er mye bedre https://flightsim.to/file/3736/hasvik-airport-enhk. Gleder meg veldig til å se Gaya's Mo i Rana! Håper de har fått med lead-in/circling lights.
  3 points
 25. Detta blir bra. Nordics world updaten var by far den dårligste og minst gjennomførste world updaten, så på høy tid at de fikser Norden. Virker som de har fikset is på havet, og har gjort om på hvordan snø oppfører seg på vinteren så det forhåpentligvis ikke dekker alt av lyse overflater. (Dette kommer med SU14)
  3 points
 26. Som sagt så gjort, en kort runde med force protection av en hangarskip gruppe som bydde på god gammel action i lav høyde.
  3 points
 27. Heisann! Slenger ut et par bilder fra den siste tiden. Første er fra en Finnair flight HEL-OSL, og til slutt mellom FAE og KEF. Henholdsvis A319 og A320Neo fra Toliss og XP11.
  3 points
 28. Det er nå lagt til i budsjettet å utvide pcen med en 4TB SSD HDD, slik at 😄 forblir uforstyrret. Kommer jo til å installere ikke BARE flightsim på den, men også Farming Simulator, Star Citizen, Starfield, Battlefield m.m. Det kommer på 2500 kroner ekstra, men det tror jeg det absolutt vil være verdt. Denne PCEN burde da være mer enn kraftig nok til å i det minste kunne brukes til office 360? 😄 😄 😄 😄 Syntes ihvertfall denne pajkken var absolutt midt i blinken både i forhold til spesifikasjoner og utseende 🙂 GREENCOM ZENITH HX97Z2 - RTX 4070 TI | I7-13700KF | DDR5 32GB | 2 + 4 TB SSD HDD = 6 TB storage total |
  3 points
 29. Den dukket opp etter at jeg slettet en LN-SUC som tydeligvis opptok ui betegnelsen. Fant en Widerøefantasi også 😉
  3 points
 30. gå inn på D:\FS2020\Official\OneStore slett alle filene med fspatch restart oppdatering hvis den henger gjør dette til problemene løser seg gikk fort når jeg fant ut dette 😉
  2 points
 31. Forresten, ser at vi av "gammel vane" brukte flaps under take off, det trenger man altså ikke. Flapsen er beregnet for landing ala Spitfire. Ellers er det mye sveiving av inn og ut med hjul, cowler flaps, hood m.m. men dette er også "automatisk", så man får konsentrert seg om flyvningen til man blir mer rutinert . Herlig FM og fantastisk lydkvalitet, denne modellen er fullt på høyde ( og kanskje hakket bedre ) enn både Spitfire, Hellcat og Messerschmitt fra FlyingIron !
  2 points
 32. Oioi, ser jo meeeeeget lovende ut!😁👌
  2 points
 33. Etter litt over en måneds tid borte fra simulert flyging grunnet flytting mangel på nett var det en glede å laste ned den nyeste oppdateringen av WT. Mens jeg har ventet på å komme meg tilbake har tiden gått med til å lese om 331 og 332s historie under krigen. Da passet det bra at den nyeste oppdateringen av WT brakte med seg oppdaterte cockpiter for de første generasjoner Spitfire som skvadronene fløy. Kjente på inspirasjonen på en testtur rundt sørøst kysten av England for et kjapt bilde, der kommer det nok mer.
  2 points
 34. Et klemodium kan æ være enig om 😆. Ellers er det en utfordring å lese instrumentene og sette seg inn i cockpit-designet, og spesielt ved start cold and dark. Men det er fort glemt når man er kommet i lufta, har «throttlet» til passelig cruisesetting og kan nyte den beroligende bromlingen fra stjernemotoren 🥰
  2 points
 35. prøv å slette cookies Har du en snarvei fra før du har brukt slett den og lag ny ... det var oppskriften hos meg og det virket eller legg inn denne i søkefeltet about:preferences#privacy
  2 points
 36. Takk takk , at det er sånn i virkeligheten var jeg klar over, men at søndagskosen i simverden skulle bety så mye stress, det er nytt for meg 😅 . Tør nesten ikke ta en flytur uten grundig forhåndssjekking først 🤣. Ha ha ha, det er vel mest piloten det går gærlig med, Comanche`n er nesten som IRL 😎
  2 points
 37. Har begynt å se litt på denne…ser relativt greit ut. Men, om noen har bilder etc så tar jeg gjerne mot det…spes innvendig. Valle og Rakkestad må jeg ev se på etterhvert. Der mangler jeg i alle fall bilder…
  2 points
 38. Vedligehold og service er livsviktig i luftverden ...............Bra Story 😉
  2 points
 39. Jeg får stadig spørsmål om å lage plasser som ENVE Valle i sør-Norge. Kanskje det er noe å ta en titt på?
  2 points
 40. Noen som har ønsker over flyplasser som bør tas tak i? Helst noen som ikke er for store og som det finnes godt referansemateriale for...
  2 points
 41. Langtur fra Hamburg til Kanariøyene med EWG57G de vindmøllene....
  2 points
 42. Jaja, de dreit seg litt ut der. Men fikk kjørt updaten til slutt i går, en dag forsinket. Tok en tur, og synes ytelsen er noget bedre med, men kan jo være placebo.
  1 point
 43. Slutten av oktober: https://www.flightsimulator.com/development-roadmap/
  1 point
 44. Det kan sikkert fikses!
  1 point
 45. Scroll nedover her så ser du: https://www.hp.com/us-en/vr/reverb-g2-vr-headset.html https://www.hp.com/us-en/vr/reverb-g2-vr-headset.html#modal=overlay-data-table-1
  1 point
 46. Ligger der ikke en versjon av ENHV ute på flightsim.to? Husker ikke hvordan den var, men skal se på det..:)
  1 point
 47. Klart, følelser over systemer hver dag.
  1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...