Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng siden 11. juli 2022 i alle områder

 1. Har brukt noen dager av sommerferien på å børste støvet av dette prosjektet. Har nå fått på plass ILS for 06-24, parkeringsplasser, rettet opp i taxebaner og bakkemerking, lagt inn så default ATC virker, sjøflyhavna og kilen er på plass samt tidsriktige fly på apronen. Har noen timer igjen med skilting av taxebaner, så regner med å få lastet denne opp på flightsim.to ila uken.
  11 points
 2. Fant denne retro painten på flightsim.to, ligger også en blå der (ser bedre ut..). Selv om painten kanskje ikke er den beste, er det et artig gjensyn. Her er noen shots fra tur Bristol (eggd)- Brussel (ebbr).
  11 points
 3. Bli med på noen landinger på Sola (ENZV). Her styrer du kamera selv med VR headset, mobil, mus, tablet eller tastatur. ATC kommunikasjon er med.
  10 points
 4. Var innom Babcock i Tromsø på omvisning av hangar, Citation Latitude og King Air 250. For en flightsimmer som meg så var det utrolig interessant å få omvisning der. Vi gikk gjennom komplett "preflight" sjekk, samt at jeg fikk sette sammen en "flightplan" på Latituden under veiledning av sjefflyger i babcock. Ruta vi satte opp var fra Tromsø til Kirkenes. Det gikk veldig bra siden jeg er kjent med avionikken fra før via "Longituden" i fs2020 og youtube videoer av G5000. Jeg er ofte i kontakt med luftambulansen siden jeg jobber i ambulansetjenesten, så ekstra interessant å se hva slags medisinskteknisk utstyr de har ombord på flyene. King Air: LN-BSI var inne på service og var ribbet for medisinteknisk utstyr. Spennende å få trykke på masse knapper og skjermer i cockpit
  10 points
 5. Etter en ferietur til Island, ble det fristende å "gjenoppleve" det fantastiske landskapet i MSFS. Tok av fra Høfn, mellomlandet i Egilsstadir, fløy over Myvatn og landet i Akureyri. Kjente meg igjen hele veien, kjempeartig. Og til transportmiddel valgte jeg selvfølgelig MILVIZ C-310, for anledningen i nydelige farger malt av Gunnar VD Meeren . Fortsatt god sommer 😊
  9 points
 6. Meldingen som jeg fikk på flightsim.to var nok ikke noe å bry seg om. Tror at dette er en som sliter med simulatoren jevnt over, og kun poster kritikk når han ikke får noe til. Så har jeg lastet opp 3 liveries til. TF-ELT (1979) er samme fly som OY-BJN (den ble solgt til Island etter at den var i Danmark). N83GH (1978) og PH-VWM (1983) er de to andre.
  9 points
 7. LN-TUB, anno 1998 sånn cirka. 🙃 Prøver å lage no painter til MSFS utifra de materialer jeg har ligganes fra P3D paintene je ga ut en gang i tia. 😊 Still, work in progress... 😎
  8 points
 8. Lyse sommernetter frister ikke så mye med FS, så det blir mest pause for min del. Men høsten kom tidlig i år, så da var det bare å begynne på vedlikehold av hangaren, og som vanlig bare MÅTTE jeg ha en tur i Starfighter`n.
  7 points
 9. Det gikk mye bedre denne gangen, men mye gjenstår før jeg har god kontroll på maskinen. Jeg er helt ny på PMDG sine produkter
  7 points
 10. Tester ut effekter av regnskurer
  6 points
 11. Jeg har hatt en kjapp tur over byen med Cessna 310. Ikke veldig lavt, og en relativ rask maskin. Men jeg kan konstatere at vi neppe har hatt så mange 3D bygninger i simulatoren noen gang i Bergen. Har noen kraftige avgrensninger i terrenget nedenfor fløyen. Nesten som om en kunne tro at det ligger flere scenery oppå hverandre her. Rent bortsett fra disse avgrensningene, så ser dette velig bra ut.
  6 points
 12. Jeg har startet med å legge teksturer på Just Flight sin PA 28 Arrow IV modell. LN-BGZ var lenge en av Bergen Aero Klubbs flotte turmaskiner. Dette er WIP.
  5 points
 13. SimWorks Studios som bl.a. står bak Kodiak 100 i MSFS begynner å nærme seg ferdigstillelsen av DHC7. Detaljer fra Facebook-post her.
  5 points
 14. https://flightsim.to/file/37288/heliports-helipads-in-norway Grønneviksøren Heliport | ENBG Sandviken Helipad | ENBI (Which is changed to ENBJ in-game due to MSFS has not updated the airport ICAO's) Rikshospitalet Helipad | ENRH Vestre Viken Hospital Helipad | ENDH
  5 points
 15. Piper PA 28 Warrior LN-BTS var en del av flyparken til Bergen Aero Klubb frem til ganske nylig. Jeg laget forøvrig også det blå og grå designet til originalen da denne var i klubben. Modellen flyr jeg selvsagt over bergensområdet. (Jeg har fortsatt litt arbeid igjen på denne)
  5 points
 16. Aaaah, endelig en Dash7 til MSFS. Hadde ganske mange timer som klappsete-passasjer hos Widerøe, den tiden de brukte Dash7. Veldig behagelig i lufta og forbausende støysvak ( "saktegående" propellere). Har mange gode minner fra 7`ern, denne modellen ser jeg virkelig fram til
  4 points
 17. Begynner å få invendige teksturer på plass også nå (ikke helt ferdig med disse heller)
  4 points
 18. Flott følge nedover kysten fra ENOL i kveld
  4 points
 19. Freewareversjonen av F-22 var et av de første jagerflyene til msfs. Denne premiumversjonen er bygget på nytt fra bunnen av og kan gjøre alle manøvrene i F-22 demooppvisninger. Jeg fikk sjansen til å bidra med modellering og teksturering av diverse tilbehør og etterbrennereffekt, så dette er grunnen til at det ikke har skjedd så mye med flyplassene mine på en stund. https://www.justflight.com/product/top-mach-studios-f22-a-msfs
  4 points
 20. Kun i planleggingsfase. Har lyst til å gjøre den til høsten, men har også mulighet til å hjelpe til på noen paywareprosjekter, så det er et stort problem med mangel på tid. Kan ikke love noe. Edit: leste spørsmålet en gang til. De siste månedene har jeg gjort noen ting som er med i Top Mach Studios payware F22 som antakelig slippes neste uke. Gjorde også en del ting til Wings over the web flyshowet på msfsoffical twitch i Mai. Vedlikehold for FS Thunderbirds sin f-16 modell. Jobber med å bli ferdig med ENLK som payware og får forhåpentligvis en utgiver på plass for den. Har også løst noen mysterier rundt worldscripts for scenery så det er noen muligheter relatert til det.
  4 points
 21. Hovedproblemet med dette flyet her er jo at det totalt mangler dybde i systemer (som i all hovedsak er veldig enkle). I tillegg er det en del forbedringspotensialer med flymodellen, spesielt propelldrag som er helt fraværende (bort med usynlige spoilers) samt at beta range er helt ute å kjøre. Så er det lyden da, der man må kjøpe "lydfiks" fra en 3. parts leverandør for å få bra. Helt ærlig håper jeg at Sim Works eller andre som leverer kvalitet kan lage en Twin Otter. Det hadde vært noe
  4 points
 22. Jeg oppdaterte ENZV med rwy endring fra 29-11 til 28-10 denne helga, men det har gitt problemer med navdata, blant annet for PMDG. Det ser også ut som msfs har oppdatert magvar, så ILS på alle baner på ENZV er offset et par grader. Anbefaler å bli på v2.0.8 inntil videre. Jeg skal se hva jeg får gjort med dette. edit: 2.0.9 er byttet ut med 2.0.10. ILS 18 og ILS 36 rettet for ny magvar og ILS 11 fjernet. ILS 18 og 36 fungerer i PMDG 737, men instrumentinnflyginger til 29/11 vil nok gi problemer da den ikke finnes lenger.
  3 points
 23. Drittvær i dag, men artig flyvær...Ble litt hektisk på slutten, da jeg ikke hadde satt opp approachen skikkelig. Men vi kom oss trygt ned, uten noe ros fra FO....😅.
  3 points
 24. Natt flight fra nord til sør. Delvis skyet i nord og rolige vindforhold. Tettere skydekke i midt-norge med noe turbulens. Bedring lengere sør:-)
  3 points
 25. Hehe, det er nok mye som må på plass før jeg behersker denne her. Dette er første tur, og er fornøyd med å få den i lufta først og fremst 🙂
  3 points
 26. Første tur med 737'en. Enormt mye å sette seg inn i, men "that's how I like it" 😉
  3 points
 27. Lenge siden noen har meldt seg på her ser jeg 🙂 Mitt navn i MSFS er : XARNTEINARX. Roter rundt på forskjellige flyplasser 🙂
  3 points
 28. Nydelig som vanlig! Du har en helt unik evne til å ta perfekte screenshots, bra jobbet!
  2 points
 29. Hørte en uvanlig lyd over hustaket og så denne (screenshot fra Flightradar24) på veg til Ålesund. Så også at Airwing søkte flygere til den.
  2 points
 30. I dette tilfellet har jeg fulgt AIP og oppdatert flyplassen til riktig tid, men dette gjør da at flyplassen ikke er kompatibel med andre addons som ikke har oppdatert sine databaser.
  2 points
 31. Jepp 3,6 grader og offset på localizer er lagt inn iht kart
  2 points
 32. https://pmdg.com/pmdg-737-600-for-microsoft-flight-simulator/
  2 points
 33. Ganske så ok pris ja, men har null interesse for 600 maskinen. Blir nok heller å gå for 800 maskinen som kommer i midten av august (kanskje).
  2 points
 34. 2 points
 35. Blir naturlig nok sommerstille, velkommen tilbake.
  2 points
 36. Denne var veldig nyttig.
  2 points
 37. Her kan du se hvordan du kan sette opp flyet og lagre slik at du starter med det oppsettet du ønsker. Anbefaler deg forøvrig å abonnere på PMDG kanalen på Youtube. Mange gode tips å hente der.
  2 points
 38. Grattis med nytt fly , jeg synes PMDG 737-700 er fin. Men værre med atc , mye feil der.
  2 points
 39. Fine bilder! Blitt hekta på CJ4 selv også nå
  2 points
 40. Artig. Har noen timer i BUG. Så gjør det vel ikke noe at den var en Classic 737-500. 🙂
  2 points
 41. Ja, hadde vært fantastisk. Skulle gjerne hatt den og ENEV.
  2 points
 42. Absolutt bedre enn default, men i bunn og grunn er det jo kun en oppdatert "default flyplass". Er litt kresen så flyr som regel kun til flyplasser med håndlagde bygg, får litt mer følsen av å faktisk fly til KSU om byggene rundt ser ut som KSU 😅
  2 points
 43. Har fortsatt veldig lyst til å lage ENKB, men har noen ting på lista mi som må gjøres først.
  2 points
 44. Jeg vil ikke anbefale å legge inn betaen med mindre du har veldig lyst å være beta tester Er en del nye ting i betaen, men noe av det trenger litt justering. Vent heller til 23. august når oppdateringen slippes offisielt. Da slipper du potensielt problemer.
  2 points
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...