Gå til innhold

Kjetil WombiiActual

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  574
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  95

Kjetil WombiiActual vant sist dagen den 5. januar

Kjetil WombiiActual hadde det mest likte innholdet!

2 følgere

Om Kjetil WombiiActual

 • Bursdag 19. mai 1985

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kjetil WombiiActual's Achievements

 • Helpful Rare

Recent Badges

1,2k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det blir mer fiksing av grunnleggende feil enn å forbedre flyplasser i alle fall. Ikke helt det vi hadde håpet på. Jeg gjør en test med KYIP der flyplassen de siste årene har fjernet og kortet ned rullebaner. Slike ting kan man fikse. Men det er fortsatt versjon 0.1, så håper på endringer
 2. World hub er prosjektet som vi har ventet på i noen år. Jeg var heldig nok til å få en invitasjon til closed alpha test. World hub skal i teorien la hvem som helst fikse defaultflyplasser, og hvis det ikke er noe alvorlig galt vil de bli tilgjengelig i simmen. Det er dessverre veldig begrenset hva man kan gjøre, og det er veldig mye jobb å gjenbruke eksisterende prosjekter. Ting som ikke støttes (i alle fall foreløpig): - Terraforming, inkludert runway profile - Rectangles - Light presets for custom lysoppsett - exclusionrectangles - Bruk av ground materials annet enn et veldig lite spesifikt utvalg. - Bruk av scenery objects og simobjects, verken default eller custom. - Worldscripts. I praksis fungerer det slik at man kan "sjekke ut" en flyplass og man har da enerett på å jobbe med den i noen uker. Man laster ned eksisterende prosjekt og åpner det i en begrenset versjon av scenery editor. Dette prosjektet lastes så tilbake igjen på worldhubsiden. Merk at man har ikke lov til å bruke disse prosjektfilene til andre ting enn worldhub, selv om det ville være veldig kjekt å kunne få en startpakke basert på defaultflyplassen og bruke det til større prosjekter.
 3. Oppdatert til 2.0.15 WU15 compatibility fix Ryddet trær, flyttet markings, flyttet runways, endret bredde på runway, skjult noen fly på satelittfoto. Økt lengde på noen jetways.
 4. Har ikke fått noen bugreports på denne, men har sett noen småting selv som jeg vil prøve å fikse denne uken. Hvis noen har funnet problemer så sleng de gjerne inn her - Småfeil på skjermer i tårnet - Endrer parking 3 og 4 til ramp_ga_small for å bedre skille GA og rutetrafikk AI - Kant rundt flyplassnavnskilt som av ukjent grunn ble hvit istedenfor lilla i siste export - Flytte aktiveringspunkt for hangardør
 5. Sim problem som ikke noen gang ser ut til å ville bli fikset. Skjer fordi lysene lastes inn og låses i høyde basert på low LOD terreng når man kommer langveis fra. Eneste som hjelper er å øke terrain LOD og Off-screen terrain pre-caching innstilling.
 6. Jeg tror spørsmålet ditt forsvant. Første post har bare et screenshot. Hva var spørsmålet? Fargen på bygningene varierer litt på bilder i virkeligheten fordi noe er nymalt og noe er ikke. Det er også en farge som varierer veldig i nyanse i forskjellig lys. Her er et bilde fra Juli.
 7. Antar at du har denne installert, for det du ser der er ikke world update flyplassen. https://flightsim.to/file/29799/leknes-regional-airport-enlk
 8. Den nye versjonen av A320 neo(av inibuilds) er nå inkludert i SU14 beta. Ny modell, ny logikk og 120 siders manual. Jeg er ikke airbus expert, så jeg har ikke så mye å si angående hvor nøyaktig den er, men ser i alle fall at modellen er betydelig annerledes enn Asobo sin.
 9. Takk for hyggelige ord! En liten bonusopplysning til scenery devs: For å bruke brannbilen som static scenery modell uten at den triller bort så bruk heller worldscriptet "wENLK_FiretruckStatic" enn å plassere selve simobjectet. @Stig A. Togstad Enig i det du skriver. Lys og oppmerking er førsteprioritet for meg. Edit: Bortsett fra det så synes jeg ENRA har blitt veldig trivelig. God balanse med detaljer på og rundt bygninger.
 10. Send gjerne noen screenshots på discord, men rådet blir antakelig: 1: Lag ny runway profile med et terraforming rektangel med prioritet over 11. Hvis dette gjør jobben så stopp her. 2: Legg et rektangel over og lag heightmap med max oppløsning (256x256) og set prioritet over 11. 3: Deaktiver terraforming på første rektangel. Når du lager heightmap i et rektangel så lagrer den terraforming som er innenfor området i heightmap, så det trenger ikke redigeres. Heightmap har en bedre funksjon for smoothing enn vanlig terraforming.
 11. Har du lastet den ned fra Marketplace i tillegg til oppdateringen når du starter simmen?
 12. Jeg måtte slette rolling cache og restarte sim, men da var Oslo på plass. Fotogrammetri dekker sør til Ski.
 13. Lager en ny tråd på denne Stooooor takk til lufthavnsjef og plasstjeneste på Leknes for hjelp og omvisning i sommer! ENLK - Leknes lufthavn Ting som er greit å vite: - Hangardør og kjøretøyporter åpner seg automatisk - Parker på stand 3 med luftambulanselivery for ambulansescript (detekterer ord i simtitle som ambulanse, ambulance, medic, doc, rescue, redning). Kan også aktiveres med NAV 2 til 113.95 - Har en brannbil som av og til kjører en liten brannøvelse, men bare når flymotor er avslått. Kan også aktiveres med NAV2 til 110.95. - Sequenced flashing lights (running rabbits) kan aktiveres for 02 eller 20 med NAV2 til 111.0 eller 111.2 (De kan være litt svake avhengig av grafikkinnstillinger, men dette var beste kompromiss etter mange lange diskusjoner og testing). Full custom rullebane, taxi og approachbelysning som kan sees fra alle vinkler. Custom PLASI lys. Custom terraforming, runway profile. Riktig oppmerking, bortsett fra 15 istedenfor 17 midtstriper, skal fikse det en gang i fremtiden. Mye jobb lagt ned for å få fornuftig snødekke uten stygge kanter. Har lagt til et biome polygon som dekker Lofoten fra ca ENSH og utover som bytter ut furutrærne med noe som passer litt bedre. Skal i teorien ikke forstyrre eventuelle andre trefiks-addons.
 14. *World update 15. Er ca 12GB ferdig installert.
×
×
 • Opprett ny...