Gå til innhold

Kjetil WombiiActual

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  492
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  77

Kjetil WombiiActual vant sist dagen den 24. november

Kjetil WombiiActual hadde det mest likte innholdet!

1 følger

Om Kjetil WombiiActual

 • Bursdag 19. mai 1985

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kjetil WombiiActual's Achievements

1k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det har tilsynelatende blitt funnet en løsning for dette effektproblemet. Skyldes visstnok at man ikke har installert Top Gun pakken.
 2. Serverkontakt pleier ikke å gi problemer med å laste flight. Det pleier heller å være relatert til addons.
 3. Ifølge gårsdagens SDK Q&A så er det nå ansatt en person for å jobbe med eksporterne igjen. Denne ansatte kommer til å bruke 3 dager i uka på 3dsmax + internsupport og 2 dager i uka på Blendereksporteren med oppdateringer på github. Full integrering av Blender med eksempler er ventet i løpet av 2023.
 4. Til info: La ut oppdatering av ENBR, ENBO og ENZV for 2 dager siden. Det ser ut til å ha vært en endring i hvordan navdata for addons håndteres i SU11. Oppdateringene sørger for at manglende waypoints på arrival og approach kommer tilbake.
 5. Hva er vel bedre enn å ta med favorittbadeanda på sightseeing? https://flightsim.to/file/44555/ducky
 6. De viktigste blendersnarveiene for min del: Tab - bytte mellom object/edit mode R, S, G - Rotate, Scale, move/Grab X, Y, Z (+shift) - Begrens bevegelser til spesifikk akse E - extrude I - inset ctrl+b - bevel
 7. Heldigvis går det fint å ha flere versjoner installert!
 8. Den offisielt støttede versjonen for Asobo blender exporteren er Blender 3.1. 3DS Max exporteren til MSFS er fortsatt den som får mest kjærlighet fra Asobo, men det skal være ansatt en ny person i høst som skal starte opp igjen utviklingen av Blendereksporteren, hvis jeg har forstått devsupportforumet riktig.
 9. ArtProj er nå ModelLib. Den eneste måten å autogenerere xml med asobo exporteren er å bruke Objects tab'en i multiexporteren (Anbefales sterkt) Ellers gir ikke loggen din kjempemye interessant informasjon dessverre.
 10. Dersom du ikke endret på installasjonsbanen: MS Store C:\Users\[Your User Name]\AppData\Local\Packages\ Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\Packages\Community Steam C:\Users\[Your User Name]\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightDashboard_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\Packages\Community Dersom du ikke finner de der kan du slå på developer mode i simmen, så gå opp på developermenyen på toppen, velge tools -> virtual file system, klikke packages folders og så Open community folder.
 11. Ved å gå i devmode og slå på "Debug Shapes" så vil du se opptegninger dersom en scenerypakke gjør noe på stedet. Gul er som regel opptegningen for terraforming som vil si høydejusteringer. Du får også opp et lite vindu der du kan slå på pakkenavn.
 12. For sikkerhets skyld: du har sjekket at det ikke er samme addon som har sneket seg inn som ga problemer sist? Sjekk også gjerne i devmode om det er noe terraforminggreier på de holmene som beskrevet i posten min i tråden under.
 13. Det du ser i screenshottet der er airflow visualiseringen. Kan slås på eller av i assistance options, langt nede.
 14. Han som har laget flightmodellen til denne DC-3en forklarer hvordan og hvorfor flyet føles ustabilt og backer det opp med originale flytestdata i denne videoen. Spesielt 19-26 minutter inn er interessante. Oppsummert: Flyet er aerodynamisk ustabilt og setter nesa opp istedenfor å senke den hvis man reduserer power, og motsatt, under 150 mph. og setter nesa opp ved lavere fart og nesa ned ved høyere fart, under 150mph. Dette fungerer for øyeblikket i simulatoren for takeoff: Sett -2 grader eller -17% elevator trim, flaps up. Ikke rør elevator. Halehjulet løfter seg da før hovedhjulene rundt 55 knop. Dersom du flytter for mye på elevator opp eller ned så har ikke halen nok effekt og nesa stiger til værs før flyet kan kontrolleres.
 15. Dersom ditt scenery legges inn etter Tromsøflyplassen så vil det sannsynligvis ligge på slutten av content.xml og fungere. (Hvis excluderectangle fungerer på dette). Dersom det ikke gjør det så må brukeren flytte på ting i package reorder tool. Foreslår at du gjør en test med å lage en annen pakke med et annet objekt der og ser om du kan fjerne det via bropakken.
×
×
 • Opprett ny...