Jump to content

Gunnar van der Meeren

Members
 • Content Count

  2,126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Gunnar van der Meeren last won the day on July 10

Gunnar van der Meeren had the most liked content!

Community Reputation

168 Excellent

About Gunnar van der Meeren

 • Birthday 11/18/1957

Recent Profile Visitors

696 profile views
 1. Takker! Ser ut til at PC'en min kan bli et nummer for lite for denne...
 2. Da er endelig releasedato satt til 18. august for MS Flightsimulator 2020. Jeg har slitt litt med å finne ut hva denne vil kreve av PC'en. Er det noen som vet noe mer om dette?
 3. Collin fikk kromfilene fra meg. Greit at vi to fikk testet dette først Robert. Nå håper jeg bare at dette fungerer greit for alle. Jeg har gitt beskjed om at kromeffektene trenger videre testing (føler ikke at jeg var helt i land med disse for versjon 5). LM har også en jobb å gjøre med slike effekter...
 4. Har jobbet med kromeffekter både i P3D v4.5 og v5. Versjon 5 er spesielt tricky på disse tingene. Her er bilder fra versjon 4.5 (bilder fra ORBX ENAL)
 5. Dette er en modell som var laget for FSX. Flightdeck er ikke testet nøye ut på navigasjon ennå. Modellen bærer også preg av å være noen år gammel. Her er bilde fra cockpit (nyinnkjøpt scenery fra ENAL)
 6. Modellen (som jeg mener var laget for FSX) fungerer helt fint i P3D versjon 5. P3D er nå oppdatert med SP2, og jeg kjører kun med True Sky tillegget aktivt. LN-SUF flyr her ut fra Stavanger
 7. Hei Robert Litt usikker på hva du mente nå. Dersom du hadde dette liveryet inne fra før av og nå har lastet det ned på nytt, så er det ikke endret noe annet enn litt justering i spec filene.
 8. Jeg har lastet opp liveryet til Dropbox. Som tidligere nevnt, så ønsker jeg å gjøre litt mer med dette. Men av alle ting, så finner jeg ikke igjen de originale lagfilene som er benyttet, så oppdatering står litt på vent nå. Her er nedlastingslink: https://www.dropbox.com/sh/49t10rxsqu5feox/AACEBS2grJkfNkavNy3MSuKZa?dl=0
 9. Prøver å få tak i den gamle Braathens SAFE logoen (logoen på sidene er av nyere dato). Ellers skal det gjøres et par justeringer på teksturene. Jeg har ikke hatt så mye bildemateriale å forholde meg til da jeg laget dette liveryet for rundt 3 år siden.
 10. De fleste har kanskje fått med seg at Braathens DC 6B LN-SUB er på vei fra Alaska (Fairbanks) til Sola akkurat nå. Flyet er malt opp i fargene som det originalt hadde i 1957 da det kom som nytt til Braathens flåten. LN-SUB vil bli en hovedatraksjon for Sola Flymuseum. Tilfeldighetene ville at det var nettopp LN-SUB som jeg laget teksturer til da jeg for et par år siden skulle lage et Braathens livery for PMDG sin DC 6B modell.
 11. Jeg har vært mest nysgjerrig på hvordan v5 er i forhold til v4.5 (som jeg er veldig fornøyd med). Versjon 5 er et steg videre selv om det er ting som ennå ikke er på plass. ORBX var tidlig ute med tilpasning og ny Central. Alle deres addons fungerer fint i v5 (ny installasjon via central). Flyparken har latt seg bringe over fra 4.5 (med få unntak), men her regner jeg med at mange av utviklerene kommer med oppdateringer. Spesielt modeller med PBR teksturer vil kreve tilsyn og oppdateringer. Som nevnt tidligere, så har v5 en betaversjon av Enhanced Atmospherics. Denne er interessant, og jeg vil følge denne funksjonen videre. EA har fortsatt alt for få instillingsmuligheter, men på dette vil vi håpe på endringer. Uten EA, ser dette mye ut som i v4.5. REX har forøvrig varslet at de er i ferd med å tilpasse sine addons til v5 (ingenting fra REX kan benyttes ennå). Jeg har kun brukt gjenspeiling av skyer. Gjenspeilingsfunksjonene er forbedret i v5, men her er jeg ikke fornøyd ennå. Gjenspeilinger fungerer best med EA aktivert. jeg er fortsatt ikke så glad i sjø/vann overflatene. Det er for markante bølger på disse (slik det har vært på tidligere versjoner). WavecontrollerFX er fjernet slik at jeg slipper å se de håpløse brenningene. Uten noe tillegg, er v5 ikke noe å se på. Men slik er det nå også med tidligere versjoner. Jeg har lagt inn Norway Airports, AoN ground og Bergen X. Alt fungerer, men har issues. Lastetiden til v5 er ekstrem første gang dette lastes etter oppstart av PC'en. Det første vinduet i P3D kan stå i 5 min før man kommer videre (da går det kjappere). Dette kan selvsagt ha noe med min gamle PC å gjøre. Ellers så flyter simulatoren greit med ganske høye innstillinger. Jeg har satt FPS til unlimited, og den drar i snitt i overkant av 30 fps på tyngre modeller (ikke mye lagg heller). Nå er vel dette kanskje litt tidlig å se på, ettersom vi venter modelloppdateringer med tilpasninger. Lys og skygge sliter jeg med. Her er skyggene på modellene veldig tunge. Ser ikke bort fra at dette kan skyldes betaversjonen av EA. Jeg kan også oppleve noen merkelige utblurringer (artifacts) - hovedsakelig på flymodeller som er lastet over fra v4.5. Antar at dette kan endres med oppdateringer. Alt i alt, så er jeg fornøyd, og venter i spenning på oppdateringer og videre utvikling.
 12. Da har jeg endelig fått på plass de viktigste addons i P3D v5. Alle fly fra v4.5 er lagt over. Ikke alle virker, men det meste fungerer greit. Jeg bruker en ny funksjon som heter Enhanced Atmospherics (Beta). Denne vil nok sikkert LM jobbe videre med. Mye er bra, men har litt problemer med at skyggene blir veldig mørke i motlys. Jeg holder på å tweake, men har ikke fått hull på dette ennå. Antar at dette kan dreie seg om at modellene ikke er helt tilpasset den nye versjonen.
 13. Fra fixlisten: -Fixed an issue causing higher VRAM usage and FPS impact
 14. Det er faktisk en quick fix på gang nå for å fikse et par snags...
 15. Da har jeg installert RC4, og det ser nå ut til at det blir denne som dere får...
×
×
 • Create New...