Gå til innhold

Gunnar van der Meeren

Members
 • Innholdsteller

  2 496
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  88

Gunnar van der Meeren vant sist dagen den 1. januar

Gunnar van der Meeren hadde det mest likte innholdet!

Om Gunnar van der Meeren

 • Bursdag 18. nov. 1957

Nylige profilbesøk

2 584 profilvisninger

Gunnar van der Meeren's Achievements

796

Nettsamfunnsomdømme

 1. Holder på med å lære meg hvordan jeg kan sette opp en formasjonsflight i FS. Ikke helt enkelt så langt. Ser ut som om jeg må fordype meg litt i "Sky Dolly"
 2. Da har jeg oppdatert LN-FTX og LN-VAR på flightsim.to. Begge er gjort om til "civil" modell, noe som gir mulighet for røyk i 3 farger. FTX er også oppdatert på utvendige teksturer.
 3. LN-FTX er nå lastet opp til flightsim.to. Men så fikk jeg uventet hjelp med bilder av originalen. Da blir det noen endringer i teksturene, så oppdatert versjon kommer snart.
 4. Golden Age Simulations (GAS) har kommet med 3 modeller av Boeing Stearman. Dette er en veldig bra pakke, som også inneholder et paintkit av det gode gamle slaget. Da er det bare å brette opp ermene og gå i gang med painter av lokale PT-17. Første man ut er LN-VAR. Denne står på Flesland og eies av venner av meg. Så tipset Ernst meg om LN-FTX (takk for bilder Ernst). Denne er også i ferd med å bli ferdig nå.
 5. Godt Nytt År! Ser at du har litt blurry teksturer på Fellowship'en. Jeg gjorde samme erfaring helt til jeg endret Nvidia DLSS Super resolution (i General settings) fra performance til Quality (sjekk den hos deg). Da ble det lynskarpe teksturer. Ellers så kjører jeg samme oppsett som på bildet under.
 6. Alt+R gir Nvidia sitt overlay som her. Men lurer fortsatt på hva BPS og 99% BPS er
 7. Holder på å teste Fellowship'en med Frame Generation installert. Har skrudd alt til max, og får mellom 40 og 50 FPS på Flesland. Har tidligere hatt rundt 20 FPS med gammelt oppsett.
 8. Jeg fortsetter en stund til med Frame Generation. Vil teste dette litt mer ut. Eneste drawback, som jeg så langt har erfart, er at det virker å være et etterslep av frames et lite øyeblikk (mellom fly og rullebane) i det flyet roterer. Jeg har ellers kjørt på DX12 helt siden jeg kjøpte ny PC i fjor høst. Jeg ser litt på FPS og flyt i simulatoren med fly og flyplasser som har hatt en større innvirkning på FPS hos meg. Nå har jeg maxet ut det aller meste i innstillingene. Ved bildet under, har FPS lagt rundt 20 med gamle settings. Nå viser det 48 FPS (BPS), og 41 FPS (99% BPS). For øvrig lurer jeg på hva 99% BPS er. Er det noen som kan forklare de 2 indikatorene (BPS og 99% BPS)?
 9. Ja, man må bruke DX 12 for at dette skal virke. Men hva ser du av texture bleed med DX 12? Kan du vise med et screenshot?... Jeg har for øvrig brukt DX 12 lenge, uten å reagere på texture bleed.
 10. Husk backup av systemdisken før du installerer noe mod (blir vel også nevt i den ene videoen)
 11. Jeg jobber med 2 liveries til DC Designs PT-17 Stearman. LN-VAR står for øvrig på Flesland.
 12. Det er nå mulig å få Frame Generation for alle nVidia RTX kort. Jeg installerte mod'en i dag til mitt RTX 3090 kort, og fikk stabilt høyere FPS med alle slider maxet helt ut i FS2020. Dette er fortsatt i en tidlig fase, og det er nok en og annen bug. For min del har jeg sett at det skjer noe rart mellom flyet og rullebanen akkurat i øyeblikket flyet roterer. Det kan ha sammenheng med at rullebanen er snødekt (har ikke testet uten snø). Ellers er dette en stor boost for meg. Stabilt 50-60 fps under flight med fps-krevende modeller, og mellom 30-40 fps på krevende flyplasser med samme modeller. Da står det aller meste på max. Det finnes en del tutorials for hvordan man gjør dette på Youtube her og og her. Er det noen som har installert denne mod'en? Og i såfall - hvilke erfaringer har man gjort? Jeg er så langt veldig fornøyd (med unntak av hva jeg ser under rotering)
 13. Dette er en freeware F-86F, som er konvertert fra FSX
×
×
 • Opprett ny...