Gå til innhold

Gunnar van der Meeren

Members
 • Innholdsteller

  2 039
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

Gunnar van der Meeren vant dagen sist Februar 15

Gunnar van der Meeren hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

75 Excellent

Om Gunnar van der Meeren

 • Bursdag 18. nov. 1957

Nylige profilbesøk

274 profilvisninger
 1. Gunnar van der Meeren

  Logo til NAS F50

  Ser jo ikke ille ut det da. Nei jeg er ikke i gang ennå. Har mange baller i luften - må bl. a. skaffe meg en ny jobb. Men NAS Fokkeren blir nok det første jeg maler når jeg kommer meg litt nedpå igjen.....
 2. Gunnar van der Meeren

  Logo til NAS F50

  Takker alle sammen. Ettersom jeg ikke finner typene og logo separat, må jeg nok basere meg på å tegne dette. Da kan bildet til Kjell Arild hjelpe. Dette er tatt vinkelrett på designet (akkurat hva jeg trenger for å tegne). Spørsmålet er bare om jeg kan få litt størrelse på det..
 3. Gunnar van der Meeren

  Logo til NAS F50

  Jeg tenker på å lage et Norwegian Air Shuttle livery til Carenado sin Fokker 50. Dessverre så finner jeg lite brukbart bildestoff av bokstavene som var malt over sidene (Norwegian Air Shuttle) og NAS logo på halen. Er det noen her inne som har gode close-up bilder, eller evt vet hvor jeg kan finne godt underlagsmateriale?...
 4. Gunnar van der Meeren

  Flystyrt Svolvær

  Ufattelig trist. Her er siste oppdatering fra Lofotposten: https://www.lofotposten.no/flyulykker/nordland-politidistrikt/svolvar/nordlys-de-omkomne-var-medlemmer-i-tromso-flyklubb/s/5-34-788365
 5. Hei alle! Det er vel 1 uke igjen av A2A sin konkurranse om å lage det beste designet til Tønsberg Flyklubb sin nye Cessna 172 SP (LN-FTE). Så hiv dere rundt med malerpenselen, og sett farger på A2A sin simulatormodell av Cessna 172. http://a2asimulations.com/forum/viewtopic.php?f=107&t=48281 8)
 6. Gunnar van der Meeren

  Andrew har blitt voksen!

  Tenkte jeg bare skulle nevne at en av de store bidragsyterene her på flightsim.no har STOOOOR dag i da. Så kan jo flere henge seg på gratulasjonslisten. GRATULERER MED DAGEN ANDREW!!!!
 7. Gunnar van der Meeren

  Hvem reiser til FSWeekend i Lelystad?

  ...og jeg må dessverre stå over i år :cry: ....men neste år - kanskje??! :grin:
 8. Gunnar van der Meeren

  Sjekk denne modellen!

  Jeg fikk mail fra en venn av meg i Israel. I tillegg til flysimulator, så driver han også med modellflyving. Denne Krill Sukhoi 29 er bygget av Ido og faren hans. Opptaket er gjort med HD kamera. Det er ganske utrolige egenskaper på denne modellen (og den er rimelig stor også).....
 9. Gunnar van der Meeren

  Gratulerer Ivar med IFR-rating!!!

  Godt jobbet Ivar - GRATULERER! :grin:
 10. Gunnar van der Meeren

  Action på Flesland :)

  :grin: eieren av LN-BGT synes sikkert ikke at det var så moro å få vist frem flyet sitt på denne måten...... Vel, det var en alvorlig hendelse, som også tas veldig alvorlig i BAK.
 11. Gunnar van der Meeren

  Action på Flesland :)

  ...og artikkelen inneholder også (som vanlig) noen feil. LN-BGT ble solgt for flere år siden, og er altså ikke benyttet som skolefly i BAK. Flyet som var involvert, er LN-BTS (her har ikke journalisten lest rapporten :blush: ) ...og hastigheten må vel ha vært over 60 kts (111 km/t) da dette skjedde, og ikke 60 km/t som artikkelen sier :confused: ...vel, journalisten som skrev artikkelen er gjort oppmerksom på dette.
 12. Gunnar van der Meeren

  God jul da,folkens!

  Ja, God Jul alle sammen! Måtte julen bringe «luftige» gaver :grin:
 13. Gunnar van der Meeren

  Hilsen fra Lelystad

  Hei alle sammen! Vi har hatt 2 flotte dager paa FS Weekend i Lelystad! Dette er en av de beste farsdager vi har hatt. Mange bilder har vi ogsaa (kommer i senere poster) Hilsen den harde kjerne som foerst reiser i hjem i morgen.... (Gunnar, Paul, Bobbo, Oyvin) :grin:
 14. Gunnar van der Meeren

  Hvem drar til Lelystad 6-8. november?

  Vi kommer litt senere - er på Schiphol rundt kl 14 :grin:
 15. Gunnar van der Meeren

  Hvem drar til Lelystad 6-8. november?

  Flott Geir - da teller jeg 11 hardcore simmere (og det blir vel gjerne et par til?...) :grin:
×