Gå til innhold

Gunnar van der Meeren

Members
 • Innholdsteller

  2 338
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  54

Gunnar van der Meeren vant sist dagen den 17. oktober

Gunnar van der Meeren hadde det mest likte innholdet!

Om Gunnar van der Meeren

 • Bursdag 18. nov. 1957

Nylige profilbesøk

1 474 profilvisninger

Gunnar van der Meeren's Achievements

479

Nettsamfunnsomdømme

 1. Må gå noen runder før den finner installeren (Xbox appen må være installert) - litt skattejakt 😁 Så snart installeren er lastet ned (mindre fil) er det bare å starte MSFS 2020. Da finner FS installeren og laster ned ca 5 GB (hos meg i hvert fall med standard versjon)
 2. Det kommer stadig nye oppdateringer til Bergens scenery for Microsoft sin flysimulator MSFS 2020. Det har virkelig blitt gøy å fly over sentrum nå. Vi har vel aldri sett slik detaljrikdom i noen simulator så langt. Her kan man plukke ut kjente bygg i fleng. Takk til dere som bruker tid på å lage freeware scenery. Dette er det klasse over...
 3. Takk for svar Frank. Ser jo ut som et DNS problem ja. Jeg har altibox og det går så det kviner... Tipper da at dette er noe som henger igjen ja. Dersom det er oppdateringer til simulatoren har jeg også opplevd at ting stopper helt opp (er vel da servere som kneler)
 4. I dag er det håpløst i MSFS2020. Jeg klarer ikke å koble til server (har fullt trøkk på nettet hjemme hos meg). Problemene startet etter en sjekk om jeg kan kjøre windows 11 på PCen (noe jeg ikke kan). Men jeg tviler på at det er en sammenheng i dette. Jeg har også logget av/på Microsoftkontoen min. Heller ikke dette hjalp. Har sjekket for oppdateringer, men det er ingen andre enn en xbox app (og denne ble oppdatert). Er det flere som oplever problemer i kveld?
 5. Svastika (hakekors) vekker alltid reaksjoner. Da jeg laget paint av Milviz sin JU 87, laget jeg samme skjema med og uten svastika. Jeg tenker at korset (som vi ser på det nederste bildet) ikke vekker samme reaksjoner. Tenker at en repaint av denne må være innenfor.
 6. Har funnet ut av saken med høyderorene. Flyet har (selv med full powersetting) en tendens til å miste høyde. Jeg trimmet den da, men det visuelle utslaget på høyderorene er formidabel. Det er ingen trimtab på høyderorene, så hele roret trimmes. Jeg vet ikke om det slik i virkligheten, men det er vel gjerne det. Men utslaget på rorene kan umulig være riktig. Modellen mangler dokumentasjon, så det blir mye prøving og feiling. Blant annet så har jeg 3 lys (trolig taxe/landdingslys). Finner ikke bryterne til disse noen steder. Ikke alt i cockpit virker heller. Jeg kjører den i "modern" mode. Jeg har også forsøkt å kjøre den i "legacy" mode uten at det gjorde store forskjeller. Men bevares - flott å ha en JU 52 i simulatoren, så får vi håpe at ting kommer på plass etterhvert 😊
 7. Har så vidt fått testet denne. Modelleringen er bra. Den flyr ok men den har også noen bugs. Noe av det første jeg bet meg merke i, var høyderor som (i alle fall hos meg) ikke vil i nøytral posisjon. Det har blitt gjort et bra stykke arbeid med denne - ingen ting å si på finishen. Modellen er rimelig, og da får man kanskje tåle at ikke alt er på plass fra dag 1. Det blir rapportert en del vansker med kjøp fra Microsoft Store. Det ser ut som om kjøp/nedlasting går lettere via Steam. Selv har jeg kjøpt denne fra Microsoft Store, og hadde ingen problem med verken nedlasting eller installasjon.
 8. Jeg har 2 Braathens liveries liggende ute på flightsim.to. Jeg tenker at du refererer til den første som jeg laget, som plasseres i communitymappen. Den siste versjonen som er lastet opp, er 2020 versjonen av SUB ("Social Distancing"). Denne er laget til for installasjon via PMDG sitt "Operations Center" og denne blir plassert automatisk der den hører hjemme. Så ser jeg nå at jeg i ettertid har laget en installasjonsfil for PMDG sitt OC av den eldste versjonen (Braathens 1964 versjonen). Da vi fikk en stor oppdatering til FS i sommer skjedde det noe med DC-6 liveryene som var installert utenfor hovedfolderen til PMDG (var lagt direkte i communitymappen). Dette forklarer sikkert problemet ditt, og jeg kommer til å oppdatere det eldste liveryet på flightsim.to med installasjonsfil (PTP fil) for PMDG Operations Center. Jeg gjør dette i dag, slik at 1964 versjonen er klart for nedlasting i løpet av et par timer. Jeg vil anbefale at du tar ut den gamle versjonen fra Community folderen før du bruker PMDG OC til å installere den nye filen.
 9. Gjelder kun PMDG DC-6 hos meg. Alle andre payware modeller fungerer helt greit (så langt jeg har sjekket). Det er sannsynligvis noe som PMDG må gjøre i modellkonfigurasjonen. Det kommer vel en update før eller siden.
 10. Er det flere som har problemer med eksteriørvisning av PMDG sin DC-6 modell i hangar? Før kunne jeg bevege meg rundt flyet, men nå er denne funksjonen inaktiv (se rosa ring i bildet). Det kan virke som om det ble problemer med visning av modellen i hangar etter den store oppdateringen som kom til FS 2020 tidligere i sommer. Alle andre payware modelle fungerer helt fint
 11. Fant synderen! Jeg hadde en gammel mappe med Bergensfix inne. Tror at dette var noe som reparerte meshfeil tidligere. Fjernet denne, og alt ser ut som hos deg. Takk for hjelp.
 12. Kan forsøke å installere en eldre bergenspakke for å se om dette løser problemet.
 13. Ser ikke ut som om det ligger noe annet enn Fleslandfix i dette området
 14. Takker Kjetil! Jeg skal gå over på PC'en og laste simulatoren for å sjekke. Det ser jo perfekt ut hos deg....
 15. Stadig oppdatering på teksturene til SUB. Finner små feil og unøyaktigheter. Versjon 1.2 har nå blitt lastet opp.
×
×
 • Opprett ny...