Gå til innhold

Arne Lockert

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  790
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  2

Arne Lockert vant sist dagen den 29. januar 2019

Arne Lockert hadde det mest likte innholdet!

Om Arne Lockert

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Arne Lockert's Achievements

68

Nettsamfunnsomdømme

 1. Venter enda med å konvertere til MSFS, bruker fortsatt P3D v5.2 inntil B738 er bortimot feilfri. Beholder også P3D til B777 kommer..
 2. Se på denne: https://www.youtube.com/watch?v=eGrRRhHEzXE Pass på at bryteren til høyre for Land Alt står på AUTO slik at lufttrykket i kabinen holdes på riktig nivå. Sjekk også at Packs er slått på etter motorstart.
 3. Med mindre de venter på en syd-veststorm og tar av med kun min fuel og null pax og cargo 🤣
 4. Var vel endel birkebeinere som var oppi skauen der..
 5. De hadde ofte dårlige flyforhold, som denne landingen på Værøy: https://www.google.com/search?q=widerøe+landing+værøy&oq=widerøe+Værøy&aqs=chrome.2.69i57j0i22i30l2.12110j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
 6. ENSK har SID. Ved avg RW 08 (tidl 09) Klatres rett frem til 600 ft, deretter høresving til SK573 før kursen endres til 183 mot UPUGU. SIDen er UPUG1A. Ved ankomst har jeg bare opplevd at det benyttes STAR i dårlig vær, ellers flys det visuelt.
 7. Fin video. I den virkelige verden svinger Widerøe mot Bodø (sør) mye tidligere etter Take off. Forresten heter stedet Stokmarknes, Ikke StoRkmarknes..
 8. Jeg er helt på linje med Morten Aalberg. Jeg har denne hobbyen fordi jeg elsker å fly, ikke for å være ubetalt betatester for Microsoft! Jeg må i samme åndedrag innrømme at jeg trolig kommer til å gå over fra P3D til MSFS, men da skal jeg være relativt sikker på at jeg ikke kommer til å sitte og rive meg i håret og maltraktere alt rundt meg etter en oppdatering jeg IKKE KAN VELGE IKKE Å INSTALLERE! Kombinasjonen P3D, PMDG og A2A gjør at jeg får gjort mest av det jeg elsker, å fly! Men.. jeg sitter på MSFS-gjerdet og følger med på hva som skjer. Takk til dere som hiver dere over et nytt uferdig produkt for å gjøre det bedre for oss som verken evner eller gidder å ta den jobben!
 9. Er jo mulig å ta en high-speed lowpass over Hokksund på tur fra Notodden til Ski 😁
×
×
 • Opprett ny...