Jump to content

Arne Lockert

Premium Member
 • Content Count

  706
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Arne Lockert last won the day on January 29 2019

Arne Lockert had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About Arne Lockert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Arne Lockert

  Fmc

  Har du oppdatert til nyeste FMC Data? Nyeste er 2008.
 2. Finnes det en oversikt over hvilke fly og flyplasser som følger med de forskjellige versjonene?
 3. Regner med at det er endel tillegg til de 300 000, hvis ikke er det jo i nærheten av frivillig slavearbeide. Var ikke klar over at det var SÅ dårlige startbetingelser.
 4. Må vel innse at å være trafikkflyger eller lege er å være relativt godt betalt skiftarbeider.. Ang diskusjonen om spill vs simulator blir det vel som nordlendingen sa: Kuk e nu kuk, uansett ka slags vei du læs det.
 5. Arne Lockert

  @

  Har du norsk tastatur? Prøvde med amerikansk, og da fungerte ikke AltGr+2.
 6. Jeg bruker både CCleaner og Glary Utilities som du finner her . Ser nesten hver gang at den som blir kjørt som nr to finner noe som nr en ikke fant, uansett hvem jeg kjører først.
 7. Finner endring av mailadresse, men ikke endring av passord.. Får skylde på alderen. 🤓
 8. Når vi først er igang: Hvordan endrer jeg passordet?
 9. Jeg har tatt meg friheten å finne frem rødblyanten: Kjære simmere,- vær så snill!! Jeg ønsker ikke å bremse på skrivelysten, men har sett meg lei på å ortografifeil og dårlig setningsoppbygging i mange innlegg i dette forum. Det heter for eksempel ikke ananas biter, men ananasbiter (eks. på ordelingsfeil). "Ennå" er tidsadverb, "enda" gradsadverb, for eksempel "ennå har flightsim plass til enda flere innlegg". "De" er subjektsform, "dem" objektsform. Har selv skrevet flere innlegg med ortografiske feil, så vi har alle et forberdingspotensial. Oppfordringen er å se igjennom egne innlegg med et kritisk språkblikk før man legger dem ut på nettet. Bare et lite sukk, som kan hende vil trigge sure reaksjoner…..so be it..... Etter komma skal det være mellomrom. Å er infinitivsmerke, ortografifeil er ikke et verb. Det du kaller orddelingsfeil heter særdelingsfeil. "forberdingspotensial" trenger en vask. Flere punktum etter hverandre er ikke gramatikalsk riktig. Du kritiserer med andre ord andre forummedlemmer for å gjøre de samme feilene som du gjør selv, du ser altså splinten i andres øyne, men ikke bjelken i ditt eget. Jeg er selv litt språknerd, men dette er første (og forhåpentlig siste gang) jeg kritiserer andres språklige feiltrinn. Happy flying, safe landings!
 10. Den er solgt til et annet selskap, husker ikke hvilket..
 11. Ante meg at det var Virtualcol. Har jo lest endel omtaler av denne da den kom, så da lar jeg den stå parkert hos produsenten.
 12. Litt av en kavalkade du presenterer! WOOOOW! Hvor har du fått tak i Dashen, er den til P3D?
 13. The maximum fuel capacity of the 747-8 intercontinental is 243,120l (64,225gal) and the maximum range is 14,815km (8,000nm). The max fuel capacity of a 787-9 is 101,456kg.
 14. Riktig at det er ATC som bestemmer, men INGEN piloter nøler med å be om routing rundt uvær. De tenker nok både sikkerhet i forhold til å fly gjennom feks en tordensky og komfort for passasjerer.
 15. Det er det som er beskrevet for missed Approach RW18R. ATC kan gi deg Vectors for kortere approach dersom det er mulig.
×
×
 • Create New...