Gå til innhold

Arne Lockert

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  731
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  2

Arne Lockert vant sist dagen den 29. januar 2019

Arne Lockert hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

43 Excellent

Om Arne Lockert

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vet ikke om det er mulig å finne ut hvor mye du har fløyet. Melder du deg inn i ett eller annet Virtuel Reality Airline, feks https://www.virtualnorwegian.net/ , holder de oversikt over flytimene. Det finnes flere andre, google virtual airlines, så finner du flere. Jeg veksler mellom Norwegian og https://oneworldvirtual.org/ der du finner mange flyselskap over hele kloden.
 2. Se på denne, kan sikkert prutes ned siden den har ligget ute siden 2. januar: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=142253151
 3. Jeg bruker Navigraph som jeg kjører på skjerm nr 2. Brukte også printede kart tidligere, men dette er MYE bedre, med oppdaterte kart hele tiden.
 4. Denne blir kanskje ikke godkjent hos SAS?
 5. Hvis Tom ikke får hjupet deg, kan jeg sende. Men jeg får ikke gjort det før på mandag/ tirsdag.
 6. Har hele pakka. Bor du i nærheten av Drammen kan du hente her for en 100-lapp.
 7. Skal selge disse ila uka når jeg får nye.
 8. Dersom du ønsker å fly Boeing, har du flere muligheter: 737, 747 og 777 fra PMDG og 787 fra QualityWings Simulation. Airbus kjenner jeg ikke til.
 9. Neida, glemte den ikke. Gadd ikke å nevne flere. Å se på et kart over Islay er jo som å se whisky-lista til monopolet 😁
 10. Skal du ha whisky er det bare en flyplass som gjelder, EGPI Islay Airport. Nesten gangavstand til Ardbeg og Laphroig 😄 Har ikke FS 2020, så aner ikke om det er landingsbart der 🥴
 11. Ikke tvil om at det visuelle er BRA! Alle bilder og filmsnutter jeg har sett bekrefter det. Men med så mye trøbbel som jeg har sett at mange har/ har hatt venter jeg med kjøp til jeg kan laste ned, kjøpe og installere add-ons som går rett inn og funker uten at jeg må være IT-ekspert for å få ting til å fungere. Jeg vil være pilot, ikke dataingeniør! Men at FS2020 vil bli min fremtidige simulator er det liten tvil om, bare ikke riktig ennå.
 12. Het enig med deg. Morten. Regner også med at dette vil bli VELDIG bra etter hvert, men siden jeg er mere glad i å fly enn å tweake, surre og rote med ting jeg har lite peiling på, venter jeg til alt er 100% Plug & Play før FS2020 havner på en disk nær meg. Men jeg er ENORMT imponert over alle dere som legger dere i selen for at dette skal bli en god simulator, noe den altså ikke er nå.
 13. Ser på ALLE bilder fra Nord-Norge at det er urealistisk mye skog i landskapet. Finnes det innstillinger for å justere vegetasjonen i FS2020?
×
×
 • Opprett ny...