Gå til innhold

Arne Lockert

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  715
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  2

Arne Lockert vant sist dagen den 29. januar 2019

Arne Lockert hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

35 Excellent

Om Arne Lockert

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dersom du ønsker å fly Boeing, har du flere muligheter: 737, 747 og 777 fra PMDG og 787 fra QualityWings Simulation. Airbus kjenner jeg ikke til.
 2. Neida, glemte den ikke. Gadd ikke å nevne flere. Å se på et kart over Islay er jo som å se whisky-lista til monopolet 😁
 3. Skal du ha whisky er det bare en flyplass som gjelder, EGPI Islay Airport. Nesten gangavstand til Ardbeg og Laphroig 😄 Har ikke FS 2020, så aner ikke om det er landingsbart der 🥴
 4. Ikke tvil om at det visuelle er BRA! Alle bilder og filmsnutter jeg har sett bekrefter det. Men med så mye trøbbel som jeg har sett at mange har/ har hatt venter jeg med kjøp til jeg kan laste ned, kjøpe og installere add-ons som går rett inn og funker uten at jeg må være IT-ekspert for å få ting til å fungere. Jeg vil være pilot, ikke dataingeniør! Men at FS2020 vil bli min fremtidige simulator er det liten tvil om, bare ikke riktig ennå.
 5. Het enig med deg. Morten. Regner også med at dette vil bli VELDIG bra etter hvert, men siden jeg er mere glad i å fly enn å tweake, surre og rote med ting jeg har lite peiling på, venter jeg til alt er 100% Plug & Play før FS2020 havner på en disk nær meg. Men jeg er ENORMT imponert over alle dere som legger dere i selen for at dette skal bli en god simulator, noe den altså ikke er nå.
 6. Ser på ALLE bilder fra Nord-Norge at det er urealistisk mye skog i landskapet. Finnes det innstillinger for å justere vegetasjonen i FS2020?
 7. Ta en tur fra Svolvær ENSH til Stokmarknes ENSK. Legg turen nordover gjennom Raftsundet, gjerne med en tur innom Trollfjorden. Inn dit bør du ikke fly lavt (med mindre du flyr fighter). Det er ikke mulig å snu, og stigningen for å komme over fjellene er BRATT! God tur!
 8. Har du oppdatert til nyeste FMC Data? Nyeste er 2008.
 9. Finnes det en oversikt over hvilke fly og flyplasser som følger med de forskjellige versjonene?
 10. Regner med at det er endel tillegg til de 300 000, hvis ikke er det jo i nærheten av frivillig slavearbeide. Var ikke klar over at det var SÅ dårlige startbetingelser.
 11. Må vel innse at å være trafikkflyger eller lege er å være relativt godt betalt skiftarbeider.. Ang diskusjonen om spill vs simulator blir det vel som nordlendingen sa: Kuk e nu kuk, uansett ka slags vei du læs det.
 12. Har du norsk tastatur? Prøvde med amerikansk, og da fungerte ikke AltGr+2.
 13. Jeg bruker både CCleaner og Glary Utilities som du finner her . Ser nesten hver gang at den som blir kjørt som nr to finner noe som nr en ikke fant, uansett hvem jeg kjører først.
×
×
 • Opprett ny...