Gå til innhold

Gunnar van der Meeren

Members
 • Innholdsteller

  2 413
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  74

Alt skrevet av Gunnar van der Meeren

 1. Begynner å få invendige teksturer på plass også nå (ikke helt ferdig med disse heller)
 2. Jeg har startet med å legge teksturer på Just Flight sin PA 28 Arrow IV modell. LN-BGZ var lenge en av Bergen Aero Klubbs flotte turmaskiner. Dette er WIP.
 3. Er det noen som vet hva man gjør med betaversjonen av WU 10 når den offesielle versjonen blir tilgjengelig senere i måneden? Bør betaversjonen avinstalleres før oppdatering?
 4. FSRealistic Pro gjør nok mer enn kun kamera og lydeffekter. Det er merkbar endring i turbulens og en merker også at flyene flyter lengre før de setter seg på rullebanen (ground effect blir neppe simulert med lyd). Men mye lydeffekter er det nok ja. Her er liste over effekter. Så kan jeg også legge til at FSRealistic er noe ustabil hos meg med betaversjonen av WU 10. Om det skyldes betaversjonen eller en gammel PC (eller kanskje en blanding) er vanskelig å si.
 5. Først og fremst - nydelige bilder Ernst. Så til 310'ens oppførsel ved landing. Jeg benytter FSRealistic, og den simulerer til en viss grad ground effect. Ikke ofte at flyet "detter" ned på rullebanen nå. Så vet jeg at Milviz jobber med en oppdatering. Jeg er ikke involvert i denne, men håper at den tar den ustabile pichen. Ellers til Ernst, så har jeg også laget et Islandsk livery av 310R (TF-ELT)😉.
 6. Piper PA 28 Warrior LN-BTS var en del av flyparken til Bergen Aero Klubb frem til ganske nylig. Jeg laget forøvrig også det blå og grå designet til originalen da denne var i klubben. Modellen flyr jeg selvsagt over bergensområdet. (Jeg har fortsatt litt arbeid igjen på denne)
 7. Så ble jeg en erfaring rikere. Siste versjon av Bergen (thalixte-bergen) fører til at simulatoren går i kjelleren med denne betaen. Den blir i alle fall veldig treg og ustabil. La inn igjen enjoyitfly sin Bergen og alt virket greit igjen. Kan selvfølgelig skyldes min gamle, slitne PC. 😔
 8. Har heller ikke muligheten til å kjøre DLSS på mitt GTX 1070 kort (vi har vel samme kort). Men mener at DX12 gir bedre flyt (opplevde ikke noe stutters på den korte ture som jeg hadde etter at jeg aktiverte DX12).
 9. Har akkurat nå testet med DirectX 12 (beta) aktivert. Ingen CTD og virker som om simulatoren flyter bedre (la oss håpe det fortsetter). Har ikke kastet ut noe fra Communitymappen ennå 😊. Så skal det sies at jeg kjører på en gammel PC (som har vært oppgradert på minne og skjermkort). Tenker også at dette har innvirkning på simulatorens ytelse og stabilitet.
 10. Det blir mye å tømme 🙄. Var nok litt bevisstløs da jeg installerte en beta (var ikke helt våken der)....
 11. Når man ser på Ulriken, så ser man "bergen-features" rundt toppen. De klare tregrensene er ikke i det siste sceneryet fra Bergen. MEN, jeg velger å beholde bergen-features i tillegg, ettersom dette inneholder mange objekter rundt hele området (blant annet Sotrabroen og Askøybroen). Det skjedde for øvrig noe pussig da jeg tok ut bergen-features. Mange av båtene på havnen var igjen "nedsunket"... (kan være en cache feil).
 12. Jeg har hatt en kjapp tur over byen med Cessna 310. Ikke veldig lavt, og en relativ rask maskin. Men jeg kan konstatere at vi neppe har hatt så mange 3D bygninger i simulatoren noen gang i Bergen. Har noen kraftige avgrensninger i terrenget nedenfor fløyen. Nesten som om en kunne tro at det ligger flere scenery oppå hverandre her. Rent bortsett fra disse avgrensningene, så ser dette velig bra ut.
 13. Meldingen som jeg fikk på flightsim.to var nok ikke noe å bry seg om. Tror at dette er en som sliter med simulatoren jevnt over, og kun poster kritikk når han ikke får noe til. Så har jeg lastet opp 3 liveries til. TF-ELT (1979) er samme fly som OY-BJN (den ble solgt til Island etter at den var i Danmark). N83GH (1978) og PH-VWM (1983) er de to andre.
 14. Har sett denne, og vil gjerne prøve. Hvordan virker den med f. eks Bergen features? (Ser at masten på Ulriken ser ut til å være en del av det nye sceneryet. Denne er også en del av Bergen features). Er det noen som har testet dette?
 15. Så tok jeg feil om visningen i Content Manager. Alt av Milviz Cessna 310R vises i listen i CM. Da aner jeg ikke hva som kan være problemet for ham som ikke får lastet Content Manager.
 16. Er det noen som har lastet ned og testet disse? Jeg har fått en tilbakemelding på flightsim.to om at disse liveryene hindrer Content Manager i å laste. Jeg har selv testet ved å slette de 3 liveryene i Community folderen, for så å laste dem ned i gjen fra flightsim.to. Jeg har ingen problemer med å laste Content Manager, men jeg finner ikke Milviz sin Cessna i CM. Dog har jeg ingen problem med å laste de 3 repaintene - enten ved å sette opp en flight i "World Map" eller ved å gå direkte til "Hangar". Dersom noen har hatt problemer med content manager (knyttet til de 3 repaintene), får jeg gjerne en tilbakemelding om dette.
 17. Da har jeg gitt mitt første bidrag til Milviz sin Cessna 310R for FS 2020. LN-MAJ, OY-BJN og N511MB er nå tilgjengelig på flightsim.to
 18. Har komt litt lengre i dag. Fortsatt en del igjen. Skulle gjerne hatt fargete ruter, men det ser ut til å bli en utfordring. (Skal sende en mail til Colin hos Milviz 😊)
 19. Det er jeg usikker på. Gamle bilder viser flyet med og uten SAAB logoen på den blå halen. Bilder viser også at halen på et tidspunkt var gul med NFT logo og norske flagg farger https://www.aircraftregister.net/aircrafts/417/LN-MAJ Tarjei Lundarvollen (vet ikke om han er aktiv på flightsim.no lengre) fløy MAJ da jeg første gang laget teksturer til denne for FSX. Mulig at han kan historien bak flyet. Jeg har en del korrigeringer å gjøre (og mange områder som jeg må gjette meg frem til hvor teksturene ligger på templatene). Med andre ord - mye prøving og feiling.
 20. Da er jeg i gang med et norsk livery for Milviz sin Cessna 310R. LN-MAJ har jeg laget før (til FSX). Litt mer krevende å lage teksturer på "gamlemåten" i MSFS 2020. Bør vel legge til at dette er WIP.
 21. Og det var BINGO! Bergen, Norway - landscape var installert ja. Fjernet denne og og ser ingen "spikes" Takk for hjelp!
 22. Bergen, Norway Landscape er installert ja. Skal ta ut denne og teste.
×
×
 • Opprett ny...