Gå til innhold

Gunnar van der Meeren

Members
 • Innholdsteller

  2 287
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  44

Alt skrevet av Gunnar van der Meeren

 1. Da har jeg også endelig fått denne på plass i simulatoren, og fått tid til prøveflyging. Det var en god del krøll i starten ettersom kun motor 1 og 2 var mappet til den gamle CH yoken min. Men fikk kontroll på mappingen etterhvert. Nydelig modell og herlig å fly den. Dessverre så har jeg ikke hatt tid til å finne ut av hvordan jeg skal lage repaints i FS2020 (tipper det beste er å gjøre dette via 3D program som blender). Skulle gjerne nå hatt teksturene mine til Braathens LN-SUB over i FS2020 😊
 2. Støttes! Det er simpelthen overgrodd med store trær på holmer og skjær. Ellers veldig fornøyd med det som jeg har sett av mesh til nå.
 3. Holder på å laste ned nå. jeg har Norway 20 DEM part 1 og 2 inne. Noen som vet om dette vil skape konflikt med oppdateringen?
 4. Hmmmm. Jeg kjøpte også via Marketplace. Hver gang jeg lastet simulatoren fikk jeg CTD like før den var ferdiglastet. Tok ut BN-2 og simulatoren lastet helt fint. Reinstallerte BN-2 og samme historien med CTD. Har sett ett og annet innlegg om CTD når man starter BN-2 fra custom airports. Men jeg får altså ikke lastet simulatoren i det hele tatt med BN-2 inne.
 5. Takker Gunnar! Jeg skal sende mail direkte til BB om dette. Kjøpte du din versjon via Marketplace?
 6. Jeg falt for fristelsen til å kjøpe denne da den dukket opp i Marketplace på FS2020. Det kan se ut som om dette var et bomskudd. Med flyet installert i simulatoren crasher FS når den nesten har lastet ferdig. Jeg kan simpelthen ikke bruke modellen. Jeg har prøvd å google, og finner ut at flere kan ha samme problem. Jeg har postet på forumet til Black Box Simulations om dette, men ser at det ikke er noen svar (ei heller på andre poster som omtaler de samme problemene). Er det noen her inne som har BB sin BN-2 Islander og har erfart det samme?.
 7. JF Pa 28 Turbo Arrow er en flott oppfølger av Arrow III (og minst like bra....)
 8. Testvideo. Den har vært konvertert (noe som har gått litt ut over både lyd og bilde). Ikke mye jobbet med....
 9. Sjekk ut denne. Jeg har hatt en test, og det ser lovende ut. OBS recorderen er freeware. https://obsproject.com/
 10. Ser ut til å være en ny bug i FS2020. Har sett mange fortvilte meldinger om dette i det siste. Her er forslag fra en post i SOH: http://www.sim-outhouse.com/sohforums/showthread.php/123898-Are-you-a-victim-of-quot-Your-packages-need-updating-quot-yet
 11. Fant endelig en modell med norsk ID. Har også lastet ned scenery rundt Ålesund. Steike - dette er bra!....
 12. Sliter ennå med take off. Etter en liten stund drar flyet brått til venstre til tross for kraftig rortrim og ikke for høy power setting. Modellen krever også egen innstilling i pitch på yoke /stikke (ellers stikker den nesen rett i sky). Kan forresten halehjulet låses?
 13. Denne skulle jeg gjerne ha malt selv for FS 2020. Men det blir en helt ny måte å jobbe på, og jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned for å lære dette ennå. Har forresten laget FN K for P3D. Der har jeg også laget teksturer til Rolf Arne Berg sin Spitfire IX PV 181. Skulle gjerne også ha sett RAB i FS 2020 😊
 14. Så løste alt seg. Ikke spør hvordan - jeg har ikke funnet ut hva dette skyldes. Etter en rekke avinstalleringer/reinstalleringer av nevnte 10 addons begynte plutselig ting å fungere igjen. Lunefull denne simulatoren 🤪
 15. Merkelige greier. Plutselig så er 10 manglende installasjoner redusert til 6. En av de 6 er ikke kjøpt via Microsoft Store (så den er grei). Prøvde meg på reinstallasjon av 3W5, men resultatet vises i dette bildet.
 16. Finner det meste av dette ja. Jeg ser at det hopes over installasjonen. Det lastes ned og pakkes ut, og så er det stopp. Filene ligger der de skal ligge og mappene er tilsynslatende komplette. Jeg registrerer at jeg får en BuilderLogError.txt med en lang kolonne som sier "Could not open file." (og ikke noe mer). Denne loggen dannes i Local cache på systemdisken.
 17. Jeg har fått et merkelig problem etter siste oppdatering i FS 2020. Jeg har 10 addons som Content Manager forteller meg at disse ikke er installert. Dette er addons som er kjøpt fra market place i simulatoren. Jeg fikk mulighet i CM til å laste ned oppdateringer (vel 7 GB ble laste ned og installert), men fortsatt samme beskjed om at disse ikke var installert. Dette er addons som ligger i One Store mappen. Jeg fjernet alle 10 addons fra One Store mappen og gikk inn på market place for å laste dem ned på nytt. Denne prosessen så ut til å gå helt greit, men det hjalp lite. Content Manager viser
 18. Litt ymse her fra Dinos Aermacchi MB 339PAN (Pony) og McDonnel Douglas T-45 Goshawk. Sistnevnte laget i samarbeid med Milviz (jeg har ikke vært involvert i denne).
 19. Ingen tvil om at jeg har flest timer på denne i MSFS2020 😊
 20. Og da kommer det snart en turbo Arrow III og IV fra Just flight også 😊 https://www.justflight.com/in-development/pa-28r-turbo-arrow-iii-iv-microsoft-flight-simulator?utm_medium=email&utm_campaign=Latest add-ons from other developers&utm_content=Latest add-ons from other developers+CID_0420304e2dbf6fd0f42e319ceee45aba&utm_source=cm&utm_term=PA-28R Turbo Arrow IIIIV
 21. Funket som bare det dette!... Men så har det skjedd noe ytterst på Skoltegrunnskaien. Her ligger det 2 båter oppå hverandre.
×
×
 • Opprett ny...