Gå til innhold

Gunnar van der Meeren

Members
 • Innholdsteller

  2 443
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  75

Alt skrevet av Gunnar van der Meeren

 1. Har også 500/500 fiber. Men oppdaget en ting nå. Jeg gikk denne gangen inn på FS direkte via xbox appen. Da var det null problem å laste flights. Jeg har tidligere startet FS via alias på oppgavelinjen. Den starter da helt greit og laster raskt. Men den stanger halveis når en skal laste en flight.
 2. Jeg opplever nå at jeg ikke får lastet en flight. Progresjonen stopper halveis, og jeg mistenker stor belastning på servere. Dette skjer gjerne i helger og rett etter oppdateringer. Er det fler som opplever dette?
 3. Har hatt noen turer med "Daisy" ja. har lyst til å lage WND, men har foreløpig ikke hatt tid til å se på denne.
 4. Flott at du fant ut av det. Vi får snakke med Thomas da... 😊
 5. Takk for svar Kjetil. Nei det er ikke samme addon som sist. Jeg er ganske sikker på at Bergen, Norway-Landscape ikke er installert (det var denne som skapte problemer sist). Men jeg skal sjekke i Dev mode etter terraforning på holmene. Hvordan kan jeg se om det er terraforming forresten?
 6. Prøvde samme livery som Ernst brukte nå. Ingen flaps ved takeoff - holdt nesen nede og fikk løftet halen. Lot flyet rotere av seg selv uten hjelp fra Yoke. Noe tendens til å dra til babord under rotering, men kompenserte med sideror (hadde ingen siderorstrim). Helt fin flytur og jevn klatring. Synes nok at modellen er sensitiv på høyderoret (men det går an å justere i oppsettet på yoken).
 7. Så er jeg endelig på serveren igjen i dag. Godt å få flydd litt. Jeg ser at det var mange rapporter om ustabile servere i helgen (men det ser altså ut til at dette er fikset nå)😊
 8. Så har jeg fått spikes på holmer vest og sør for Flesland. Dette oppstod etter at jeg satt simulatoren opp på den nye maskinen. Disse forsvinner når jeg nærmer meg dem. Det kan være alt fra bygninger og trær til fjellknauser , som skjuler seg under disse. Vedlagt bilde fra community folderen, viser installasjoner som berører området. Er det noen som har ide om hva som kan skape dette?
 9. Serverene er ikke oppe igjen. Jeg blir kastet ut og inn hele tiden. Ser ikke ut som om jeg får flydd noe i kveld 😔
 10. Skal prøve igjen i kveld. Noen funksjoner som er mappet på throttle quadranten fungerte ikke skikkelig. Jeg mått blant annet sette cowlflaps i cockpit (og selv da gikk de ikke til full open når bryterne indikerte dette). Så kan jeg fortelle at Aeroplae Heaven kommer med en liverypakke til DC-3'en. Denne vil være freeware og må lastes ned fra siden til AH. Tenker selv på å prøve meg litt på liveries.
 11. Takk for svar Kjetil. Jeg har vært gjennom denne videoen og fått mange gode tips. Det var vanskelig å teste noe mer lørdag, da jeg stadig vekk ble kastet ut av serveren. Kanskje litt mer stabilt i kveld for videre testing.
 12. Takk for svar Ernst. Mistenker online kaoset ja. Sist jeg fløy den nå i kveld, hadde jeg en viss kontroll, og fløy horisontalt uten climb eller descend. Så ble jeg kastet ut av serveren igjen med den følge at jeg ikke hadde noe kontroll på flyet (og det gikk følgelig rett i bakken). Ellers, ser DC-3'en ganske bra ut og den har veldig autentisk lyd.
 13. Nå er det ganske vanskelig å fly online i kveld. Blir stadig hevet ut av serveren. Trolig veldig mye press på denne. Det kan være at dette har noe å si for flyets oppførsel.
 14. Jeg har fått på plass den store oppdateringen som kom nå i helgen, og jeg har gledet meg til mange nye modeller. Spesielt gjelder dette DC-3 som fulgte med i denne oppdateringen. Men jeg opplever den ganske vanskelig, og håpløs å trimme. Straks etter takeoff setter den nesen rett i sky, og det går som det må gå... Dette skjer til tross for at jeg har nøytral trim på nesen og det skjer også selv om jeg har trimmet nesen ned. Er det flere som opplever slike problemer med den nye DC-3'en?
 15. Har gått og tygget på dette lenge. PC'en som jeg til nå har brukt, er fra 2012. Det var definitivt tid for utskifting nå. Etter et par dager med konfigurering (har satt opp simulatoren helt fra bunnen av) er jeg endelig operativ på nytt system. Og hvilke forskjell i ytelse 😁😁😎! Dette er en helt annen verden. Alt glir smørlett med alle slidere makset ut til ultra. Lastetiden på simulatoren gikk fra rundt 15 minutter til ca 2 minutter. Når det gjelder grafikkortet, så landet jeg på et 3090 kort. 4090 var vurdert, men dette er tross alt ca 10 000 kroner dyrere enn 3090 kortet. Jeg har valgt en 850W strømforsyning med tanke på senere utskifting til 4090 eller kraftigere kort. Så har jeg valgt en buet Samsung 34" Odyssey skjerm (3440x1440). Er superfornøyd så langt.
 16. Jeg har Rex Accu Season installert i MSFS 2020. Men den gir lite høstfarger i Norge. Ser ut som det norske sceneryet er pepret med grantrær. Savner absolutt variasjon i vegetasjonen slik vi har sett i tidligere simulatorer.
 17. Det første bildet som jeg postet viser tydelig elevation feil i terrenget ved banen i nord. Dag sitt bilde viser terrenget mer korrekt. Det er vanskelig å se hva som har skjedd der, men det kan se ut som om det ligger innenfor ENSO sceneryet. Fra google ser dette slik ut. Det er fall i terrenget her, men ikke stup rett i sjøen.
 18. Ser veldig bra ut. Jeg har også kjøpt denne, og er godt fornøyd. Veldig mange fine detaljer i dette. Eneste "feil" som jeg kan kommentere er noe rart iterrenget mot sjøen ved banen i nord. Men dette kan vel så gjerne være en feil i MSFS. Nå håper jeg på at noen lager Bømoen i denne kvaliteten 😊
 19. Hvor finner du "Flight tuning" filen? Det nærmeste jeg kommer er "Flight_model.cfg". Er det en inngang inne i denne som Never mind. Jeg fant den. Jeg overså at det var en seksjon i flight_model.cfg som heter Flight tuning.
 20. Begynner å få invendige teksturer på plass også nå (ikke helt ferdig med disse heller)
 21. Jeg har startet med å legge teksturer på Just Flight sin PA 28 Arrow IV modell. LN-BGZ var lenge en av Bergen Aero Klubbs flotte turmaskiner. Dette er WIP.
×
×
 • Opprett ny...