Gå til innhold

Gunnar van der Meeren

Members
 • Innholdsteller

  2 329
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  53

Alt skrevet av Gunnar van der Meeren

 1. Er det flere som har problemer med eksteriørvisning av PMDG sin DC-6 modell i hangar? Før kunne jeg bevege meg rundt flyet, men nå er denne funksjonen inaktiv (se rosa ring i bildet). Det kan virke som om det ble problemer med visning av modellen i hangar etter den store oppdateringen som kom til FS 2020 tidligere i sommer. Alle andre payware modelle fungerer helt fint
 2. Fant synderen! Jeg hadde en gammel mappe med Bergensfix inne. Tror at dette var noe som reparerte meshfeil tidligere. Fjernet denne, og alt ser ut som hos deg. Takk for hjelp.
 3. Kan forsøke å installere en eldre bergenspakke for å se om dette løser problemet.
 4. Ser ikke ut som om det ligger noe annet enn Fleslandfix i dette området
 5. Takker Kjetil! Jeg skal gå over på PC'en og laste simulatoren for å sjekke. Det ser jo perfekt ut hos deg....
 6. Stadig oppdatering på teksturene til SUB. Finner små feil og unøyaktigheter. Versjon 1.2 har nå blitt lastet opp.
 7. Kjempebra arbeid med ENBR Kjetil! 😊 Jeg har installert siste versjon, og da ser jeg noe mesh problemer i nord. Er det mulig å få ordnet dette?
 8. The Cloudmaster.... (Snart ny oppdatering på flightsim.to)
 9. Mye rart som skjer. Jeg ble dirigert til Microsoft Store, men der var ingen oppdatering. Leste på SOH om problemet, og det ble anbefalt å gå via Xbox appen (jeg har flere av disse installert). Hørtes ut som et skudd i blinde, men det virket faktisk. Plutselig lå oppdateringen i MS Store. Så er det (slik det er sagt tidligere i denne tråden) en del å oppdatere i content manager også.
 10. Anbefaler å fjerne gammel versjon før ny installeres....
 11. Da har jeg lastet opp en oppdatering til denne. Det er kun mindre justeringer som er gjort i teksturene.
 12. Jobber litt videre med dette liveryet - småplukk her og der. Det kommer nok en oppdatering før eller siden.
 13. Og da er alle broene på plass! Last ned siste versjon av ts-bergenfeatures 😊
 14. Det ligger ingen ny oppdatering for Japan Scenery hos meg i CM. Jeg oppdaterte alle world sceneryene i content manager like etter hovedoppdateringen
 15. Så forsvant også Sotrabroen og Askøybroen med siste oppdatering MSFS 2020. Er det mulig å få disse til igjen?
 16. Modellen funker greit hos meg ("model" skal ikke stå på legacy - denne er satt til "modern"). Da er 2020 liveryet lastet opp til flightsim.to
 17. Jobber litt mer med motorer og vinger. Har vel insett at den ikke har de svarte feltene som vist på bildene over. Er ikke ferdig ennå med dette.
 18. Jobber i øyeblikket med teksturer til 2020 versjonen av DC-6B LN-SUB. Er det forresten noen som vet hvordan jeg kan skjule den hvite trekanten øverst i bildet? Før kom den kun til syne når man hoovret over området med musepekeren. Etter FS oppdateringen blir den værende der.
 19. Har problemer med volsom roll på PMDG sin DC-6. Har prøvd å sette modell fra legacy til modern, uten at dette hjalp nevneverdig. Har også justert i sensitivitet for kontrollene, og det kom seg bitte litt. Tenker at det kommer flere updates fra PMDG.
 20. Da har jeg fått simulatoren til å virke etter siste oppdatering. PMDG DC-6 fungerer ikke helt ennå, men jeg mener at PMDG jobber med dette. Litt ekkelt i cockpit når en bruker mus til å berøre objekter. Disse blir da usynlig, med lyseblå/gule konturer og irriterende pop-up tekster (noe x-box greier??...). Men viktigst er det at simulatoren fungerer. OG hvilke boost på FPS! 😄😁😎🥳... Kan også legge til at flymodell satt til "Legacy" var et godt trekk.
 21. Takker Geir! Var et sant kaos med musen i cockpit (og ingenting virket).
 22. Trefix hadde noe med mine problemer (lasting av flight) å gjøre. Men jeg har fortsatt store problemer med kontrollene - først og fremst mus og tastatur (ser ut som om yoke og pedaler virker greit). Er en tilbakestilling av simulatoren en måte å gjøre dette på, eller er det bedre å slette wgs mappen?
×
×
 • Opprett ny...