Gå til innhold

Gunnar van der Meeren

Members
  • Innholdsteller

    2 493
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    88

Alt skrevet av Gunnar van der Meeren

  1. Holder på med å lære meg hvordan jeg kan sette opp en formasjonsflight i FS. Ikke helt enkelt så langt. Ser ut som om jeg må fordype meg litt i "Sky Dolly"
  2. Da har jeg oppdatert LN-FTX og LN-VAR på flightsim.to. Begge er gjort om til "civil" modell, noe som gir mulighet for røyk i 3 farger. FTX er også oppdatert på utvendige teksturer.
  3. LN-FTX er nå lastet opp til flightsim.to. Men så fikk jeg uventet hjelp med bilder av originalen. Da blir det noen endringer i teksturene, så oppdatert versjon kommer snart.
  4. Golden Age Simulations (GAS) har kommet med 3 modeller av Boeing Stearman. Dette er en veldig bra pakke, som også inneholder et paintkit av det gode gamle slaget. Da er det bare å brette opp ermene og gå i gang med painter av lokale PT-17. Første man ut er LN-VAR. Denne står på Flesland og eies av venner av meg. Så tipset Ernst meg om LN-FTX (takk for bilder Ernst). Denne er også i ferd med å bli ferdig nå.
  5. Godt Nytt År! Ser at du har litt blurry teksturer på Fellowship'en. Jeg gjorde samme erfaring helt til jeg endret Nvidia DLSS Super resolution (i General settings) fra performance til Quality (sjekk den hos deg). Da ble det lynskarpe teksturer. Ellers så kjører jeg samme oppsett som på bildet under.
  6. Alt+R gir Nvidia sitt overlay som her. Men lurer fortsatt på hva BPS og 99% BPS er
  7. Holder på å teste Fellowship'en med Frame Generation installert. Har skrudd alt til max, og får mellom 40 og 50 FPS på Flesland. Har tidligere hatt rundt 20 FPS med gammelt oppsett.
  8. Jeg fortsetter en stund til med Frame Generation. Vil teste dette litt mer ut. Eneste drawback, som jeg så langt har erfart, er at det virker å være et etterslep av frames et lite øyeblikk (mellom fly og rullebane) i det flyet roterer. Jeg har ellers kjørt på DX12 helt siden jeg kjøpte ny PC i fjor høst. Jeg ser litt på FPS og flyt i simulatoren med fly og flyplasser som har hatt en større innvirkning på FPS hos meg. Nå har jeg maxet ut det aller meste i innstillingene. Ved bildet under, har FPS lagt rundt 20 med gamle settings. Nå viser det 48 FPS (BPS), og 41 FPS (99% BPS). For øvrig lurer jeg på hva 99% BPS er. Er det noen som kan forklare de 2 indikatorene (BPS og 99% BPS)?
  9. Ja, man må bruke DX 12 for at dette skal virke. Men hva ser du av texture bleed med DX 12? Kan du vise med et screenshot?... Jeg har for øvrig brukt DX 12 lenge, uten å reagere på texture bleed.
  10. Husk backup av systemdisken før du installerer noe mod (blir vel også nevt i den ene videoen)
  11. Jeg jobber med 2 liveries til DC Designs PT-17 Stearman. LN-VAR står for øvrig på Flesland.
  12. Det er nå mulig å få Frame Generation for alle nVidia RTX kort. Jeg installerte mod'en i dag til mitt RTX 3090 kort, og fikk stabilt høyere FPS med alle slider maxet helt ut i FS2020. Dette er fortsatt i en tidlig fase, og det er nok en og annen bug. For min del har jeg sett at det skjer noe rart mellom flyet og rullebanen akkurat i øyeblikket flyet roterer. Det kan ha sammenheng med at rullebanen er snødekt (har ikke testet uten snø). Ellers er dette en stor boost for meg. Stabilt 50-60 fps under flight med fps-krevende modeller, og mellom 30-40 fps på krevende flyplasser med samme modeller. Da står det aller meste på max. Det finnes en del tutorials for hvordan man gjør dette på Youtube her og og her. Er det noen som har installert denne mod'en? Og i såfall - hvilke erfaringer har man gjort? Jeg er så langt veldig fornøyd (med unntak av hva jeg ser under rotering)
  13. Dette er en freeware F-86F, som er konvertert fra FSX
  14. Kjempefine bilder Ernst! Hvordan får du landingslysene til å virke uten at det samtidig blir røyk bak flyet? Bryter for landingslys i cockpit er ikke operativ. Ved å bruke tastatursnarvei "L" tennes lysene, men denne kommandoen gir samtidig røyk bak flyet.
  15. Tar litt tid før disse blir tilgjengelige på flightsim.to. Jeg lastet opp til feil kategori, og dermed ble opplastingene avvist. Jeg har nå korrigert dette, men man må beregne 12 til 24 timer før de er klare. 😔
  16. De 3 liveryene er nå lastet opp til flightsim.to. Det ser dessverre ut til å ta noe tid før de blir tilgjengelig (kan gå opp til 12 timer fra de blir lagt ut og til de ertilgjengelig)
  17. Da er jeg i gang med 2 norske og et Canadisk livery. Har en del justeringer igjen på comp-filene før disse kan lastes opp. Jeg lager i første omgang FS 2020 versjoner av RNoAF D-AH, RNoAF U-MU og RCAF Golden Hawks 23037
  18. De fleste teksturene som jeg laget ligger inne i pakken. Men kun noen få av dem er konvertert for FS 2020. Dersom man sjekker Aircraft.cfg, vil man se at det står model= msfs_DISABLED på mange av liveriene. Dette er fordi disse ikke er klargjort for FS 2020. Det er en liten prosess å gjøre dette, og det tok meg noen timer og litt hjernetrim å konvertere RNoAF sin U MU. Jeg skal konvertere D AH også (samt kanskje noen til). Jeg jobber fortsatt på gamlemåten, og utfordringen ligger i comp filene (det er disse som bestemmer hvilket materiale som teksturene får, og om dette er matt eller speilblankt). Comp filene må lages ny for hvert livery (og disse ligger ikke i noe paintkit). Slik jeg har gjort det nå med U MU, så ligger denne i pakken. Jeg har ryddet opp i pakken for liveries som ikke er konvertert. Likevel så tror jeg at jeg skal lage de nye liveryene som egne pakker. Til slutt så vil jeg minne om at dette er en konvertering fra FSX. Det betyr at cockpit i liten grad er operativ, men modellen flyr bra. Den som gjorde konverteringsjobben, har konsentrert seg om det utvendige
  19. Den er jo ikke FS 2020 native, så det mangler nok noen funksjoner...
  20. Jeg laget jo det også. Skal lete litt og se hva jeg finner og får til ...🙂
  21. Det ble et artig gjensyn med Milviz sin F-86 Sabre i FS 2020. Noen har konvertert modellen fra FSX og gjort denne flybar i FS 2020. Kanskje noe av de beste freeware modellene som man får i øyeblikket til FS. Også kjekt å se igjen de gamle liveriene som jeg en gang laget for denne modellen til Milviz. https://flightsim.to/news/freeware-milviz-f-86-sabre-now-available-on-flightsim-to
  22. Fikk ny, og mer korrekt Askøybro etter WU15. Men default Sotrabro er en katastrofe (noen som kan lage denne?) Har stort sett flydd i området rundt Bergen etter oppdateringen, og ser store forbedringer...
  23. WU15 har laget en del kluss med Askøybroen. Denne har nemlig blitt dobbel etter oppdateringen. Doblingen skyldes at jeg har ts-bergenfeatures installert (bergenfeatures laget jo en erstatning for stygge default broer til Askøy og Sotra). Tar jeg ut ts-bergenfeatures, sitter jeg igjen med en mer korrekt (enkel) Askøybro. Dessverre så forsvinner da også erstatningen for Sotrabroen, og denne vises da i en forferdelig default form. Så spørsmålet blir da hvem som har tid, kompetanse og lyst til å lage en ny modell for Sotrabroen 😊
×
×
  • Opprett ny...