Jump to content

Svein-Frode

Premium Member
 • Content Count

  1,487
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Svein-Frode last won the day on January 31

Svein-Frode had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

About Svein-Frode

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hørte forresten på radio i dag at man har scannet hele Norge med laser de siste 4 årene som lager ufattelige detaljerte 3D kart - og at data blir gratis tilgjengelig for publikum. Uansett, jeg har håp om at Norge blir bra i FS2020, men gleder meg stort til å se verden.
 2. Det er jo dugende til VFR dette Ser litt mørkt ut, men det ser kanskje bedre ut på skjermen din hjemme?
 3. Hvordan styrer du kontrollene? Hvis du bruker FSUIPC eller annen software til å styre kontrollene må du huske å slå av kontrollerne i FSX.
 4. Vakkert så vakkert! Load turbotape!
 5. Deler noen gode titler fra Amiga 500:
 6. På 80-tallet var det mye spennende - og man lot seg lett imponere. Det var mye kniving blant oss unger/ungdommer i gata om hva som var den beste maskinen. VIC-20, C64, Atari og ZX Spectrum var det det gikk i, før de fleste oppgraderte til Amiga 500. På Amigaen var grafikk og lyd svært god på den tiden, og den kunne kobles rett på TV som ga stor innlevelse i de mange gode flysimulatorene som fantes. Det var stort sett foreldrene våre som investerte i IBM PC etterhvert - men vi fikk for tak i spill (og flysimulatorer) til de også. Nøkkelen var å ha tilgang på ekstra diskettstasjon så man kunne kopiere programvare, men de fleste hade jo ikke harddisk og kom med dobbel diskettstasjon for å kunne laste de mest avanserte programmene. Det var ingen som tenkte på opphavsrett den gangen, og virus var få og uskyldige. Var ikke en helt god video jeg fant fram i sted, så jeg la til en mye bedre en:
 7. Fantastisk at du har tatt vare på denne. Jeg var Commodore fan, og holdt meg langt unna Sinclair, men husker maskinene godt. Selv ble det ikke flysimulator før det kom PC i hus i 1988, da var det denne knallfine simulatoren det gikk i:
 8. Da kan jeg dessverre ikke hjelpe deg. Har ikke fila.
 9. A-ha! Da er det vel bare å kopiere filene til rett sted og starte. Antar at det følger med instruksjoner på hvor filene skal kopieres, og at du har PMDG sin B737 NGX addon installert i FSX?
 10. Skjønner ikke helt hva du mener med at du fant en rute? Du installerer ikke ruter i simulatoren.
 11. Det er ikke noen grunn til å slå av autopilot. Piloten velger jo hva autopiloten skal gjøre, og den kan enten fly på kurs (heading) eller følge en ferdig programert (og redigerbar) flightplan i FMC/MCDU (GPS på mindre fly). De fleste rutefly følger jo en relativt standard rute, og blir det endringer på denne kan du enten bruke FMC til å legge inn en ny rute, eller du må følge heading og får vector fra ATC etterhvert som turen skrider fram. Det er ikke bestandig en alternativ rute er tilgjengelig eller egnet. --- Ser at Jan Reidar slo meg med ett minutt, så du kan se bort fra mitt svar ---
 12. Du får ta ansvar og sørge for at Norge blir like vakkert i simulatoren som i virkeligheten
×
×
 • Create New...