Jump to content

Svein-Frode

Premium Member
 • Content Count

  1,503
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Svein-Frode last won the day on January 31

Svein-Frode had the most liked content!

Community Reputation

41 Excellent

About Svein-Frode

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Velkommen tilbake! Håper det går bra med flygingen og at flybransjen kommer seg tilbake til gamle høyder. Jeg ga opp utdanninga i 2001 da Twin Towers ble angrepet. Hadde mange kjente som fikk noen veldig tøffe år etterpå, men så tok det av og alt kom tilbake til det normale. Det gjør det nok denne gangen også.
 2. Når du klager på andres dårlige grammatikk og bruker feil tegnsetting selv så blir det jo ganske komisk... 😀 Dette er et ikke-tema på et diskusjonsforum, og mange, meg selv inkludert, bruker ofte smarttelefon. Da stokker det seg fort.
 3. Ikke overrasket, men synes uansett Håvard har et poeng. Når man først gjør noe, hvorfor ikke gjøre det skikkelig... Det samme burde gjelde for filmer. Det er greit med noen kunstneriske friheter her og der, men min erfaring er at virkeligheten ofte overgår fantasien.
 4. Ja, det blir nok hermetikk framover
 5. Ha ha - jeg er nordlending og kort i lunta, men så lett lar jeg meg ikke provosere! Nå som Corona-viruset skyter fart så blir vel simulatoren det eneste stedet vi får fly framover, så det er bare å spenne seg fast i kontorstolen og leke i den virituelle sandkassen man liker best.
 6. Jeg synes denne var morsom - og veldig illustrerende. Det må være lov å dele et spark både til høyre og venstre av og til uten å bli fornærmet. Men som nordlending så er jeg kanskje litt mer tykkhudet enn de fleste og vant med å kødde og bli køddet med. Blir jo veldig kjedelig hvis alt skal være 100% politisk korrekt hele tiden. Dette er tross alt bare dataspill.
 7. FSX så bra ut i 2006-08, X-Plane har aldri sett bra ut i mine øyne, men smaken er som... osv. Det er ingen tvil om at dette blir en revolusjon ift. hva man får med i "gunnpakken". Jeg gleder meg som en unge - og håper at det blir langt færre installsjoner og addons å holde styr på i framtiden. Føler at denne hobbyen har tatt litt for mange timer av mitt liv på installering og "tweaking" ift. antall timer med flyging.
 8. Kan ikke si annet enn at det virker særdeles lovende. Saba ser ikke helt bra ut, men steget opp fra XP, FSX og P3D er fortsatt enormt. For oss som ikke er så opptatt av "studysim" så tror jeg dette blir et bra produkt.
 9. Ser ut som Outerra...
 10. Hørte forresten på radio i dag at man har scannet hele Norge med laser de siste 4 årene som lager ufattelige detaljerte 3D kart - og at data blir gratis tilgjengelig for publikum. Uansett, jeg har håp om at Norge blir bra i FS2020, men gleder meg stort til å se verden.
 11. Det er jo dugende til VFR dette Ser litt mørkt ut, men det ser kanskje bedre ut på skjermen din hjemme?
 12. Hvordan styrer du kontrollene? Hvis du bruker FSUIPC eller annen software til å styre kontrollene må du huske å slå av kontrollerne i FSX.
 13. Vakkert så vakkert! Load turbotape!
 14. Deler noen gode titler fra Amiga 500:
×
×
 • Create New...