Gå til innhold

Svein-Frode

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  1 537
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  6

Alt skrevet av Svein-Frode

 1. Strålende Andrew! Bra at det går an å konvertere!
 2. Kjempeflotte landemerker! Artig at man kan modde simulatoren akkurat som før. Synd at de ikke bruker bedre mesh for Norge. Kjenner meg nesten ikke igjen med de avrundede fjellene. Skrova og Storemolla ser helt håpløse ut.
 3. Ha ha. Tenkte ikke så mye over det, men det er kanskje ikke Oxford... Fikk meg meg hvert et ord, og jeg har bare vært en uke i London for 20 år siden...
 4. Ikke godt å si, men ser du på flere av hans videoer så går han igjennom de fleste systemene og kommenterer en del bugs og forskjeller fra det virkelige flyet osv.
 5. Takk for linker til gode videoer! Ut fra videoene så tror jeg de fleste klarer å få en relativt god følelse av det produktet. Scenery blir ikke perfekt med en del "bugs" som skyldes dårlige luftfoto hvor AI kommer til kort. Samtidig er geografien bedre og mer nøyaktig enn absolutt alle andre alternativer, så jeg lever godt med det. Som forventet vil man måtte anskaffe en "monster-PC" for å få best mulig grafikk og flyt. Heller ikke det er nytt for en som har drevet med flysimulatorer i snart 40 år. Synd for meg ny PC ikke står på budsjettet i år, men blir å holde et øye med utviklingen på Youtube inntil videre. Fortsatt god sommer!
 6. Jeg venter til jeg har bygd ny PC. Kommer nok også til å bestille DVD-versjon fra Aerosoft med manual. Jeg er "old school" og foretrekker produkter jeg kan sette i hylla sammen med resten av samlingen av flysimulatorer.
 7. Det hørtes skitt ut Jan Reidar! Håper det ordner seg. Jeg var i USA og tok "forberedende" våren 2001. Da jeg kom hjem startet prosessen med å få det formelle på plass for å flytte over dammen, samt låneopptak m.v. Samme høst smalt det i USA og flybransjen gikk i sort. Da feiga jeg ut, selv om det kanskje var akkurat da jeg skulle ha kjørt på og fått med meg "oppturen" som kom noen år senere. Men når du har kausjonister med på laget ville jeg ikke risikere millionlån og arbeidsledighet. Hørte kompiser av meg som sleit etter finanskrisen i 2008 også - da tok det ca 5 år før bransjen var i vater igjen.
 8. La oss bare slå fast at for noen er glasset halvfullt, for andre halvtomt. Det meste kan brukes som en simulator med de rette forutsetningene. Min far var jagerflypilot på 1960-tallet. Den eneste simulatoren de hadde var en stol, en pinne til stikke og en plakat med flyets "dashboard". Skal man logge offisielle timer og følge spesifikke treningsprogrammer, så må selvsagt simulatoren oppfylle en del krav, men spill fungerer utmerket som simulator til mange typer trening. Jeg brukte selv FS98 på "ground school" i Florida som en del av PPL treningen. Der simulerte vi både VFR og senere IFR flyging. Det ble ikke timer i loggboka av det, men rutiner og forståelse for instrumenter ble drillet før man satte seg i cockpit. Det var til stor hjelp!
 9. Får høy puls bare av tanken på å høre buldringen av en P-47. Tøffe screens.
 10. Sjekk videoen fra Microsoft her:
 11. Vet ikke helt hva du mener med "navigasjonsprogram", men det ser ut til at det aller meste for å navigere er innebygd i simulatoren, inkl. global IFR database med SID, STAR osv. som oppdateres løpende.
 12. Har ikke noe imot addons, og betaler gjerne, men jeg synes det tar for mye tid og er for mye plunder slik det er organisert i dag. Håper på et stort utvalg av fly og flyplasser etterhvert, men håper tiden med scenery addons er over.
 13. Helt ufattelig for en simulator. IFR og ATC med kontinuerlig oppdatering av hele databasen... Omtrent alt som simmere har drømt om i 30 år er nå på plass.
 14. Grattis. Hørt at det er lite beinplass, men ellers bra. Har ikke reist med beistet enda, men hvis vi har noe luftfart igjen her i landet til neste år, så blir det tur!
 15. Norge er vel et av landene i verden med størst og raskest bredbåndsdekning. Vi er enormt heldige. Jeg gleder meg stort til å prøve ut FS2020! Har dessverre en eldre PC, så jeg blir nok ikke først ut av startblokka.
×
×
 • Opprett ny...