Gå til innhold

Terje Brun

Members
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  2

Terje Brun vant sist dagen den 14. september 2020

Terje Brun hadde det mest likte innholdet!

Om Terje Brun

 • Bursdag 31. aug. 1982

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Terje Brun's Achievements

62

Nettsamfunnsomdømme

 1. Nydelig! Det virket fint å sette scale til 1 før export. Takk for tipset!
 2. Ny versjon ligger her: https://1drv.ms/u/s!Ap8NPeI1SM-7g6UC2TAB9c6AZB5iYw?e=MOfnvr Vindpølsene peker nå rett vei i forhold til vinden, og ground crew står ikke i veien lenger (hadde slått av dette i settings da jeg lagde det gitt). Det ser ut hos meg som at det ikke er to sett biler på parkeringsplassen lenger, men dette er litt "av og på" fra gang til gang..
 3. Har ikke brukt «custom properties» og «apply modifiers», ellers likt ditt skjermbilde øverst i tråden.
 4. glTF separate, generate xml-file og GUID (bare første gang jeg eksporterer modellen) Include selected objects (merker alt med A før jeg velger export) Ellers står alt som "default". 😁
 5. Vil bare tilføye at for meg funker ikke dette ../texture eller ..\texture. Texturene blir da ikke eksportert. Jeg legger bare inn fullstendig sti til dit texturene skal i blender-eksporten, f.eks d:\fsmodell\modellib\modellnavn\texture. det funker i alle fall for meg på den måten.
 6. Kan lastes ned her: https://1drv.ms/u/s!Ap8NPeI1SM-7g6Q3W3MJBwl_PN69eg?e=Fgt7m1 Inneholder: Lofotkatedralen Svolvær kirke Henningsvær kirke Gimsøy kirke Sildpollnes kapell Strandlandet kirke Digermulen kirke Gimsøystraumen bru Svinøybrua Diverse signalbygg og andre bygg i Svolvær sentrum Litt småting ellers. Kjente feil er at noen bygg ikke vises før man er veldig nær, har ikke peiling på hvordan man skal fikse det. Dette sceneryet passer fint sammen med mitt ENSH Svolvær Helle scenery. (Som jeg skal oppdatere litt nå)
 7. Det er vel mer ombygging det handler om. Tar gjerne hele fasaden fra "rullebanesiden". Andre siden mot parkeringsplassen har jeg.
 8. Wow, kanon. Gjerne andre deler som er høvelig nybygd og. Tusen takk!
 9. Flere kirker klar for bruk. Legg merke til Gimsøy kirke, som er bardunert så den ikke skal blåse på hav. Jeg er snart klar for å gi ut første versjon av dette, men har et par småting jeg må fikse først.
 10. Trenger noen bilder fra Leknes lufthavn. Har merket av hvilket område det gjelder, håper noen kan hjelpe.
 11. Har fått det til å funke med taxipoints og paths, og velge bare «center line» på properties, ingenting annet. Men det er kanskje ikke optimalt. Forsker selv på disse tingene nå.
 12. Kan lastes ned her: https://1drv.ms/u/s!Ap8NPeI1SM-7g5ZkRNIlCl7XqVxwig?e=KwWOhL Legges i community-mappa som vanlig. Jeg kommer til å gjøre en god del mer på dette etterhvert. For det meste bare 3d-modeller som er laget, og lagt til taxilys (plages med dette).
 13. Det kan hende jeg må gjøre det ja.. Hele Lofoten (og resten av nordnorge) er ødelagt av innsjøer med feil elevasjon, så jeg hadde nok håpet på en slags fix. Men det kan være jeg ordner Lofoten på sikt selv i alle fall.
×
×
 • Opprett ny...