Gå til innhold

Terje Brun

Members
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  2

Alt skrevet av Terje Brun

 1. Nydelig! Det virket fint å sette scale til 1 før export. Takk for tipset!
 2. Ny versjon ligger her: https://1drv.ms/u/s!Ap8NPeI1SM-7g6UC2TAB9c6AZB5iYw?e=MOfnvr Vindpølsene peker nå rett vei i forhold til vinden, og ground crew står ikke i veien lenger (hadde slått av dette i settings da jeg lagde det gitt). Det ser ut hos meg som at det ikke er to sett biler på parkeringsplassen lenger, men dette er litt "av og på" fra gang til gang..
 3. Har ikke brukt «custom properties» og «apply modifiers», ellers likt ditt skjermbilde øverst i tråden.
 4. glTF separate, generate xml-file og GUID (bare første gang jeg eksporterer modellen) Include selected objects (merker alt med A før jeg velger export) Ellers står alt som "default". 😁
 5. Vil bare tilføye at for meg funker ikke dette ../texture eller ..\texture. Texturene blir da ikke eksportert. Jeg legger bare inn fullstendig sti til dit texturene skal i blender-eksporten, f.eks d:\fsmodell\modellib\modellnavn\texture. det funker i alle fall for meg på den måten.
 6. Kan lastes ned her: https://1drv.ms/u/s!Ap8NPeI1SM-7g6Q3W3MJBwl_PN69eg?e=Fgt7m1 Inneholder: Lofotkatedralen Svolvær kirke Henningsvær kirke Gimsøy kirke Sildpollnes kapell Strandlandet kirke Digermulen kirke Gimsøystraumen bru Svinøybrua Diverse signalbygg og andre bygg i Svolvær sentrum Litt småting ellers. Kjente feil er at noen bygg ikke vises før man er veldig nær, har ikke peiling på hvordan man skal fikse det. Dette sceneryet passer fint sammen med mitt ENSH Svolvær Helle scenery. (Som jeg skal oppda
 7. Det er vel mer ombygging det handler om. Tar gjerne hele fasaden fra "rullebanesiden". Andre siden mot parkeringsplassen har jeg.
 8. Wow, kanon. Gjerne andre deler som er høvelig nybygd og. Tusen takk!
 9. Flere kirker klar for bruk. Legg merke til Gimsøy kirke, som er bardunert så den ikke skal blåse på hav. Jeg er snart klar for å gi ut første versjon av dette, men har et par småting jeg må fikse først.
 10. Trenger noen bilder fra Leknes lufthavn. Har merket av hvilket område det gjelder, håper noen kan hjelpe.
 11. Har fått det til å funke med taxipoints og paths, og velge bare «center line» på properties, ingenting annet. Men det er kanskje ikke optimalt. Forsker selv på disse tingene nå.
 12. Kan lastes ned her: https://1drv.ms/u/s!Ap8NPeI1SM-7g5ZkRNIlCl7XqVxwig?e=KwWOhL Legges i community-mappa som vanlig. Jeg kommer til å gjøre en god del mer på dette etterhvert. For det meste bare 3d-modeller som er laget, og lagt til taxilys (plages med dette).
 13. Det kan hende jeg må gjøre det ja.. Hele Lofoten (og resten av nordnorge) er ødelagt av innsjøer med feil elevasjon, så jeg hadde nok håpet på en slags fix. Men det kan være jeg ordner Lofoten på sikt selv i alle fall.
 14. Enig med deg Arne. Skulle ønske det var mulig å sette en tregrense på en høyde i simulatoren for et område, så hadde man sluppet skog på fjelltopper i alle fall.
 15. Det går rette veien. Hvis noen ønsker å hjelpe til med Helle flyplass rop ut. Jeg har bare laget noen 3dmodeller og litt lys.
 16. Hvis du bruker den simplescenery-malen fra SDK, og legger mappa med modellen i modellib-mappa skal det gå fint å velge build package i devmode, starte simulatoren på nytt,open project, velge xml-fila i prosjektmappa. Hvis du da går ned på den fila det står bgl bak i project editor, så kan du velge «load in editor» i inspector. Da skal du til enhver tid få opp prosjektet du holder på med med alle modeller. Det tok et par runder før jeg fikk til dette selv. Edit: Sannsynligvis må du bruke xml-filen fra SDK i SimpleScenery\PackageSources\modelLib\SampleMyBox. Endre GUID til det so
 17. Har prøvd meg litt på Blender, og det gikk overraskende bra å komme igang. Har laget et par landemerker og fått det til FS ved hjelp av Blender2msfs og SDK verktøyene (sjekk her: https://www.fsdeveloper.com/forum/threads/blender2msfs-support-thread.448402/ ). Med såpass detaljert standard scenery, fyller det bra på med et par kjente bygninger. Tenker å lage noen broer og verftshaller og store bygg, "så er man der". Håper å få laget litt mer, og delt en nedlastingslink her.
 18. Tok en kort tur fra Leknes via diverse tettsteder til Svolvær. Her er et eksempel fra Sydalen, og i Valberg var det samme opplegget oppetter fjellsiden. Vesterålen ser kjempebra ut . Men dette var en liten nedtur:
 19. Dette var gledelig! Hurra for Andrew og alle dere andre som gjør dette til en bedre og bedre hobby:)
 20. Post bilder her av hva du vil ha forbedret i neste utgave av Bodø sceneryet. Holder på med en oppdatering. Klarer ikke helt å avgjøre om jeg skal legge til Fotorealistiske bakketexturer. Det er vel en copyright-sak kanskje med hensyn til norgeibilder...
 21. Lurer på det samme, vurderer å kjøre ned fra Kabelvåg en av dagene.
 22. Meget bra Ernst! Har nå lastet opp sceneryet til Flightsim.no så det blir vel tilgjengelig om ikke så alt for lenge. Vil bare si igjen tusen takk til Ernst, uten han hadde det nok ikke blitt et slikt scenery. Vil anbefale han som Beta-tester til alle andre som lager noe. Det kan være litt feil ennå i sceneryet, vil nok komme en oppdatering om ikke så lenge. Spesielt Treshold på rway07 må gjøres noe med. Håper alle kan kose seg med dette likevel. P.S: Det ligger en Beta-versjon av Helle flyplass ENSH sammen med Bodø. Terje
×
×
 • Opprett ny...