Gå til innhold

Erik Kristoffersen

Members
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Erik Kristoffersen

 • Bursdag 04. mars 1983

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har et problem når jeg skal bruke bilder til feks vinduer og dører på min modell. Alt går greit i blender, men når jeg eksporterer modellen inn i sim så blir det bare en hvit tekstur der bildene skulle være. Alt fungerer ellers med vanlige pbr teksturer. Noen som har tips?
 2. Namsos lufthavn er ute. https://flightsim.to/file/1161/ennm-namsos-lufthavn
 3. Er det kun PBR teksturer som støttes i mfs eller kan man bruke enkle teksturer uten?
 4. Er ikke helt sikker på hva du mener? Du sier først at jeg ikke skal legge texture mappa inni models, og så sier du etterpå at jeg skal legge den inn men være tom?
 5. Når jeg eksporterer fra blender så bruker jeg det nederste valget(eksporter alt i en mappe). Men når jeg lager en ny prosjektmappe så lager jeg feks: MyFsprojects/Mintest, og inni mintest mappa så lager jeg 2 mapper som heter Scene og en som heter Models, så flytter jeg alle teksturer i en egen textures mappe inni models. Er det riktig?
 6. Ja det mener jeg. Har prøvd flere variasjoner. Jeg klarer å finne modellen i simmen, men den har fortsatt ingen teksturer og blir ikke lagret i scenery når jeg trykker på build package ☹️
 7. Takker for svar, skal prøve dette. Men vet du hvorfor ikke modellen ikke blir lagret inn i simmen når jeg bygger pakken? Når jeg legger scenery i commuinty folder så er ikke modellen når jeg starter simmen.
 8. Hei, Noen kyndige som kan hjelp meg? Plages med å få teksturer på modellen min når jeg importer den inn i sim. Har fått til og finne modellen min inn i simulatoren, men den har ingen teksturer. Når jeg lagrer prosjektet og bygger pakken så lages ikke textures mappe. En annen ting er også at når jeg plasserer modellen inn og lagrer og tar den inn community folder så er ikke modellen min der når jeg starter?
 9. Mo i rana flyplass er ute. https://flightsim.to/file/586/enra-mo-i-rana-lufthavn
 10. Jobber med Vilnius Tv Tower, men er ganske ny på dette med å lage 3D modeller, så kan ta sin tid
 11. Holder på å lage en 3D modell av Vilnius tv tower. Men er ikke så flink på textures. Noen som har nå tips eller kunne tenke seg å legge teksturer på dette?
 12. Jeg fikk det til er det noen som vil ha filen så er det bare å si i fra
 13. Er det noen kyndige folk som kan redigere denne flyplassen og fjerne bygningen som står midt på rullebanen? Jeg prøvde selv og klarte å fjerne bygningen, men klarte ikke å eksportere prosjektet til en katalog for å legge i community folderen..
×
×
 • Opprett ny...