Gå til innhold

FrankHolm

Members
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja jeg så det, Asle. Har bare så vidt fått prøvd den. Får prøve å programmere den slik at den passer for meg. Ellers ser den ut til å virke bra.
 2. Hei, jeg har en SideWinder Precision Pro som jeg har brukt i 20 år på samtlige flightsimmer. Men nå ser det ut til å være slutt for den. Får den ikke til å funke i FS2020. Derfor må jeg finne en ny. Den eneste de har på Komplett er Thrustmaster 16000M Flightstick FSC. Er det noen andre som bruker denne? Og, i tilfelle, hvordan virker den i FS2020?
 3. PS! Jeg har vært inne på microsoftkontoen. Der ligger begge fs2020. Men, det er ikke mulig å slette dem der slik at jeg kan innløse koden på nytt.
 4. Hei, først installerte jeg fs2020 på laptop. Den var ikke istand til å kjøre programmet så da avinstallerte jeg. Nå har jeg ny pc og har installert på den. Når jeg hadde lagt inn koden får jeg beskjed om at den allerede var innløst og lengre kommer jeg ikke. Vet noen om løsning på det problemet?
 5. Takk for mange gode tips. Jeg antar at lap-topen ikke holder mål, så jeg er nå iferd med å finne en annen løsning som jeg tror skal bli bra.
 6. Jeg har akkurat installert FS2020. Når jeg starter får jeg beskjed om at Pc,en ikke oppfyller minstekravene. Jeg har en Intel i7 prosessor 4720HQ, 16 GB ram og skjermkort GeForce 960. Forøvrig har jeg massevis av diskplass på SSD, 143 GB ledig etter installasjon. Er det noen som har en forklaring eller et tips.
×
×
 • Opprett ny...