Gå til innhold

FrankHolm

Members
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av FrankHolm

  1. Hei, er det noen som kan gi meg et tips? Jeg har to stasjonære PC,er. På en har jeg Windows 10 med FS2020 Premium, kjøpt på Microsoft Store for nedlasting. På den andre har jeg Windows 11 med FS2020 Standard versjon. Også den er kjøpt i Store for nedlasting. Begge er installert på hver sin PC. Når jeg prøver å starte FS får jeg bare beskjed om å sette inn spillCD. Dette skjer på begge maskinene. Selvsagt har jeg ikke spillCD til nedlastede versjoner. Er det noen som opplever, har opplevd, det samme og som kan tipse meg om løsning?
  2. Der var den på plass. Og den ser ut til å funke godt. Takk for mange gode tips, de var svært nyttig 😊✈️
  3. Nå har jeg formatert harddisken og installert MSFS2020 helt på nytt. Det tar en hel dag. Når jeg endelig er ferdig og starter simmen på nytt får jeg bare meldingen om at jeg må oppdatere i MS Store. Har prøvd flere ganger, men kommer ikke av tverre flekken. Så nå orker jeg ikke mere. Nå formaterer jeg på nytt og legger inn FS9, den funker ihvertfall. Så får jeg heller prøve igjen om et års tid.
  4. Mange takk, Ole-Chr, da fant jeg de manglende flyene og er igang med å laste ned 😄
  5. Hei, jeg har innstallert windows 10 på nytt etter endel småfeil. Etter at den var på plass innstallerte jeg MSFS2020 Standard versjon på nytt, fra Microsoft Store. Ved første oppstart begynte den å laste ned programmet og oppdateringer, noe som tok flere timer. Når jeg nå starter FS2020 mangler nesten alle flyene. Det er kun to igjen, en TurboProp og en propeller. Er det noen som vet hvordan jeg får resten av flyene?
  6. Ja jeg så det, Asle. Har bare så vidt fått prøvd den. Får prøve å programmere den slik at den passer for meg. Ellers ser den ut til å virke bra.
  7. Hei, jeg har en SideWinder Precision Pro som jeg har brukt i 20 år på samtlige flightsimmer. Men nå ser det ut til å være slutt for den. Får den ikke til å funke i FS2020. Derfor må jeg finne en ny. Den eneste de har på Komplett er Thrustmaster 16000M Flightstick FSC. Er det noen andre som bruker denne? Og, i tilfelle, hvordan virker den i FS2020?
  8. PS! Jeg har vært inne på microsoftkontoen. Der ligger begge fs2020. Men, det er ikke mulig å slette dem der slik at jeg kan innløse koden på nytt.
  9. Hei, først installerte jeg fs2020 på laptop. Den var ikke istand til å kjøre programmet så da avinstallerte jeg. Nå har jeg ny pc og har installert på den. Når jeg hadde lagt inn koden får jeg beskjed om at den allerede var innløst og lengre kommer jeg ikke. Vet noen om løsning på det problemet?
  10. Takk for mange gode tips. Jeg antar at lap-topen ikke holder mål, så jeg er nå iferd med å finne en annen løsning som jeg tror skal bli bra.
  11. Jeg har akkurat installert FS2020. Når jeg starter får jeg beskjed om at Pc,en ikke oppfyller minstekravene. Jeg har en Intel i7 prosessor 4720HQ, 16 GB ram og skjermkort GeForce 960. Forøvrig har jeg massevis av diskplass på SSD, 143 GB ledig etter installasjon. Er det noen som har en forklaring eller et tips.
×
×
  • Opprett ny...