Gå til innhold

Geir Teigo

Administrators
 • Innholdsteller

  5 064
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  26

Geir Teigo vant sist dagen den 11. august

Geir Teigo hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

281 Excellent

2 følgere

Om Geir Teigo

 • Bursdag 12. april 1974

Converted

 • Facebook Profile
  https://www.facebook.com/geir.teigo

Nylige profilbesøk

2 110 profilvisninger
 1. Skjedd noe med bilder her, så dette er jo egentlig umulig. Forslag til ny quiz? Anyone?
 2. I just completed this quiz. My Score 20/100 My Time 45 sekunder  
 3. fikk selv ising på frontruta på en tur og fikk litt panikk. Prøvde først å finne en bryter for window heat, men da det ikke fantes på den modellen var det bare å gå ned til en lavere høyde.
 4. Ellers er det ikke så vanskelig å lage seg egne flight controls via et jostickkort heller... Mange DIY prosjekter som det kan hentes inspirasjon fra. Skulle jeg selv "spesialisert" meg på heli, så ville jeg nok laget meg et enkelt collective/rudder/stick-oppsett som eget prosjekt.
 5. .rar er for litt viderekomne og de få kb som du tjener på .rar fremfor .zip vil skape mye irritasjon hos alle de som aldri har hørt om .rar før.
 6. Hei dere Jeg får ikke med meg alt for tiden, så jeg setter pris på om noen tipser meg om medlemmer som fortjener en oppgradert brukerstatus!
 7. Vi hører veldig mye om de som har kranglete opplevelse med MSFS2020, men selv har jeg ikke hatt opplevelser med simmen som det har vært verdt å rapportere. Fikk en CTD når jeg skiftet flyplass via Developer under flight en gang, men det opplever jeg ikke som en kranglete simulator. Meningsmålingen er ment til å gi et nyansert bilde på hvor stor andel brukere som har møtt på kritiske feil som man ikke forventer i et kjøpt og betalt produkt. At enkelte fly har hatt feil friksjon under oppbremsing eller manglende Real WX i nordamerika ønsker jeg ikke å hensynta i denne meningsmålingen.
 8. Har hatt to turer i italia i nye simmen selv. Faktisk så var den aller første turen jeg tok etter installering en tur fra Pisa-Borgo a Mazzano- La Spezia-Genova. Senere en tur/retur Bolzano-Cortina. Fantastisk landskap i nord
 9. Såpass tullete aerodynamikk rundt denne maskinen, så den har styrefinner for vortexer rundtom over alt. Halefinnen er en historie for seg selv... Vet ikke helt om jeg klarer å kalle den barsk
 10. Hørte en podcast som nevnte Nimrod i en sidesetning og jeg måtte google litt. Fælt å skulle sette opp en tråd der jeg mener noe er tidenes styggeste fly, men det kommer i alle fall langt opp på listen over fly som ikke særlig sexy. MEN, jeg liker de motorene som er integrert i vingene. Litt Comet-style. Tipper de røyklegger godt Finnes nok enda verre fly der ute, men sjekk ut Nimrod. Sære greier
 11. Fikk en date med frøkna her også, så virtuel low’n’slow utgår. Hva med i morgen? Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. Mange fine turer på nordvestlandet her i gården. Litt småplukk finnes, men vel verdt å fly. Vi kan jo møtes på Anda kl 21?
 13. Www.abcnyheter.no/reise/2017/04/05/195293401/sirkulaere-rullebaner-er-fremtiden
 14. Noen som føler seg kallet til å reslisere landinger i dosert sving? Kan simmen simulere dette mon tro?
 15. ok. Brukte går kveld på å prøve å finne en måte å få bedre video av menyhåndteringen, men opptaksprogrammer vil ikke vise nedtrekksmenyer med mindre det tas opptak av hele skjermen. Må finne en bedre måte å presentere dette på, så kommer det en ny video
×
×
 • Opprett ny...