Jump to content

Geir Teigo

Administrators
 • Content Count

  4,678
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Geir Teigo last won the day on September 27

Geir Teigo had the most liked content!

Community Reputation

44 Excellent

3 Followers

About Geir Teigo

 • Birthday 04/12/1974

Converted

 • Facebook Profile
  https://www.facebook.com/geir.teigo

Recent Profile Visitors

1,400 profile views
 1. Synd at den ikke kommer med VR-støtte fra start. Satt å drømte meg bort og tenkte på hva nextGen VR kan gjøre med en slik opplevelse, men forhåpentligvis vil det nok komme støtte på sikt enten fra MS eller 3. parts produsenter.
 2. Her er FroogleSim sin nye gjennomgang. Han var ikke særlig imponert over satsingen i utgangspunktet, men nå har pipen fått en annen lyd
 3. Utrolig stilig at signalet brytes opp og endrer karakter ut fra hvor langt du er fra senderen enten dette er et fly eller ATC. Veldig bra at forbedringene ikke kun er knyttet til codec, men bl.a. Det jeg skriver over. Blir også spennende å se om det kommer ny(e) klienter og. Kanskje som app?
 4. siste update, riktignok noen dager gammel nå:
 5. Dette blir stas. Det er jo ikke en tur man tar HVERT år så dette blir utvilsomt neste års høydepunkt for min del.
 6. Min første dilla på noe flyrelatert på data var Blue Max på C64. Det var kjæresten til en storesøster som hadde dette, og det var sikkert lurt å sette meg forran skjermen med en joystick. De ble iallefall ikke forstyrret...
 7. Siden du har funnet frem til dette forumet har du en eller annen interesse for flyspill eller flysimulator. Hva var ditt første møte med denne interessen?
 8. Første og siste bildet over her har ikke samme schwungen som det vi har sett tidligere, og bl.a. bakketeksturer på fjellet på det første bildet ser nesten litt dårlig ut. View fra over skyene på bilde nr. 2 er imidlertid niiiiiice
 9. Der tror jeg du tar feil. "Out of the box" ser jo dette ut til å komme i en ny standard uansett, men 3. parts utviklere vil levere addonds som gjengir virkeligheten på en helt annen måte og i et detaljnivå default flyplassene ikke vil holde. Tipper igjen at simmen vil komme med et par høykvalitetsflyplasser inkludert, og en av disse vil naturligvis være Meigs Field.
 10. En annen ting er dette med SDK og 3. parts addon. Når dette er utgangspunktet, og videoene ser jo unektelig ut til å være ingame, hvor ender det da når utviklere som ORBX, Aerosoft og alle de andre (og sikkert nye) selskapene lærer seg gode teknikker og gjør ytterligere forbedinger på alt fra environment til teksturer?
 11. Jeg syns det er rart om en nysatsing fra MS skal basere seg på innkjøpt motor. Syns også landskap og skyer ser anderledes ut i de små snuttene ver er vist enn fra Unigine, men foreløpig blir dette kun synsing og spekulasjon fra min side ser uansett frem til masse spennende nyheter og det er helt klart at de har lagt noen koner i markedsføringsteknikk slik som de bygger opp PR-planen ut mot oss brukere.
 12. Detaljnivået er tidligere usett og la oss håpe det gjelder rund baut, ikke bare eyecandy på minimum av område kun for showoff 🤞
×
×
 • Create New...