Jump to content

goffen

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

goffen last won the day on April 30 2018

goffen had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About goffen

 • Birthday 09/10/1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei , jeg har blitt forespurt om og stille med en Avinor rep i programmet praktisk info som en ikke profesjonell representant. Jeg mener det bør finnes gode kandidater her inne kanskje, som er bedre på dette en meg, noen som er interessert? om så må jeg høre fra deg ila dagen, meg finner du på Gofi@dataserver.no eller 40727965. Kan være en fin profilering av vår hobby. Med ønske om en fin dag.
 2. hyggelig og se FLG video og memmories 🙂 en 737 NG koster ca 6-9 K i timen, vanskelig og få tilgang, heliene på Gardermoen har en kost på ca 4500 euro i timen, enda litt vanskeligere. Hender jeg er der og flyr litt, så kan sikkert ta med meg en eller to stk.
 3. Synes Tom har alltid hvert en fargeklatt, kunnskapsrik og en grei kar. klart det er plass for Tom.
 4. Kudos til dere tre, fantastisk....
 5. Einar begraves i Sortland Kirke den 28 februar til info.
 6. Einar var en fantastisk kar, alltid blid og hyggelig. Snart 20 år siden jeg traff ham første gang, ivrig simmer og motivator som senere tok luften med storm, tenkte alltid sikkerhet. Takk for gode minner.
 7. Godt nytt år alle simmere, store og små, gule og blå.
 8. I dag er det en milepel, vi har startet og prøvefly programmet med bremseskjermer på våre F-35. Jeg har hatt gleden av og fly Dino F-35 i P3d nydelig maskin, har også hvert på basen og koset litt med våre Am1-4 i Arizona, og en kompis av meg som skal kjøre skjerm prosjektet. Jeg sier tumbs up, da vi er braking aviators på skjerm til F-35.
 9. Ønsker dere alle en god Jul her inne.
 10. Fin den der gitt. Flyr den mye
 11. Ja når blir det billig nokk :-)
 12. Hei jeg har fått en henvendelse fra Kjeller Airshow om noen vil stille med simulatorer, jeg tror vell egentlig at de hadde sett for seg noe slikt som OFKL hadde tidligere. Jeg kan sikkert stille med litt skjermer etc, noen som har lyst?
×
×
 • Create New...