Gå til innhold

goffen

Members
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  2

goffen vant sist dagen den 30. april 2018

goffen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om goffen

 • Bursdag 10. sep. 1964

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. sånn er det og være i skyene
 2. Hei alle sammen, lenge siden. Har også kjøpt denne, men må si at det er virkelig potensiale, men så langt er det bare tull mener jeg, flott grafikk ja, men LM5 er langt fremm som en sim synes jeg, mulig jeg er blitt for gammel og ikke liker for store forandringer 🙂 men får litt spill feel, men tror det har stort potensiale, happy flight.
 3. Hei , jeg har blitt forespurt om og stille med en Avinor rep i programmet praktisk info som en ikke profesjonell representant. Jeg mener det bør finnes gode kandidater her inne kanskje, som er bedre på dette en meg, noen som er interessert? om så må jeg høre fra deg ila dagen, meg finner du på Gofi@dataserver.no eller 40727965. Kan være en fin profilering av vår hobby. Med ønske om en fin dag.
 4. hyggelig og se FLG video og memmories 🙂 en 737 NG koster ca 6-9 K i timen, vanskelig og få tilgang, heliene på Gardermoen har en kost på ca 4500 euro i timen, enda litt vanskeligere. Hender jeg er der og flyr litt, så kan sikkert ta med meg en eller to stk.
 5. Synes Tom har alltid hvert en fargeklatt, kunnskapsrik og en grei kar. klart det er plass for Tom.
 6. Kudos til dere tre, fantastisk....
 7. Einar begraves i Sortland Kirke den 28 februar til info.
 8. Einar var en fantastisk kar, alltid blid og hyggelig. Snart 20 år siden jeg traff ham første gang, ivrig simmer og motivator som senere tok luften med storm, tenkte alltid sikkerhet. Takk for gode minner.
 9. Godt nytt år alle simmere, store og små, gule og blå.
 10. I dag er det en milepel, vi har startet og prøvefly programmet med bremseskjermer på våre F-35. Jeg har hatt gleden av og fly Dino F-35 i P3d nydelig maskin, har også hvert på basen og koset litt med våre Am1-4 i Arizona, og en kompis av meg som skal kjøre skjerm prosjektet. Jeg sier tumbs up, da vi er braking aviators på skjerm til F-35.
 11. Ønsker dere alle en god Jul her inne.
×
×
 • Opprett ny...