Jump to content

Marius Sparby

Members
 • Content Count

  1,671
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Marius Sparby last won the day on October 23 2019

Marius Sparby had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About Marius Sparby

 • Birthday 03/29/1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vel, om du har lyst til å få flytta hårfestet litt, så er det bare til å stikke knollen inn i jetblast'en på 637 Jeg står greit over, kjenner jeg
 2. Å i det hele tatt å nevne Battlefield og realisme i samme setning bør være grunnlag for hårføning med J79.
 3. Interessant greie: Så fort DCS Viper gikk i Early Access-launch, så forsvant absolutt alt av Cougar-sett på markedet, både i Norge og på eBay/Amazon. Oh well. Tilbake til planene om å alliere meg med folk med 3D-printer eller CNC-maskin.
 4. Mye mulig. Eller så kan det tenkes at jeg trenger langt mer trening 😛
 5. Så at Wags posta en video om TGP'en i natt/morges, så da blir det kanskje LITT mindre køddent å hive LGB'er rundt seg
 6. Er på jakt etter et Thrustmaster Cougar HOTAS-sett (stikke/throttle, ikke MFD'ene). Har du en på lur som du vil bli kvitt? Ta kontakt.
 7. Det finnes et par, etter det jeg vet. Jeg flyr litt sammen med @Fredrik Edvardsen og de andre i Arctic Tigers av og til, selv om det har vært lite flyging nå i sommermånedene. Vet det var et par andre norske skvadroner som fløy mye før men har sett lite eller ingenting til de på lenge.
 8. Litt Tomcat-pr0n sånn på en fredagskveld funker vel?
 9. Det vet jeg, Kjetil Var mer en kommentar til Froogle sitt syn
 10. Han hadde egentlig jævlig lite å si om simmen spesielt, men hadde veldig mye å si rundt økosystemet rundt. Jeg synes mye av det er totalt pisspreik og typisk skremselspropaganda fra Youtubere, og det på tross av at Froogle pleier å være en av de bedre. Mye av det er "Vi har allerede mye bra i form av P3D og XPlane11 og DCS og Aerofly FS så jeg ser ikke poenget med hvorfor Microsoft gidder", og, for å være helt ærlig: Jeg hadde forventa bedre fra Froogle enn dette. Argumentene rundt Azure og "always online" er også for søkt etter min mening. Ja, greit nok, synd om du har lyst til å fly etter at tosk med gravemaskin har røska over fiberet ditt eller du har Internettlinje type brevdue hjemme, men du har faktisk da andre valg (se over). I sluttkommentaren til Froogle så nevner han egentlig det som er kjernen i hele kaka: Det er foreløpig for lite informasjon ute til å kunne bli spesielt interessert eller hypa for FS2020. Å gå fullstendig fanboi bare på grunn av en video er, igjen etter min mening, tåpelig og det er å sette seg selv opp for total failure. Greit nok, skal ikke prate så jævlig høyt om akkurat det (de andre i Arctic Tigers kan sikkert fortelle volumer rundt reaksjonen min når DCS Viper ble lansert), men å gå fullstendig bananas foreløpig er en smule tidlig.
 11. Det jeg lurer mer på er om dette kun blir Civ-sim eller om det kommer til å bli muligheter for de av oss som er litt mer aggressivt innstilt (aka DCS/Milsim-piloter). Om ikke så hopper jeg glatt over, kjenner jeg. Så klart, imponerende grafikk og alt det der, men å fly 737 fra Oslo til Bergen "by the book" er og blir rævkjedelig for meg.
 12. Ganske riktig Jeg fløy mye FSX for mange år siden, men combatsims er og blir det jeg er mest interessert i. Tidligere om årene har de stort sett vært ganske enkle men det har endret seg BRUTALT etter at en har begynt å få ekstremt nøyaktige moduler til DCS, som f.eks. Hornet, Harrier og ikke minst Tomcat'en. Og snart (Two Weeks™) F16 CM Block 50
 13. Prøver febrilsk å unngå å bli skutt ned samtidig som jeg febrilsk blar i kneeboard'et for å finne alt jeg trenger i forhold til å få weapons-on-target, ingress/egress-headings, threat-response, nistirrer på motorinstrumentikk, fuel og en hysterisk mengde andre ting. Med andre ord så er jeg altfor opptatt med å ikke dø til å kjede meg
 14. Spørsmålet du bør stille deg er hva du ønsker å gjøre: Sivile fly, eller combatsim? Sivile fly: P3D eller XPlane Combatsim: Velg tidsperiode først: Rise of Flight for WW1, IL2 Sturmovik for WW2, DCS World for ting etter WW2 selv om det begynner å komme et par moduler på den fronten også (Spitfire Mk IX, Messerschmidt ME109K4 og Focke-Wulf FW190D-9 Dora).
×
×
 • Create New...