Gå til innhold

Fredrik Edvardsen

Members
 • Innholdsteller

  4 732
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  69

Fredrik Edvardsen vant sist dagen den 18. oktober

Fredrik Edvardsen hadde det mest likte innholdet!

Om Fredrik Edvardsen

 • Bursdag 27. april 1985

Nylige profilbesøk

1 322 profilvisninger

Fredrik Edvardsen's Achievements

357

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ja, både HUD-en, radaren og RWR-en er fra F-15.
 2. Det har etterhvert kommet en del mods til DCS, noen er veldig gode og nær samme kvalitetsnivå som de offisielle modulene (som MB339, A-4 og T-45), mens andre ikke er verdt diskplassen de tar opp. VSN sin nye Starfighter-mod er et sted midt mellom - det er gode ting her, men det er et godt stykke igjen til den kvaliteten vi er vant til i DCS. Jeg håper de fortsetter å utvikle den videre, eventuelt at noen andre utvikler en "full fidelity" Starfighter, for det er en maskin vi virkelig trenger i DCS.
 3. Helt feil HUD på den Tomcaten dog, jeg tror D-modellen, den såkalte Super Tomcat, hadde en relativt avansert HUD, men A- og B-modellene hadde en veldig veldig rudimentær HUD, som ikke viste stort annet enn det helt grunnleggende. For å finne fart og høyde måtte du se på instrumentene i cockpiten. Jeg forstår at de ikke gikk for noen "study level" Tomcat, men syns likvel at de kunne ha gjort seg litt med flid, så en oppstartsvideo av denne og der var det ikke mye som stemte med virkeligheten.
 4. Ett enkelt bilde fra i kveld, FNG3 "Karl Erik" leder tre Hinds inn mot målet.
 5. Følte jeg måtte lage en Norsk paint til Hinden, det er kanskje ikke den mest naturlige rollen for den dog
 6. Ja, de har nok lært siden sist et helikopter landet der
 7. Måtte ta en titt på den lokale golfklubben på Guam i kveld - det ser trivelig ut, men helikopterparkeringen har litt å gå på.
 8. Denne uken ble slutten på en epoke markert på Kjeller, da #680 ble siste F-16 som til å gå igjennom faseservice på Kjeller. Maskinen ble gitt skvadronsmerker, med 331-finflash og lyn på venstre side, og 338-finflash på høyre side. I tillegg ble ventralfinnene "malt" for å markere slutten på 41 år med F-16-vedlikehold på Kjeller. Jeg kunne ikke la være å gjøre en paint til Viperen i DCS.
 9. Hinden er så rå, har ikke fløyet noe annet i DCS etter at den ble sluppet.
 10. Mi-24 Hind er et helikopter jeg har gledet meg til å se i DCS en stund, og endelig har Eagle Dynamics sluppet den i "early access". Har fått logget noen timer i den siden "launch" og jeg liker den bare bedre og bedre. Hinden er et ganske annerledes kamphelikopter enn hva man ser i vesten, der f.eks Apachen lusker rundt blant trærne stormer Hinden inn og slår deg i trynet, før den forsvinner igjen. Legger ved noen bilder fra en kort patrulje rundt Khmeimim AB, som er Russernes hovedbase i Syria.
 11. Hadde det ikke vært enda bedre med en generell VR-gruppe? I dag støtter jo både X-Plane, DCS, Aerofly, IL-2 og War Thunder VR.
 12. Jeg visste at VNAO (Virtual Naval Air Operations) jobbet med en T-45 Goshawk mod til DCS, men at de var så godt på vei at de i går kunne slipppe den første versjonen hadde jeg ikke fått med meg. Moden er gratis og kan lastes ned fra VNAOs Google Drive - T-45 Goshawk er en Amerikansk videreutvikling av BAe sin Hawk for US Navy og US Marines, hvor de fyller rollen som "basic jet trainer", og er den første maskinen som piloteleven lander på et hangarskip. VNOAs Goshawk skal være utviklet i samarbeid med piloter med erfaring fra Goshawken og førsteinntrykket av den er veldig godt, den er "full fidelity", har en egen flight model, klikkbar cockpit, multicrew og den kan operere fra hangarskip.
 13. Ble litt forsinket til gårsdagens mission med Arctic Tigers, så måtte ta igjen de andre som allerde var på tankeren. Mens jeg lå og putret rundt på autopilot passet det fint å ta noen bilder.
 14. Ja, jeg venter fortsatt på R101 modulen Jeg ble overrasket over hvor godt optimalisert det ser ut til å være selv også, jeg kjører skyene på "ultra" og merket ingen forskjell i ytelsen.
 15. Med gårsdagens oppdatering til versjon 2.7 kom endelig de nye skyene i DCS, foreløpig er de bare "eye candy", men Eagle Dynamics jobber videre med flere værtyper og også værets innvirkning på sensorer og våpen. Dette er en "game changer", og ikke minst ser det jo helt strålende ut!
×
×
 • Opprett ny...