Jump to content

Fredrik Edvardsen

Members
 • Content Count

  4,510
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Fredrik Edvardsen last won the day on March 18

Fredrik Edvardsen had the most liked content!

Community Reputation

79 Excellent

About Fredrik Edvardsen

 • Birthday 04/27/1985

Recent Profile Visitors

434 profile views
 1. Mener Deadstick har vært oppe et par ganger tidligere, men det er absolutt en simulator som jeg har trua på. Og det er utrolig deilig å se en utvikler velge seg en nisjè og ikke gå for en "vi skal gjøre alt"-simulator.
 2. Flysimulatorer er et svært smalt nisjemarked, jeg tror det blir vanskelig, kanskje til og med umulig å konkurrere med de store på deres premisser. Jeg har mer tro på spesialiserte simulatorer som "Deadstick" hvor man ikke prøver å gjøre absolutt alt. Når noen annonserer at de skal gjøre "alt", ala Flightsim World, så er det en god oppskrift på å mislykkes.
 3. Fint å se at de satser på X-Plane, er det noe X-Plane trenger så er det skikkelig scenery.
 4. I just completed this quiz. My Score 40/100 My Time 33 sekunder  
 5. Skulle likt å vært i Bodø nå ja...
 6. Jeg la en sak om det på forsiden også, men siden de sikkert er mange som bare sjekker forumet så legger jeg ut en liten notis om det her også. Hvis du er på gjerdet i forhold til om DCS er noe for deg, så kan du prøve både F/A-18, Su-33 og Persian Gulf-kartet helt gratis kommende helg.
 7. Har hatt mine MFG Crosswinds i noen måneder nå og jeg er kjempefornøyd med dem, Slawene skal også være fantastiske, uten at jeg har noen "feets on" erfaring med dem.
 8. Ja, det er vel Glowing Amraam som lager trailere for dem fast nå, han har laget en god del for dem tidligere også, blant annet A-10C- og Black Shark-trailerne. Utrolig dyktig kar, som forøvrig er norsk. Jeg så det ble en del furore rundt annonseringen av MAC, men det er viktig å huske at dette ikke er et produkt myntet på oss som allerede er hekta og vil ha ting så realistisk som mulig, men heller et tilbud om en lavere terskel inn i DCS-verdenen for de som er nye. Og kanskje liker de det så godt at de kaster seg over fulle moduler etter hvert. Det skal dog sies at selv om det virker som om det er veldig mye å lære seg i starten så er det også mye som man kan bruke på tvers av plattformer, CCIP er det samme om det er i en Hornet eller i en A-10 og Tacan fungerer likt både i en F-5 og i en Harrier
 9. Mens jeg var på ferie har Eagle Dynamics annonsert en ny modul kalt Modern Air Combat. Dette er en slags "light"-versjon av DCS og tanken er å gi de som har vært nysgjerrige på DCS, men som kanskje har blitt avskrekket av den bratte læringskurven en enklere start. Modern Air Combat gir deg 14 fly å leke med (A-10A, F-15C, L-39ZA, F-86F, F-.5E, MiG-15, MiG-21Bis, Su-27, Su-33, J-11A, Su-25A, Su-25T, MiG-29A og MiG-29S), mange av disse er videreført fra Flaming Cliffs-serien, mens andre er forenklede versjoner av modulene som er ute i dag. Modern Air Combat vil ha de samme flight modellene som "full fidelity"-modulene, men systemene vil ikke være like avanserte, altså trenger man ikke å lære seg lange oppstartsprosedyrer ol. For de som er nysgjerrige lanseres Modern Air Combat til høsten, og forhåpentligvis gjør det at flere finner veien til DCS
 10. Hvis noen har lyst på et par Saitek PRO Flight Combat-pedaler så har jeg et par til salgs. DHL-mannen var her i går med mine nye MFG Crosswinds så nå har jeg et par pedaler som søker nytt hjem https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=124776458
 11. Skal absolutt sees, er ikke rent lite imponerende hva "söta bror" har fått til opp igjennom årene.
 12. Mye av det du nevner her er grunnen til at jeg enda ikke har klart å slenge meg helt og holdent med på X-Plane-skuta. Det er så mye ræl og tull av addons, spesielt freeware. Jeg har fortsatt litt inntrykket av at X-Plane communityet ikke tar ting veldig seriøst og at det er simulatoren hvor man lager flygende flasker på Mars. Selv om det absolutt er mye bra med XP.
×
×
 • Create New...