Gå til innhold

Fredrik Edvardsen

Members
 • Innholdsteller

  4 705
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  64

Fredrik Edvardsen vant sist dagen den 21. desember 2020

Fredrik Edvardsen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

290 Excellent

Om Fredrik Edvardsen

 • Bursdag 27. april 1985

Nylige profilbesøk

1 075 profilvisninger
 1. Har DCS-modulen, veldig kul maskin, men langt fra brukervennlig. Ingen trim på noen av styreflatene og understellet må sveives opp/ned
 2. Husk at Viggen også har "auto throttle", den gjør kortbanelandinger enda enklere
 3. Hei, hvis vi ikke har noe planlagt så spiller vi ofte på litt forskjellige servere, når vi flyr missions ol. bruker vi vår egen server. Send oss gjerne en melding på Facebook hvis du er interessert i å være med en dag
 4. Tja, Syria-mapet er f.eks 600 x 500 km, og er i ferd med å utvides til å inkludere Kypros - det er mer enn stort nok for min del, begrenset hvor interessant det er å fly rett frem på autopilot.
 5. Tradisjonen tro fløy vi i Arctic Tigers i dag årets julestjerne, og i år var vi hele ti stykker. Jeg er kjempeimponert over alle som var med i kveld og over at vi klarer å holde denne tradisjonen i liv. Deltagere i årets julestjerne var: Hotshot Skanky Sparkles Diaper Cutoff FNG3 - Kristian Airbrake Distro FNG4 - Kenneth Burpee
 6. Nice! Viggen er fortsatt en av favorittmodulene mine - krysser fingrene for at Heatblur gir seg med båtfly og lager flere Svenske moduler snart
 7. Et par bilder fra kveldens trening til vår årlige "Julestjerne". Ikke helt Blue Angels ennå, men det kommer seg.
 8. Det er heldigvis ting på gang på AI-fronten også. Og går ting etter planen så slippes den nye skademodellen også i single player førstkommende onsdag.
 9. Det var det Simon Pearson (business development director hos Eagle Dynamics) sa i intervjuet med Tim Davies på Fast Jet Performance, men det begynner jo å nærme seg jul uten at vi har hørt noe særlig om den, så vi får se.
 10. Har du prøvd den nye skademodellen ennå @Ernst K.Furuhatt? Den gjorde det brått mye mer spennende å fly WW2 i DCS igjen, nå ser jeg frem til Mosquitoen, som visstnok skal komme før jul.
 11. Og så MiG-21 da gitt, selve maskinen F-16 ble designet for å utkonkurrere Forøvrig et godt kjøp av @Ernst K.Furuhatt også, Viggen er knallbra!
 12. Ja, Starfighteren står høyt på lista over fly jeg håper å se i DCS
 13. Bare hyggelig! Jeg har troa på at modulen deres kommer til å bli knallbra, og ikke minst er det spennende at de har teamet opp med Dino Cattaneo (IndiaFoxtEcho) forhåpentligvis betyr det at vi får se flere av prosjektene hans i DCS fremover. Jeg er litt svak for M-346, så jeg håper vi får se Dino sin i DCS, og så har Frecce Tricolori Virtuali såvidt vist frem en G-91 som de har jobbet med, så dette blir spennende.
×
×
 • Opprett ny...