Jump to content

Fredrik Edvardsen

Members
 • Content Count

  4,586
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Fredrik Edvardsen last won the day on January 17

Fredrik Edvardsen had the most liked content!

Community Reputation

133 Excellent

About Fredrik Edvardsen

 • Birthday 04/27/1985

Recent Profile Visitors

781 profile views
 1. Ikke så mange steder man får tak i dem lenger, og ikke så ofte man ser brukte til salgs. Du får dog tak i nye fra Amazon.
 2. Det er uansett bare tull å basere noe som helst på inntrykk fra en alpha, det er som å gå inn i et hus etter at snekkeren kun har satt opp rammeverket og klage på at det ikke engang har vinduer. Det er ikke ment å være et ferdig produkt ennå, og det er heller ikke meningen at alpha testere skal komme med "anmeldelser" av det uferdige produktet.
 3. Nei, det er bare tull - FS2020 blir ikke gitt ut før neste år en gang, og det kommer nok neppe på CD-er.
 4. Det er gode tider for oss simulatorentusiaster, det har aldri tidligere vært så mange, og gode, simulatorer å velge mellom - det hele koker ned til hva du er ute etter. De to store, som simulerer sivil flyging, per nå er Prepar3d (P3d) og X-Plane 11. Begge har sine fordeler og ulemper. P3d er en videreutvikling av FSX, så hvis du har erfaring med Microsoft sine simulatorer fra før av vil du nok kjenne igjen mye her. X-Plane er litt annerledes, men har til gjengjeld en gratis demo som du kan laste, så du kan se om det er noe for deg før du eventuelt kjøper.
 5. Først og fremst må det slippes Men for å svare på spørsmålet ditt, det vet vi ikke ennå. Vi må bare vente og se.
 6. Tror dessverre ikke det er noen norske butikker som fører dem lenger, du får kjøpt dem her med porto og toll kommer det på rundt 2000 kr. Eventuelt kan du jo lagre et søk på Track IR på Finn, er ikke så ofte jeg har sett dem til salgs, men det skjer fra tid til annen.
 7. Video fra Flight Chops, interessant å høre synspunkter fra folk som ikke hovedsakelig er simmere også, i tillegg til at det er en del prat med utviklerne i videoen.
 8. Gresset ser fint ut det, men den himmelen, skyene og skyggen skyene kaster på bakken er det som virkelig imponerer meg.
 9. US Navy Fighters var mitt første, seriøse, møte med flysimulatorer.
 10. Du er unnskyldt der, man vet hva man kan forvente av Eagle Dynamics, men det er litt tidlig å si hva vi får fra Microsoft denne gangen - når det er sagt, jeg er nysgjerrig. DCS kommer fortsatt til å være hovedsimen min, men jeg savner en sivil sim.
 11. Nå kommer jo AMD med sin neste generasjon av Ryzen-CPUer allerede om to-tre uker, og skal man tro alt som har blitt sagt så langt så vil de både være raskere og billigere enn Intel sine - er faktisk så nysgjerrig at jeg vurderer Ryzen for pcen jeg holder på å sette sammen nå. Men når det er sagt, når alt av scenery ol. streames så tas jo en del av "loaden" vekk fra din egen maskin.
 12. Det er lenge siden FSW gikk dukken og det var ene og alene deres egen skyld.
 13. Det er mye som tyder på at det er denne veien de har valgt å gå.
 14. De kunne nok ha vært litt klarere med den pressemeldingen Vi får bare vente og se hva de sier. Det ser uansett helt utrolig ut - litt så jeg tror det er for godt til å være sant.
×
×
 • Create New...