Jump to content

Fredrik Edvardsen

Members
 • Content Count

  4,567
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Fredrik Edvardsen last won the day on October 11

Fredrik Edvardsen had the most liked content!

Community Reputation

125 Excellent

About Fredrik Edvardsen

 • Birthday 04/27/1985

Recent Profile Visitors

682 profile views
 1. Video fra Flight Chops, interessant å høre synspunkter fra folk som ikke hovedsakelig er simmere også, i tillegg til at det er en del prat med utviklerne i videoen.
 2. Gresset ser fint ut det, men den himmelen, skyene og skyggen skyene kaster på bakken er det som virkelig imponerer meg.
 3. US Navy Fighters var mitt første, seriøse, møte med flysimulatorer.
 4. Du er unnskyldt der, man vet hva man kan forvente av Eagle Dynamics, men det er litt tidlig å si hva vi får fra Microsoft denne gangen - når det er sagt, jeg er nysgjerrig. DCS kommer fortsatt til å være hovedsimen min, men jeg savner en sivil sim.
 5. Nå kommer jo AMD med sin neste generasjon av Ryzen-CPUer allerede om to-tre uker, og skal man tro alt som har blitt sagt så langt så vil de både være raskere og billigere enn Intel sine - er faktisk så nysgjerrig at jeg vurderer Ryzen for pcen jeg holder på å sette sammen nå. Men når det er sagt, når alt av scenery ol. streames så tas jo en del av "loaden" vekk fra din egen maskin.
 6. Det er lenge siden FSW gikk dukken og det var ene og alene deres egen skyld.
 7. Det er mye som tyder på at det er denne veien de har valgt å gå.
 8. De kunne nok ha vært litt klarere med den pressemeldingen Vi får bare vente og se hva de sier. Det ser uansett helt utrolig ut - litt så jeg tror det er for godt til å være sant.
 9. Sikker på det? De fleste kilder så langt ser ut til å si Xbox og pc.
 10. Pressekonferansen som Microsoft holdt på E3 i dag var for Xbox, så ja... Vil tippe at dette blir nærmere Microsoft Flight enn FSX.
 11. Til Xbox... det gjør meg ganske skeptisk.
 12. VFA-113 Stingers - en virtuell skvadron som spiller DCS har nylig gitt ut en film som absolutt er verdt en titt enten man liker DCS eller ikke. Den minner veldig om en b-film fra 80-tallet, som vet at den er teit, og heller ikke prøver å være noe annet. Det blir neppe noen Oscar på dem med det første, men det er like fullt et imponerende stykke arbeid som har blitt lagt ned her. God fornøyelse!
 13. Mener Deadstick har vært oppe et par ganger tidligere, men det er absolutt en simulator som jeg har trua på. Og det er utrolig deilig å se en utvikler velge seg en nisjè og ikke gå for en "vi skal gjøre alt"-simulator.
 14. Flysimulatorer er et svært smalt nisjemarked, jeg tror det blir vanskelig, kanskje til og med umulig å konkurrere med de store på deres premisser. Jeg har mer tro på spesialiserte simulatorer som "Deadstick" hvor man ikke prøver å gjøre absolutt alt. Når noen annonserer at de skal gjøre "alt", ala Flightsim World, så er det en god oppskrift på å mislykkes.
 15. Fint å se at de satser på X-Plane, er det noe X-Plane trenger så er det skikkelig scenery.
×
×
 • Create New...