Gå til innhold

Fredrik Edvardsen

Members
 • Innholdsteller

  4 726
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  68

Fredrik Edvardsen vant sist dagen den 15. juli

Fredrik Edvardsen hadde det mest likte innholdet!

Om Fredrik Edvardsen

 • Bursdag 27. april 1985

Nylige profilbesøk

1 254 profilvisninger

Fredrik Edvardsen's Achievements

346

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ett enkelt bilde fra i kveld, FNG3 "Karl Erik" leder tre Hinds inn mot målet.
 2. Følte jeg måtte lage en Norsk paint til Hinden, det er kanskje ikke den mest naturlige rollen for den dog
 3. Ja, de har nok lært siden sist et helikopter landet der
 4. Måtte ta en titt på den lokale golfklubben på Guam i kveld - det ser trivelig ut, men helikopterparkeringen har litt å gå på.
 5. Denne uken ble slutten på en epoke markert på Kjeller, da #680 ble siste F-16 som til å gå igjennom faseservice på Kjeller. Maskinen ble gitt skvadronsmerker, med 331-finflash og lyn på venstre side, og 338-finflash på høyre side. I tillegg ble ventralfinnene "malt" for å markere slutten på 41 år med F-16-vedlikehold på Kjeller. Jeg kunne ikke la være å gjøre en paint til Viperen i DCS.
 6. Hinden er så rå, har ikke fløyet noe annet i DCS etter at den ble sluppet.
 7. Mi-24 Hind er et helikopter jeg har gledet meg til å se i DCS en stund, og endelig har Eagle Dynamics sluppet den i "early access". Har fått logget noen timer i den siden "launch" og jeg liker den bare bedre og bedre. Hinden er et ganske annerledes kamphelikopter enn hva man ser i vesten, der f.eks Apachen lusker rundt blant trærne stormer Hinden inn og slår deg i trynet, før den forsvinner igjen. Legger ved noen bilder fra en kort patrulje rundt Khmeimim AB, som er Russernes hovedbase i Syria.
 8. Hadde det ikke vært enda bedre med en generell VR-gruppe? I dag støtter jo både X-Plane, DCS, Aerofly, IL-2 og War Thunder VR.
 9. Jeg visste at VNAO (Virtual Naval Air Operations) jobbet med en T-45 Goshawk mod til DCS, men at de var så godt på vei at de i går kunne slipppe den første versjonen hadde jeg ikke fått med meg. Moden er gratis og kan lastes ned fra VNAOs Google Drive - T-45 Goshawk er en Amerikansk videreutvikling av BAe sin Hawk for US Navy og US Marines, hvor de fyller rollen som "basic jet trainer", og er den første maskinen som piloteleven lander på et hangarskip. VNOAs Goshawk skal være utviklet i samarbeid med piloter med erfaring fra Goshawken og førsteinntrykket av den er veldig godt, den er "full fidelity", har en egen flight model, klikkbar cockpit, multicrew og den kan operere fra hangarskip.
 10. Ble litt forsinket til gårsdagens mission med Arctic Tigers, så måtte ta igjen de andre som allerde var på tankeren. Mens jeg lå og putret rundt på autopilot passet det fint å ta noen bilder.
 11. Ja, jeg venter fortsatt på R101 modulen Jeg ble overrasket over hvor godt optimalisert det ser ut til å være selv også, jeg kjører skyene på "ultra" og merket ingen forskjell i ytelsen.
 12. Med gårsdagens oppdatering til versjon 2.7 kom endelig de nye skyene i DCS, foreløpig er de bare "eye candy", men Eagle Dynamics jobber videre med flere værtyper og også værets innvirkning på sensorer og våpen. Dette er en "game changer", og ikke minst ser det jo helt strålende ut!
 13. Leatherneck, de som laget MiG-21- og Christen Eagle-modulen har holdt på med en Corsair en god stund nå, så får håpe den ikke er så veldig langt unna.
 14. Fine bilder, men hva er det med Milviz og maskiner som ser ut som de har ligget i et tjern de siste 70 årene?
 15. Det er lov å håpe, men trenden ser ut til å vise at det ikke blir noe særlig i år heller, flere av de store showene, som RIAT, Paris Airshow, Danish Airshow og det planlagte showet på Rygge er allerede avlyst. Krysser fingrene for at kanskje noen av de mindre showene som er planlagt mot slutten av sommeren kan gå av stabelen, men holder ikke pusten for det. Jeg hadde håpet at Luftforsvaret skulle slå litt på stortromma og gi F-16 en skikkelig avskjed, men det ser tvilsomt ut nå.
×
×
 • Opprett ny...