Jump to content

Fredrik Edvardsen

Members
 • Content Count

  4,617
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

Fredrik Edvardsen last won the day on March 28

Fredrik Edvardsen had the most liked content!

Community Reputation

168 Excellent

About Fredrik Edvardsen

 • Birthday 04/27/1985

Recent Profile Visitors

837 profile views
 1. Blir bare DCS for min del siden det er den eneste simulatoren jeg spiller om dagen. Og da blir lista slik. F-16C Viper AJS 37 Viggen F/A-18C Hornet
 2. Fordi virkeligheten rett og slett ikke er like interessant, i hvert fall ikke for "mannen i gata". Vi som er over gjennomsnittet interesserte i fly og flyging hadde selvfølgelig satt pris på det - men som Mover selv nevner, i noen av de andre videoene hans, så hadde f.eks ikke BFM (Basic Fighter Maneuvers) sett bra ut på film om det hadde vært gjort slik som i virkeligheten. Og det samme er tilfelle når det kommer til spill, folk flest er ute etter underholdning og gir blanke i om det er realistisk eller ikke. En realistisk representasjon av luftkamp hvor man kun ser fienden på radar og datalink og skyter BVR (Beyond Visual Range) - om man i det hele tatt klarer å finne fienden - hadde nok ikke vært særlig interessant for den gjengse Battlefield-spiller. Ta heller en titt på DCS-videoene hans hvis du er ute etter realisme. Mover er en av Eagle Dynamics sine SMEs (Subject Matter Experts) på F-16C og han har også laget et par videoer av early access versjonen hvor han snakker om og går igjennom ting som start up, taxi, take off, air to air refueling og landing.
 3. Photogrammetry ser veldig bra ut om man er høyt nok, down low - not so much.
 4. Er du helt sikker på at du vil vite det? Hvis du lurer på hvordan et område ser ut i FS2020 kan du gå inn på Bing maps og søke det opp der, da får du et godt inntrykk av hvordan det ser ut i spillet også. Det ser absolutt mye bedre ut enn default i både P3D\FSX og X-Plane, men mange steder har "litt" å gå på. Jeg har meldt inn en liten bråte med bugs til Asobo i forbindelse med sceneryet i Norge, men jeg vil tro at det ligger et godt stykke nede på prioriteringslista.
 5. Nå er det en Draken på vei ser jeg - og en Lightning - kanskje jeg må begynne å spille litt War Thunder igjen. Selv om jeg vel aldri kommer meg opp til det nivået hvor jeg kan få de maskinene
 6. Jeg kan se begge sider av saken, det er veldig mye bra å spore allerede i alphaen, men samtidig så er det sunt å ha være litt skeptisk til det glansbildet som Asobo maler. I den siste videoen snakker de om hvordan de har inkludert alle flyplasser i verden - det er i hvert fall ikke tilfelle i alphaen som er tilgjengelig i dag. De har tidligere også oppfordret folk til å "go fly over your house!" - for min del er sattelittbildene som brukes i min del av landet såpass gamle at huset mitt ikke var bygget da de ble tatt, ergo er det heller ikke i FS2020, og slik vil det sikkert være for mange. Jeg ser at mange har noen helt ville forventninger i diverse grupper på Facebook, og de kommer til å bli skuffa. Vi står overfor et generasjonsskifte når det gjelder sivile flysimulatorer, og så lenge man prøver å holde forventningene sine på et noenlunde realistisk nivå så tror jeg de aller fleste vil bli mer enn fornøyde med FS2020. Det er langt i fra alt som ser ut som det man ser i trailerne og YouTube-videoene, men det aller meste ser bedre ut enn default scenery som vi ser i dagens simulatorer.
 7. Den siste updaten, som kom i forrige uke, var full av bugs - men man kan velge å kjøre "stable"-versjonen i stedet for "open beta", når en update slippes til "stable"-versjonen er som regel de store bugene borte. Kjører man "Open Beta" får man updates tidligere, men da er det ofte noen bugs som følger med.
 8. Nå er du klar for hangarskipsmodulen i DCS, Ernst - får du ned en Phantom så er moderne ting som en Hornet ingen sak
 9. Jeg tok den også i dag, jeg begynte å fylle den ut da den kom på fredag, men så fort at jeg trengte mer tid på å få ned alt jeg ønsket å si.
 10. FS2020 støtter foreløpig ikke SLI og det har heller ikke vært noen bekreftelse fra Asobo om det vil bli implementert. Angående FS2020 så skulle jeg ønsket at Asobo kunne lette litt på sløret og dempe forventningene litt. Misforstå meg rett, det er mye bra i vente, men det er stor variasjon på hvor detaljert og korrekt ting er og jeg syns at Asobo burde være klare på det.
 11. Fine bilder, ja - 2020 kommer til å bli det beste simulatoråret på veldig lenge!
 12. Svalbard er et helt fantastisk sted, var selv der for et par år siden og jeg forelsket meg helt. Dessverre er det også et sted som har blitt oversett i simulatorer hele veien - uten å si for mye så gjelder det også for neste generasjon.
 13. Det har du nok rett i - og nå har jeg en unnskyldning til å få sitte i fred
 14. NDA-en er nesten litt komisk, den nevner til og med at du ikke kan la noen se på deg spille og at du ikke kan gå fra pcen med spillet kjørende.
×
×
 • Create New...