Gå til innhold

Fredrik Edvardsen

Members
 • Innholdsteller

  4 712
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  64

Fredrik Edvardsen vant sist dagen den 21. desember 2020

Fredrik Edvardsen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

295 Excellent

Om Fredrik Edvardsen

 • Bursdag 27. april 1985

Nylige profilbesøk

1 156 profilvisninger
 1. Leatherneck, de som laget MiG-21- og Christen Eagle-modulen har holdt på med en Corsair en god stund nå, så får håpe den ikke er så veldig langt unna.
 2. Fine bilder, men hva er det med Milviz og maskiner som ser ut som de har ligget i et tjern de siste 70 årene?
 3. Det er lov å håpe, men trenden ser ut til å vise at det ikke blir noe særlig i år heller, flere av de store showene, som RIAT, Paris Airshow, Danish Airshow og det planlagte showet på Rygge er allerede avlyst. Krysser fingrene for at kanskje noen av de mindre showene som er planlagt mot slutten av sommeren kan gå av stabelen, men holder ikke pusten for det. Jeg hadde håpet at Luftforsvaret skulle slå litt på stortromma og gi F-16 en skikkelig avskjed, men det ser tvilsomt ut nå.
 4. Likte bjørnen på det første bildet 😄 Men kul maskin, jeg er litt nysgjerrig på den selv også - men merker jeg er litt skeptisk til militære maskiner i MSFS.
 5. Har DCS-modulen, veldig kul maskin, men langt fra brukervennlig. Ingen trim på noen av styreflatene og understellet må sveives opp/ned
 6. Husk at Viggen også har "auto throttle", den gjør kortbanelandinger enda enklere
 7. Hei, hvis vi ikke har noe planlagt så spiller vi ofte på litt forskjellige servere, når vi flyr missions ol. bruker vi vår egen server. Send oss gjerne en melding på Facebook hvis du er interessert i å være med en dag
 8. Tja, Syria-mapet er f.eks 600 x 500 km, og er i ferd med å utvides til å inkludere Kypros - det er mer enn stort nok for min del, begrenset hvor interessant det er å fly rett frem på autopilot.
 9. Tradisjonen tro fløy vi i Arctic Tigers i dag årets julestjerne, og i år var vi hele ti stykker. Jeg er kjempeimponert over alle som var med i kveld og over at vi klarer å holde denne tradisjonen i liv. Deltagere i årets julestjerne var: Hotshot Skanky Sparkles Diaper Cutoff FNG3 - Kristian Airbrake Distro FNG4 - Kenneth Burpee
 10. Nice! Viggen er fortsatt en av favorittmodulene mine - krysser fingrene for at Heatblur gir seg med båtfly og lager flere Svenske moduler snart
 11. Et par bilder fra kveldens trening til vår årlige "Julestjerne". Ikke helt Blue Angels ennå, men det kommer seg.
 12. Det er heldigvis ting på gang på AI-fronten også. Og går ting etter planen så slippes den nye skademodellen også i single player førstkommende onsdag.
 13. Det var det Simon Pearson (business development director hos Eagle Dynamics) sa i intervjuet med Tim Davies på Fast Jet Performance, men det begynner jo å nærme seg jul uten at vi har hørt noe særlig om den, så vi får se.
×
×
 • Opprett ny...