Gå til innhold

Fredrik Edvardsen

Members
 • Innholdsteller

  4 730
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  68

Alt skrevet av Fredrik Edvardsen

 1. Helt feil HUD på den Tomcaten dog, jeg tror D-modellen, den såkalte Super Tomcat, hadde en relativt avansert HUD, men A- og B-modellene hadde en veldig veldig rudimentær HUD, som ikke viste stort annet enn det helt grunnleggende. For å finne fart og høyde måtte du se på instrumentene i cockpiten. Jeg forstår at de ikke gikk for noen "study level" Tomcat, men syns likvel at de kunne ha gjort seg litt med flid, så en oppstartsvideo av denne og der var det ikke mye som stemte med virkeligheten.
 2. Ett enkelt bilde fra i kveld, FNG3 "Karl Erik" leder tre Hinds inn mot målet.
 3. Følte jeg måtte lage en Norsk paint til Hinden, det er kanskje ikke den mest naturlige rollen for den dog
 4. Ja, de har nok lært siden sist et helikopter landet der
 5. Måtte ta en titt på den lokale golfklubben på Guam i kveld - det ser trivelig ut, men helikopterparkeringen har litt å gå på.
 6. Denne uken ble slutten på en epoke markert på Kjeller, da #680 ble siste F-16 som til å gå igjennom faseservice på Kjeller. Maskinen ble gitt skvadronsmerker, med 331-finflash og lyn på venstre side, og 338-finflash på høyre side. I tillegg ble ventralfinnene "malt" for å markere slutten på 41 år med F-16-vedlikehold på Kjeller. Jeg kunne ikke la være å gjøre en paint til Viperen i DCS.
 7. Hinden er så rå, har ikke fløyet noe annet i DCS etter at den ble sluppet.
 8. Mi-24 Hind er et helikopter jeg har gledet meg til å se i DCS en stund, og endelig har Eagle Dynamics sluppet den i "early access". Har fått logget noen timer i den siden "launch" og jeg liker den bare bedre og bedre. Hinden er et ganske annerledes kamphelikopter enn hva man ser i vesten, der f.eks Apachen lusker rundt blant trærne stormer Hinden inn og slår deg i trynet, før den forsvinner igjen. Legger ved noen bilder fra en kort patrulje rundt Khmeimim AB, som er Russernes hovedbase i Syria.
 9. Hadde det ikke vært enda bedre med en generell VR-gruppe? I dag støtter jo både X-Plane, DCS, Aerofly, IL-2 og War Thunder VR.
 10. Jeg visste at VNAO (Virtual Naval Air Operations) jobbet med en T-45 Goshawk mod til DCS, men at de var så godt på vei at de i går kunne slipppe den første versjonen hadde jeg ikke fått med meg. Moden er gratis og kan lastes ned fra VNAOs Google Drive - T-45 Goshawk er en Amerikansk videreutvikling av BAe sin Hawk for US Navy og US Marines, hvor de fyller rollen som "basic jet trainer", og er den første maskinen som piloteleven lander på et hangarskip. VNOAs Goshawk skal være utviklet i samarbeid med piloter med erfaring fra Goshawken og førsteinntrykket av den er veldig godt, den er "full fidelity", har en egen flight model, klikkbar cockpit, multicrew og den kan operere fra hangarskip.
 11. Ble litt forsinket til gårsdagens mission med Arctic Tigers, så måtte ta igjen de andre som allerde var på tankeren. Mens jeg lå og putret rundt på autopilot passet det fint å ta noen bilder.
 12. Ja, jeg venter fortsatt på R101 modulen Jeg ble overrasket over hvor godt optimalisert det ser ut til å være selv også, jeg kjører skyene på "ultra" og merket ingen forskjell i ytelsen.
 13. Med gårsdagens oppdatering til versjon 2.7 kom endelig de nye skyene i DCS, foreløpig er de bare "eye candy", men Eagle Dynamics jobber videre med flere værtyper og også værets innvirkning på sensorer og våpen. Dette er en "game changer", og ikke minst ser det jo helt strålende ut!
 14. Leatherneck, de som laget MiG-21- og Christen Eagle-modulen har holdt på med en Corsair en god stund nå, så får håpe den ikke er så veldig langt unna.
 15. Fine bilder, men hva er det med Milviz og maskiner som ser ut som de har ligget i et tjern de siste 70 årene?
 16. Det er lov å håpe, men trenden ser ut til å vise at det ikke blir noe særlig i år heller, flere av de store showene, som RIAT, Paris Airshow, Danish Airshow og det planlagte showet på Rygge er allerede avlyst. Krysser fingrene for at kanskje noen av de mindre showene som er planlagt mot slutten av sommeren kan gå av stabelen, men holder ikke pusten for det. Jeg hadde håpet at Luftforsvaret skulle slå litt på stortromma og gi F-16 en skikkelig avskjed, men det ser tvilsomt ut nå.
 17. Likte bjørnen på det første bildet 😄 Men kul maskin, jeg er litt nysgjerrig på den selv også - men merker jeg er litt skeptisk til militære maskiner i MSFS.
 18. Har DCS-modulen, veldig kul maskin, men langt fra brukervennlig. Ingen trim på noen av styreflatene og understellet må sveives opp/ned
 19. Husk at Viggen også har "auto throttle", den gjør kortbanelandinger enda enklere
 20. Hei, hvis vi ikke har noe planlagt så spiller vi ofte på litt forskjellige servere, når vi flyr missions ol. bruker vi vår egen server. Send oss gjerne en melding på Facebook hvis du er interessert i å være med en dag
 21. Tja, Syria-mapet er f.eks 600 x 500 km, og er i ferd med å utvides til å inkludere Kypros - det er mer enn stort nok for min del, begrenset hvor interessant det er å fly rett frem på autopilot.
 22. Tradisjonen tro fløy vi i Arctic Tigers i dag årets julestjerne, og i år var vi hele ti stykker. Jeg er kjempeimponert over alle som var med i kveld og over at vi klarer å holde denne tradisjonen i liv. Deltagere i årets julestjerne var: Hotshot Skanky Sparkles Diaper Cutoff FNG3 - Kristian Airbrake Distro FNG4 - Kenneth Burpee
 23. Nice! Viggen er fortsatt en av favorittmodulene mine - krysser fingrene for at Heatblur gir seg med båtfly og lager flere Svenske moduler snart
 24. Et par bilder fra kveldens trening til vår årlige "Julestjerne". Ikke helt Blue Angels ennå, men det kommer seg.
×
×
 • Opprett ny...