Gå til innhold

Sauron

Members
 • Innholdsteller

  286
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  18

Alt skrevet av Sauron

 1. Ja kan de ikke bare legge et isfritt-polygon langs hele norskekysten...? Jeg lever heller med null is i fjordene versus at det ser ut som man er antarktis....
 2. Hei! Har oppdatert Honningsvåg, Valan flyplass til versjon 1.2. Endringer er som følgende: Fikset noen hopp i rullebanen som var forårsaket av noen MESH-rektangler. Reduserte størrelsen på rwy/taxiway-skilt. Reduserte størrelsen på localizer-antennen. Oppdatert rullebane- og taxiwaymerking til "real life" (stripete merking). Mindre justeringer av ulik art. Enjoy!
 3. Har Terrain level of detail på 200 og off screen terrain pre-caching på Ultra.... For en irriterende sak. Ser nå hvis jeg starter opp på ENHV så er det greit.... Rart de ikke fikser slikt når det er en gammel sak....😡
 4. Hei, Noen andre som har oppdaget at bla rullebanelys mangler (er der fysisk men ikke på om natten) på flyplasser? Videre at taxi-lys svever over selve armaturet? Ser også at PAPI mangler. Flyplasser jeg har sett dette på er bla. min egen ENHV (Honningsvåg), men så det også på Leknes. Hos meg oppdaget jeg dette etter siste oppdatering av simmen....
 5. Hei, I dag har jeg en iMac 27" (til diverse) og en PC som jeg kjører Flightsim på. Skal bytte ut iMacen og i den forbindelse kan det hende jeg kjøper en Mac mini eller Mac studio hvor jeg må ha en ekstern monitor. I et slikt tilfelle sitter jeg med to monitorer og to maskiner. Jeg kunne godt tenkt meg å kunne bruke to monitorer til flightsim av og til. Andre ganger trenger jeg å ha én monitor med flightsim og èn med macen. Ja kanskje til og med bruke begge monitorene til macen hvis mulig. Lar dette seg gjøre på en noen lunde ryddig måte med ev. switcher? Problemet er jo at jeg ved noen anledninger har behov for å benytte to mus og tastatur (til hver av maskinene) samtidig..... Tips mottas med takk...:)
 6. Hei! Noen som sitter på bildemateriale fra Røst eller som kan skaffe dette? Har funnet noe på nett men det er mye gammelt og dårlig. Alt mottas med takk..:)
 7. Hei, Har frem til et par uker siden brukt blender 2.9 med Blender2MSFS addon toolkit for eksport til MSFS. I forbindelse med at jeg ryddet på maskinen og tok en reintall av det meste, oppgraderte jeg til Blender 3.3.9 og har installert ASOBO MSFS Blender importer/exporter v.1.3.2. Forsåvidt greit det, men nå har jeg fått en slags forsinkelse i Blender hvor det kan gå noen sekunder fra jeg trykker på et objekt til det er "aktivisert". Inn i h*** irriterende når man jobber med et prosjekt. Har lite lyst til å installere Blender 2.9 igjen og lurer derfor på hva andre utviklere her bruker av Blenderversjon / plugins og om noen har opplevd noe liknende...?
 8. Noen som har kjøpt denne og kan dele erfaringer?
 9. Ja da tror jeg at jeg skal sette den på vent...:) Bringeland er interessant, men så langt har jeg ikke funnet bildemateriale for alt av bygg. Skal man først gjøre det så tenker jeg alle bygg må tas... Tja...den er jo håndterlig størrelsesmessig...skal se om jeg finner nok bildemateriale...
 10. Hei, Noen ønsker på flyplasser som jeg kan se på når jeg etterhvert får litt mere tid? Den må ikke være for stor og det må være mulig å få tak i bra referansemateriale...bilder osv. Binder meg ikke til noe med det første med tar imot tips/ønsker..;)
 11. Ja måtte ta med de nærmest flyplassen…default hus ødela hele inntrykket. Er noen hus oppe i fjellsiden over flyplassen, men finner ikke bildemateriale…kunne tenkt meg å erstattet de også…:)
 12. En liten oppdatering: https://flightsim.to/file/62239/enhv-honningsvg-airport-valan Måtte fikse noen texturer som jeg oppdaget hadde feil link og dermed vil mangle. Videre har jeg fjernet store grantrær og lagt inn en mer representativ versjon for området...:)
 13. Hadde en siste test i går før jeg la ut flyplassen og oppdaget at der var utfordrende værforhold...:) Har forresten foretatt en liten oppdatering basert på hva jeg ser på screenshots her... https://flightsim.to/file/62239/enhv-honningsvg-airport-valan Har fiksen noen texturer som manglet samt fjernet grantrærne og erstattet disse med en mer representativ versjon av trær...:)
 14. Hei, Nå er første versjon av Honningsvåg flyplass, Valan ferdig. Kan lastes ned her: https://flightsim.to/file/62239/enhv-honningsvg-airport-valan
 15. Meget bra!! Har flyplassen fra MMSimulations men den er helt ubrukelig i VR da performance går i null.... Nå blir det denne og endelig flyging fra Tromsø. Flyplassen fra MMSim pensjoneres. Testet denne litt og det fungerer som bare det...og med bra performance! Vet hvor mye arbeid det er med dette så jeg setter ekstra stor pris på innsatsen! 5 stjerner uten tvil...:)
 16. Ja du kan så spørre....har mistet mye hår under scenerydesign....
 17. Takker så meget...hadde aldri tenkt på den....:)
 18. Hei, Noen som vet hvordan man får bort lysene i enden av rullebanen? Som dere ser på bildet så stikker noen opp mens andre er integrerte. Jeg er interessert i å ha dem integrert...og hadde det en god stund før enkelte lys plutselig fikk det for seg for å stikke opp. Har prøvd alt mulig men får ikke alle til å være integrert i rullebanen slik jeg hadde det opprinnelig....tips?
 19. Har problemer med å få frem nytt bilde... Har prøvd det meste men jeg får kun opp default. Har en georeferert tif fil for området. Hvordan går jeg da frem derfra (spør nå for å være helt sikker på at jeg har rett fremgangsmåte)?
 20. Hei, Noen som har MSFS Toolkit for å lage custom mesh liggende? Finner det ikke på nett lengre og klarte å slette min egen versjon....
 21. Modeller til ENHV begynner å gå seg til...
 22. Har begynt å se litt på denne…ser relativt greit ut. Men, om noen har bilder etc så tar jeg gjerne mot det…spes innvendig. Valle og Rakkestad må jeg ev se på etterhvert. Der mangler jeg i alle fall bilder…
 23. Ligger der ikke en versjon av ENHV ute på flightsim.to? Husker ikke hvordan den var, men skal se på det..:)
×
×
 • Opprett ny...