Gå til innhold

Sauron

Members
  • Innholdsteller

    344
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    35

Alt skrevet av Sauron

  1. Vet ikke om @Dag Baardsen kan sjekke dette siden jeg er på jobb, men mener de lysmastene krever at tilleggspakken til https://flightsim.to/file/12208/wombiiactual-enxx-asset-pack er installert. Vet ikke om det kan være endringer her som er gjort? Er lysmastene fysisk borte eller er det kun selve lyset ikke funker?
  2. Ok, takk for tips! Skal sjekke det ut...
  3. Skal se nærmere på det men vet ikke helt hva det kan være. Noen her inne som har tips? Alle taxiways er knyttet, ingen feilmeldinger, har rett status osv.
  4. Hei, Noen som kan ta på seg jobben og prøve å forklare hvordan dette med oppløsning fungerer i VR. For selve brillene (Oculus 3) er det oppgitt en oppløsning. I selve appen får man valgt en mye høyere oppløsning. Så har man i OpenXR Toolkit noe som heter Resolution override.....og så har man upscaling/downscaling....eller hva det nå heter. Kjenner jeg blir helt svett....
  5. Hva er det du ser de punktene med. Hvilket menyvalg? Har ikke sett de symbolene før så det må jeg sjekke ut...
  6. Fikk forresten testet ledelysene på circling approach til RWY 15 og de fungere som bare det i den nedsatte sikten som var i Mosjøen i dag...:)
  7. Bare hyggelig! Er jo verd alt arbeidet at folk liker det..:)
  8. Hei! Har nå lagt ut versjon 1.1 av Mosjøen: https://flightsim.to/file/71192/enms-mosjen-airport Har gjort følgende endringer: Fjernet og redusert størrelsen på trær sør for helikopterrampen. La på texture på feltet foran localizer-antennene på begynnelsen av RWY 33. Endret noen småting på enkelte 3D modeller. Endret parkeringsområdene til "general aviation" og reduserte størrelsen i håp om at større airlinere ikke dukker opp. La til folk både inn og utvendig for litt mere liv. Lagt til noen røde anti-kollisjonslys i nærheten av flyplassen. Lagt til circling lights (orange) til RWY 15. Lagt til flashing lead lights til RWY 15 og RWY 33. Var det jeg fikk med denne oppdatering. Fortsett å rapporter feil/forbedringsforslag. Siden jeg skal på jobb kommer en ev. ny oppdatering tidligst om 5 uker...:) Enjoy!
  9. Ja jeg har laget noe lignende for Mosjøen. Gir vel ut en ny versjon i morgen om testingen i kveld går bra...:) Var som sakt ikke så lett å finne info om dette, men tror jeg har det greit nok og så får jeg justere etterhvert som ny info kommer.
  10. Ja det har tatt meg mye tid og irritasjon...samt utallige videoer på Youtube. Det som er ekstra frustrerende er at den ene videoen anbefaler noe som skal være fantastisk for så å bli slått av i en annen video. Fulgte en gang settingene til en som hadde så og si samme hardware, men fikk et totalt annet resultat. Ja det skal ikke være lett....:)
  11. Flott oppsummering! Fant ut at jeg ikke trengte OpenXR tools så nå bruker jeg Oculus appen med kabel og Oculus tray tool hvor jeg har satt FOV til 0,65. Mulig jeg bare dropper den hvis jeg får satt FOV i debug tool.
  12. Ja det er bla der du får "hold-short" merkingen fra. Ser ikke at det er noen spesielle settinger som mangler og som fører til at AI ikke lander. Når du sier det, så har jeg faktisk sjelden eller aldri opplevd mye AI trafikk på kortbaneflyplassene. Har sett noe på parkeringsplassene men ikke landing/takeoff som man har på større flyplasser. Mulig det er tilfeldig men det bare slo meg når du nevner det.... Skal for sikkerhetsskyld søke litt om emnet på nett...
  13. Hmm...rart. For simulatoren sin del så står Mosjøen AFIS under betegnelsen "Tower". Eller for å si det på en annen måte, det er bare navnet som sier Mosjøen AFIS i stedet for Mosjøen Tower. Mao. så er nok ikke det grunnen til at flyene ikke skulle lande. Skal se litt nærmere på det og søke litt på nett...:)
  14. Nei på slike plasser er det ikke egen ground frekvens og slikt. Er AFIS (tårnet om man vil) som kontaktes og så settes man over til (i dette tilfellet), Polaris Control når man flyr inn/ut av sonen. Skal teste litt mer og se om jeg finner ut noe. Er det andre her som har samme erfaring eller kan si noe om dette?
  15. I dag har jeg fikset følgende: - Tatt bort trær og redusert størrelsen på trær sør for helikopterbasen. - Lagt textur på rektanglet til høyre for threshold på RWY 33. - Endret parkeringplassene fra "gates" til "general Aviation parking" slik at man får bort store pushback-biler og jetlinere. - Lagt til lys i enkelte vindu på modellene (som jeg hadde glemt opprinnelig). Gjenstår: - Flashing/leading lights på innflygningen til begge RWY. Må gjøre litt mer research. - Legge til folk på flyplassen (blir i så fall avhengig av et bibliotek da jeg ikke orker å bruke tid på å lage masse folk..:) Jeg får inn (valget) Mosjøen AFIS som er det som er "tårnet". I AIP er det Mosjøen AFIS som er rette betegnelse, så med mindre der er sterke innvendinger blir det værende slik? Når du kommer ut av sonen til Mosjøen AFIS så vil Polaris Control ta over. Når alt er på plass skal jeg legge ut ny versjon. Skal sjekke mer ut angående disse ledelysene....
  16. Ja får se hva jeg kan gjøre her....må finne ut av posisjonering også... @Jan R. Storelvmo har ikke du erfaring fra Widerøe tiden og kan belyse temaet?
  17. Ikke lett å finne ut av med disse lysene. Tro om disse du nevner kan skifte slik at de blinker? På videoen din var det blinkende lys på innflygingen til RWY 33. På andre videoer ser jeg ikke disse. Når det gjelder de sirkulære til RWY 15 så sier du de vanligvis er faste? I AIP står det at begge rullebaner har sequenced flashing lights.....arghh...
  18. Har du et screenshot eller lignende på dette?
  19. Ja jeg er interessert i alt av data domkan skaffes om disse lysene.
  20. Flott! Det skal nok la seg fikse. Vet du hva det rektangelet til høyre for starten av TWY 33 består av? Betong? Asfalt? Grus? Trærne er enkelt å fikse på. De blinkende lysene til TRW 33 skal jeg klare å fikse. Vet du noe om hvor mange det er? Jeg antar der er noe lignende til RWY 15, muligens sirkulære? Har ikke noe posisjonsinfo så hvis der er noe så må jeg bare "anta" hvor de ligger. Den videoen du linket til er den eneste jeg har sett disse lysene på til tross for å ha sett 3-4 ulike videoer. Så det var fine innspill du hadde..:)
  21. Ok, da har jeg følgende som jeg må sjekke og fikse for versjon 1.1: - Fjerne autogenerte objekter som jetlinere, pushback-biler etc. fra oppstillingsplassene. - Legge til frekvensene for tårn/app. Kom gjerne med andre utbedringer etc. som ikke er for store så skal jeg ta det med så langt det lar seg gjøre. Tror jeg må sette en frist på en uke da jeg skal om bord på jobb igjen og da får jeg ikke gjort noe i SDK.
  22. Pussig…la inn 123,400 for tårn og 127.900 for approach (polaris control). Er de ikke der? Testet og de fungerte etter de ble langt inn. Må i så fall teste på nytt og så får jeg samle opp litt «rusk og rask» og gi ut versjon 1.1 om ikke så lenge..:)
  23. Hei, Er det noen som har erfaring med VR og som kan gi en liten oppsummering på ev. settings? Har med tid og stunder bare blitt mer og mer forvirret angående settings og programmer som bør brukes, hvilken rekkefølge de bør startes opp i etc. for best mulig resultat: - OpenXR Tools for windows mixed reality - OpenXR Toolkit. - Oculus tray tool. - Oculus debug tool - Oculus app - Nvidia driver control panel. - MSFS Har Oculus 2 som headset. Noen som forresten har prøvd Meta Quest 3 og har erfaringer med det kontra oculus 2?
  24. Jeezez! Har ikke sett det før...må sjekke det opp. Noen som har tips? Har brukt small parkings (mener jeg), og så derfor ikke for meg at det skulle dukke opp store jet-linere mv.....
×
×
  • Opprett ny...