Gå til innhold

Morten

Members
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

14 Good

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dette lignet VELDIG mye mer på den ekte varen. Kjører/sykler forbi der av og til, og har vært forbi der mange ganger oppigjennom årene. Har ikke testet den ennå, men bare basert på bildene ser det mye mye mye bedre ut!
 2. Hva er sjangsene for at du kan se på ENSI ? Vet ikke om den kvalifiseres til "Bush", men det er ei gresstripe rett utenfor Ski.
 3. Vil også legge til at det i Alta har dukket opp høyhus/blokker på 9-10 etasjer rett ved søndre del av flystripe. Det er veldig veldig feil Elvebakken sentrum har vell nærmest ingenting over 2 etasjer. Så mini-skyskrapere DER føles svært... tåpelig. Håper virkelig noen kan ta for seg Alta flyplass med elvebakken. Den trenger en del kjærlighet...
 4. Hei Har vært ute på en Norges turne en stund nå. Flyr til større norske flyplasser hovedsakelig langs kysten. Startet i ENGM. Besøkt Kjevik, Sola, Flesland, Vigra, Værnes, Bodø, Tromsø og Alta so far. Jeg merker meg 2 ting som irriterer meg. Nesten alle flyplasser har ingen/dårlig passasjer/gate funksjon. Det er nesten bare GA opplegg. Og de få som har gates, så fungerer ikke jetwayen/passasjertrapp (ground service for passasjerer) ordentlig og/eller plasseringen av bakke personell er helt feil i forhold til hvor jeg blir bedt om å parkere. Vet ikke navnet på rollen hans, m
 5. Litt urelatert, men A20N knappen for å bytte mellom mach og kts sluttet å fungere etter oppdateringen. Fikk byttet til mach, men ikke tilbake.
 6. Feilen skjedde meg med bare Sør Norge fixen på plass tror jeg Hadde ikke midt norge og Nordnorge på plass når jeg fløy i går.
 7. Huh? Har filnavnet noe å si? Trodde man kunne ha hva som helst?
 8. Den har jeg hatt på plass lenge. Så det hjalp ikke på selve flyplassen/dette problemet Det er ikke store høydeforskjellen. Lar seg kjøre der, og ser ok på avstand. Men up close så er det 50cm opp og så ned eller noe sånt. Ganske mye så flyet danser en del Er jo generelt en del dårlig høydeforskjeller generelt. E6 igjennom Viken/Akershus er ganske kupert for å si det slik
 9. Under innflyvningen til Værnes R09 og Trondheim by var det gigantiske håpløse terreng spikes som forsvant når man komme mye nærmere. Føler ikke at dette optimaliserte opplevelsen akkurat. Jeg har freeware Værnes på plass. Men har vært her før, men da før denne terreng fixen installert, uten at jeg så noe sånt. Riktignok landet jeg fra R27 da, og ikke 09 som denne gang.
 10. Håper Flesland han fikses litt på. Taxibanen der er reineste bergOdalbanen med sprø elevation rett ved også. Flyet mitt hoppet rundt mens jeg takset. Er det noen som kommer til å lage en enkel Fix på Vigra, eller forventes det nå at alle som vil ha mer enn default kjøper den?
 11. Jeg hadde FS2020 på vanlig grønn WD disk, og det tog 3/4 evigheter å starte opp. Sikkert 5-6 minutter. Føltes som 20.... Nå har jeg det på M.2 PCIE SSD og det går veldig mye raskere. Helt annen verden. Men tar ennå 30-40 sek til man er inne i FS og nye tja... 30-40 sek til man er i flyet.
 12. EKCH fungerer fint. Men forsøker jeg å laste ned Paderborn kræsjer hele FS2020 ved installasjon. Forsøkt mange ganger.
 13. Dette hadde vært fint. Liker å fly i bl.a. dette området
 14. Q400 har jeg ikke noe forhold til. Selv om Widerøe har hatt dem. Er vell 200 og 300 jeg har flytt i sin tid (som passasjer så klart). Lyst på et større passasjerfly med turboprop, men ikke så stort at det "ikke gir mening" i Norge. Q300 virker som beste alterantiv da og q100 (om jeg kan få 2) for korte turer. Kult om de som har ordentlig peiling på å lage fly til simmer, kunne lagt ut en avstemming der man kunne stemt. Litt redd at 727, 737, 777, A380, A350 osv og større jetfly vil dominere da. Selv om det er urealistisk, så er vel MD82/83 og Dakota DC3 de "utgåtte" flyene jeg hel
 15. Litt beside the point, men jeg håper mest på at Dash 8 Q300 evt 100/200 kan komme. Mange gode minner fra dem nordpå.
×
×
 • Opprett ny...