Gå til innhold

BJM62

Members
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

BJM62's Achievements

15

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ser den klager på den dll'n din. Har du filen WwiseLibPCx64P.dll i systemet ditt? Er den iorden? Prøv å få tak i den fra et annet sted. Ta kopi av den gamle i tilfelle. Sjekk at den ligger der MSFS forventer at den skal være. Noen brukere sier at det kan være noe med lyden. Prøv å velge en annen lydutgang, det skader ikke. Prøv også å koble fra joystick osv, ha kun mus og tastatur. Det er så mye man kan gjøre, men dette tar ikke så langt tid å prøve. Edit: Les denne tråden https://forums.flightsimulator.com/t/cannot-update-thanks-to-ctd-at-start/426123
 2. De jobber med saken og kommer med en oppdatering som fikser problemene.
 3. Gikk nedlastningen videre automatisk fra del 1 over til content manager delen? Bare lurte om det er noen vits at det skal stå på mens jeg jobber nattevakt.
 4. Det krasjer hos meg gang på gang. Får ikke startet nedlastning av update. Det gikk til slutt, men det går veldig sakte. Nok ferdig imorgen.
 5. Har etter oppskrift fra denne video'n https://www.youtube.com/watch?v=n9h-PoUYUWs justert min og max verdiene i 10-asobo_species.xml filen. Satte ned verdiene med 5. f.eks. <Size min="15" max="20"/> til <Size min="10" max="15"/>. Justerte ikke de helt nederst i filen, busker, kaktus osv. Syns det ser ut en del bedre og vel verdt et forsøk. Ta en kopi av originalfilen slik at det er lett å sette tilbake. Hos meg så lå filen i E:\SteamLibrary\steamapps\common\MicrosoftFlightSimulator\Packages\Official\Steam\fs-base\vegetation.
 6. Endelig fått sim pc'n igang. Her på tur i Monument Valley. Flyplasskode er UT25.
 7. Lenge siden jeg har vært der å fotografert, men det er iallfall et bord og to benker der. Synes å huske at det er et gammelt betong fundament igjen etter et lite hus eller brakke. Rett på meg hvis jeg husker feil. Men sikkert bra nok det du lager synes jeg. Bra jobba! Kanskje Flysamlingen som er rett ved siden av kommer med?
 8. Takk for tilbakemelding. Har jobbet skift de siste dagene og ikke hatt tid til noe flyving. Men imorgen prøver jeg denne også. 🙂
 9. Fant en C-47 her. Ferdig med flyvingen for ikveld. Men kanskje andre vil prøve den? Tenk dere formasjonsflyving over Normandy... http://www.allflightmods.com/microsoft-flight-simulator-2020/douglas-c-47-skytrain-aircraft/
 10. Kom over disse videoene av Aerospace Xpert (https://www.youtube.com/channel/UC7dc0j_jiuJnv_VBT7MGw9Q) som holder på å utvikle dette beistet for MSFS 2020. Men selv ønsker jeg meg heller en B52 (bomber ikke nødvendige). 🤠
 11. Tatt opp med OBs. Bedre resultat for meg enn BandiCam. Vi tar av fra Newark og flyr mot Manhattan. Passerer frihetsgudinnen og flyr oppover Manhattan. Passerer Central Park (større i areal enn Monaco) og snur. Flyr ned igjen og rekker såvidt å se Brooklyn Bridge før vi avslutter over frihetsgudinnen. Enjoy!
 12. Har ikke drevet med screen recording før, men har du en liten video. Tatt opp fra 3 skjermer så det er nok derfor jeg får så dårlig framerate. Men litt av Drammen og Lier får du sett!
 13. Bor i Drammen selv, skal se hva jeg får til. IMO er det ikke noe å lure på. Løp og kjøp!
×
×
 • Opprett ny...