Gå til innhold

Morten

Members
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Siste besøk

Alt skrevet av Morten

 1. Jeg synes FS2020 er ganske enkelt fantastisk. Met det mener jeg ikke at den er perfekt. Det har vært mange bugs, en del CTD, en hel del scenery buggs og av og til nokså dårlig kvalitet..... så er det likevel så bra at jeg blir imponert hver gang. OG etter en fantastisk innsats fra mange her på forumet med å lage custom airports mm, så har det løftet seg veldig. Når en utvikler har jobbet lenge med et prosjekt uten inntekter, øker presset om å få litt cash inn. Det er forståelig at produktet slippes uten at det er perfekt, da perfeksjon fort tar flere år ekstra og oppnå, og selv da er
 2. Finner det hos MS teamet sin nettside av hva jeg kan se: https://www.youtube.com/c/MicrosoftFlightSimulator/videos
 3. Versjon 2.4 ute. Ikke lenge siden 2.3 kom gitt Version 2.4 Trading Ai trading Date refactoring Settings saved VS on slope runway ETA for AI planes Airlines missions generate form everywhere to hubs Airport icons replaced by airport info panel Fixed CTD when not enough airports Enter key is now a thing New prices for Aircraft
 4. Ahhh... et ordentlig sjøfly ja. Det hadde vært så kult. Det, 4 typer helikopter (lett variant, Bell 412 variant, EC AS350 variant og tungt (seaking/nyere) og sist men ikke minst, Dash 8. Det savner jeg veldig veldig veldig!
 5. Har prøvd dette mye mer nå, og det er ganske så morsomt. Leste aldri instruksene nøye før i går, og når det er snakk om å frakte en doktor til en ulykke inne i skogen så må man ikke lande akkurat der ulykken har skjedd. Som er umulig om det er i skogen. Man må bare være innen 3 nautiske mil, som jo er godt over 3 km fra ulykkes stedet. Sjangsen for at du finner en gresslette, vei eller noe som kan landes på med et lite fly er dermed stor. Er mye morsome oppdrag man kan velge: Frakte cargo, passasjerer, turister som vil se f.eks. Slottet, post, last som tåler lite og man må fly for
 6. Testet det i går, og var ganske bra. Enklere å komme igang enn On-Air Company. Slet riktignok litt med å få med meg hele lasten? Riktignok er det slik nevnt vanskelig når enkelte missions krever at du lander midt i skogen....?!
 7. Okay! Tenkte det var litt unikt til ENCN, siden jeg TROR jeg i grunn ikke har sett dette særlig mange andre steder hittil. Var bare så veldig tydelig ved Kjevik. Da får vi håpe det rettes etter hvert. Ellers var førsteinntrykket slik nevnt, meget bra. Får teste om dagen neste gang.
 8. Veldig flott, MEN... testet den i går kveld... om kvelden... og det er en mengde flytene lys over parkeringsplassen bak flyplassen og parkeringen foran militær inngangen. De svever rundt ... tja... 30 - 50 m oppe i lufta. Ser nokså merkelig ut... Legger til at de, tror jeg, var der også originalt. Mulig å fjerne evt... få de i mer... fornuftig parkeringplass-belysnings-høyde?
 9. Ikke testet ennå, men ser bra ut. Kult!
 10. Hmmm... får håpe Aerosoft er raske da... Men kommer Aerosoft å legge til POI i Alta? tenker kanskje ikke. Så hadde jo vært fint det. Håper virkelig på en oppussing av ENAT
 11. Godt poeng med NordlysKatedralen. ENAT er dritkul flyplass der den ligger sentralt i Finnmark og stor nok til å ta litt større passasjerfly også.
 12. ENAT hadde vært fantastisk om kunne fikses, og da hadde det vært kult om hoppbakken og Finnmarkshallen kunne blitt inkludert som POI der oppe. Elsker ENAT. Har et nært forhold til den da det var "den" som ga med flyinteressen jeg har den dag i dag. ENBO som en god nr 2 My two cents.
 13. Ja jo, kjenner til selve menyvalgene. Men skulle ønske det var en tast man kunne mappe opp. Av og til er det litt gøy å se om et fly er AI eller spiller. Men samtidig ødelegger det realismen litt å ha masse navn av typen "Thunderkiller999" og "Crazybeerhorse123" osv hele tiden i horisonten. Hva gjelder taxi ribbons, så synes jeg det er gøy å studere taxi charts og se hvor jeg skal kjøre uten ribbons. Problemet er når FS2020 angir taxi rute som ikke matcher diagramet jeg har funnet frem til... eller den henviser meg til GA området jeg ikke aner hvor er. osv. Skal teste denne tiny ribbo
 14. Finnes det noen TAST eller noe man kan trykke på for å raskt slå de av og på. Irriterende å måtte langt ut i menyene. Og når jeg først spør, offtopic... finnes det knapp for å slå av og på visning av andre spillere sine navn?
 15. Dette lignet VELDIG mye mer på den ekte varen. Kjører/sykler forbi der av og til, og har vært forbi der mange ganger oppigjennom årene. Har ikke testet den ennå, men bare basert på bildene ser det mye mye mye bedre ut!
 16. Hva er sjangsene for at du kan se på ENSI ? Vet ikke om den kvalifiseres til "Bush", men det er ei gresstripe rett utenfor Ski.
 17. Vil også legge til at det i Alta har dukket opp høyhus/blokker på 9-10 etasjer rett ved søndre del av flystripe. Det er veldig veldig feil Elvebakken sentrum har vell nærmest ingenting over 2 etasjer. Så mini-skyskrapere DER føles svært... tåpelig. Håper virkelig noen kan ta for seg Alta flyplass med elvebakken. Den trenger en del kjærlighet...
 18. Hei Har vært ute på en Norges turne en stund nå. Flyr til større norske flyplasser hovedsakelig langs kysten. Startet i ENGM. Besøkt Kjevik, Sola, Flesland, Vigra, Værnes, Bodø, Tromsø og Alta so far. Jeg merker meg 2 ting som irriterer meg. Nesten alle flyplasser har ingen/dårlig passasjer/gate funksjon. Det er nesten bare GA opplegg. Og de få som har gates, så fungerer ikke jetwayen/passasjertrapp (ground service for passasjerer) ordentlig og/eller plasseringen av bakke personell er helt feil i forhold til hvor jeg blir bedt om å parkere. Vet ikke navnet på rollen hans, m
 19. Litt urelatert, men A20N knappen for å bytte mellom mach og kts sluttet å fungere etter oppdateringen. Fikk byttet til mach, men ikke tilbake.
 20. Feilen skjedde meg med bare Sør Norge fixen på plass tror jeg Hadde ikke midt norge og Nordnorge på plass når jeg fløy i går.
 21. Huh? Har filnavnet noe å si? Trodde man kunne ha hva som helst?
 22. Den har jeg hatt på plass lenge. Så det hjalp ikke på selve flyplassen/dette problemet Det er ikke store høydeforskjellen. Lar seg kjøre der, og ser ok på avstand. Men up close så er det 50cm opp og så ned eller noe sånt. Ganske mye så flyet danser en del Er jo generelt en del dårlig høydeforskjeller generelt. E6 igjennom Viken/Akershus er ganske kupert for å si det slik
 23. Under innflyvningen til Værnes R09 og Trondheim by var det gigantiske håpløse terreng spikes som forsvant når man komme mye nærmere. Føler ikke at dette optimaliserte opplevelsen akkurat. Jeg har freeware Værnes på plass. Men har vært her før, men da før denne terreng fixen installert, uten at jeg så noe sånt. Riktignok landet jeg fra R27 da, og ikke 09 som denne gang.
 24. Håper Flesland han fikses litt på. Taxibanen der er reineste bergOdalbanen med sprø elevation rett ved også. Flyet mitt hoppet rundt mens jeg takset. Er det noen som kommer til å lage en enkel Fix på Vigra, eller forventes det nå at alle som vil ha mer enn default kjøper den?
 25. Jeg hadde FS2020 på vanlig grønn WD disk, og det tog 3/4 evigheter å starte opp. Sikkert 5-6 minutter. Føltes som 20.... Nå har jeg det på M.2 PCIE SSD og det går veldig mye raskere. Helt annen verden. Men tar ennå 30-40 sek til man er inne i FS og nye tja... 30-40 sek til man er i flyet.
×
×
 • Opprett ny...