Gå til innhold

Morten Aalberg

Members
 • Innholdsteller

  340
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  3

Morten Aalberg vant sist dagen den 19. mars

Morten Aalberg hadde det mest likte innholdet!

Om Morten Aalberg

 • Bursdag 18. des. 1960

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Morten Aalberg's Achievements

75

Nettsamfunnsomdømme

 1. Fant den først på Marked Place så nå er den inne Ole Chr! Thanks!
 2. World update V kommer ikke opp i min marked place? Oppdateringen fungerte ellers perfekt uten at jeg har fått testet noe.
 3. Hei Kjetil, Det hadde vært helt konge. Som jeg har forstått har du litt peiling. Kunne det vært mulig å få på plass kuppelen på Gråkallen og Vassfjellet masta. Landemerker for en VFR flyver det der sjø. Nå er det vel drøyt en måned til neste World Update så man vet jo ikke hvor detaljert det blir i vårt område men jeg tviler sterkt på om de har fått med seg dette.
 4. Da den første versjonen av Kjeller slet litt med noe performence lurer på om det er noe update på gang.
 5. Du har nok rett i det, AI er jo en tragedie i MS2020 så langt men vi får slite oss igjennom beta etter beta, ikke sant? Men som sagt, flott jobb dere Kjellergutta har startet på.
 6. Tilbake til Kjeller. Sjekka ganske nøye og sceneryet ser bra ut. Har mange timer på den tribunen der in real så det er herlig å ha Kjeller tilbake i en flott utgave for MS2020. Satt flere timer på parkering 5 og fulgte aktiviteten uten å bli kasta ut dagen etter den ble utgitt. Det jeg derimot kom på etter alle disse innlegg er en Cessna som taxet ut og jeg fulgte den. Da ble det meget hakkete uten at jeg tenkte over det men det var mot sørvest akkurat det når jeg tenker meg om. Som beskrevet var nok frameraten meget lav akkurat der og da. Et innspill. Trenger det å være statiske fly på parkering 3-4 og 5. Virker også som om det er forskjellig på hva som havner ved vær loading av flyplassen. Så at her kom det online fly som ble parkert over de statiske for deretter å starte opp og taxe ut. Synes det er nok med de statiske ved gjerde, de er flott og gjør seg bra der. Men de nevnte parkeringer er fine å ha for online flyvning etter min mening. Bare et innspill.
 7. Vi har jo en mester i brobygging i vårt miljø, er det noen mulighet for Skarnsundet bro. Denne er et vesentlig landemerke for VFR flights inne i Trondheimsfjorden. Sted Inderøy, Trøndelag, Norge Status I bruk Åpnet 1991 Funksjon Veibro Brotype Skråstagsbro Lengde 1 010 m Seilingshøyde 45 m Hovedspenn 530 m Bredde 13 m Skarnsundbrua er en skråstagsbro over Skarnsundet i Inderøy kommune i Trøndelag i Norge. Broen forbinder Mosvik med Utøy. Byggingen startet 1989, og broen ble åpnet av kong Harald V den 19. desember 1991, broen erstattet ferjeforbindelsen som ble lagt ned da broen åpnet. Broen vant i 1992 prisen betongtavlen. Skarnsundbrua var verdens største skråstagsbro mellom 1991 og 1993. Skarnsundbrua er 1010 meter lang og det største spennet er på 530 meter. Siden 2007 har broen vært gratis å passere. Skarnsundbrua ble i 2008 fredet av Riksantikvaren.
 8. Kåre, hvor bor du hen i vårt vakre lan?
 9. Heisann, Haukåsen radar, kjempeflott referansepunkt, så får vi bare fortsette å krysse våre fingre for Kjeller, savner den utgaven vi hadde i FSX, den var helt rå. Har sittet mange timer på tribunen ved bilparkeringen der og kost meg i ettermiddagsola. Masse snadder av fly å sitte å se på, gode minner. For ikke å glemme mange hyggelige folk med samme sykdom å prate med også. Nok om det. Frank, kunne du ikke forbarme deg over den lignende kuppelen som mangler på Gråkallen ved Trondheim, også masten på Vassfjellet. BEgge disse er viktige referansepunkter mtp VFR i vårt område. Gråkallen er forøvrig NDB den dag i dag frekv: 358.
 10. Flott arbeide, hyggelig å se noen flekker på sjøen, hvor realistisk det er kan man mene mangt om. Glad i å fly VFR på kysten vår men da ikke skip og annen bevegelser i sjøen ikke kan tydes om de ligger stille eller hvilken retning de går i blir det kun flekker for meg. MS2020 er bare i en kjempe beta slik jeg ser det. At den ble sluppet 18 august sist år er for meg en stor vits. Det vil nok kanskje ta tiden frem til neste jul før vi får oppleve AI trafikk i luften, parking gates og nogenlunde bakke trafikk som ligner på noe realistisk. Så følger vel mulighetene for real Ship trafikk i samme gaten. Men det skal dere ha, tusen takk for godt initiativ, stå på med ship trafikken.
×
×
 • Opprett ny...