Gå til innhold

Morten Aalberg

Members
 • Innholdsteller

  309
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

Morten Aalberg vant sist dagen den 15. oktober

Morten Aalberg hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

42 Excellent

Om Morten Aalberg

 • Bursdag 18. des. 1960

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er vel ikke alt som vi hadde håp om men spennende alikevel. Har ikke fått testet enda men det blir spnnende nå igjen! Lastet inn og klar for å utforske hva de nå kom med, utenom USA da, det blir sennende å ta noen flighter over there og ikke minst i Alaska. Litt spent på om lyset er juster ihht virkeligheten, på Værnes er det jo soloppgang frem til klokka 12 og dagslyset er jo ikke der i det hele tatt sett ut fra virkeligheten da. Snø da, hvor er den, spent på om jeg får se noe snø og jeg da, selv om jeg kan stå over akkurat den snøen. Gøy da!
 2. Om noen av dere gode krefter gidder hadde det vært fantastisk å få på plass den ene kuppelen på Gråkallen. Detter er forøvrig NDB 358. Det sto jo 2 stk av disse tidligere men den ene ble offer for en heavy storm for noen år siden og forsvaret har ikke erstattet denne. Men alså, det står en kuppel der i dag og den er et landemerke. Tidligere var kuplene lys grå i farve, den gjenstående ser ut som om er miltær grønn. Og så var det antennen på Vassfjellet, også et landemerke som savnes i ellers et flott scenery.
 3. Har ikke sett noe snø enda, selv om det har vært snøvær de siste dager her i distriktet. Men men, er ikke gla i snø så den er grei. Men så var det dette med Real da, de sliter fortsatt med real weather og for ikke å snakke om lyset ihht klokka. I trøndelag stemmer iallefall ikke dette. Det var vel en av tingene jeg savnet fra både FSX og P3D. Men er positiv jeg, masse som er kjempebra i positiv retning synes jeg. Det vil nok ta tid, litt morro å glede seg til en patch hver 14 dag også, se hva de har fått til og hva de har forkludret, de er flinke til det. Men, morro iallefall.
 4. Her i Trondheim og omhegn inkl Værnes har vi hatt en faktastisk fin høst så langt. Det er grønne plener og bare fryd så langt. Men nå melder vinteren sin ankomst fra i morgen av. Blir jo litt spennende å se hva real weather gjør med det og at om snøen legger segslik at MS 2020 fremstår i vinterdrakt.
 5. Rundt Værnes og området rundt helt inn til Trondheim, Frosta og Jonsvannssiden er det uforklarlige topper.. Mener jeg har fått bort dette tidligere men nå sliter jeg. Yepp, kjørte gjennom Conten Manager mappa etter instal av siste patch før oppstart av sim. Som dere ser på siste bilde har jeg de fleste fixer inne og som aktiv.
 6. Andrew, Trimmen i PMDGS 737-800 NGXu er bar meget god, har du æren for det burde du hatt en medalje. Det flyet er bare, ja hva skal en si, meget bra. Har hatt Capteiner hjemme hos meg å flydd den dama der, de er imponert. Nå har jo de gutta der litt god tid mtp permisjoner og en luftfart som ligger helt nede. Nei da, stikk innom Morten og hold deg oppdatert er det de sier. Artig da. å, jeg lærer mye hver gang. P3D v4.5 selvfølgelig.
 7. Har nok rudder men trenger de selv sammen med Yoken, begge fra Logitech/Saitek. Men, det er ikke lenge til disse throttles er på lager igjen så jeg kan vente til da.
 8. Ørlandet hadd virkelig trengt en overhaling ja. Taxebanen er merket som rwy med runnung rabbits og papi lys not real. Kan muligens være noe vanskelig med bilder og info derfra da den er sterkt bevoktet. Kanskje jeg besitter en bekjent med god tilgang til plassen. Gi meg etinnspill og jeg kan koorinerekontakt med vedkommende.
 9. Ja ja, for meg holder det nå.... synes det er så mye feil at jeg driter i hele simmen i noe tid. De får komme med oppdateringer som er en vits, nei gi den simmen her 12 måneder eller mere. Men Microsoft har jo tjent sine penger...... Tja, ja..... Sånn er det med oss naive nordmenn. Men, gir ikke opp alså! Må vel heller kose meg med P3D v4.5 og alle herligheter der. Der funker min 737 Throttle og alt er fint. Har man noe å klage på, nei, absolutt ikke. Har vel vært heller trist om det ikke har skjedd noe, MS 2020, welcome og at det der kan bli bra er jeg ikke i tvil om, fytti det der kan bli ka
 10. Alså, helt enig. Mye som ikke virker, real weather, traffic, fly egenskaper, tja jeg kan jo fortsette. Men, lekkert når det funker da. VFR med Cessnaen har vel blitt mitt nye................ Kyst og fjord ( noen feil finnes men ). Som sagt, lekkert, men skal de ikke begynne å ha fokus på det tekniske i simmen snart. Flott å se på, men funker det, nei, det gjør ikke det.
 11. Hvordan oppdaterer man egentlig i Content Manager Andrew. Hos meg kan jeg selvfølgelig krysse av for update, men hva med videre behandling for update eller download?
 12. Mange flighter i det flyet og desverre henger heller ikke det med i forhold til et slkt fly i virkeligheten. Sorry men her må MS gutta på banen å få ting i orden. Det er vel verdens mest poulære og produserte fly, det var vel bedre i FS4 fra Chicago Meigs.
 13. De surrer fælt her, tror jeg. De sliter litt med hva de gjør og hva de slipper. Blir litt He he fra min side ( har god tid jeg da ). Men, det skal sies, de har lagt lista høyt selv, nå må de levere. Så langt har de ikke maktet det. Det er forøvrig merkelig at de ikke er mere forberedt på hva de må levere. Nei, de var ikke klare men det er vi gærninger, elemntere ting som å kunne bruke sin yoke, sine pedaler til å få et sånn standard fly som Cessna 172 flybar. mmmmm, crazy sier jeg bare. Det er Microsoft i et nøtteskall det. Det de flyter på nå er et fantastisk scenery, flotte fly ( som ikke v
×
×
 • Opprett ny...