Jump to content

Morten Aalberg

Members
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Morten Aalberg

 • Birthday 12/18/1960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fantastisk historie og lese, takk for at du deler dette med oss alle. Kan ikke tenke meg den perioden du/dere hadde der oppe..men det gikk bra og det er det viktigste. Som du selv sier startet jeg tidlig med flightsim og ADFen ble flittig brukt både over Gråkalllen og Solberg om jeg ikke husker feil.begge eksterer idag men nå er det FMC og big biigbirds som gjelder. Engm er jo en lek å lande på med alle ILS fasiliter. Nei, gode gamle dager med pærla i senter ved turn, intercepte VOR osv, vi kunne kanskje mer den gangen. Som sagt, takk for en historie, setter pris på den.
 2. Hei alle sammen, Takker for god hjelp fra flere her og ønsker dere alle et Godt Nytt År! mvh Morten
 3. Ja, selger den for kr. 3000.- hentet Trondheim. For info gå på ; throttletek.com
 4. Da fikk jeg se to F35 skli rolig over huset her i Trondheim. Spennende prosjekt det der.
 5. Står i Adresseavisen i dag at F35 skal flys av norske piloter over Ørlandet i dag, fredag. Så får vi håpe de tar turen over Trondheim også. Blir nok å følge med litt på himmelen i dag.
 6. Synes F16 var et penere fly, men det er vel ikke det går ut på Robert. F16 har vært og er fortsatt et smykke. Ser frem til I morgen, fredag. Da er alle de med noe å skulle ha sagt på Ørlandet for de offisielle markeringer til stede. Tar de en flight over Trondheim mon tro?
 7. Hei dere, Kjøpte meg selv en Creative Blaster X Katana, game lydplanke med SUB, superfornøyd. Kjører den på PC via USB og TV via Optisk kabel. Fungerer helt perfekt. Det gamle lydanlegget går nok I søpla.
 8. Skremmende men sikkert helt som det skal være I denne moderne verden. Facebook er jeg ikke på og kommer aldri til å være det. Synd om jeg mister en del av gode innlegg, kommentarer vedr min kjære hobby men det får vel bare være. Facebook er ikke og vil aldri bli noe for meg.
 9. Hei simmere og kanskje særlig i Trondheims område. Har gjort om mitt lydoppsett på hjemmekontoret. Om noen har innteresse for et Creative Dolby 7.1 lydanlegg ( 7 høytalere + SUB ) og lydkontroll kan dette hentes hos meg og det gratis. Først til mølla. mvh Morten Aalberg
 10. Heisann, Snodig men Autothrottle kødder med meg i P3DV3. Har vel rundt 1900 timer på dette flyet og har ikke tidligere hatt disse symtomer. AT arm før jeg entrer rullebanen, oppsett i FMC skal være OK, take off speeds, trim etc. Når jeg trykker TOGA kutter AT og jeg må da Throttle manuelt for take off. Snodig men forsøker jeg og slå på AT i lufta vil den ikke men plutselig vil den igjen, virker ikke som det har med noen bestemt høyde eller noe. mmm, snodig. AT fungerer som normalt til landing da jeg kutter denne og fortar selve landingen med egen kontroll av throttle.
 11. Ja har fått med meg disse stygge planer men man får bare håpe at Forsvaret viser muskler og ønsker fortsatt sine aktiviteter på Kjeller. Men Forsvaret er jo heller ikke det det var, her er det også penger og økonomi som gjelder. Men som sagt, vi får krysse fingrene for at Kjeller består. Nå er ikke jeg så veldig lokalkjent I området men når jeg ser hva man har gjort med selve Lillestrøm blir jeg litt skremt. Sentrum I Lillestrøm er jo tettpakket og meget uoversiktelig. men men....
 12. Jo da, er jo aktiv fly simmer og blir nok aldri kvitt den sykdommen. Ellers ukependler jeg til Oslo fra Trondheim og Kjeller jar blitt min ettermiddags kos. Det å sitte der å se på det fantastisk aktive miljøet er en fryd. Er man heldig en ettermiddag tar flere av veteranflyene en tur, flott å se på- Man skal aldri si aldri, kanskje jeg kan bli kjent med noen der ute så jeg kan komme enda nærere på det som skjer der ute. I alle fall, utrolig hyggelig I stede for å sitte på kontoret eller på hotell rommet.
 13. Hei, da har jeg fått min nye Samsung 49" 4K flatskjerm i hus og startet opp P3D. Har ikke sjekket noen innstillinger enda men dette ble en helt ny verden, så langt ser dette meget bra ut synes jeg. Takk for tipset Tor Arild. Som du sa sylskarpe bilder i cockpit og utvendig og dette i PMDGs B737 som er min favoritt.
 14. Kjempespennede Tor Arild. Hva er nøyaktig produktnr/beskrivelse på skjermen, det er jo flere å velge i. Har den mulighet for TV kort via innstikk på siden?
×
×
 • Create New...