Gå til innhold

Morten Aalberg

Members
 • Innholdsteller

  340
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  3

Alt skrevet av Morten Aalberg

 1. Fant den først på Marked Place så nå er den inne Ole Chr! Thanks!
 2. World update V kommer ikke opp i min marked place? Oppdateringen fungerte ellers perfekt uten at jeg har fått testet noe.
 3. Hei Kjetil, Det hadde vært helt konge. Som jeg har forstått har du litt peiling. Kunne det vært mulig å få på plass kuppelen på Gråkallen og Vassfjellet masta. Landemerker for en VFR flyver det der sjø. Nå er det vel drøyt en måned til neste World Update så man vet jo ikke hvor detaljert det blir i vårt område men jeg tviler sterkt på om de har fått med seg dette.
 4. Da den første versjonen av Kjeller slet litt med noe performence lurer på om det er noe update på gang.
 5. Du har nok rett i det, AI er jo en tragedie i MS2020 så langt men vi får slite oss igjennom beta etter beta, ikke sant? Men som sagt, flott jobb dere Kjellergutta har startet på.
 6. Tilbake til Kjeller. Sjekka ganske nøye og sceneryet ser bra ut. Har mange timer på den tribunen der in real så det er herlig å ha Kjeller tilbake i en flott utgave for MS2020. Satt flere timer på parkering 5 og fulgte aktiviteten uten å bli kasta ut dagen etter den ble utgitt. Det jeg derimot kom på etter alle disse innlegg er en Cessna som taxet ut og jeg fulgte den. Da ble det meget hakkete uten at jeg tenkte over det men det var mot sørvest akkurat det når jeg tenker meg om. Som beskrevet var nok frameraten meget lav akkurat der og da. Et innspill. Trenger det å være statiske fly på parkering 3-4 og 5. Virker også som om det er forskjellig på hva som havner ved vær loading av flyplassen. Så at her kom det online fly som ble parkert over de statiske for deretter å starte opp og taxe ut. Synes det er nok med de statiske ved gjerde, de er flott og gjør seg bra der. Men de nevnte parkeringer er fine å ha for online flyvning etter min mening. Bare et innspill.
 7. Vi har jo en mester i brobygging i vårt miljø, er det noen mulighet for Skarnsundet bro. Denne er et vesentlig landemerke for VFR flights inne i Trondheimsfjorden. Sted Inderøy, Trøndelag, Norge Status I bruk Åpnet 1991 Funksjon Veibro Brotype Skråstagsbro Lengde 1 010 m Seilingshøyde 45 m Hovedspenn 530 m Bredde 13 m Skarnsundbrua er en skråstagsbro over Skarnsundet i Inderøy kommune i Trøndelag i Norge. Broen forbinder Mosvik med Utøy. Byggingen startet 1989, og broen ble åpnet av kong Harald V den 19. desember 1991, broen erstattet ferjeforbindelsen som ble lagt ned da broen åpnet. Broen vant i 1992 prisen betongtavlen. Skarnsundbrua var verdens største skråstagsbro mellom 1991 og 1993. Skarnsundbrua er 1010 meter lang og det største spennet er på 530 meter. Siden 2007 har broen vært gratis å passere. Skarnsundbrua ble i 2008 fredet av Riksantikvaren.
 8. Kåre, hvor bor du hen i vårt vakre lan?
 9. Heisann, Haukåsen radar, kjempeflott referansepunkt, så får vi bare fortsette å krysse våre fingre for Kjeller, savner den utgaven vi hadde i FSX, den var helt rå. Har sittet mange timer på tribunen ved bilparkeringen der og kost meg i ettermiddagsola. Masse snadder av fly å sitte å se på, gode minner. For ikke å glemme mange hyggelige folk med samme sykdom å prate med også. Nok om det. Frank, kunne du ikke forbarme deg over den lignende kuppelen som mangler på Gråkallen ved Trondheim, også masten på Vassfjellet. BEgge disse er viktige referansepunkter mtp VFR i vårt område. Gråkallen er forøvrig NDB den dag i dag frekv: 358.
 10. Flott arbeide, hyggelig å se noen flekker på sjøen, hvor realistisk det er kan man mene mangt om. Glad i å fly VFR på kysten vår men da ikke skip og annen bevegelser i sjøen ikke kan tydes om de ligger stille eller hvilken retning de går i blir det kun flekker for meg. MS2020 er bare i en kjempe beta slik jeg ser det. At den ble sluppet 18 august sist år er for meg en stor vits. Det vil nok kanskje ta tiden frem til neste jul før vi får oppleve AI trafikk i luften, parking gates og nogenlunde bakke trafikk som ligner på noe realistisk. Så følger vel mulighetene for real Ship trafikk i samme gaten. Men det skal dere ha, tusen takk for godt initiativ, stå på med ship trafikken.
 11. Har sjekket litt og det ser veldig bra ut som Beta. Henrik, er det planer for hurtigbåter også? Bor i Trondheim og ser ferja er der over til Fosen, fulgte også hurtigruteskipene utover fjoirden, meget bra. Men i Trondheim har vi også noe som heter Kystekspressen, hurtigbåt mellom Trondheim og Vanvikan. Ellers mellom Trondheim og Brekstad og videre til Hitra, Kjørsviksbogen og Kristandsund.
 12. Dette er en meget god update. Fixet også litt på controls utover flotte kystlinjer og fritt for spikes, har flytt mye i dag og kun funnet en Spikes på Hitra utenfor Trondheim, thats it. Har fjernet stort sett alt av fix og det fungerer utmerket hos meg. Det gjenstår selvfølgelig å ta noen VFR flighter over fjellterreng før man sier seg fornøyd men, som sagt denne update er meget lovende.
 13. De burde vel etter min erfaring venta enda lengre da det er lite fremdrift pr update.
 14. Glem det, de kom frem etter at jeg hadde skrevet dette, er det magi eller hva skjer. He He 😀
 15. De kommer ikke frem når jeg går inn på forum.
 16. Ja, jeg ler litt når jeg ser på upcoming development update, de får bare holde på. Laster jo selvfølgelig den ned og sjekker men, nye feil dukker vel opp!
 17. Har lagt vekk MS2020 intill videre og flyr P3D V4.5 og PMDG B737-800. Den fungerer perfekt. Asobo må nok begynne å få noe på plass etterhvert men jeg tror det tar tid.
 18. Snart jul alle sammen og den blir vel litt spesiell for de fleste av oss. Corronaàen bestemmer det meste nå. Men men, det skal vi nok klare. Vi innhuga flightsimmere har jo mer enn nok å kose oss med og det er fantastisk. Her hjemme drysses vi ned av gode sceneries og opplevelser nok, å glede seg over. Det blir en god jul tror jeg. Mister man motet og savner 737-800`n er det bare å laste opp P3D v4.5 og ta en tur i Virtual Norwegian, den funker helt rått fortsatt. Men, må innrømme at mye av min fokus er på fremtiden og det er nok MS2020 og hva de ønsker å få til. Ambisjonene er høye, noe som er bra. De er ærlige og infomative, det er også bra. Så får vi se da. Har sagt før at når det nærmer seg neste jul besitter vi en fantastisk simulator og mange av oss er flere tusen kroner fattigere etter oppgradering av maskiner og skjermkort, det kommer. Men men, det er vel oss det. Virtual Realyti kommer, spennende men har ikke peiling på hva det og gir meg. Som sagt spennende. Litt tidlig å ønske god jul men take care, og nok en gang tusen takk til alle dere som lager utrolige sceneries til alle oss galninger her inne. mvh Morten
 19. Fløy turen nok en gang fra NY til Ronald Reageen Int i Washington. Dette på den oppsatte turen i MS 2020 US Update. Underveis justerte jeg grafikken og den ble fantastisk. min Framerate gikk ned fra innstilte 30 FPS til 19-20 FPS, men det fløyt bra. Så landa jeg og begynte å taxe inn og simmen stoppa helt opp, aner ikke hva som skjedde mulig det var den touren som slutter slik. Men men, trenger nok litt mere krutt i maskinvare og grafikk kort etterhvert. En annen sak, broene ble bedre men så fortsatt ut som demninger, der har de kanskje en jobb å gjøre. Men alt i alt, en flott tur det der i Cessna Caravanen.
 20. Ja fløy turen der i dag og det merkes at maskina mi og graffikk kortet trenger litt mere krutt for å takle disse sceneries. Flere av broene jeg passerte var slik som denne på ditt bilde, bare langt styggere en den der. Broene ser ut som demninger.
×
×
 • Opprett ny...